Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mire jók a barátnők

Egy újabb nap. Meleg van, gyönyörű színek vesznek körül, minden szép és harmonikus. Felébredtem, felkaptam ruháim, és elindultam a napsütötte utcán, hogy újra találkozzak azzal kit legjobban szeretek ezen a világon.
Kiértem az utca elejére, és ott volt. Arcán nehéz és gondterhelt kifejezés árulkodott. Amint oda értem, felderültem, és nyakába ugrottam.
Valami furcsa volt. Eltolt magától, és még mindig gondterhelt volt. Majd elkezdte azt a mondatot, amit minden lány utál az életben, hogy figyelj, én szeretlek, de nem lehet, stb. Elkapott az idegbaj, persze, hogy elkapott. Ott helyben le is hordtam mindennek, aztán fogtam magam, és elindultam az egyik legjobb barátnőmhöz.
Amikor odaértem, széles mosollyal várt engem (meg egy üveg piával). Bementem, ittunk párat. Aztán feljött egy régi téma, amiről szoktunk beszélgetni, de eddig nem komolyabban. Ám most hirtelen el kezdett vetkőzni, és kezem külön életet élve vetkőztette tovább, közben ő is engem. Már csak alsónemű volt rajtunk. Kikapcsoltam a melltartóját, és el kezdtem a mellét masszírozni. Majd hirtelen megcsókolt, és el kezdtem a nyakát és egyre lejjebb haladva a mellét csókolni. Felsóhajtott, és közben kicsatolta a melltartóm, majd fejemet felemelte, és szemembe nézett, de elhúztam a fejem, és e hasát csókoltam tovább, közben masszírozta a mellem.

Hanyatt döntöttem, és levettem alig takaró bugyiját. Már nagyon nedves volt. Felnéztem rá, egy kicsit bólintott. Tudtam, hogy mit akar. Két ujjammal el kezdtem izgatni csiklóját. Halkan felnyögött. A halkból egyre hangosabb lett. Elélvezett, de nem hagytam, most ujjamat a lyukába csúsztattam, és el kezdtem finoman tolni, közben alig érezhetően nyaltam.
Egyre erősebben toltam az ujjam, ő pedig már mozgott, és fejemet közelebb tolta, másik kezével pedig az ágyneműbe markolt. Még egy pár lökés, és elment.

Pihentünk egy kicsit egymás mellett. Aztán felpattant, és levette rólam a bugyit, és lábamat széthúzva csókokkal borított a puncimtól a nyakamig és vissza. Megállt a hasamnál, és megsimogatta, utána a kezemért nyúlt. Lassan bekapta és szopogatta, közben a másik kezével mellemet simogatta. Keze lejjebb csúszott, és a hasamat kezdte simogatni, aztán még lejjebb. Elérte nedves, forró puncimat, lassan masszírozta. Majd amilyen lassúsággal csinálta eddig, olyan gyorsan történtek a következő percek. Hirtelen két ujját erősen belém nyomta, és el kezdte mozgatni, én pedig akaratlanul is mozogni kezdtem hozzá. Felnyögtem, de ő fokozta még jobban, lejjebb csúszott, és elkezdett nyalni és szívni. Erre nagyokat nyögtem. Már majdnem elmentem, amikor lelassított, és lassan folytatta. Még egy kicsit játszott, aztán ismét begyorsított, és pár lökés után elmentem.
Ott feküdtünk nedvesen, forrón, kielégülve.
Igen. Teljesen megvigasztalódtam!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Little Angel ·
Hát...ha egy kicsit jobban ki lett volna dolgozva, szóval ha hosszabb lett volna, akkor akár még jó is lehetne.

Doti ·
Az igaz, hogy egy kcisit hosszaban is leirhatadd volna az eseményeket, de nekem igy is nagyon tetszett. :blush: Próbáld meg egy kicsit részletesebben leírni és tökéletes alkotás lesz!! Gratulálok azért igy is.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: