Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Modellek-gang-ban 4.

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Korán keltett fel minket a stylistünk, aki vezette a Franciaországi tábort, Tedről elmondom, hogy nagyon jó pasi, férfias nagyon. Karcsú, izmos, ellenállhatatlan szöveget nyom, nincs lány, aki bele ne habarodna. Emmának a fülébe súgtam, hogy nem bántam volna, ha az ötös trojka szexcsatájában részt vett volna. A barátnőm szemei csillogni kezdtek, megnyalta a fülemet, belesúgta, vissza a fülembe, hogy addig nem megyünk el Párizsból, míg be nem szervezi. A nap sütött hét ágra, csodálatos felhők úsztak az égen, a francia levegő jót tett nekünk. Kroasszon illat szállt, és boldog voltam a barátnőm mellett. A francia kávénak volt egy különös zamata, olyan nagyon francia, mint a franciázás mondjuk, annyira finom. Az étrendünk előre összeállított volt, cukor nélküli babkávé, sovány sonka, korpás kenyér, kis adag, de inni ihattunk gyümölcslevet, és ásványvizet amennyit csak akarunk. Eviant ivott mindenki, a vizek vizét. Ez volt a reggeli menü.


Az egyórás meetingre nagy szemekkel figyeltünk, az elméleti oktatást próbáltunk magunkba szívni. Még ebéd előtt elugrottunk egy bemutató próbájára, ahol megnéztük a profik munkáját. Fapofával végezték a munkát, mintha érzelmük nem is volna. Nagyon szép lányok voltak, nem is tudtam mire figyeljek, rájuk, vagy a ruhákra, vagy a hajukra. Emma is így volt vele, egymás mellett ültünk természetesen végig, lopva bagóztunk a főépület előtt szünetben. Ezek a kis dolgok, még inkább erősítették a kapcsolatunkat. Alig volt honvágyam.


Ezután a két francia sminkes mögénk állt, a szoba két felére kellett ülnünk, nagy tükrök elé, és sminkelni tanultunk. Megtudtam, hogy kevert a bőrtípusom, hogyan ápoljam, kevesebb kenyeret egyek, többet igyak. Ezután szabad program volt, három óra szabadidőt kaptunk. Mi Emmával és Pollyval elmentünk a városba, ahová velünk jött Lorenne, a magyar-francia tolmács, senki sem tudott közülünk franciául, többnyire angolul beszéltünk a többiekkel.


-Hát nem semmi, ez az egész Párizsi kiruccanás! - mondtam Emmának.


-Az már biztos, a cégünk, kitett magáért. A castingkor is látszott, hogy nagymenő vállalt, ugye Lorenne, ez egy jó kis cég, nem fogjuk megbánni, hogy itt vagyunk?-Emma közben nevetve átkarolta a vállamat, a nyakamba puszilt. Finoman megborzongtam, eszembe jutott még habcukor uraság is. Oda sandítottam Pollyra, ráállt Lorennére. Lorenne szőke lány, elegáns ruhában volt, sminkje természetes. Nagy táskája, mint a modell lányoknak, feneketlen tároló volt. Nagyon sok cuccot tartott benne. Ő javasolta, hogy menjünk vásárolni, az egyik lemenőbb üzletben leárazás van éppen.


Kaptunk előleget, abból tudtunk venni ruhát, közben sokat hülyéskedtünk a fülkékben. Egyszer csak Lorenel találtam magam az egyik fülkében. Melltartóját levette, két kis dinnye ejtettem ki mosolyogva, a mellei felé hajolva. Adtam mindegyikre egy puszit, elkezdtem élvezkedni velük. Minden nyalás és bimbószívás mindkettőnket felajzotta, amikor is bejött Polly szólni, hogy Emmának megfájdult a feje, elugrott a gyógyszertárba, kérte, ha nem gond, várjuk meg az üzletben. Közben fennakadt a szeme, hogy mi, mit csinálunk. Nem volt gond, Polly bent maradt velünk.


Hárman alig fértünk el, de annyira el, hogy egymás melleivel játszottunk, kezünk lenyúlja a másikat. Polly persze megint a legvadabb volt, letérdelt, Lorenne lábai közé fúrta a fejét. Lorenne velem csókolózott, míg kezelésbe vette Polly, az egész feje eltűnt a lenge szoknya alatt.


-Isteni az ízed- mondta, a tolmácsunk felemelte a lábát, így már láthattam is mit csinál a vörös hajú Polly. A borotvált punci erős vágyakat ébresztet bennem, Polly mellé tolakodtam, mellé térdeltem.


-Kicsit engedj nekem is.


Így felváltva nyaltuk a tolmácsunkat, ekkor Polly helyezkedett a lány feneke oldalára csúszott át. Lorenne a lábát akkor az én vállamra tette, így jobban tudtam a nyelvemmel simogatni, elkezdetem egy ujjammal izgatni is, Polly pedig hátul a fenéklyuknál. Nemsokára hatalmasat rázkódott az új barátnőnk, elmondása szerint az egyik legjobb szexélményben volt része.


Ezután Pollyval csókolózni kezdtünk, lábainkat nagy terpeszbe hagyva, Lorenne felváltva nyalogatott minket, kis kézi segítséggel hamar elélveztünk mi is. Amire megjött Emma már újra vásároltunk, furdalt a lelkiismeret, nem tudtam elmondjam e ami történt, amíg ő gyógyszert vett.

Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: