Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Monológ

… Sötét van. Nem tudok mozdulni, pedig hozzáérnek a hátamhoz. Egy fazon benne áll az arcomban. A modortalan! Talán belőle árad ez a fura szag, amit már az én szövetem is átvett, mégsem bírom megszokni.
A nehéz szagú csendben végre lépéseket hallok közeledni. A kinti levegő gyengéden mozdítja meg a karom, ahogy az ajtó távolabbi szárnya nyílik. Az áramlat szappanillatot és elégett pirítós szagát hozza magával. Sosem tudott ehető ételt készíteni! Mosolygok. Persze, megint nem engem keres. Talán legközelebb…


… Mintha hűvösebb lenne körülöttem. Mintha hosszabb időt kellene sötét mozdulatlanságban töltenem. Az ismerős lépések ma kopogva közelednek. A hirtelen világosság elvakít, fáj! Egy kéz lágyan simít végig a hátamon, hogy beleborzongok. Megemeli az ujjamat, türelmetlenül gombol ki és a magasba emel könnyedén.
Reszketek, ahogy hűvös bélésemhez ér a karja és gyors mozdulattal az ujjamba hatol. Azonnal átmelegszem, amint a másik karját is ölelhetem. Teste átmelegíti a hátamat is, s ahogy a fényes gombokat a helyükre bújtatja és belülről érzem lüktetni a szíve dobbanásait forró öröm önt el. Minden lélegzetvételét érzem, együtt élek minden mozdulatával. Végre jó helyen vagyok. Végre itthon vagyok. A tükör előtt állva észre sem veszem, hogy rám sem néz.


… Élvezem az utca forgatagát. Még a benzingőzt is, hisz végre nem fáj a levendula illata. Ahogy átfutunk a zebrán, néhányan hozzánk érnek, neki persze fel sem tűnik. Szaladunk a busz után. Szerencsére nincsenek sokan, már így is melegem van. Ő is érzi és gyakorlott mozdulatokkal gombol ki. Hűvös levegő bújik a szárnyaim alá jól esően, mégis kényelmetlenül érzem magam. A buszról leszállva metsző szél fogad bennünket. Határozott mozdulattal nyúl a gallérom alá, megemeli. A gombjaim ismét a lyukakba bújnak. Ismét bennem dobban a szív, engem feszít a levegővétel. Hát persze! Ez hiányzott.


… Várunk, viszonylag sokat, mert a mozdulatlanságtól el is bóbiskolok. Aztán valaki megérinti a karomat. Az apró kéz nyomán érthetetlenül heves szívdobogást érzek belülről. Belénk karolnak és elindulunk. Furcsán érint az idegen szövet, az idegen illat, a vállamat verdeső hajzuhatag. Ő is máshogy viselkedik. A háta feszesebb, a hasa alig érint belülről. Még a hangja is máshogy szól. Sokat beszélnek, sokat nevetgélnek. Már csak arra ocsúdok, hogy csend van. Újra kettesben, csak a mozgásunk változott egy kicsit. Semmi feszültség, csak ruganyos, felszabadult mozdulatok.


… Egy vakító teremben vagyunk. Furcsa érzés. Amerre nézek csak ruhadarabokat látok. Még sincs egy szekrény sem. Elsétálunk a sorok között. Zavar, hogy egyik sem él. Nincs illatuk, nincs kopottságuk, nincs múltjuk. Egy tükör elé állunk. Kapkodó mozdulattal gombol ki és dob a székre. Onnan nézem végig, ahogy magára ölt egy Másikat. A színe friss, a szövete hibátlan. Jól áll neki. Ezt ő is tudja, hiszen úgy nézi magukat a hatalmas tükörben… úgy, ahogy régen minket nézett… büszkén és csillogó szemmel… Hirtelen öregnek és gyűröttnek érzem magam. Érzem, hogy véget ért valami. Elveszítettem valami fontosat.


… Piros, büdös szatyor zörög körülöttem. Ő már sehol. A zsebeimet kiürítette, még egy taknyos zsebkendőt sem hagyott emlékül. Gombócba gyűrve szemétre vetett. Búcsú és lelkiismeret nélkül. Nem haragszom rá. Az én hibám. Már nem vagyok divatos, a gallérom gyűrött, naftalin szagú zsebeim kezdenek kilyukadni. Nem. Nem az ő hibája. Csak éget a nélküle. Egyre fájdalmasabban éget. Már nemcsak a szívdobbanásai helyén érzem a lángokat. Még utoljára felébred bennem az élni akarás. Körülnézek a kukában, ahová dobott. Egy égő cigaretta. Én bolond! Egy izzó csikk éget belém lyukat, nem a fájdalom! Én csak egy régi kabát vagyok! Hisztérikus nevetés ráz belülről. Aztán elcsendesedik. Csak a forróság marad és az emlékek. Nem így kellett volna… Egy szutykos arc hajol fölém. Aztán azt az arcot is eltakarják a fellobbanó lángok. Megmaradt eszméletemmel érzékelem a körém gyűlt embereket és a lángjaim felé kinyújtott kezeket. Egyik sem az övé. Őt lett volna jó még utoljára átmelegíteni.

Hasonló történetek
5538
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
4419
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
További hozzászólások »
artemyss ·
Nagyon tetszett!!! :wink:

nagyaniko ·
:heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: