Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mónika, a szomszéd lány

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Sokáig csak a fiúk érdekeltek, Mónika azonban új távlatokat nyitott előttem 21 éves koromban. Már a szomszédunkban lakott évek óta, sokszor össze is futottam vele, magas barna hajú lány volt, szemüveges, kedves és közvetlen.


Amikor összevesztem Ákossal - két év együtt járás után, úgy éreztem, minden összedől körülöttem, magam alá zuhantam. Lefogytam, sokat sírtam, nem tudott megvigasztalni senki. Mónika egy ilyen napon csöngetett be hozzánk, elfelejtette a kulcsát magával vinni, de a szülei csak éjszaka voltak várhatóak Bécsből. A mobilja lemerült, töltője a lakásban.


- Ne haragudj, de iszonyúan kell pisilnem. - majd miközben megmutattam neki a mellékhelyiséget, elmondta, mi történt vele.


- Te szegény, biztos éhes és szomjas vagy.-Megetettem, megitattam, majd beszélgetésbe elegyedtünk.


- Dóri, nagyon sápadt vagy, ha tudok valamiben segíteni.....


Elmeséltem neki a szakításomat könnyek között, de két óra múlva már nevettem, Mónika sziporkázott, viccei, megnyugtató hangja, az erő amit adott, egészen feldobott.


Így kezdődött a mi igazi barátságunk.


A végén még az uszodába is elmentünk, ahol megfigyeltem, milyen szépek barátnőm mellei, hosszú haja, a szeme, és am-block, mindene. Valahogy elkezdtem túl sokszor a testére gondolni, arra ahogy néz, a nevetésére, rájöttem, hogy kívánom.


Éjszakánként rá gondoltam, magamat simogatva, elképzeltem, hogy fölöttem fekszik a csodálatos testével, puszilgat, meztelenek vagyunk mind a ketten. A melleink forróan összeérnek, ahogy a bőrünk is, nedves ölünket egymáshoz dörgöljük, és csak csókolózunk megállíthatatlanul.


Ez a vágyam egyre erősödött, amikor pedig elmentünk egy buliba, és néztük a felhozatalt, belőlem csak úgy kibukott. Mónika csodálkozva nézett, de nem nevetett ki egyáltalán, hanem megszorította a kezemet, és a fülembe súgta, hogy neki is megfordult hasonló a fejében.


Ezen az estén taxit fogtunk és egy szállodába mentünk.


Forró csókokat már a liftben is váltottunk, olyan felszabadult örömet, még soha az életemben nem éreztem. Hamar lekerültek ruháink, és összetapadva a csóktól "dőltünk" az ágyra. Alig váram, hogy megnézhessem a punciját. A lába közé másztam le, ahol a villany jól megvilágított mindent. Boldogan simogattam, csókolgattam, illatoztam a nedves puncit. Belé vezettem mutató ujjamat, és a csiklóra koncentrálva vittem mind magasabb csúcsokra Mónikát, aki hálásan sóhajtozott. Hajamba markolt és úgy köröztette a fejemet az ölén, az egész arcom maszatos lett, de nem bántam.


Boldog voltam.


Utána ő következett, gyakoroltabban nyúlt hozzám, mint én őhozzá.


Élveztem nagyon a nyalást, a finom ujjazást. Mónika megfordított nemsokára, felhúzta a csípőmet és úgy nyúlt alám, a fenekemet kényeztette ügyes nyelvével, és ujjazott miközben élveztem. Ezután csak mosolyogva ölelkeztünk, ez volt az első éjszakánk, soha nem felejtem el.


 

Hozzászólások
További hozzászólások »
mammi ·
Baromira unalmas.

fannyka ·
Elkezdtem olvasni, de sajnos a felénél meguntam. Érdekesmód nálad nem is az írási képességgel van gond, mert azt nem mondhatnám, hogy csúnyán fogalmazol... Csak olyan elnagyolt az egész. És szörnyen-szörnyen sablonos. Használd a fantáziád az alaphelyzethez. Nem mondom, hogy nem létezhet érdekes történet a "szakítás miatti keserűségtől lettem leszbikus" témában, de akkor azt nagyon jól kell megírni, mert annyira elcsépelt a dolog, hogy azt el nem tudom mondani.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: