Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Napfelkelte

Árnyékok vették körül eddig őket. Árnyékok, melyek bilincsbe verték, melyek sosem engedték bűvös és félelmetes szorításukból. Az egyik akarta, a másiknak akarnia kellett. Döntött helyette, és éppen érte. Mégis most úgy álltak a védelmező sötétségben a sziklaszirten mintha tökéletesen idegenek lennének egymás számára. Igen, azok is voltak, felfoghatatlanul hosszú ideje azok voltak. Alattuk a tenger mohón nyaldosta a fekete sziklákat, ízlelve az elérhetetlent, amit csak pillanatnyilag birtokolhat, hogy aztán újra vágyakozón rohanjanak hullámai előre.

Mozdulatlanok voltak, alakjuk teljesen beleolvadt az éjszakába, melynek már hamarosan vége, átadja helyét a fénynek, a felkelő nap első, ébredező vörös sugarainak. Nem beszélgettek, még csak egymásra sem néztek. Mennyi elpazarolt ilyen pillanatuk volt már. Elmaradt ölelések, elmaradt szavak és pillantások, az időben szétszóródott lehetőségek egymásnak és egymásért. Az egyik hitte, hogy még lesz ilyen, a másik már tudta, hogy nem.
- Ez az utolsó éjszaka- szólalt meg a nő- Nem akarok többet. Képtelen vagyok tovább elviselni.
- Azt hittem idővel majd megszokod, hogy meg tudod szokni. Elfogadni azt ami vagy.
- Hogyan fogadhatnám el? Én nem akartam ezt.
Hangja cseppet sem volt vádló, talán csak egy halovány keserűség árnyékolta be. Keserű gondolatok a bűnről, melyet a férfi elkövetett.
- Önző voltam- suttogta a férfi, lehelete nem látszott a ködös holdfényes éjjelen. Nem látszott, mert nem volt. Ha lett volna szíve talán a dobogása elárulta volna, súlya lett volna a szavainak. De már szíve sem volt, mert nem dobbant. Régóta nem. - Az örökkévalóságot akartam adni Neked. Azt tartják, hogy nincsenek érzelmeink. De ez hazugság. Soha nem leszünk képesek tökéletesen átadni magunkat a Fenevadnak. Soha nem leszünk képesek levetkőzni a halandó létünk során ránk rakódott érzelmi ruházatot.

A hideg testben tombol a forró vihar, de nem tudtam szabadon engedni. Tudtam, egyszer elveszítelek. Vagy mert megérzem a belőled áradó melegséget, vagy mert olyannak akarlak látni amilyen mindig is voltál: gyönyörűnek, örökké. Túl nagy volt a kísértés. De nagy árat fizetek érte.
A szél dalolva cibálta át magát az apró, csenevész bokrok között. Duruzsolása a végső halál dala volt, a megváltó ölelésé, mely a feloldozás lesz a nő számára, és végtelen szenvedés a férfi számára. Így múlik el, amit erőszakkal alkottak. Egy szobor porrá hamvad, egy festményből kifutnak a színek, egy hang bennreked, és soha többé nem muzsikál a hárfa. Csend lesz és sötétség… Nélküle.
A hajnal első sugarai kikandikáltak a horizont felett és bíborragyogásuk olvadó arany jégcsapként kezdett szétterülni a sötétség felett. A férfi nem érintette meg a nőt, lassan hátrálni kezdett.
- Nem tartalak vissza, hiszen én magam teremtettelek, de jogot adok ahhoz, hogy véget vess neki!
- Nem maradok, de jogod van itt maradni és hinni abban, hogy élsz. Ám ami itt vár rád nem más, mint a pusztulás mocskos hordaléka, a fajtád őrült színjátéka, mit a világ felé mutat. Neked nem rám volt szükséged, neked semmire nincs szükséged. Nincsenek benned érzelmek. Sakkfigura vagy csupán egy végtelen játszmában. De ne feledd, egyszer valaki, valakinek mattot ad majd. És nem tudhatod, te éppen melyik színnel vagy.
Hatalmas világító gömbként, lomhán kúszott az égre a fenséges napkorong.

Abban a pillanatban a férfi az első, sötét menedéket adó barlang védelmébe bújt, onnan nézte végig a nőt, aki széttárta karját, és büszkén felszegett fejjel lobbant lángra az életet adó sugarak alatt.
Az enyészeté lett a teremtmény, aki nem várt feloldozást, csupán maga akarta eldönteni mit választ. Az éltető fényt választotta, még akkor is ha gyarló teste számára ez volt az utolsó napfelkelte.
Hasonló történetek
30295
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
15363
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Whym ·
Szia Szelence.

Ebben a vámpíros témakörben az a vonzó (írói szemszögből) hogy nagyon sok 'hálás' nézőpontból meg lehet közelíteni - mint ragadozás, kívülállóság, örökélet, tudás, hatalom, lemondás, reménytelenség stb.

Viszont ugyanez a baja is, már annyian annyi féle képpen kimerítették az összes témakört, hogy sem a fogalmazás minősége sem a szereplők nem tesznek már igazán különlegessé és drámaivá egyetlen ilyen művet sem.
Aki pedig olyan tehetséges mint te, annak nyomdoknak kell lenni és nem nyomdokban járónak. Szvsz - ezt itt tanultam, hogy így kell mondani.

:flushed:

Szelene ·
Huhh...tanulságos volt amit írtál és egyben el is gondolkodtatott, mert sajna mostanság ehhez hasonló dolgok jöttek ki belőlem. Kíváncsi voltam a fogadtatásra és úgy látom beigazolódott a gyanúm...
Majd próbálom összekapni magam, hogy tehetséghez mérten (már ha állítólag van nekem ilyenem) próbáljak kiadni dolgokat a kezeim közül.... :hushed:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: