Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Múltam darabjai 1

Sok éve történt, még középiskolás voltam. Volt az osztályomban egy fiú, (itt nevezzük Alexnek), akiben a középsuli első évében belezúgtam, amolyan kamaszosan:D Nem láttam a hibáit sem azt hogy nem illik hozzám. El tudtam Vele beszélgetni mindenről, sok mindent elmondott nekem, amit a barátainak nem... Nem léptem felé, hogy legyen köztünk“ valami."Ő neki meg nem tetszettem. Legalább is azt hittem...
A második-harmadik évfolyamban nagyon megváltoztunk.Komolyodtunk, én pasiztam teljes gőzzel, elvesztettem a szüzességemet stb...Ő be került a „nagyok“közé, diák diri lett, stb.Ez még nem változtatott volna semmin. Csak az a tény borított fel mindent:meghazutolta önmagát, ezzel elárulva engem... Nagyképű kis „raj“lett, behízelgő modorú stb.Megbántotta a barátaimat/barátainkat. Ezzel kivívta maga ellen azt, hogy kimondjam neki:"Hányingerem van tőled te kis genny láda... Gyűlöllek Alex..“..Láttam rajta a fájdalmat és dühöt.Összevesztünk, nagyon csúnyán a tanárok szedtek szét minket...

Az elkövetkező két évben nem tudtak minket egy padba, vagy egymás mellé ültetni mert inkább álltam és, vagy kimentem óráról, de nem ültem le mellé.Probállt kedves lenni eleinte majd , miután egyre hidegebb voltam Vele, beltörödőtt... Aztán eljött a negyedik s vele az:érettségi...
Együtt mentünk be éretségizní, nem tudom miért vagy hogyan jött nekem: megöleltem.Jó volt hozzá bújni egy pillanatra, érezni az erejét, a nyugodtságát...Meglepődött, de nem tollt el sőt, szorosan magához ölelt, és a fülembe súgta:- Semmi baj jégkirálynő, minden rendben lesz...
Sikerült az érettségink...Rá egy hetére:

A túra tanár - kolesz vezető, szervezett egy túrát: 3 nap, 2 éjszaka fent a hegyekben.Barátnőm(Liza) kapva kapott az alkallmon, tudta , hogy szeretek hegyet mászni:Felírt engem is.Nem nézte meg, hogy Alex is jön...(Szerintem direkt)
Az úton nagyon jól viselkedtem, nem veszekedtünk.Sőt!Elkezdtünk beszéllgetni, bár tartottam a 3 lépés távot.Este a tábornál, volt egy kicsi tó, gondoltam ha elaludtak a többiek és egy picit lefürdöm benne...Amint mindenki elaludt , fogtam a cuccaimat és kiosontam a sátorból, megsimogatva Liza arcát( akit mai napig a testvéremként szeretek ).

Levetkőztem a tó partont. Szerencsémre úgy világított a Hold, hogy tisztán láttam mindent, erre még ma is sok év után emlékszem... Felvettem a fekete bikinimet, és belegázoltam tóba.Isteni érzés volt az egész napos menetelés után kicsit felfrissülni a hüvős vízben. Felálltam, víz pont a mellemig ért.Élveztem ahogy a hideg víz csiklandozza a melleimet.Hátra hajtottam a fejem, a hajam belelógott a vízbe, hosszú hajam volt a fenekemig ért... Nem voltak soha nagy melleim, se pedig túl kicsi. "Se nem kicsi se nem nagy“...Tenyérbe illő...Mindig is molettebb voltam, főleg a lábaim, (volt - van) rajta minden, husi is meg izom, Így tehát esélyem se volt az áhított őzike lábakra..Viszont derekam szép íves volt , sehol egy hurka.A vállaim is szép gömbölyűek, csak azok a fránya lábak... Ehhez párosul a világos barna hajam, természetes szőke tincsekkel, és szürkés- kék szemeim.- Hát az álomnőt nem rólam mintázták - fakadt ki belöllem halkan.
- Még mindig ezen rágódsz Jégkirálynő? - hallottam Alex mély hangját a hátam mögött.Megpördültem, és ott állt Ő derékig vízben, nem hallottam mikor belegázolt.
- Mit keresel itt?Nem hallottalak... - kérdezem, miközben a kezemet a melleimre fonom, valahogy mindig is takartam magam előtte...
- Annyira elgondolkodtál , hogy nem hallottál.Amúgy ez az „álomnő“ dolog...- kezdte volna de félbeszakítottam
- Jaj Alex, nem kell , hogy sértegess elég fáradt vagyok anélkül is.Csak úszni akartam egy kicsit, de már itt se vagyok...Tiéd a pálya Elnök Úr- mosolyogtam Rá , így szoktam szekálni, ezzel mindig felhúztam, akkor is láttam rajta, hogy legszívesebben megfojtana...Emelt fővel elakartam mellette menni, de nem jött össze.Hirtelen magához rántott és lefogott úgy nem bírtam megmozdulni.
- Most pedig meghallgatsz! Elegem van abból, hogy nem hallgatsz végig, abból , hogy mindenkivel egy angyal vagy, kedves, megértő... De velem olyan vagy mint egy hárpia!Miért Lily?!Mivel érdemeltem ki?! - mondta dühtől reszkető hangon, és szorosabban tartott.Bennem is fortyogott a düh... Hogy mer csak így lefogni, ENGEM! felelősségre vonni..És magamra is dühös voltam, mert az érintésétől, a közelségétől teljesen lebénultam.Akkor ott úgy éreztem ehhez nincs joga.Ránéztem, belefúrtam tekintetem a sötétkék szempárban, ami tele volt sértetségel, és valami mással..
- Mert elárultad a régi éned, azt akibe beleszeretem! Megölted azt aki voltál és ezzel megölted azt akibe igazán szerelmes voltam! Gyűlöllek Alex, ez már gyűlölet nem szeretet...Igazából hálásnak kéne Neked lennem , mert megmutattad azt:ostobaság szeretni valakit, mert úgy is csak te szívod meg.A régi énedet szerettem, nem pedig azt ki most vagy.Nem... A mostaninak csak egyet tudok mondani: Gyűlöllek!!... - szinte már kiabálva mondtam ki az utolsó szavakat.Kitéptem magam a karjai közül, és kiakartam menni a vízből.Nem hagyta, visszahúzott s megint lefogott, hiába ellenkeztem.Ütöttem ahol értem ...De Ő könnyedén lefogott, és szorosan magához szorított.
- Nem mész sehova, Jégkirálynő.És tudod miért nem?Mert szeretlek, és nagyon kívánlak.És igazad van tényleg volt egy hülye kamasz korom.De nem tudtam , hogy ezzel elveszítelek...- suttogta bele a fülembe.Majd belecsókolt a nyakamba.Megborzongtam ahogy a ajkával a nyakamhoz ért.Probálltam eltolni, mielőtt valami olyasmit tennék amit megbánnék...
- .Annyiszor elképzeltem azt , hogy Téged ölellek, csókollak, ahogy a nevemet kíáltod amikor az enyém vagy...Ellképzeltem azt, ahogy átfonsz a lábaiddal, vagy egyszerűen csak azt:mosolyogsz rám és a nevemet suttogod, vagy csak hozzám simulsz...- suttogta bele a fülembe...Megremegtem a szavaitól, hiszen számtalanszor elképzeltem én is azt ahogyan megcsókol, ahogy szeretkezünk, ahogy belémhatól, ...Egyre erősebben szorított magához, tudtam :ha megcsókol végem...Gyorsan eltoltam magamtól.
- Nem most jöttem a zárdából, tudom mire megy ki a játék Alex.Ez mind nagyon szépen hangzott de csak addig gondolod komolyan amíg a Durex kitart...Nem leszek trófea, amúgy is megnyugodhatsz.Amit az előbb mondtam az már elmúlt- mondtam bele a szemébe.Felmorrant és megint magához húzott .
- Fogadjunk, hogy Te is kívánsz, ugyan úgy ahogy én, Jégkirálynő.- dörmögte és lecsapott a számra...Vadul csókolni kezdett, ostromolva az ajkaimat.Szorosan magához húzott és érztem , hogy kezd keményedni, és azt ahogy meztelen felsőtestéhez feszül a mellem."Rúgd ágyékon....Rúgd ágyékon..."zakatolt a fejembe, de nem tettem semmit...Teljesen lebénított a csókja.Felsóhajtottam, s kábultan viszonoztam.

...Nyelveink vad táncba kezdtek, egymás száját haraptuk... Ezzel is büntetve az elmúlt három év sértéseit...Kiszabadítottam a karom és végígsimitottam az arcát, majd beletúrtam rövid gesztenyeszín hajába...Átfogta a derekam, és megemelt egy kicsit.Szorosan tartott, miközben a nyakamat harapdálta vadul s mégis érzékien.Teljesen elvesztettem a fejem, teljesen megrészegülve sóhajtottam fel a karjaiban... De mégis bennem volt a tudat:"gyülölnőd kell“....Mintha érezte volna , hogy elbizonytalanodtam s ezért újból megcsókolt, fogai közé vette az alsó ajkaim és szívogatni kezdte... Végighúztam a körmeim izmos hátán, amitől felnyögött. Megcsókoltam én is, beleharapva a sz ajkaiba.Éreztem a vére ízét, de nem bántam azt akartam, hogy szenvedjen annyira amennyire én szenvedtem a három év alatt titkon, mikor láttam, hogy más lányt csókol...Felszíszent de nem tolt el , sőt beletúrt a hajamba, ezzel összekócolta azt. A csípőmet hozzányomta a saját ágyékához. A hideg vízben érzetem ahogyan áll már a férfiassága. Felnyögtem és hozzá simultam. Eljött az a pont, mikor már a szenvedély átveszi a józan ész helyét s nem érdekel semmi.Nem érdekelt , még az sem , hogy a legnagyobb ellenségemet kívánom úgy , hogy még senkit se... Akartam , hogy bennem legyen... Közben a kezemmel a hátát és a mellkasát simogattam , karmolgattam... Éreztem, ahogy megremeg közben.
- Kívánlak Lilyen... - mormogta bele a fülembe- Minden egyes érintésed olyan mintha tűzet gyújtottak volna bőrömön.- mondta és beleharapott a nyakamba.Mély hangjától megbizsergett a gerincem, és elöntött a forróság..És miért is ne, megtalálta az erogén zónámat ami a nyakam és a kulcscsontom találkozásánál van. Halkan felkíáltottam, és hátra vetettem a fejem, éreztem ahogy a kéj megrázza a testem.Ő csak tovább csókolt- harapott, szinte mint aki tudja , hogy hol vannak az erogén zónáim, majd a combomat a derekára húzta, és én egy könnyed mozdulattal átkulcsoltam a derekát, és a nyakába kapaszkodtam, levegő után kapkodva.Őrjitö érzés volt ahogy férfiassága a puncimhoz feszült, és az a tudat, hogy két ruhadarab választ el attól, hogy az Övé legyek.Kicsit megmozgattam a csípöm a szerszámán.Alex levegő után kapkodott, és a melleimet kezdte el hevesen maszírozní mind két kezével, miközben nyelveink vad táncba kezdtek.Azt hittem nem bírom tovább, hogy ezt nem lehet fokozni, ezt az kéjes mámort amit Alexal élek át egy hűvös vizű tóban miközben megvilágít minket a Hold..

- Alex én... - sóhajtoztam bele a fülébe. - Kívánlak....
- Mondtam Jégkirálynő, hogy Te is úgy ahogy én Téged....De nem én jobban- mosolygott rám.Kigázolt a vízből és megindult (karjaiban velem) a fák közé.Közben én folyamatosan izmos mellkasát cirógatam, harapdáltam, nem bírtam magammal.Közben éreztem , hogy egyre jobban keményedik az érintéseim hatására.Végül letett egy pokrócra.Kérdőn meredtem Rá.
- Rajzoltam- vont vállat- És reméltem, hogy kijösz sétálni , mint mindig ha új helyen táborozunk...
- De jó megfigyelő vagy- mosolyogtam miliméterekre a szájától.- Tudsz még mást is Rólam?
- Igen, örjítő vagy - mosolygott vissza, és megcsókolt megint, átkaroltam a nyakát.miközben a keze a bikini felsőmet kapcsolta ki.Egy mozdulattal levette rólam a fekete felsőt, kezei rá siklottak a melleimre, és simogatni, maszirozní kezdték őket.
- Ahhh, Alex- szakadt k belöllem a sóhaj akaratom ellenére.Alex elmosolyodott és csokóllgatni kezdte a melleimet...
Ezzel mintha bomba robbanások sorozatát szakította fel volna bennem, megvonaglottam, azzal együtt ágyékomat az övéhez nyomtam.Alexből egy erőteljes sóhaj tőrt fel, miközben a mellbimbómat kényeztette nyelvével.Ütemesen szívogatni kezdte , hol egyiket - hol pedig a másikat.Éreztem ahogy elönti a kéj az eddig is nedves puncimat.Bódultan az ágyékához nyúltam, és megsimogattam, nadrágon keresztül majd belecsúsztattam a kezem.Csodálom, hogy nem repedt szét a nadrág, hiszen hatalmasra duzzadt farokkal találtam magam szembe.Alex felnézett a melleimből, felállt és levette a nadrágját.Igy már teljesen meztelenül láthattam Őt.A látvány még jobban felizgatott, fel akartam állni hozzá, hogy kényeztessem egy kicsit, de Alex vissza nyomott, és vadul megcsókolt.

- Érezni akarom, ahogy benned vagyok, ahogy elélvezel amikor az enyém vagy....- suttogta bele a nyakamba, majd a keze lejjebb siklott egészen le a puncimra.Én már nem tudtam magamról semmit, ...csak azt, örülten kívánom Őt.Egy mozdulattal lehúzta a bikinin alsómat, és a Vénusz dombomat kezdte simogatni.Éreztem ahogy a nedvem elönti az egész puncimat...Majd a csiklómat kezdte el simogatni, egyre gyorsabban és gyorsabban jártatta rajta az ujját.Egyre hangosabban szedtem a levegőt, a hüvelyem lüktetéséből éreztem hogy nem sok kell és eljön az első orgazmusom.

- Alex... Nem... bírom... tovább... - ziláltam hangosan - ne....- kiáltottam fel, mikor elöntött az utolsó nedv hullám, és érzetem, ahogy a testem megfeszül, s mintha ezernyi szikra érte volna el legnagyobb lángját, majd hirtelen kihunyt.
- Olyan szép vagy mikor elélvezel Szerelmem.- suttogta bele Alex a fülembe- Ezt akartam látni...- mondta s megcsokóllt.Most nem vadul hanem gyengéden, érzékien.Milliméteröl milimétere birtokba véve a számat.A csók közben felültem, és a hátára forditotam, és lovagló ülésben helyezkedtem el rajta, előre döltem, s végismitotam az arcát.
- Most én jövők Kedvesem.- haraptam bele a nyakába...Majd lassú kínzó harapásokkal és puszikkal haladtam egyre lejjebb és lejjebb.Közeben a meztelen csupasz puncim, az ágaskodó farkához ért.Tudtam, hogy megörjitem , láttam rajta azt hoyg alig várja mikor érek a farkához, de én gondosan kikerültem azt, és csak tovább mozogtam rajtaa csipömmel ., Engem is kínzott az ahogy a puncimhoz ért a hatalmas szerszámja, de nem ültem még bele.Nem, még szenvedjen..A csípömet fel s le mozgatva, kínoztam tovább...
- Abbahagyjuk?- kacérkodtam miközben kezem a makkját simogatta
- Nee... Lily kicsim , ne kínozz - mondta zilálva miközben, a kezem lesiklott a farkára, és ütemesen húzogatni kezdtem rajta a bőrt, .- Áhh gyere Szerelmem érzeni akarom a puncidat.- ült fel Ő is, és a hátamra döntött
- Teljesen felhúztál- harapott bele melleimbe gyengéden- ezért most kapsz Kicsim- mosolygott rám
- Gyere, várlak- emeltem meg a csípömet.Erre ő lehajtotta a fejét a puncimhoz
- Nem még nem... - mormogta bele a puncimba, és tövig belenyalt.Feskitotam, annyira váratlanul ért.
- Milyen nedves vagy...Muszáj megkóstolnom....- és megint nyalogatni kezdte a puncimat.Előzsőr a hüvelyem bejáratát, és a kisajkakat kezdte el a nyelve hegyével simogatni, majd széthúzta és beledugta a hüvelyembe a nyelvét.Egy mély kiáltás tört fel a torkomból, ahoyg a nyelvét ütemesen kezdte ki- be jártatni a lucskos puncimban.
- Most már kívánsz Kicsim - hajolt ismételten fölém Alex, és megcsokólt. Száján éreztem az én nedvem édes-sós izét, majd hirtelen belémhatolt, s teljesen tövig belém nyomta a farkát. A meglepetségtől és a kéjtől, felkiáltottam.
- Annyira szűk kis puncid van... Isteni benne lenni... - sóhajtotta, majd lassan visszahúzodott.
- Annyira nagy vagy, teljesen kitöltesz- suttogtam bele a fülébe...Amint teljesen kint volt, újból belémhatolt de most lassabban mint előzöleg.Mozogni kezdett, s testem felvette az Ő ritmusát...

Ahogy gyorsitott átkulcsoltam a csípöjét a lábammal...Csattogott farka a nedves puncimban ahogy egyre vadabbul és gyorsabban dugott.Közbe - közbe rá szoraítottam a hüvelyemmel amitől csak még jobban bevadult.
- A nem bírom , Aleeeeeeeex - sikitottam fel ahogy egyre vadabbul dugtunk, testem átvéve az Ő ritmusát.
- Én se... Őrjitöen szűk vagy... Megörülők Érted - zilált bele a fülembe. - Gyere velem Kicsim... mondta hangosan, és a csípömet átkarolva , még gyorsított a tempón, Nem hittem volna hoyg ezt lehet fokozni...A puncim szabályosan elnyelte a farkát, ahogy vadul tövig merült bennem újra és újra- Míg végül éreztem, hogy közeledik
- Alex, végem van.... - sikitottam fel.
- Gyere én se birom- zilállt vissza Alex, zöld szeme csak úgy lángolt.
Szinte egyszerre öntött minket el a kéj.Együtt vibráltunk bele az éjszakába boldogan és kielégülten.Mellém feküdt és szorosan magához ölelt, s gyengéden megcsokóllt, és én boldogan simultam bele a karjaiba.Nem akartam arra gondolni, hogy perceken belül megint mi leszünk Lily és Alex a két esküdt ellenség akik ki nem állják egymást...Nem akartam arra gondolni, hogy azzal az emberrel szeretkeztem az előbb akit megvetek és aki engem is megvet....Nem akartam , de még is valahogy oda szemtelenkedtek ezek
- Legyél itt mikor felébredek Jégkirálynő, sok mindent kell megbeszélnünk... - mondta miközben beszívta a hajam illatát- sok mindneről kell beszélnünk.- s azzal elaludt.Legszívesebben én is elaludtam volna ott a karjaiban.DE amint láttam, hogy mélyen alszik, felkeltem melőlle összeszedtem a ruháimat, betakartam a pokrócal, és könnyekkel a szememben ott hagytam Őt, elmenekülve számtalan kínos kérdés és visszakozó mondat elöl..
5 év múlva:

Folyt köv:D
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Érdekesen írsz!
Ezt ne cinikus megjegyzésnek vedd - bár sajnos a magyar helyesírás szabályait is "érdekesen" alkalmazod, vagy inkább mellőzöd -, hanem dicséretnek: kis kapkodástól eltekintve érzékletes, amit előadsz. "Együtt vibráltunk bele az éjszakába..." - még sorolhatnék ilyeneket, amik elsikkadnak az írásodban, ha nem figyelsz oda a legalapvetőbb szabályokra.
Hiába írsz jót és jól ha nem helyesen...
Mivel lesz további - talán több - fejezet is, javaslom, hogy figyelmesen nézd át, mielőtt beküldöd, akár többször is, és hallgass a helyesírás-javító programra, mert a felsorakoztatott hibák közül sokat kiszűrt volna!
Andreas ·
"hallgass a helyesírás-javító programra" - Az sem ér sokat, ha nem tudod annyira a nyelvtant, hogy el tudd dönteni, mikor kell megfogadnod azt, amit javasol, és mikor nem. Sok helyen teljesen hülye. Javaslatom: először olvasd át magad, hátha csak figyelmetlen voltál, aztán nem ártana valakivel lektoráltatni, aki biztosabb ezen a téren, és szán rád némi időt. Persze csak akkor, ha meg akarod tisztelni olvasóidat egy tisztességesen kidolgozott történettel.

Murmucz ·
15638 karakter terjedelem. Ebben vagy 150 kisebb-nagyobb hiba. (érzésre) De ez csak kicsit von le az értékéből olvasás közben. Picit ettől zötyögős ugyan, viszont van egy érzelmi vonal a történetben, amit sok leírás nem tud felmutatni, mégoly' tökéletes nyelvezet mellett sem. Magam részéről várom a folytatást! :smirk:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: