Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Naplóm 5.rész

Naplóm 5. rész

Eredeti író: Elke Metzger

19. Tunis

Mikor magamhoz tértem, egy gépkocsi hátsó ülésén feküdtem. Azt hittem még mindig a kisbuszban vagyok. De ekkor vettem észre, legnagyobb csodálatomra, hogy fel vagyok öltözve. Egy blúz és egy miniszoknya volt rajtam, és egy pár szandál. Nem tudtam, hogy mi történt. Egy középkorú, öltönyös arab férfi vezetett. Észrevette, hogy felébredtem és üdvözölt.
- Mi történt? - kérdeztem.
- Egy ismerősöm szólt, hogy vigyelek el Tunisba. Teljesen kiütötted magadat a fűvel, ezért nem emlékszel semmire.
Jól esett, hogy a fiúk nem használták ki a helyzetet, sőt, megmosdattak és felöltöztettek. Az anyósülésen ott volt a sporttáskám is. Előremásztam és megnéztem minden megvan-e. Semmi nem hiányzott. Elaludtam.

Mikor újból felébredtem, már Tunisban voltunk. Szállodát kerestünk. Hamarosan találtunk is egy ötcsillagos luxusszállodát. Felkísértek minket, majd lefeküdtünk aludni. Ruhástul aludtam el.
Reggel, mikor felkeltem, már javában tűzött a nap. Levetkőztem, letusoltam, felhívtam a recepciót és kértem reggelit. Egy fiatal arab lány volt a szobapincér, kedvesen és mosolyogva nézte a meztelen testemet, ahogy behozta az ételt.
- Nem tudja, hová lett az a férfi, akivel tegnap este megérkeztem? - kérdeztem.
- Hagyott egy üzenetet önnek. - mondta. - Azt üzeni, foglalja el magát, estére megjön.
- Hol lehet a szállodában napozni?
- Van egy úszómedence, ahová le szoktak menni a vendégek.
Beszéd közben sűrűn nézegette a melleimet és néha a puncimat is. Mosolyogva rákérdeztem:
- Miért néz engem?
- Nagyon szép teste van, hölgyem. Irigylem.
Ez jól esett. Közöltem vele:
- Reggeli után lemegyek a medencéhez, ott várom a férfit.
A kiadós reggeli után felvettem egy fürdőköpenyt és lifttel lementem a medencéhez. Elég sokan voltak a medence körül. Férfiak és nők napoztak, beszélgettek, kártyáztak és koktélokat iszogattak. Egy nő volt monokiniben, egy testesebb idős asszony, mindenki más fürdőruhában. Biztos voltam benne, hogy megint én leszek a kakukktojás. Levettem magamról a köpenyt és beugrottam a vízbe. Úsztam néhány hosszat, majd kiszálltam és kerestem egy üres nyugágyat. Elfeküdtem, lecsuktam a szemem és szárítottam a melleimet és a pinámat a tűző napon.

Kis idő múltán egy férfihang szólított meg. Kinyitottam a szememet és láttam, a mellettem lévő nyugágyról egy férfi beszél hozzám. Angolul beszélt, de gyorsan átváltottunk franciára.
- Mikor érkezett? - kérdezte.
- Tegnap.
- Mi járatban Tunisban?
- Kirándulok.
Spanyol üzletember volt, amolyan sármos típus. Időnként lenézett a melleimre és lopva néha a puncimat habzsolta a szemeivel. Körülnéztem és láttam, mások is megbámulják a testemet. Nyújtózkodtam egyet, felhúztam az egyik lábamat, oldalra dőltem a spanyol José felé és úgy helyezkedtem, hogy a kinyíló pinámat jól lássa. Vörösen lógott ki belőle duzzadt húsom. Szép látvány volt, én is megnézegettem néha magamnak, nyíltan, így felbátorítottam Josét, hogy ő is nyíltan bámulja a puncimat.

Szexet nem akartam. Bár én jól bírom, a tegnapi azért még nekem is sok volt. Arról az élvezetről viszont nem tudok lemondani, hogy egy idegen férfi sóvárogva csodálja a kitárt pinámat. Hatalmas élmény volt, ahogy beszélgettünk az időjárásról, s közben mindketten mereven bámultuk nedvesedő puncimat. Bár mindenféléről cseverésztünk, a téma egyértelműen a lábam között hevert. José a viharfelhőkről beszélt, én meg lenyúltam a jobba kezemmel, szétnyitottam a szeméremajkaimat, kivillantottam a csiklómat és vörös húsomat, majd felnéztem Joséra és visszakérdeztem:
- De ugye nem lesz vihar, kedves José? Szeretnék még napozni.
José alaposan megvizsgálta a csiklómat és csurgó levemet, majd ezt válaszolta:
- Magával, hölgyem, élvezet még a napozás is.
Mosolyogtam.
- Kicsit felforrósodtam, le kell hűtenem magamat. Menjünk úszni - javasoltam.
Belevetettem magamat a vízbe. José követett. Úszkáltunk egy darabig. A nyugágyhoz visszatérve hasra feküdtem.

- Kenjen be napolajjal - kértem Josét.
Élvezette, lassan, simogatva kente be a hátamat, a fenekemet, és a lábaimat. José egymásután rendelte nekem a koktélokat, miközben csevegtünk ártatlanul tovább.
Mikor már meguntam, megfordultam.
- Kenjen be most elől is - mondtam.
Komótosan masszírozta a melleimet, bimbóimmal játszadozott, csipkedte, csavargatta, húzogatta őket, tenyerével simogatta hol egyik, hol másik mellemet. A medence körül ülő többi vendég csak néha pillantott ránk, hiszen nem illendő másokat bámulni. Aztán a hasam és a pinám következett. Amit csak kívülről kenegetett, nem nyúlt fel. Lehunytam a szememet és hagytam, hogy sokáig simogasson. Élveztem a melegséget, ami elárasztott és a forró napsugarakat, közben csöndesen kortyolgattam a koktélomat. Szeretem a szállodai medencéket, mert itt a sok gazdag ember között "legálisan" lehet teljesen meztelen az ember. Ami pár méterrel arrébb, a lobbiban büntetendő, azt itt természetes. Ki is használtam hát az alkalmat.
Megéheztem.
- Ideje ebédelni - mondtam Josénak.
Felvettem a fürdőköpenyt, besétáltunk az épületbe. A férfi elkísért a szobámhoz, itt levettem a köpenyemet, felvettem egy miniszoknyát és csak úgy, félmeztelenül bezártam az ajtót és mosolyogva mondtam Josénak:
- Kész vagyok, indulhatunk!
- Egy emelettel lejjebb, egy újdonsült ismerősömnél lesz az ebéd.
- Rendben - válaszoltam.

Elindultunk, végig a folyosón, le a lépcsőn és végig a másik folyosón. Három emberrel találkoztunk, mindegyik széles mosollyal köszönt ránk. Kedvesek. Megérkeztünk. Négyen voltak már a szobában, egy házaspár plusz két férfi. Üzleti ebéd volt, mint kiderült. A társaság először meglepődött, majd nagy örömmel fogadta fedetlen melleimet, beleértve a feleséget is. Kedves társaság volt, kellemes hangulatú ebéd és beszélgetés. Szívesen nézegették a melleimet, én pedig néha beledugtam ujjamat a vörösborba és bekentem vele bimbóimat, hadd ágaskodjanak. Ezt az ismétlődő szertartást széles mosoly kísérte részükről. Erotikus volt valóban.
Ebéd után Josénak dolga volt, én pedig levettem a miniszoknyát, és visszamentem lubickolni és sütkérezni. Már kezdett sötétedni, mikor a medence szélén megjelent Marc, a tegnap esti arab sofőr. Odajött hozzám, leült mellém és nézegette a testemet. Ő még nem látott meztelenül, újdonság volt neki minden, amit látott. Váltottunk pár szót és felmentünk a szobába. Egész este mezetlen voltam. Marc szemlátomást élvezte, és persze én is.
Másnap elvitt kirándulni.
- Szeretném megnézni Tunéziát.
Így hát elvitt Binsert-be, Sousse-ba, El-Djembe és megnéztük a környék nevezetességeit. Aznap egy fehér miniszoknyában és egy zöld blúzban voltam, mélyen kigomboltam a felső részt és sűrűn villogtattam hol egyik, hol másik mellemet Marcnak. A férfi nagyon élvezte. Én pedig ezzel tudtam viszonozni kedvességét és önzetlenségét.

20. Irány Líbia!

Ideje tovább utaznom, hogy odaérjek Egyiptomba, még mielőtt Vivienne-nék elhagyják az országot. Vártam már, hogy újra találkozzam velük.
- Ha ideje engedi, vigyen el Líbia fővárosába, Tripoliba - mondtam Marcnak.
Tetszett neki az ötlet, gondolom azért, hogy velem lehessen.
- Rendben, én is imádok kirándulni. De előtte nézd meg a part menti üdülőövezetet, csodás környezetben van.
Így történt aztán, hogy beültünk az autóba és elindultunk a Földközi-tenger partja mentén Líbia irányába. Amint beszálltunk a kocsiba, levettem magamról minden ruhát, még a szandált és a napszemüveget is, hogy teljesen szabadnak érezzem magamat, és így utaztam végig. Közöltem Marckal:
- Ma nem vagyok hajlandó ruhát felvenni, de még szandált se!
Mikor elérkeztünk a határhoz, a férfi így szólt:
- Itt öltözz fel, nehogy baj legyen a hatósággal.
Én azonban ragaszkodtam a fogadalmamhoz és nem voltam hajlandó felöltözni.
- Akkor itt várunk holnap reggelig, de a mai nap nem veszek fel ruhát. Ha kell, gyalog megyek át a határon.
Inkább benntartott az autóban, így mégsem voltam annyira feltűnő. A határőr helyes néger pasi volt, és a nyálát csorgatva nézett meztelen testemre. Mosolyogva ültem szélesre tárt combokkal, karjaim fönt, fejem mögött összekulcsolva, bársony sima hónaljamból a parfüm szolid, de pompás illata érződött, mellbimbóim égnek álltak és a puncim megint szépen csillogott az izgalomtól. Marc átadta az iratokat. A határőr megkérdezte:
- Hölgyem, maga miért meztelenül van?
- Sajnos az autóban nincs klíma, én meg ezt a forró afrikai levegőt nem bírom másképp elviselni. - feleltem ártatlanul.
- Értem. Kérem, jöjjön velem.
Kiszállított az autóból, jött Marc is utánam és fülembe súgta idegesen:
- Ugye megmondtam.
Én csak mosolyogtam. Férfiak.
Beléptünk a határőr irodájába. Egy kis helyiség volt, két íróasztal és pár szék.
- Most mi legyen? - kérdezte a néger.
Azt már megtanultam az életben, hogyha veszélyben van az ember, akkor legjobb, ha ő kezdeményez, ő támad. Felfeküdtem az egyik íróasztalra, szétraktam a lábaimat és a jobb kezemmel rámutattam a lucskos pinámra. Odajött hozzám, a fejét a lábaim közé nyomta és buzgón nyalt. Na, ennyi. Ennyit a "hatóságokkal való összetűzés"-ről. Most már én voltam a "parancsnok". Marc a fejem mellett állt, és pár perces döbbenet után elővette a már keményen álló farkát és verni kezdte. Odafordultam és bekaptam. Lassan szoptam. A fekete ügyesen nyalt és el is élveztem. Ekkor helyet cseréltek, Marc temette az arcát a puncimba - erre várt gondolom mióta először meglátta -, én pedig egy hatalmas fekete faszt kaptam a számba. Kicsit vékony volt, de nagyon hosszú, olyan 23 cm. Így nyalakodtunk, mikor benyitottak és még két líbiai lépett be az irodába. Őket nem engedtem a testemhez, nekik csak a látvány jutott. Nem voltak szimpatikusak. A geci ízét szeretem, de nem akartam ezekét lenyelni, ezért kérésemre mindegyikük az arcomra élvezett. Boldogan kentem szét a forró, nyúlós gecit az arcomon. Jó tesz a bőrnek.

Ezt a kissé furcsa határátlépést talán húsz perc lerendeztük és már újra az autóban ültünk. A gecit hagytam az arcomon megszáradni. Az ülésen ülve Marc golyóstollát tologattam ki-be a pinámba. Megérkeztünk valami kis faluba, lassan haladtunk az úton és a járókelők közül a szerencsésebbek mosolyogva néztek be a lehúzott ablakon. Lementünk a strandra, leparkoltunk és kiszálltunk. Elsétáltunk jó pár kilométert a part mentén, Marc rövidnadrágban és kockás ingben, én meg meztelenül. Vettünk egy kis kaját meg üdítőt az egyik bódénál, majd megérkeztünk egy borbélyhoz. Támadt egy ötletem.
- Menjünk be, izgi lesz! - mondtam Marcnak.

A fodrászüzlet zsúfolva volt emberekkel, talán húszan lehettek a kisméretű helyiségben. Belépéskor azonnal minden szempár rám meredt. Leültem az egyetlen egy szabad fotelbe, Marc állva maradt mellettem. A munka folyt tovább, de a vendégek mind engem néztek pár percig, aztán már nekik is kínos volt és már csak lopva azután. Szótlan üldögélés után felhúztam a lábaimat a fotelra, szétnyitottam őket és vizsgálni kezdtem a puncimat. Ujjaimmal a határozottan kibukkanó borostákat simogattam.
- Teljesen leborotváljam, vagy hagyjam kinőni, vagy csak itt-ott hagyjam meg? - kérdeztem Marctól.

A férfi letérdelt elém és buzgón elvitáztunk a témáról. Mellettem ült egy öreg, kalapos helybéli, ő is bekapcsolódott a beszélgetésbe. Mosolygós, kedves öregember volt, már a 70-en is túl. Odafordítottam feléje a pinámat, hogy jobban lássa. Fejét odahajtotta közvetlen közel - ó, hogy imádom ezt - és gyengéden simogatni kezdte a borostásomat. Izgatottan mondta szerinte melyik verzió miért helyes vagy helytelen. Nedves lettem. Az öreg izgatottan kenegette szét szeméremajkamon. Kicsit feljebbtoltam magamat és két kezemmel szétnyitottam a popsi lukamat. Volt egy kis szőr ott, arra voltam kíváncsi, vágassam-e ki ott is. Az öreg kb. 20 centiről nézegette a fenék lukamat, mikor az egyik ügyfél kész lett és a fodrász hozzám fordult:
- Segíthetek?
- Ó, persze, teljes borotválást kérek mindenhol! - közöltem vele és beleültem a székbe. - Teljesen simára kérem, hogy olyan legyen a bőröm, mint a selyem.
- Igenis, hölgyem! - válaszolt a borbély mosolyogva.
Bekente a puncimat és popsi lukamat borotvahabbal, s önfeledten dolgozott. Lábaim mindig tükörsimák, hónaljam most csodás volt, mert reggel borotváltam, így hamar végeztünk. Felkeltem, odaléptem az öreghez, megmutattam neki frissen borotvált pinámat, Marc fizetett és leléptünk.

Bementünk úszni egy kicsit, majd beszélgettünk, nevetgéltünk, napoztunk a parton közben Marc simogatta az ismét keményen álló farkát. Egyszer kinyalt ott a parton és kétszer ráspriccelte a gecijét az arcomra. Már sötétedett, mikor visszaindultunk a kocsihoz. Még csillogott az arcom az utolsó adag gecitől. Csodás érzés volt. Visszaültünk az autóba és továbbmentünk Tripoliba. Csak feküdtem végig félálomban, miközben Marc egyik kezével simogatta a selymes testemet. Egyszer csak a koromsötét éjszakában hatalmas fények világítottak meg minket. Megérkeztünk a fővárosba. Rövid keresgélés után behajtottunk a szálloda garázsába. Marc kezembe nyomta a ruháimat:
- Öltözz fel, itt fogunk éjszakázni.
Felmentünk a szobánkba, levetkőztünk, letusoltunk, és be az ágyba. Marcnak reggel vissza kellett indulnia Tunisba.
- Kérlek, maradj velem, akár el is veszlek feleségül, a tenyeremen foglak hordozni. Mindent megadok, amit csak kívánni tudsz. - mondta Marc.
- Köszönöm, nagyon kedves vagy. De azt hiszem, én még nagyon fiatal vagyok ehhez, nem akarom már most leláncolni magamat. Viszont megígérem, ha Spanyolországban járok, biztosan megkereslek.
Elkértem az elérhetőségét. Aztán még sokáig, míg el nem aludtunk, békésen simogatta a melleimet és a frissen borotvált puncimat.



21. A szemléltetés

Reggel mikor felébredtem, úgy kilenc óra körül, Marc már nem volt ott. Hagyott viszont egy levelet:
"Szia! Ha legközelebb erre jársz, mindenképpen keress meg, megadom az itteni címemet és telefonszámomat. Puszi. Marc."
Lezuhanyoztam, felhívtam a recepciót, hogy hozhatják a reggelit, és gondolkodtam mi tévő legyek. Hogyan tovább? Meztelenül nyitottam ajtót, mikor hozták a harapnivalót. Egy csinos kelet-európai lány volt, kb. annyi idős, mint én. Kérdeztem tőle egy-két dolgot a szállodáról, meg hogy mit érdemes megnézni Tripoliban, és kellemes társalgásban kötöttünk ki. A kaja nekem túl sok volt és felajánlottam reggelizzünk együtt. Bár sok tennivalója volt, de örömmel elfogadta a meghívást. Állítólag hetero volt, de evés közben sűrűn nézegette a melleimet és a borotvált pinámat. Nekem is tetszett a szőke, hosszú hajú, nagy mellű lány. A beszédtéma gyorsan megváltozott és már a női testről beszélgettünk.
- Nem kellemetlen a borotvált punci? Nem viszket? Nekem még sosem volt ilyen.
- Na, itt az alkalom, hogy kipróbáld! - mondtam mosolyogva.

Felálltam az asztaltól, elővettem a borotváló készletemet, kézen fogva az ágyhoz vezettem, levettem róla a miniszoknyáját és a bugyiját, s a kisollóval óvatosan vagdalni kezdtem hosszú, szőke pina szőrét. Mikor ezzel végeztem, jól bekentem habbal, s pár perc múlva már borotváltam. Láttam a lány arcán, hogy élvezi, amit csinálok, kidugta a nyelvét és nyalogatta a száját, közben halkan nyögdécselt. Én is felizgultam és éreztem puncim már nedves. Amint a borotválással végeztem, lehúztam a blúzát és egy óriási nyelves csók következett. Smárolás közben hevesen simogattuk egymás melleit és játszadoztunk a bimbókkal. Aztán le a lába közé. Hosszú percekig nyaltam a pináját, és bár elég kevés levet eresztett - nem úgy, mint én - igyekeztem az utolsó cseppig szárazra nyalni. Úgy, ahogy én is szeretem. Még egy ideig csókolgattuk egymás melleit, majd mennie kellett.

Felhúztam egyik lenge dresszemet, egy pár szandált, a ruha felső gombjait kigomboltam és jobb mellemre óvatosan mély belátást biztosítottam. Felkaptam a cigit és kimentem a folyosóra. Így sétáltam fel-alá a folyosón, nedves puncival és félig kilógó jobb mellel, lassan cigizve. Két házaspárral és egy idősebb hölggyel találkoztam különösebb visszhang nélkül. Aztán jött egy holland úriember, hatvan körüli, kopasz, pocakos, s elkezdtünk beszélgetni. Úgy mozgolódtam, hogy időnként a másik mellem is kibukkanjon és azt is megcsodálhassa. Érdeklődve és elpirulva nézegette a melleimet, de nem volt különösebben lenyűgöző a férfi. Megjelent a folyosón egy másik férfi. Üdvözölték egymást és a holland bemutatott az ismerősének. Szexológus volt - végre egy szakember - olasz származású amerikai, jóképű, 35 éves, rövid barna hajjal és széles mosollyal, hófehér fogakkal. Akár fogász is lehetett volna. Megnézte a mellemet és dicsérőn kacsintott egyet. Hmmmm. Itt van valaki, aki nem jön zavarba. A holland egy idő után magunkra hagyott, én meg elkísértem Carlot a szobájába.
Megkínált itallal, leültünk a kanapéra egymás mellé és folytattuk a felemelő beszélgetést. Így ülve, ruhám szétnyílt és mindkét mellem nagytotálban látszott. Szétnyitott combokkal ültem. A pinám szintén teljes szépségében kandikált ki vékony ruhám alól. Egyre nedvesebb lettem. A puncim illata hamarosan összetéveszthetetlenül szállongott körülöttünk. Beszélgettünk.

- Előadássorozatot tartok itt Líbiában iskolások számára az emberi testről, annak megismeréséről és a biztonságos szexről. Nincs kedved csatlakozni? Szemléltető órát tartanánk a fiataloknak.
Kicsit vonakodva fogadtam az ötletet.
- Hát nem tudom. Ilyet még nem csináltam.
- Nem fogsz rosszul járni, munkádat jól megfizetem.
- S mi lenne pontosan a feladatom?
- Szinte semmi, csupán "szemléltető eszköz" lennél az előadás során. Hiszen láthatólag amúgy is szereted mutogatni a testedet.
Nagyon felizgatott a dolog, de próbáltam előtte leplezni ezt.
- Mikor lenne mindez? - kérdeztem.
- Most rögtön indulnunk kellene, mert Misurataban lesz az előadás és még oda is kell érni.
- Rendben. - egyeztem bele
Tíz perc múlva már a fekete Audijában ültünk. Míg utaztunk, végig kigomboltam a ruhámat, szétnyitottam, hadd lásson mindent, ujjamat pedig ki-be húzogattam a lucskos pinámba. Csodásan éreztem magamat. Vigyáztam, hogy ne élvezzek el, mert csak izgatni akartam magamat, hiszen az előadáson úgyse lesz alkalmam magamhoz nyúlni.
Kb. két óra múlva megérkeztünk. Begomboltam a ruhámat és beléptünk az iskola épületébe. Carlo üdvözölte a tanárt és megbeszélték a részleteket: írásvetítő, asztal, szék, miegymás. Elkezdődött az előadás. Carlo úgy kb. negyedórán át mesélt a diákoknak arról, hogy milyen fontos, hogy megismerjük a testünket, mert így bizonyos betegségeket hamarabb felismerünk, oldottabban tudunk az emberek között élni. A tanulók életkora 14 év körül lehetett, fiúk és lányok vegyesen. Félkörben ültek, annak közepén az asztal, mögötte állt Carlo. Az asztal mellett volt egy szék, azon ültem én szótlanul. Puncim már megszáradt, hisz semmi izgató nem történt. Már kezdtem csodálkozni, mit keresek én itt. Carlo most a témát átvezette a női testre.
- Ma a női testet fogom bemutatni nektek, egy kissé rendhagyó módon. A lányok figyeljenek jól, mert sok nemi betegség megelőzéséről és időbeni felismeréséről is beszélek. A fiúk is figyeljenek jól, mert most megismerhetik a női test egyes részeit, azok működését és funkcióját. Ezeket az ismereteket a szexben is tudjátok majd kamatoztatni.
Intett nekem, hogy álljak fel. Kezdett izgalmas lenni.

A mellel kezdtünk. Miközben Carlo nyomta a szöveget a női mellről, én kigomboltam a felső gombokat, előhúztam a bal mellemet és lassan körbejártam a termet. Minden egyes srácnak és lánynak odadugtam az orra alá, had nézegesse. Carlo beszélt a mell szerepéről a szexualitásban és a mell izgatásáról. Kigomboltam még egy pár gombot és a két kezembe vettem a formás melleimet. Ismét körbejártam a termet. A srácok nagyon élvezték, kimondottan jó hangulatot sikerült varázsolnunk. A fiúk tágra nyílt szemekkel bámultak, a lányok inkább mosolyogtak.
A pina következett. Végre. Erre vártam. Reméltem, hogy ezt is meg kell mutatnom. Egy mozdulattal levettem magamról a ruhát, lerúgtam lábaimról a szandált és meztelenül, szabadon, boldogan mosolyogva odaálltam a srácokhoz és szétnyitottam előttük a puncimat. Ahogy megnyíltak a szeméremajkaim a srácok előtt, a felgyülemlett levem kibuggyant és lecsöppent a padlóra. Illatom elárasztott minket. Carlo mesélt a puncilé szerepéről és az illatokról.

A csikló következett. Körbemutattam, s közben az ujjaimmal izgattam. Kezdtem elkábulni a gyönyörtől, amit a nyilvános maszturbálás és az érdeklődő pillantások okoztak. Nagyon vágytam már egy orgazmusra, de nem mertem elélvezni, nem tudtam, szabad-e.
A lukam volt a soros. Szétnyitottam az ujjaimmal, hogy jól belássanak a srácok és a lányok. Vörösen izzott és lüktetett. Reméltem most már az orgazmusról lesz szó. Már nagyon nehéz volt visszatartanom magamat. De nem volt szerencsém.
A fenék következett. Megfordultam és széttártam a popsi lukamat. Körbemutogattam ezt is, s közben haragtól dúlva öltem tekintetemmel Carlot. Ő meg csak mosolygott. A lábak és a hónaljak higiéniájáról szónokolt. Körbemutattam a parfümtől illatos borotvált hajlataimat, majd végül az orgazmushoz értünk.
Felfektetett háttal az asztalra, széttárta a lábamat, én meg intettem az egyik helyes srácnak, hogy jöjjön oda hozzám. Carlo csodálkozott, de nem ellenezte. Odasúgtam Carlonak:
- Nyalást akarok.

De a férfi megrázta a fejét és az ujjak szerepéről prédikált. A srác követte Carlo utasításait. Édesen elvörösödött és a szeméremdombomat simogatta. Aztán a nagy és kisajkaim következtek. Forró levem elárasztotta a remegő kezét, én meg majd szétrobbantam a vágytól. A csikló dörzsölgetése közben felálltak a többiek is a székükből és körbeállták az asztalt, hogy jobban lássanak. Carlo a lyukra tért át és utasította a fiút:
- Bátran nyúljál be egy, két, majd három ujjal.
Hangosan cuppogott a pinám. Ezután jött az utolsó fázis: egyik kezének ujjait ütemesen tologatta lukamba, míg a másikkal óvatosan simogatta a csiklómat. Carlo hátulról megmarkolta a melleimet és adta az ütemet. Lassan, nagyon lassan kezdték, majd fokozatosan gyorsultak. Nyögéseim egyre hangosabbá váltak, összerándultam, és egy őrületes, démoni kiáltással megéltem addigi életem egyik legnagyobb orgazmusát. Hosszú percekig vonaglottam még az asztalon. Lenyúltam és a levemet kéjesen szétkenegettem a hasamon és mellemen. Mikor végre alábbhagyott a vonaglásom és látszólag megnyugodtam, óriási tapsvihar tört ki, ujjongás és füttykoncert. Carlo rám adta a ruhámat, felhúztam a szandált és a tanulók folyamatos tapsával kimentünk a tanteremből.
Az autóban közöltem Carloval:
- Nagyon gonosz voltál velem, de végül is meghozta gyümölcsét.

Carlo mosolygott. Jól kitervelte ezt. Bosszúból lehúztam a sliccét, lehajoltam, elővettem a kőkeményen álló faszát és erősen szopni kezdtem. Carlo ennek nagyon megörült, de nem tudta mi vár rá. Másfél órán át szoptam, de nem engedtem elélvezni. Finom, jóízű farka volt. Csak amikor már majdnem visszaértünk Tripoliba, akkor engedtem, hogy a gecijét az arcomra spriccelje. Hatalmasat élvezett. Sajgott a farka és teljesen vörös lett a folyamatos igénybevételtől. Rámosolyogtam, felültem, belenéztem a visszapillantó tükörbe és szépen, egyenletesen elkenegettem a gecit az arcomon.
Hamarosan visszaértünk a szállodához. Mikor kiszálltunk a kocsiból, még mindig csillogott az arcom. Kellemesen hűtött a forró éjszakában. A recepción találkoztam a reggeli szobalánnyal, aki tágra nyílt szemekkel nézte a geciben úszó arcomat. Rákacsintottam és hárman beszálltunk a liftbe, ahol a lány elkezdte lenyalni az arcomról Carlo gecijét.
Berohantunk a szobába, levettünk minden ruhát és jött a móka. A lány bekapta Carlo faszát én meg nyalni kezdtem a forró pinát, amit reggel borotváltam. Hosszú nyalakodás után csókolózni kezdtem vele, miközben Carlo hátulról megdugta. A gecit Carlo megint az arcomra spriccelte, ahonnan a szobalány ismét lenyalta. Gyors zuhany után elköszöntünk. Emlékezetes nap volt.

22. Megérkezés Kairóba

Reggel Carlo kikísért a reptérre és vett nekem egy jegyet Kairóba. Aztán kerestünk egy bankot és számlájáról átutalt egy nagyösszeget számomra, 800 dollárt. Ez volt a tegnapi fizetése, amit Líbia, az UNESCO, a WHO és egyéb szponzorok támogatásaiból adódott össze.
- Ha szükséged van bármire, csak hívj. - s ezzel átnyújtott egy névjegykártyát.
- Köszönöm szépen.
A nadrágon keresztül megmarkoltam a faszát, és egy puszit nyomtam az arcára. Visszamentem a repülőtérre. Pár hónap elteltével Carlo közölte velem levélben, hogy a tanár soknak ítélte a történteket, és súlyos megrovásban részesítették.
Az út alatt semmi érdemleges nem történt. Unalmas emberek, semmittevés. Gondoltam masztizok kicsit, azzal is múlik az idő, de már ahhoz sem volt kedvem, annyira kiábrándító volt minden és mindenki. A felszolgált étel is förtelmes volt.
Szerencsére nem tartott örökké az út. Landoltunk. A reptérnél fogtam egy taxit és felhívtam Vivienne-t.
- A legelegánsabb szállodához visz a taxi. Ha letettem a telefont, hívjál vissza, de nem fogom felvenni.
Rögtön tudta miről van szó. A taxi hátsó ülésén ültem. Mobilomat rezgőre állítottam és óvatosan feldugtam a százaz puncimba. Kissé nehezen ment be. Vártam. Hamarosan vibrálást éreztem odabent. Nagyon jól esett. Kezdtem nedvesedni. Időnként véget ért a vibrálás, ilyenkor vártam, hogy újból hívjon. Lassan, de biztosan egyre nedvesebb lettem. Már az ajkaimat harapdáltam a kéjtől. Megérkeztünk. Charles és Vivienne már várt a szálloda bejáratánál. A férfi kifizette a taxit, én megöleltem a barátnőmet és szájon csókoltuk egymást. Fülébe súgtam:
- Hívjál még!
- Óóó! Még mindig bent van? - kérdezte.
Ártatlanul elmosolyodtam.
- Tudod, nekem soha nem elég.

Felmentem, lepakoltam, és elindultunk az étterembe vacsorázni.
Már nagyon éhes voltam. Leültünk egy csendes asztalhoz. Vivienne újra hívottén meg halkan nyögdécseltem behunyt szemekkel. Aztán összerándultam és elélveztem. Lassan, mert Vivienne és Charles is érdeklődve nézett a lábam közé, kihúztam a telefont a lucskos pinámból. Teljesen átázott.
- Ez igen! - mosolygott Vivienne.
- Remélem, azért működik még - mondta Charles szintén mosolyogva.
Megjött a kaja. Gyorsan bedobtuk és felrohantunk a szobába.
Levettük a ruháinkat, ledőltünk az ágyba és erősen nyaltam Vivienne egyszerre borotvált és szőrös punciját. Charles lefeküdt mellénk és onnan figyelt. Egyre vadabbul nyaltuk egymást. Vagy egy órán át kényeztettük egymást, mialatt Charles hol a tévében szóló pornófilmet, hol minket nézett. Hangosan nyögtünk, ahogy eljutattuk egymást a csúcsra. Aztán jött a közös zuhanyzás. Megmosdattuk egymást, s közben forrón csókolóztunk. Majd vissza az ágyba. Barátnőm eszeveszetten nyalta-szopta a kicsi, de formás melleimet. Egyszerűen nem tudott betelni velük. Én így voltam a pinájával. Egymást szorosan átkarolva aludtunk el.


23. Kairó

Reggel csodálatos dologra ébredtem. Vivienne nagyon gyengéden szopta a mellemet, Charles pedig a fejét a combjaim közé temetve lassan nyalt. Így ébredni nem mindennapi élmény. Szemeimet csak félig nyitottam ki, még nem akartam, hogy lássák, ébren vagyok. Érdeklődve figyeltem Vivienne hogyan nyalogatja végig a melleimet, a hónaljamat, a nyakamat. Bimbóim lassan felálltak és elkezdtem nedvesedni is. Halkan nyögdécseltem és nyitogattam a szemeimet. Charles felbuzdult és egyre határozottabban nyalt. Vivienne fölém hajolt és egy nagyon hosszú, nyelves csók következett. Nagyon jól csókolt. Charles most már kizárólag a csiklómmal foglalkozott, éhesen, ütemesen szopogatta, miközben két ujjal a puncimat dugta. Két perc múlva elélveztem. Vivienne tovább csókolt.
Charles feltérdelt és a szánk elé tartotta a kőkemény farkát. Vivienne azonnal bekapta és ütemesen szopta, én pedig a herezacskóját vettem a számba. Aztán váltottunk. Izgalmasabb volt azonban, amikor Charles megragadta a faszát és hol a barátnőm torkán, hol az enyémen tolta le tövig. Vivienne-nel felváltva szoptuk a faszt. Aztán Charles hanyatt döntötte a barátnőmet és keményen kefélni kezdte. Rávetettem magamat Vivienne csiklójára és azt nyaltam, mialatt a fasz ki-bejárt a pinájában. Néha megragadtam a faszt, kihúztam a barátnőmből és lenyaltam róla a levét, majd visszadugtam. Mikor eljött az idő, Vivienne kézbe vette Charles farkát és az én arcomra spricceltette a gecit. Na, hát így ébredtem aznap reggel.

Kopogtak. Felálltam és kinyitottam az ajtót. Huszonéves egyiptomi srác hozta a reggelit. Azonnal elvörösödött és bután mosolygott, mikor meglátta a meztelen testemet és az arcomon csillogó gecit. Rámosolyodtam, betoltam a kiskocsit és elköszöntem tőle. A kiadós reggeli után Vivienne-nel elmentünk zuhanyozni, majd felvettünk magunkra egy-egy lenge nyári mini ruhát és elindultunk várost nézni hármasban.
Kairó nagyon nagy és zsúfolt. Befizettünk egy városnéző buszra, ami körbevezetett minket a belvároson és bemutatta a nevezetességeket. Ebédre beültünk egy igényes, de nem túl drága étterembe, ahol helyi specialitásokat kínáltak. Ruhám hátul majdnem fenékig nyitott volt, ebéd közben Vivienne egyik kezével a hátamat simogatta, ami a közeli asztaloknál ülőknek is feltűnt. Mivel mi háttal voltunk nekik, Charles tájékoztatott minket a reakciókról. Alapvetően pozitív volt. Vivienne benyúlt a ruha alá és megmarkolta hátulról a popsimat, majd lenyomtunk egy nyelves csókot. Ez állítólag nagyon bejött a leskelődőknek.

Folytattuk a városnézést, de most már gyalogosan. A hosszú séta alatt elfáradtunk és fogtunk egy taxit vissza a hotelba. Charles elől, mi ketten hátul. Vivienne pár perc kocsikázás elteltével kigombolta a ruhám gombjait, elővette a bal mellemet és élvezettel szopni kezdte. A sofőr a visszapillantó-tükörből figyelt minket. Mélyen a szemembe néztem és rámosolyogtam.
Másnap elmentünk a piramisokhoz Gizába. Vivienne-nel szívesen mutogattuk magunkat elsősorban a helybélieknek, de a turistáknak is. Mikor a Kheopsz-belsejében, a járatokban sétáltunk, blúzomat elől teljesen szétnyitottam. Az előttem sétáló japán csoportból a szerencsésebb utolsó három férfi sűrűn nézegetett hátra, néha meg is botlottak. Szemmel láthatóan jobban érdekelte őket egy szép, fiatal, karcsú, félmeztelen női test, mint a több ezer éves csodálatos építmény, mely az ókor csodái közül az egyetlen, ami a mai napig is áll. Mielőtt kiértünk a napfényre, visszagomboltam a blúzomat. A hozzám legközelebb álló japán férfi morcosan vette ezt tudomásul. Odahajoltam hozzá és egy puszit nyomtam az arcára. Szeme felcsillant és a fülembe súgva megkérdezte:
- Bukkake?
Ez a szó geci fürdőt jelent, ami a férfiak körében igen nagy kedvencnek számít. Kicsit tanakodtam, mit válaszoljak. Láttam a kezében egy videokamerát, valami új típus lehetett, kicsi, könnyű és újonnan csillogott.
"Biztos többet tud, mint Hansé" - gondoltam.
Kivettem a kezéből, és ezt mondtam:
- Rendben.
A férfi hirtelen tanácstalan lett. Az a kamera egy vagyont ér. Odalépett a társaihoz és hosszan vitatkoztak. 15 pasi volt, plusz 5 nő. Hevesen mondták egymásnak. Láttam, hogy a többi férfi, sorban átad neki egy halom pénzt.
"Okos, üzletel" - mondtam magamban.
Végül odalépett hozzám és közölte:
- Rendben.

Elindultunk egy alkalmas helyet találni. A nők tanakodtak, hogy jöjjenek-e. Intettem nekik, hogy nyugodtan, nem bánom. A kamerát Charles kezébe nyomtam, hogy ügyeljen rá. Találtunk is egy eldugott helyet, ahonnan ráadásul szép kilátás nyílt a három piramis közül kettőre. Volt ott egy pad, arra gyorsan ráültem, kigomboltam és szétnyitottam a blúzomat, felhajtottam a miniszoknyámat, természetesen bugyi nem volt rajtam, felhúztam a lábaimat és széttártam a puncimat. Rájuk mosolyogtam. A férfiak hangosan felmorajlottak. Felnyúltam a pinámba és kéjesen húzogatni kezdtem ki-be az ujjaimat. Charles bekapcsolta a kamerát. A japánok elővették a kis farkukat - az egyiknek nem is volt kicsi, lehetett vagy 18 centis, mázlista közöttük - és verni kezdték. Szóltam a srácoknak:
- Csak az arcomra mehet.
Kisvártatva sorra elém álltak terpeszben, és rám ürítették a farkukat. Volt, aki egyszer, de volt, aki kétszer, sőt háromszor is rám élvezett. Durván számolva 22 adag geci kerülhetett rám. Az egész arcomat vastagon bekente a sűrű, nyúlós geci, de jutott bőven a hajamra is. A geci lassan csúszott le az államon és nyakamon keresztül a melleimre és a hasamra. Valahol félúton én is elélveztem. Charles közben filmezett, pár japán is kattogtatta a fényképezőgépét. A nők - asszonyok, lányok - közül némelyek viszolyogva, mások azonban kimondott élvezettel, sőt irigykedve szemlélték a történéseket. Aztán vége lett. Farkukat visszarakták a nadrágjaikba, megköszönték az egészet és odébbálltak.
Mi hárman ott maradtunk. Vivienne adott egy csókot. Tanakodtunk, hogyan tovább. A geci csak lassan száradt volna fel, letörölni azonban nem akartam, élveztem, hogy az arcom úszik az értékes nedűben. Charles néhány perc múlva megszólalt:
- Fogjunk egy taxit.

Felálltunk és elindultunk abba az irányba, amerre a legkevesebb turistát láttuk. Hamarosan egy kávézóhoz értünk, ahol láttunk egy taxit is parkolni. A miniszoknyámat megigazítottam, a blúzomat begomboltam, hogy ne legyek nagyon feltűnő, mondjuk az arcomon lévő geci mennyiség miatt így is az voltam. Leültünk a két asztal közül az egyikhez, jómagam szembe egy német csoporttal. Ilyen távolságról természetesen már nem lehetett titkolózni: az arcomon még mindig vastagon állt a geci, ami lassan, kis cseppekben csorgott az államról a nyakamra. Kisebb-nagyobb adagok tarkították a vállamra hulló sötétbarna hajamat is.
A pincér srác megdermedt, mikor meglátott. Ahogy ott állt szótlanul, hosszú másodpercekig, az államról egy sűrű, cseresznye méretű geci csepp esett le az asztal sötét, simára gyalult lapjára. Lenéztem a cseppre, ujjammal felszedtem, majd lenyaltam róla, miközben bájosan mosolyogtam a srác szemébe.
- Egy kávét szeretnék - közöltem.
Zavartan nézett körül rajtunk.
- Krémesen kéri?
- Köszönöm nem, krémem van - válaszoltam nevetve.
Charles és Vivienne is nevetni kezdett. Ömlött rólam a geci szag. A velem szemben lévő asztalnál 3 férfi és 1 nő figyelt tágra nyílt szemekkel. Gondolom nem hittek a szemeiknek. A kávé hamar jött, mindhármunknak egy-egy. Lassan iszogattunk, beszélgettünk.
Mikor a taxihoz értünk, engem ültettek előre, a sofőr mellé, aki elsőre nagyon megijedt a látványtól:
- Mi történt? - kiáltott fel csodálkozva?
Rámosolyogtam.
- Megnéztük a piramisokat. Csodálatosak! Ugye Vivienne?

Barátnőm bólintott. Elindultunk. Vezetés közben a sofőr lassan feloldódott, látva, hogy mi milyen jókedvűen beszélgetünk. Sűrűn nézegette az arcomat, ahonnan még mindig csorgott lefelé a geci, bár egyre kevesebb maradt rajta. Mikor a szálloda közelébe értünk, kigomboltam a blúzomat és letöröltem vele az arcomat. Ahogy ezt megtettem, kivillantottam a geciben úszó hasamat, és a sofőr által felhajtott miniszoknyám alól, saját levemben úszó széttárt puncimat. Sokáig törölgettem magamat, hogy a sofőr alaposan szemügyre vehessen. Blúzomat levettem, hogy a melleimet is megcsodálhassa. Bal lábamat felhúztam az ülésre, hogy szélesebbre tárhassam a puncimat. Félreálltunk pár percre, s a sofőr azonnal bekapta felváltva a melleimet és lenyalogatta róla a száradó gecit. Fölém hajolt és bal kezével simogatta a geciben úszó pinámat, majd megujjazott. Gyors orgazmus után folytattuk utunkat. Mikor megérkeztünk, fizetni nem kellett a hosszú fuvarért. Gyorsan felrohantunk a szobába, én leültem a tévé elé pornófilmet nézni, Charles pedig keményen megbaszta Vivienne-t kétszer is.

Még öt napot töltöttem Egyiptomban velük, ez alatt megnéztük az országban, amit szerintünk érdemes volt. Keresztül-kasul bejártuk. Szexuális téren semmi érdekes nem történt. Vivienne-nel tovább fejlesztettem a leszbikus tudásomat. Egy nap, mikor már mindketten borostásak voltunk, leborotváltuk egymás pináját, majd Charles asszisztálása mellett feldugtunk egymásnak egy-egy 22 cm-es uborkát. Az utolsó nap délelőttjén hosszú órákon keresztül egymás ölében csókolóztunk és simogattuk egymás meztelen testét. Aztán eljött az idő a hazautazásra. Késő délután már Párizsban voltunk.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: