Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Misfit love


-Seggfej!- sziszegte Amy mérgesen miközben bevágta a fekete Nissan ajtaját.  Három kilométernyi gyaloglás várt rá hála a kedves ismerősének aki elfelejtette közölni vele hogy csak a buszmegállóig hozza el. Vagyis inkább azt felejtette el közölni vele hogy mi lenne az ára a további fuvarnak... akkor már inkább a gyaloglás.
Este tíz óra körül járt és pokoli meleg volt még mindig. Egy rövid farmernadrág, egy elől megkötött rövid kockás ing alatta egy fekete csipkés push-up melltartó, ez volt az aznapi szerelése megbolondítva egy fekete magassarkúval ami nem éppen gyalogtúrára volt kitalálva... cowboy-buli volt a suliban, minden lány hasonlóan festett, csak úgy hemzsegtek a Jessica Simpson klónok a tornateremben... Amy nem tartozott közéjük bár nagyon szeretett volna, viszont a természet nem volt hozzá valami kegyes. Volt rajta némi súlyfelesleg amitől képtelen volt megszabadulni, az évek során viszont megtanulta elfogadni magát és emelt fővel viselni azt amit kapott. A melleire például kifejezetten büszke volt, most is majd' kibuggyantak a melltartóból ahogy mérgesen masírozott a helyi kocsma felé.  Szüksége volt valamire amiből erőt meríthet, egy kólára, egy sörre vagy egy whisky-re.
Nem most járt itt először, mivel a szomszéd faluban lakott, mégis feltűnést keltett amikor belépett. Ritkán látták így felöltözve, sminkben meg még ritkábban. Alapból szép babaarca volt, most viszont úgy nézett ki mint egy korát meghazudtoló igazi nő.
Ahogy az lenni szokott, leginkább férfiak voltak a kocsmában, "asztalokra lebontva". Voltak akik pókereztek, mások vitatkoztak vagy éppen azt ecsetelték hogy hányat fialt a tehenük. Az egyik asztalnál mindez egyszerre ment hangos röhögésekkel megspékelve. Négyen ültek ott és Amy látásból ismerte mind a négyüket. Tom, Joshua, Sascha, Jonathan... mind a négyen 30 és 40 év közötti javarészt földműveléssel foglalkozó egyedek voltak, nem a nyápicabb fajtából. Mindannyiukon látszott hogy keményen dolgoznak és hogy az izmaikat nem a konditeremben szedték össze. Egy pillanatra felkapták a fejüket amikor Amy belépett az ajtón, aztán már bújtak is vissza a lapjaikba.
Amy is végignézett rajtuk, az egyiküket alaposabban végigmérte. Joshua mindig is tetszett neki bár azelőtt sosem jöttek be neki a vörösesszőke pasik.  Az apjával, Frankkel üzletelt néha, olyankor a szobájából leste őket ahogy az udvaron pakolásznak, aztán éjjel ha valami sikamlós fantáziára vágyott, visszaidézte magában az izzadt Josht ahogy a homlokát törölgeti. Annyiszor fantáziált róla, hogy szépen lassan  Joshua lett számára a nagybetűs FÉRFI, noha hallomásból tudta hogy két faluval arrébb él a feleségével aki éppen gyereket vár. Persze ez csak olaj volt a tűzre ha belegondolt hogy valószínűleg nincs szex otthon és hogy mennyire ki lehet éhezve ez a majdnem kétméteres férfiállat.  Nem egy orgazmust köszönhetett annak az elképzelésének hogy mit tudna művelni vele a férfi ha egyszer alákerülne... gyorsan és keményen. 
-Jó estét! Szeretnék inni valamit.- lépett a pulthoz éhes férfiszemek kíséretében.
-És mit szeretnél?
-Whisky-t.
-Na jó... parancsolj!- a pultos nem feszegette a korát, szó nélkül kiszolgálta. Aztán az egyik pasi meghívta egy másikra, szóval kezdett kellemesen becsiccsenni. Néha lopva Joshuára pillantott de szomorúan konstatálta hogy a férfi még csak felé sem nézett, nem úgy mint a többiek. Ideje volt menni, de előtte még meglátogatta a mosdót.
A mosdó az épületen kívül volt, szerencsére tükör is volt a falán, így szembesülhetett azzal a lánnyal aki azóta lett belőle mióta kitette a lábát a buliból. A szemfestéke enyhén lekenődött  úgy festett akár egy kis prosti, pláne miután újrarúzsozta az ajkait. Félhosszú szőke haja félig már kilógott a hajgumiból, így kibontotta az egészet, hadd lógjon, hadd legyen teljes a kép. Az inget újrakötötte a hasa fölött, így a melltartó csipkéje még inkább kilátszott a puha anyag alól. Szépnek érezte magát, vagy inkább dögösnek. Szuperdögösnek. Kár hogy éppen hazafelé készült és kár hogy Joshua Rayner rá sem bagózott.
Egy ideig még nézegette magát a tükörben mielőtt ismét kilépett a forró levegőre. Alig akart hinni a szemének amikor az udvaron megpillantotta Josht amint éppen a sliccét húzza felfelé. Nem bajlódott a mosdóval, megfelelt neki az első fa is... Amy lélegzetvisszafojtva figyelte, a szíve zakatolni kezdett ahogy a férfi közeledett felé. Az alkoholnak és a tükörképe nyújtotta képnek köszönhetően az önbizalma soha nem látott magasságokba szökött, nem engedhette hogy Joshua csak úgy elsétáljon mellette...
-Van egy szál cigid?- próbált komoly hangnemet megütni, de hamar kezdett visszatérni a régi, félénk énje. Kihúzta magát hogy magasabbnak tűnjön és hogy persze Josh lássa amit látnia kell, hátha kedvet kap hozzájuk.
-Megnézem...- a férfi megtapogatta a farmernadrágja zsebeit, Amynek szerencséje volt mert talált néhány szálat.- Kicsit összetörtek....
-Nem számít.
Szándékosan nem nyúlt érte, ez felhívás volt Joshnak, hogy a szájába adja az egyiket. A férfi nem is tétovázott, lovagiasan még meg is gyújtotta neki. Világoskék szemeivel érdeklődve fürkészte Amy kerekded arcát, akinek már a lábai is remegtek az izgalomtól. Pár centi választotta csak el álmai férfijától, már az illatát is érezte ami sokkal markánsabb volt mint amilyennek elképzelte hála a cigarettafüstnek, a dezodornak és a sörnek. Nem tartotta büdösnek, sokkal inkább roppant férfiasnak. Látta a dögcéduláját is amit a nyakában viselt, mivel egy fekete ingben volt aminek ujját a könyökéig feltűrte és a felső gombjait nem gombolta be. Enyhén szőrös volt a mellkasa, Amyt szinte megbabonázta a vörösesszőke szőrszálak látványa. Észre sem vette hogy a férfi tekintete is hasonló tájékon jár...
-Hány éves vagy?- duruzsolta még mindig a melleit bámulva.
-Húsz.- hazudta Amy némi hezitálás után. Valójában csak tizenhét múlt, de nem tartotta jó ötletnek az őszinteséget. Remegett a kezében a cigaretta, de tovább akarta játszani a magabiztos nőt, Josh-ra mosolygott majd az arcába fújta a füstöt. A férfi felhúzta a szemöldökét majd elmosolyodott, vette a jelet.
-És mi a neved?- simította végig mutatóujjával szemtelenül a melltartó csipkeszegélyét.
-Amy.- Amy torkán alig jött ki hang. Josh közelebb lépett hozzá, jóformán nekinyomta a kocsma falának. Mellkasa nekinyomódott a lány melleinek, csípője a csípőjéhez dörgölőzött.
-Én Joshua vagyok.- súgta Amy fülébe majd az ajkai közé vette a fülcimpáját és finoman szopogatni kezdte mialatt kezébe véve a lány szabad kezét a nadrágja dudorjához húzta. -Érzed? Félautomata...
Amy csak pihegett, ez már túl sok volt neki, túl gyorsan. Akarta a férfit, de felkészületlenül érte ez a "támadás", nem tudta, hogyan tovább, nem volt még ilyen téren tapasztalata. "Szerencsére" Josh tudta.
-Ha nem lennék nős... olyan dolgokat csinálnék veled...- forró lehelete még egyszer megcsiklandozta a lány fülét, aztán hirtelen megtörte a varázst, ellépett tőle. Amy szeretett volna  mondani neki valamit hogy visszatartsa, hogy újra a közelében érezhesse magát, de a férfi jó éjszakát kívánt neki, majd ráérősen visszasétált a bejárat felé. Enyhén tántorgott, vissza sem nézett.
Amy mérges volt magára, egyre mérgesebb ahogy a főút felé sétált. Úgy érezte, elszalasztott egy soha vissza nem térő lehetőséget, elbénázta. Bátorítania kellett volna a férfit, simogatni...volt benne pia bőven, el tudta volna csábítani egy gyors numerára ott a fal tövében ha ügyesebb... atyaég, ott volt a farka majdnem a kezében!
Josh valószínűleg állva dugta volna meg, félig letolt gatyában, ő pedig a derekára kulcsolta volna a lábait és hagyta volna neki hogy a fenekénél fogva úgy mozgassa ahogy neki jólesik. Vigyáztak volna hogy ne hallja meg őket senki, Joshua talán még a száját is befogta volna, nehogy sikítson mialatt a mennyország felé lökdösi...
Beleborzongott a képbe amit maga elé képzelt mialatt a port rugdosta maga előtt. Autót csak egyet látott fél óra alatt, az is rádudált majd elhajtott mellette, nemhogy inkább haza-vitte volna... képes lett volna beszállni bárki mellé, annyira kezdtek fájni a lábai. Már kezdett belenyugodni hogy elkopnak a talpai amikor teljesen váratlanul rámosolygott a szerencse  egy fekete Ford Ranger formájában. A sofőr volt annyira jó fej hogy nem dudált rá hanem inkább lelassított mellette. Annyira jó fej volt hogy jobb már nem is lehetett volna. Joshua volt az, személyesen.
Több alkohol volt benne mint legutóbbi találkozásuk alkalmával, ahogy kinyitotta a kocsi ajtaját, mintha egy négykerekű kocsmából dugta volna ki a fejét.
-Helló ismerős lány! Mi is a neved?!
-Amy.
-Amy. Elvihetlek egy darabon?! Vagy inkább gyalogolni szeretnél?
-Hát…- Amy csak pár pillanatig habozott.  Joshua részeg volt, ittas vezetés, baleset, halál… de Joshua itt volt egyedül, kihalt útszakasz, hátsó ülés, szex… egyértelmű volt a döntés.
-Veled mennék….
- Pattanj be hátra, elöl nagy a kupi!
A lány inkább bemászott mint bepattant az óriási autó hátsó ülésére. Az anyósülésen tényleg nagy volt a kupi, Joshua turkált egy kicsit aztán hátranyújtott neki egy félig kiürült vodkásüveget. Amy elfogadta és alaposan meg is húzta, bár megint kezdtek felgyorsulni körülötte a dolgok, az agya jelzett neki hogy nem helyes amit tesz, de nem kívánt rá hallgatni. Megint itt volt Josh-sal, csak ez számított, másodszorra nem akarta elszalasztani a lehetőséget.
Elindultak. Egyetlen irányba vezetett az út, a férfi nem kérdezte merre menjen, halkan szólt a rádió, egy szót sem szólt a lányhoz. Kénytelen volt Amy társalgást kezdeményezni ha szeretett volna valamit kihozni a helyzetéből.
-Hiszel a sorsban?- kezdetnek megfelelt ez is.
Hangos büfögés volt a válasz első fele.
-Nem. -Josh a belső tükrön keresztül egyenesen a szemébe nézett, ahogy a lány is az övébe. Kék tekintete szinte perzselte az arcát.
-Tudod… hogy őszinte legyek… kíváncsi lennék azokra a dolgokra…-kicsit gyors volt a témaváltás, de fogyott az idő, ahogy a vodka is.
-Miféle dolgokra?!
-Hát azokra… amiket szívesen csinálnál velem…
Joshua rekedten felnevetett.
-Akarod hogy elmeséljem?!
-Inkább mutasd meg…! - az alkohol beszélt Amy-ből és eléggé rámenőssé tette. Sosem viselkedett még így mert sosem mert még így viselkedni, most meg eljátszotta itt a nagy férfifalót ezzel a harmadrangú pornós dumával.
Joshua, szemei egyre jobban elkerekedtek ahogy hallgatta a lányt. Semmi hátsó szándék nem vezérelte amikor felvette az autójába, de arra nem volt felkészülve hogy ilyen beszélgetésbe keverednek. Mindig is értett a nők nyelvén és szeretett ő irányítani, de kezdett kicsúszni a lába alól a talaj… a karikagyűrűje egyre jobban szorította az ujját, ahogy a farmernadrágja is hasonlóan cselekedett egy másik testrészével.
-Na persze…- köszörülte meg a torkát.- A fiatal lányok, meg az ő nagy szájuk…
-Én komolyan gondolom, Joshua!
Josh hirtelen irányt változtatott, lekanyarodott a földútra, egyenesen be az erdőbe. Nem bírta tovább hallgatni, egészséges férfiember volt akinek voltak igényei amiket most már egyre sürgetőbben ki akart elégíteni. Erőszakoskodni nem akart, de a lány lényegében felkínálta magát, nem volt már ezen mit átgondolni.
Amy szíve hevesebben vert amikor megálltak a fák között a semmi közepén. Joshua matatott valamit a kesztyűtartóban, majd sietősen hátrasétált hogy mihamarabb a lány mellett lehessen, vagy inkább benne...
-Ez az utolsó figyelmeztetés… biztosan akarod? - suttogta mielőtt egy ujjal is hozzáért volna mert tudta hogyha elkezdik, nem tud majd leállni.
-Azt akarom hogy dugj meg!- ez annyira szívből jött vagy inkább kicsit mélyebbről hogy Amy-nek ideje sem volt átgondolni, csak kicsúszott a száján. Josh pontosan ezt akarta hallani, önelégült mosollyal húzta le az egyetlen gyűrűjét az ujjáról, aztán a nadrágja zsebébe mélyesztette.
-Meglessz.- hajolt Amyhez lassan hogy megcsókolja, közben hanyatt döntötte az ülésre. Már az első csókja mély volt és szenvedélyes, vodka és cigaretta ízű, a legfinomabb kombináció amit a lány valaha is érzett a szájában. Ügyes nyelve volt, tudta hogyan kell használni, lényegében úgy varázsolta le a lányról az inget és a melltartót, hogy Amy csak azt vette észre hogy Joshua már a melleit simogatja.
Minden érintésébe beleremegett, amikor a férfi forró ajkai a mellbimbóira vándoroltak, érezte hogy forróság önti el az ölét. Josh mintha megérezte volna ezt, bal kezét a farmernadrágba csúsztatta és fájdalmasan lassan simogatni kezdte a lányt a vékonyka bugyin keresztül.
Amy még sosem élt át ilyen intenzív kínzást, egyetlen fiú jutott el nála idáig, de ő öt perc alatt végzett az egész aktussal… Josh tapasztalt volt, magabiztos mosollyal figyelte ahogy a partnere egyre  szaporábban kapkodja a levegőt. Tudta hogy amint lekerül róla a bugyi, elélvez a keze alatt…
-Vegyük le a felesleges dolgokat…- lassított kicsit, nehogy az alkalmi partnere légzéselégtelenségben idő előtt meghaljon alatta. Elsőként a magassarkúk repültek az anyósülésre, majd a rövidnadrág is ott landolt. -Akarod hogy levegyem az ingem?
Amy bólintott. Persze hogy akarta.
-Jó.- Josh pillanatok alatt kibújt az ingéből. Nem volt igazán szőrös és ahhoz képest hogy sokat volt a napon, meglepően fehér maradt a bőre. Az a fajta megtermett pasas volt, akitől nem szívesen kap pofont az ember.
Amy felé nyújtotta a karjait hogy hozzá tudjon érni, Josh felültette és engedte hogy simogassa kicsit, aztán visszanyomta a lányt az ülésre, nem ért rá ilyesmire. Meghúzta a vodkásüveget, kajánul elmosolyodott majd óvatosan lehúzta a lassan teljesen átázott apró fekete franciabugyit. A lány kishíjján fejbetérdelte amikor finoman végighúzta a belső combján borostás állát, nem tehetett róla, kezdtek a mozdulatai kontrollálha-tatlanná válni. Úgy érezte, nem fogja ép ésszel kibírni Josh nyelvét, igaza is lett… a férfi alig kezdte el finoman nyalni csupaszra borotvált punciját, már dobálta is magát félig öntudatlan állapotban.
Órákig tudnálak nyalni…- duruzsolta a férfi amikor tartott egy szusszanásnyi szünetet. Amy abba bele is halt volna, így is közel járt a teljes megsemmisüléshez. Nedve patakokban folyt a combján és csak remegett és remegett…
Josh persze folytatta bár kezdte elveszíteni a viszonylag józan eszét. Próbálta egyre mélyebbre dugni a nyelvét, amikor ezt megunta, következett először csak a mutatóujja, majd a középső is… ezzel a kombóval elérte hogy Amy elélvezzen a lába közt a fejével. Ő is nagyon szeretett volna már eljutni erre a pontra.
-Nem bírom tovább, bébi…- nyögte vágytól rekedt hangon. Enyhén remegő kézzel tolta le az alsónadrágját , közben a fogával tépte fel az óvszereszacskót amit gondosan a zsebébe készített mielőtt beszállt hátra, hogy aztán gyakorlott mozdulattal felhúzza magára a vékony gumit. Már most folyt róla a víz.  könnyedén feszítette szét Amy lábait és dobta őket a vállai fölé hogy egy forró csók közben végre behatolhasson a lányba. Nem volt valami kényelmes pozíció, félig lelógott az ülésről de ez most nem zavarta különösebben.
Egyszerre nyögtek fel mivel  mindkettejüknél felmerült egy kis kellemet-lenség. Amy úgy érezte mintha újra elveszítené a szüzességét Josh hatalmas volt neki és rettenetesen feszítette pedig még félig sem merült el benne, Josh pedig azzal szembesült hogy Amy szűkebb mint bármelyik nő akivel valaha is lefeküdt, pedig volt egy pár. Tocsogott a nedvességben, mégis szabályosan úgy kellett belegyömöszölnie magát. Valószínűleg valami lelki dologgal állt szemben, erre nem számított. Ennél jobban már nem tudta szétfeszíteni a lábait, ráadásul az ülés is csúszott a lánnyal együtt, keményen meg kellett ragadnia a csípőjét hogy valahogy centiről centire beljebb tudjon csúszni.
Látta Amyn hogy mennyire szenved de azt is tudta hogy csak az eleje ilyen gyötrelmes, ha ezen túljutnak, onnan már sikítva élvezős…ha nekiáll finomkodni, annál tovább húzódik, az ajkába harapott majd elkezdte teljes erőből előre nyomni magát a lányt pedig erősen húzta magára. Persze a hüvely szorítása folyamatos remegéseket indukált a testében, azt sem tartotta kizártnak hogy félúton fog elélvezni, lényegében beszorulva egy pihegő fiatal lány hamvas testébe. Nagyon izgató volt Amy ahogy mindenféle nedvektől fénylőn vonaglik alatta, behunyta a szemét mert nem akart ettől a látványtól elmenni.
Amy pont fordítva csinálta. Kénytelen volt a legdurvább dolgokra gondolni hogy enyhítsen a görcsén és végre magába fogadja a férfit akit mindenkinél jobban kívánt a lábai közé.
Josh teljes életnagyságban magasodott fölé, szabályosan belepaszírozta a Ford műbőrülésébe. Moccanni sem tudott, nem volt szabad akarata, teljes mértékben a férfire volt utalva aki éppen azon mesterkedett hogy megdugja, megkúrja, keményen megbassza, kikefélje belőle a szart is, aztán beleélvezzen mint aki jól végezte dolgát. Persze tudta hogy húzott gumit, de a fantáziájában gyakran elképzelte milyen lehet érezni ahogy Josh telelövi forró spermával vagy ráélvez a combjára miközben hangosan liheg és a nevét zihálja. Zihálás volt most is, de ez inkább nyöszörgés volt, a küszködés hangja…
-Dugj meg keményen Josh! Szeretnélek mélyen magamban érezni… csináld olyan durván ahogyan csak tudod!
Josh próbálta, minden idegszálával rajta volt.  Érezte hogy Amy szorítása engedett valamicskét, kihasználta a lehetőséget és egy erőteljes lökéssel majdnem teljesen betolta magát. Amy most aztán mélyen magában érezhette, bele is mart a karjába viszonzásul. A férfi észre sem vette, megmámorosította a tudat hogy végre tud mozogni előre hátra, örömében a fenekénél fogva megemelte a lányt majd  körözött párat a csípőjével anélkül hogy kihúzta volna magát belőle. Könnyedén mozgatta kénye-kedve szerint, nyakatekertebb figurákat is bevetett volna ha éppen egy cabrióban csinálják, de a Ford nem engedte teljesen kibontakozni. Visszafektette Amyt az ülésre és apró lökésekkel pumpálni kezdte. A rádióban megszólalt Selena Gomez lovesong-os nótája, nem éppen az alkalomhoz illően, Josh már nem hallotta, Amy is alig. A lány megpróbált felegyenesedni hogy megcsókolja, Josh lehajolt hozzá, közben mindkét karját a feje fölé szorította és úgy tolta be nyelvét a szájába. A feneke ütemesen mozgott, a nyelve is átvette ezt a ritmust. Minden egyes mozdulatával egyre jobb lett a lánynak is, egyre sűrűbben és egyre hangosabban nyögdécselt ahogy Joshua fokozta a tempót. A vállairól lehúzta a lábakat a derekára, (Amy automatikusan rákulcsolta őket) és teljes súlyával a lányra feküdt. Erőteljesebb mozgásba kezdett, minden lökésével mélyebbre és mélyebbre akart kerülni, most már tényleg durva volt és Amy a gyönyörtől visított a fülébe miközben véresre karmolta a hátát.
A kocsi is megmozdult alattuk, enyhén nyikorgó kíséretet adva különös szimfóniájuknak, amelyben Joshua lihegett és fújtatott, Amy visított és nyögött (Selena meg csak énekelt). Csak néhány pillanattal hamarabb élvezett el mint Joshua, a saját sikolyától nem hallotta Josh morgásszerű hangját ami három orbitális lökés és egy „kurvaéletbe” után előtört belőle intenzív remegéssel kísérve. A férfi ránehezedett és hosszú másodpercekig benne maradt még, Amy végigszántotta ujjaival a haját, a tarkóját simogatta és úgy ölelte mintha soha nem akarná visszaadni a feleségének.
-Biztosan voltál már férfival?- tért magához először Josh. A használt gumit kihajította a lehúzott ablakon, nagyjából felöltözött majd rágyújtott.
-Persze. - Amy nyálas volt, izzadt volt, mégis fantasztikusan érezte magát. - Többel is. De veled volt a legjobb…
Ez hatott mert Joshua önelégülten elmosolyodott.
-Pedig hátulról vagyok csak igazán király…
A lány elképzelte a jelenetet, át is akarta élni. Ez az éjszaka annyira valószínűtlen volt hogy ez is simán belefért volna.
-Kíváncsivá tettél…- búgta a férfi fülébe de legnagyobb döbbenetére az kiszállt mellőle és visszaült a kormányhoz.
-Cica, szívem szerint hajnalig kefélnélek, de haza kell mennem.- kezdte el hátradobálni Amy cuccait.- Már így is későre jár és én nem vagyok elég részeg ahhoz hogy ne legyek gyanús. Brandy elég rosszul alszik… sietnem kell.
-Értem…- Amy elszomorodott.
Josh ,ahogy kérte, a buszmegállónál tette ki. Nem akarta hogy tudja hogy hol lakik.
Sosem bukott volna le ha nem esik ki a táskájából az igazolványa és ha a férfi nem kíváncsi típus. Dobogó szívvel nyúlt az okmányáért, Joshua arca azonban elárulta hogy valami nagyon elromlott. Azt hitte, a címe szúrt szemet neki mivel már járt ott néhányszor, de valami egészen más döbbentette le. A születési ideje.
-Te nem is vagy húsz éves…- suttogta letaglózva.- Tizenhét… csak tizenhét…
-De azért jól érezted magad, ugye?- Amy hangja remegett mert látta hogy Josh forrni kezdett a dühtől. A válasz egy pofon volt. Nem teljes erőből, de ahhoz elég nagy hogy a lány sírva fakadjon.
A férfi szó nélkül lépett a gázba miután kiszállt, hatalmas porfelhőt hagyva maga után. Amy égő arccal és vérző szívvel nézett utána, tudta hogy bár Josh most megharagudott rá, a lelke mélyén nem közömbös iránta.
-Látjuk még egymást, erre megesküszöm...- suttogta a távolodó autónak, majd enyhe mosollyal az arcán megindult haza.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: