Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nagymama és Dóri takarít

- Dórikám, fejezd be a hisztit, el kell mennem arra a konferenciára, így csak a nagyi tud rólad gondoskodni.
- De 17 vagyok, mi szükség felvigyázóra? Amióta apával elváltatok annyira megváltoztál.
- Nyugodtabb leszek és kész. És éppen mert apáddal elváltunk, kell a munkámra jobban figyelnem. Ketten maradtunk, és egyedül kell előteremtenem a pénzt, ami kell a háztartásra.
- Jól van, nem bánom - sóhajtottam egyet, csak anyu lelki békéje miatt egyeztem bele az egészbe.
Még aznap este megérkezett a nagyim, akit csak Ágotának hívhatok, ha nem a lakás falain belül vagyunk, mert hiú, és nem akarja, hogy nagymamaként nézzenek rá.
A nagyim korán szülte anyumat, 17 évesen lett anya, anyukám engem 18 évesen szült, a nagyim most még negyven sincs és letagadhatna a korából 10 évet. Fitten tartja magát, különben is remek adottságai vannak.
- Kislányom, ki kéne takarítani.
- Jaj, ne. Anyu megsértődne.
- Nincs ideje a munkája mellett alapos nagytakarításra, ezért ha már itt vagyok, tegyünk rendet!
Tombolt a nyár, nagyim bikinire vetkőzött, én pedig a nyomában lavórral, tollseprűvel, törölgető ronggyal.
Anyum szobájával kezdtük. Amikor azonban az éjjeli szekrényhez értünk, eltátottuk a szánkat, meglepődve pillantottunk egymásra. Találtunk egy vibrátort, pornómagazinokat, gésagolyót, és síkosítót is.
- Hű, ezek jó kellékek, minden magányos asszony örülne nekik.
- Ez biztos nagyon nem tetszene anyának. Hogy az intim dolgait szemrevételezzük. Menjünk inkább ki innen. Ez annyira ciki.
- Már megtaláltuk, most már fölösleges úgy tenni, mintha itt se jártunk volna, különben is nézd milyen pókháló van a plafonon! - mutatott az egyik sarokra.
- Ezt biztos felismered - huppant az ágyra a nagyim. - Műfallosz - mondta tagoltan.
- Fúj! - óbégattam.
- Kellemes kis darab, még ér is van rajta imitálva. A vastagsága is kellően jó, és a vajszíne miatt is hasonlít az igazira. - A nagyim zöld bikini alsója fölé emelte a falloszt és végighúzta lábai között. A vénuszdombja széles, a vágatba belemélyedt az anyag.
- Ah kellemes, nincs kedved le, fel húzogatni nekem?
- Én? - kérdeztem levegőt is alig kapva. A nagyim mindig is vonzott a szép arcával, nagy melleivel, hosszú combjaival, reménykedtem, hogy én is ugyanolyan nőies leszek majd.
- De ez nem …
- Nem! - csak segítesz nekem, miközben egy hatalmas, nagy jóképű kant képzelek ide. - A nagyim eldőlt az ágyon, kezeit a melleire tette, felhúzta a fürdőruha felsőjét, majd gyűrögetni kezdte melleit. Bimbói összezsugorodtak, én pedig kíváncsian néztem, nedvesedni kezdtem.
A fallosz nekem is tetszett, elkezdtem a nagyim vénuszdombja fölött mozgatni, bár idegenkedtem a dologtól, ennek ellenére egy részem élvezte, amit teszek. Kíváncsi lettem a nagyim titkos énjére.
Így ment kis ideig, amikor a nagyim elegánsan felemelte hosszú lábait, és lepörgette magról a falat anyagot. Borotvált, sima dombja és fénylő szeméremajkai vágyakozásról árulkodtak. Az illata finom volt, elkapott egy őrület miatta, de visszafogtam magam.
A lábai közé ereszkedtem térdre, majd a szerszámmal kezdtem izgatni újra. A combhajlatait, majd a vágatot puhán. Furcsa érzés kerített hatalmába, a női test az ágyon szinte hullámzott a kéjtől. Félrehúztam az egyik ajkát, és alaposan benedvesítettem a műfallosz hegyét, hogy úgy simogassam tovább.
- Jaj, de jó Dórikám, nyomjad be a te nagyidnak!  Basszál meg légy szíves, hadd töltsön ki ez finom fallosz. De tudod mit? Előbb gyere ide a mellemhez, izgasd a bimbóimat vele, utána meg bekapom és szopom kicsit, mintha igazi fasz lenne!
Felmásztam a nagyi mellkasához, elkezdtem körözni a bimbóudvara körül. Ő tartotta közben melleit, nyomogatva, sóhajtozva.
- Add a számba most - kérte és elkezdtem neki félig ritmusra betolni a péniszt, ő pedig szopta kéjesen. Szája ó betűt formált, fejével fel-felemelkedett.
- Elég lesz, most menj le.
Visszamásztam a nagyim térdei közé, kicsit siklattam ajkai között, majd a nedves lyukba lassan becsúsztattam. Ágota hatalmasat sóhajtott.
- Isteni - mormolta. - Most basszál meg alaposan.
Elkezdtem lassan tologatni neki, majd gyorsabb tempóban. Ő a csiklóját dörzsölgette közben, szélesebbre tárta lábait, majd fel is emelte, hogy mélyebben érje a fallosz. A kerek, még mindig szép popsija is látszott, ami külön izgató látványt nyújtott. Emelgette csípőjét közben, nyalta ajkait, fénylőn, duzzadtan csillogott szája a napfényben. Szőke, göndörített haja aranyként ömlött el a szatén lepedőn, nagyon szép látvány volt. Nemsokára hatalmasat élvezett kiáltva.
- Ez jó volt! - jelentette ki. Esetleg segítsek neked én is? – kérdezte.
- Nem nagyi, nekem nemsokára jön a barátom!
- Akkor kézmosás, letisztítjuk a játékot és jöjjön az ablakmosás!
Este meg is érkezett Péter, nagyon finom volt a szex, közben sokszor eszembe jutott mit tettünk a nagyival. Késztetést éreztem élményem elmondására, de nem tettem. Ez a nagyim és az én titkom marad örökre.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Manka02 ·
Huhhh :heart:

Zaheen92 ·
Beteges... Lehet most prűdnek tűnök, de akkor is! Miért olvastam bele? Mert a cím után meg akartam magam nyugtatni, hogy nem, biztos nem a nagyival dugott... És de!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: