Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mocskos, leszbikus titkaim naplója 1.

A szalagavatón történt, remegett a gyomrom az izgalomtól.18 éves létemre úgy néztem ki, mint egy 24 éves. Nagy mellekkel áldott meg az ég, a keskeny derekammal, hosszú szőkésbarna hajammal, úgy néztem ki, mint egy díva. A ruhám fodros alul, egyébként testhez álló, Mona meg is jegyezte milyen jól áll. Nos, Mona az osztálytársam volt, harmadikban csatlakozott hozzánk.
- Igyunk valamit - cipelt el a partneremtől, Marlon hosszú, fekete hajú srác, az unokabátyám, így nem is zavartattam magam, épp eleget voltunk együtt a szünetekben, a két család sokat járt össze. Mona hosszú barna haja kontyban, a fekete szatén jól állt neki, kiemelte kissé nagy fenekét és a szemét, ami mélybarnán csillogott.
- Elég lesz, még a végén berúgok. - Nevetgéltem.
- Most szabad, most lépünk át a nagy korba!
Táncoltunk, sok mindenkivel pörögtem, de Mona mindig oda vetődött, olyan volt, mint egy árnyék. Egyszer csak azt vettem észre, karon ragad és kikísér.
- Vegyél mély levegőt, akkor elmúlik a szédülés. Azt hiszem túl sok bólét ittál.
Sétáltunk, már éjfélre járhatott az idő. Egyszer csak azt vettem észre Mona szorosan magához von, látta, hogy reszketek a hűvös széltől. Akkor valami furcsa remegett meg gyomortájban, kis lepkék költöztek zizegve a hasamba, meg a fejembe.
- Na – mondtam - ez olyan jól esik. - Annyira finom a bőröd, meg az illatod.
Mona furcsán nézett rám, a szemében ismeretlen dolgot láttam. A szájaink összeértek, mintha varázslatot csinált volna egy tündér. Behúzódtunk a bokorba, nehogy meglássanak. Mona vadabbul kezdett csókolni.
- Már olyan régóta tetszel nekem, tornaórákon mindig téged figyeltelek, álmodoztam erről a csókról már régóta.
Mona lejjebb gombolta a gombjaimat, a szája a nagy mellbimbóimat csókolta, majd nyalta.
- Valmai isteni cicik.
Aztán elkezdte finoman szívogatni őket.
Sóhajtoztam nagyokat, a lábam között lavina indult el. Belekapaszkodtam, akkor ő odébb terelt, egy fának döntött. Csókolóztunk, kezeink egymás mellén, fenekén. Nagy nehezen sikerült bejutnom a ruha alá, Mona is megtette, egymás alsóját simogattuk finoman, érzékien. Mona beleharapott gyengéden a vállamba, amint benyúltam a csipke bugyijába, elkezdtem fel lesimítani a legérzékenyebb helyeken. Amikor láttam mennyire felizgult a csiklójára koncentráltam, ő nagyjából ugyanezt tette velem. Villámok cikáztak a belsőmben, fiúval még nem éreztem annyira klassznak a pettinget. Finoman, de határozottan simogatott dörzsölt. Majdnem egyszerre élveztünk el. Pihegtünk még kicsit, csak akkor éreztem, kezdek józanodni. Pirultam erősen, Mona viszont megpuszilt.
- Isteni voltál, a legszebb emlékem tőled.Nehogy megbánd,ennek így kellett történnie!
Még időben visszaértünk, hogy ne legyen feltűnő a hiányunk, éjjel, amikor hazaértem, minden Monával töltött pillanatot beírtam a naplómba. Gyűlnek benne a kalandok, kérésre megosztok veletek néhányat.

The End
Hozzászólások
fannyka ·
Van itt valami gép, ami bekezdéshosszúságú novellákat rögtönöz, vagy mi? Az író szemmel láthatóan nem kezdő (mert nyilván ugyanaz a személy több álnév alatt, kétlem, hogy három-négy embernek is az lenne a heppje, hogy ilyen szösszeneteket ír, ráadásul a stílus is copy-paste szinten megegyezik), viszont a történetek mind mentesek az igazi erotikától, szenvedélytől.

Marokfegyver ·
Nem nagy durranás, felejthető. Hiányoltam a címben ígért különlegességet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: