Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mire jó egy munkatárs...?

Azt mondják, egy ember életében egyszer adatik meg az, amikor azt mondhatja magáról : most olyan szerelmes vagyok, hogy ennél már nincs feljebb…Hát, ezek szerint én férfiként ez alól kivételt képezek.

Elöljáróban annyit, hogy a történet minden szava valóság, a benne található neveket és helyszíneket a résztvevők személyes adatainak védelme érdekében megmásítottam. Azonban ha a sztori Hölgytagja magára ismerne ebből az elmesélésből, akkor szívesen veszem, ha jelentkezik, és beszélgetünk kicsit a múltról…Ő tudni fogja a módját, hogyan tud velem kapcsolatba lépni.

Egy hajdú-bihari kisvárosban tengettem ifjúkori éveimet, a már-már megszokott rituálé szerint : általános iskola, középiskola, szakképzések, munkahely, majd … a kilátástalanság. A kilátástalanság arra nézve, hogy bármikor saját egzisztenciám, lakásom, családom legyen. Ekkor érlelődött meg bennem a gondolat, hogy „EL INNEN!!!”, bármilyen fájó is, mert mégiscsak itt nőttem fel, itt vannak a rokonaim, barátaim, akik még nem értek meg ugyanerre az elhatározásra, amire én.

Egy alkalmas pillanatban, amelyet én annak éreztem, régebben Budapesten élő ismerősöm szállásajánlatát elfogadva felültem az első IC-re, és nekivágtam. Munkám is került, hajnali újságkihordóként kezdtem fővárosi életemet, amely munka jó volt arra, hogy megbecsüljek minden kis dolgot, amit csak kaptam-kaphattam a sorstól.
Elég hamar rá kellett döbbenjek arra, hogy ez a fizetés épen nem elég semmire, lassan el kellett kezdenem saját kégli után nézni, épp ezért éjszakai árufeltöltést, szép, divatos szóval élve, polcszervizes munkát vállaltam egy közeli Stresszkó-ban. Ezeket azért írom le ilyen viszonylagos részletességgel, mert be kell mutatnom, hogy normális emberi kapcsolatok kiépítésére, magyarul szólva csajozásra, nekem akkoriban sem időm, sem energiám, legfőbbképpen pénzem nem volt.
Mindezek mellett természetesen folyamatosan kerestem a kiutat, a jobb állást különböző hirdetésekre elküldött szakmai önéletrajzok segítségével.

Egy szép napon aztán a Jó elnyerte méltó jutalmát, a Rossz pedig megbűnhődött : felvételt nyertem akkori álmaim állására, és egyidejüleg jól felmondtam a Stresszkónak is, meg az újságos cégnek is.

Életem új fordulatot vett, normális munkaidőben dolgoztam reggel 8-tól délután ½ 5-ig, jól kerestem, barátokat, ismerősöket szereztem.
Egyik munkatársammal különösen jobb viszonyba kerültem, amit talán annak is betudhattam, hogy évekkel ezelőtt Ő is hasonló megfontolásból került fel a fővárosba egy zalai kisvárosból.
Elkezdtünk találkozni munka után, sörözgettünk, bowlingoztunk, éltük az „aranyifjak” életét.
Egy szép napon ismét a megbeszéltek szerint mentem hozzájuk, hogy majd elindulunk az éjszakába egy jót mulatni.
Csöngettem, és megláttam Őt, akiről eddig csak hallottam, de fotón kívül élőben még nem láttam : kollégám gyönyörű, 16 éves húgát.
Hogy is fejezzem ki magam : elállt a lélegzetem, pedig nem volt szexisen öltözve, nem volt kisminkelve, egyszerűen úgy volt gyönyörű, ahogy…
Észrevehette zavaromat, és mivel Ő is hasonlóképpen érezhette magát megkérdezte :

- Szia, Erika vagyok, a bátyámhoz jöttél?
- Igen, ööööö, én meg Tibor vagyok, és igen, hozzá...Miért, nincs itthon?
- Nem, még nincs, el kellett ugrania egyik rokonunkhoz, de a telefonját itthon hagyta, gondolom, azért nem tudott neked szólni.

Gondoltam magamban, ez talán nem is annyira nagy baj. Mindenesetre kezdeti bizonytalanságunkat legyőzve elkezdtünk mindenféle dolgokról beszélgetni, suliról, életről, moziról, könyvekről, és kiderült számomra, hogy korához képest egy nagyon érett gondolkodású Nővel beszélgetek, aki nem követi az akkori trendit, nem beszél trágárul, nem dohányzik, és elég magvas elképzelései vannak már most is az Életről. Kiderült, hogy nincs pasija, bár már volt fiúval „úgy”, és ez a hír engem valamiért megnyugtatott, mármint az, hogy nincs fiú a láthatáron. Jómagam történetem idején 26 éves voltam, természetes, hogy nem akartam abba a hibába esni, hogy „minden puncit, amit nem dugsz meg, a fejedre húzzák majd a túlvilágon” 
Erikára azonban másként néztem : láttam benne a gyönyörű, szexis Nőt, de ugyanakkor láttam benne a hamvas, üde tinit is, aki még tágra nyílt szemmel néz a világra, sokat szeretne és kell is neki tanulnia.
Aznap az égvilágon semmi nem történt, megérkezett András, a munkatársam, elindultunk az éjszakába. Igazság szerint nem nagyon tudtam a körülöttünk lévő emberekre, történésekre figyelmi ,egyre csak Erika járt az eszemben attól függetlenül, hogy tudtam : Ő számomra a tiltott gyümölcs.

A következő napokban szinte nekem nem is feltűnő módon kezdtem apró kis kérdésekkel bombázni Andrást a húgával kapcsolatban : sokszor fel sem tűnt, hogy a reggeli első kávénknál az első kérdésem Erika hogyléte volt, mígnem egyszer aztán András a következő kijelentéssel tette fel a pontot háborgó érzéseimre :

- Tibor, Te szerelmes vagy a húgomba! Igaz?

Mit lehetett volna erre válaszolni?

- Hát, igen, nagyon tetszik, ez tény, de talán túl fiatal lenne hozzám….
- Nem akarok postáskodni köztetek, de Erika is túl sokat kérdezősködik mostanában felőled – mondta András, és ezzel megpecsételődött a sorsom-sorsunk.


Egy szép napon SMS-t kaptam Erikától, miszerint szeretne tőlem néhány infót beszerezni az egyik tantárgyával kapcsolatban, mert úgy hallotta, hogy magam is hasonló területen jeleskedtem középsuliban.
Abban a pillanatban tudtam, hogy a ma este, merthogy a randit ekkorra beszéltük meg, mindenről fog szólni, csak a tantárgyról nem. Érdekes módon, mégsem kezdtem el vadul óvszereket, meg egyéb szükséges dolgokat begyüjteni, úgy voltam vele, hogy hagyom magam az árral sodortatni, aztán lesz, ami lesz.

Odaérve a szívem a torkomban dobogott, mintha most látnék először hús-vér Nőt. Elképzelni sem tudtam, hogy fog a mai este lezajlani, csak annyit tudtam, hogy András, a báty, a munkatárs, a jó barát, épp ezt a mai estét szánta arra, hogy moziba menjen egy másik ismerősével, és utána megigyanak valahol pár sört. Éreztem ebben a dologban valami szándékosságot, mint később kiderült, nem véletlenül.

A lakásba lépést követően lopva végignéztem Erikán, aki ismét épp olyan egyszerűen volt öltözve, mint amilyen gyönyörű volt : hasközépig érő top, és egy farmernadrág, akkoriban divatos mindenféle színű tarkabarka zoknival. Feszes mellei majdnem kiszakították a topot, pedig nem játszott rá, nem düllesztette ki a mellkasát….egyszerűen a fiatalsága miatt volt mindez…

Elkezdtünk beszélgetni, megkérdeztem, hogy konkrétan mire kíváncsi, mire Erika elkezdett valami nagyon ködös, és számomra teljesen érthetetlen dologról kérdezni, és ettől először is kisség megijedtem, hogy „lám, itt lennék, tőlem kér egy másik ember segítséget, aztán jól felsülök”, utána pedig legyintettem egyet magamban : mit veszíthetek? Elvégre nem vagyok magántanár, elég régen magoltam már emészthetetlennek tűnő tananyagot...legfeljebb leégek, és kész.

Kis idő múlva Erika egyszer csak abbahagyta a duruzsolást, és így szólt :

- Tibor, ugye, tetszem Neked? Azóta tudom, vagy érzem, amióta először találkoztunk. A tekinteted, ahogy végigmértél, mindent elárult, és az igazság az, hogy András is elég szószátyár típus – mondta pajkosul nevetve azon a csilingelő hangján, amit annyira imádtam.

A válaszom természetesen ez volt, mert mi lehetett volna más :

- Igen Erika, valóban nagyon tetszel nekem, de ugyanakkor azt is tudom, hogy talán túl öreg vagyok én Hozzád, hiszen közel 10 év a korkülönbség kettőnk között…


Erika válasza erre az volt, hogy közelebb húzódott hozzám, átfonta a nyakamat, és megcsókolt. Ez a csók nem a tinik által olyannyira kedvelt nyáladzásos smacizás volt, hanem egy érett, de mégis szemtelenül fiatal Nő érzéki csókja, aki pontosan tudja, hogy neki mi a jó, és azt is tudja, hogy mi jó a partnerének….

Félve kezdtük el egymást simogatni, érzékinek mondható érintések sokasága volt ez, semmint kemény simogatás. Jómagam is inkább Erika hátát, és néha lopva a derekát, majd kissé lejjebb csúsztatva kezemet, a fenekét simogattam, Ő megmaradt a hátam és az arcom érintésénél.

Kezemet egy óvatlan pillanatban feszülő mellbimbóival díszített mellére helyezte, és megkérdezte :

- Hogy tetszenek?
- Nem tudnék velük soha betelni – jött tőlem az elfúló hangú válasz.

Topja alatt simogatva egyszer csak felült, majd egy villámgyors mozdulattal kibújt a felsőjéből, és akkor megláthattam gyönyörű melleit, amilyeneket talán festő sem tudna festeni : formásak, kemények, gyönyörűek, enyhe pihe-puha kis szőröcskékkel a bimbóudvar körül, és ami talán a leglényegesebb : minden simogatásomat, puszimat egyre jobban előremeredő bimbókkal hálált meg. Azt hittem, ez maga a Mennyország, ettől több gyönyört férfiember talán nem is kaphat.

Kis idő múlva, amikor már szinte a farmeron keresztül is érződött a felizgult Nő semmivel össze nem téveszthető pézsmaillata, valamint már az én férfiasságom is szinte fájt a ki-vagy inkább a berekesztettségtől, Erika elfúló hangon, lihegve így szólt :

- Vedd le a farmeromat kérlek….

Azt hittem, leesik a karom a vállamtól kiindulva, akkorra izgalommal fogtam volna hozzá a dologhoz, előtte azonban félőn megkérdeztem :

- Biztosan ezt akarod? Nem biztos, hogy tudok uralkodni magamon…


Válasza egy alig észrevehető fejbólintás volt, nekem azonban felért egy égbekiáltó „IGEN”-el. Lassan elkezdtem lehámozni róla a nadrágját, reszkető kezemmel először a nekem kissé mindig is furcsának tűnő bal oldalra eső gombot nyitottam ki, majd lehúztam a zippzárát. Ekkor még egyszer, utoljára, talán esdeklően Erikára néztem, az arcán ülő mosoly, szenvedély, a csillogó szeme azonban szavak nélkül is megadta a választ : CSINÁLD!
Lehúztam róla a farmerét, először csak a bokájáig, majd miután a lábfejét átsegítettem a kissé szűkös nadrágszáron, teljes hosszában.
Ekkor mertem csak igazából végignézni tökéletes testén, egész fel a hasáig, amit már nem takart semmi…

Erika mozgolódásaiból, szinte észrevehetetlen pózváltásaiból arra következtettem, hogy talán tovább is mehetek tetteimmel…
Szinte észrevétlenül úgy helyezkedett, hogy ha akartam volna sem tudom kihagyni tétova mozdulataimból a punciját.

- A bugyimat nem akarod levenni? – kérdezte kajánul.


Ekkor végre azt mondtam magamban, itt a vég, innen nincs visszaút, de Erika következő szavai hidegzuhanyként értek :

- Figyelj Tibi, igaz, hogy már nem vagyok szűz, meg nagyon bejössz nekem, de ugye megérted, hogy még nem szeretnék veled…hm…szóval, érted, ugye?
- Természetesen, és ne félj, nem teszek semmi olyat, amit Te nem szeretnél – érkezett elmés válaszom…


Ezek után szavak helyett elkezdtem a hastájéka felé orientálódni, és nagyon lassan elkezdtem a bugyiját lehúzni róla. Ezen tevékenységem eredményeképpen perceken belül elém tárult a CSODA : egy 16 éves középiskolás diáklány, kíváncsi szemek elől fekete tangabugyiba rejtett, az akkoriban divatba induló trendnek megfelelően fazonra igazított, a csiklója feletti résznél meghagyott pici kis szőrpamacsos puncija, amely már akkor szó szerint tocsogott a kéjnedvtől, és amelynek látványa, illata eszemet vette…

Mivel tudtam, hogy szex, mint olyan nem lesz, nem lehet, hiszen megígértem, zavaromban megkérdeztem :

- Mit szeretnél, mit csináljak Veled?
- Hát, még soha senki nem nyalt ki, és nagyon szeretném érezni, hogy az milyen érzés- jött Erika válasza.

A cél ismeretében az odavezető út természetesen lényegesen egyszerűbb, eme elmés kis bölcsességnek megfelelően elkezdtem az általam már előtte pár lánnyal-lányon gyakorolt mozdulatokat végezni : jobb kezem hüvelyk-és mutatóujjával nagyon finoman széthúztam a teljesen nedves vulváját, és elkezdtem finoman puszilgatni a bejáratot tudván, hogy bár Erika maximálisan felizgult, nem biztos, hogy a csiklója is eléggé fel van készülve nyelvem csapásaira. Ezt a kételyemet Erika néhány másodperc múlva elűzte, mikor fejemet egy határozott mozdulattal a csiklójához igazította, majd kezével a saját punciját széthúzva segítette elő, hogy bal kezem középső ujját bevezessem hüvelyébe.

Elkezdődött egy csata, egy olyan harc, aminek végkimenetele nem lehet és nem is lehetett kérdés : gyakorlatilag egymást űzve hajszoltam Erikát azon az úton, amelynek a vége csakis egy dolog lehetett : egy testet-lelket felszabadító, mindent elsöprő orgazmus.

Erika, amikor elérte ezt a helyet, egy óriási sikítással, testének önkéntelen rángatózásával, hüvelyének észrevehető szorításával fejezte ki, majd egy utolsó, elfúló sóhajjal jelezte teste : kielégült, elfáradt, megpihent…

Percekig csak feküdtünk egymás mellett, ujjaim még mindig a puncijában, amelyeket lassan elkezdtem kihúzni, nehogy kellemetlen érzést okozzak neki. Erika szólni akart, de egy hatalmas csókkal megakadályoztam Őt ebben :

- Ssssss, majd később……

Talán egy félórát fekhettünk így egymás testén megpihenő kezünkkel, amikor Erika keze tétován elindult a testemen : először a mellkasomat simogatta, majd lassan a hasamat kezdte el, legvégül elért ODA, ahol szinte már fájt….

- Nem kellemetlen ez Neked? – kérdezte, mikor megérezte betonkemény férfiasságomat a nadrágomban.
- De, bevallom, eléggé, és biztosan…..hmmm…..
- Biztosan mi? – kérdezte huncut mosollyal arcán.
- Biztosan jobban érezné magát a szabad levegőn – mondtam enyhe mosollyal az arcomon.

Erika egy pajkos, huncut mosollyal az arcán elkezdte kihámozni egyébként nem túl nagy, kb. 17 cm-es szerszámomat a nadrágomból. Amikor végre a kezében volt, és teljes méretében láthatta, eképp szólt :

- Tibi, nagyon szép. Szeretném látni, amikor elélvezel, hisz Te is láthattál engem…
- Hát, rám férne egy alapos megkönnyebbülés, az szent – mondtam félve.


Erika, se szó, se beszéd, elkezdte jobb kezével simogatni, huzigálni a szerszámomat, majd megkérdezte, hogy jól csinálja-e?
Gondolom, hogy az arcomon ülő mosoly megadta a választ a kérdéseire, mert többet nem kérdezett, csak simogatta, húzogatta, majd legnagyobb meglepetésemre a szájába vette férfiasságomat.

- Bocs, ilyet még nem csináltam, csak kézzel, és ha esetleg rossz, vagy fáj….. – mondta bátortalanul
- Nagyon jól csinálod, de hamarosan kitör a vulkán, és nem szeretném, ha megijednél.
- Tibi, azt szeretném, hogy a számban élvezz el, mert érezni akarom az izét…ha esetleg rossz lesz, és nem bántalak meg vele, akkor majd egy zsebkendőbe engedem, jó? – kérdezte álmaim Nője.
- Nekem jóóóóó – mondtam, de ebben a pillanatban majdnem elmentem.
- Arra kérlek, jelezz, ha el fogsz menni, hogy fel tudjak rá készülni – kérte Erika.


Néhány perc múlva szavak nélkül is tudta, hogy hamarosan következik az a dolog…..elkezdtem a fejét akaratlanul is egyre jobban a szerszámomra húzni, amit Ő nem is annyira bánt, de érzetem rajta kicsi feszültséget, ezért az utolsó pillanatban visszaengedtem a szorítást, és ennyi kijelentésre volt erőm mindössze :

- MOST!!!!!!!!


Erika ekkor kicsit kijjebb eresztette férfiasságomat a szájából, majd elkezdte kézzel verni tovább a Kisherceget, ahogy a többi időben Ő hívta, és egyszer csak egy hatalmas adag formájában megérkezett szájába az első adag férfigyönyör-lé, amit még legalább 6 követett.
Egy önkéntelen „ gyere még, élvezz, spriccelj a számba – kijelentése után lassan elkezdett a szerszám elfáradni, hiszem megtette a kötelességét : kiadta magából mindazt a feszültséget, mindazt az élményt, amit Erikától kaphattam meg….

Természetesen nem volt módom ott és abban a pillanatban megkérdezni Tőle, hogy mit csinált a spermámmal, de később magától is megadta a választ :

- Érdekes ízed van, de nekem nagyon finom volt, és majd még kérek belőle


Egymás mellet feküdve, lassan megnyugodva elkezdtünk beszélgetni mindenféléről, emberekről, szerelmekről, szexről, majd Erika egyszer így szólt :

- Tibor, meggondoltam magamat, mégis szeretnék Veled lefeküdni…úgy is, érted?
- Hát, ha komolyan gondolod, akkor én nem állok utadba, de sajnos, nem hoztam magammal gumit…
- Nem baj, gyógyszert szedek…emlékszel, már nem vagyok szűz, és vigyázok magamra…

Elkezdte a szerszámomat életre lehelni, majd egy 69-hez hasonló helyzetben magam is rátértem a puncijára, és néhány perc múlva behatoltam : azt kell mondjam, sem előtte, sem utána nem találkoztam ilyen szoros, ilyen hálás kis puncival, mint az Erikáé.
3-4 különböző pózban szerettük egymást, majd Erika kérésére kutyapózban fejeztük be, úgy is mentem el, és Erika szerint maximálisan érezte, amikor spricceltem belé a magvamat…

Egész éjjel együtt maradtunk, még egy alkalommal voltam, képes ondót produkálni, de Erikát még legalább 6-szor juttattam el az orgazmusig a nyelvemmel-kezemmel-egyebemmel.

Ez a kapcsolat kb. 6 hónapig tartott, aztán bekövetkezett az, amit tudat alatt mindketten tudtunk : Erikát behálózta egy hasonlókorú fiú, vele kezdett el járni, ő lett a legfontosabb számára.
Ez a pár hónap maga volt a mennyország, de ugyanakkor a pokol is, mert tudtam : ez nem tarthat örökre, ilyen csak a mesékben van…és lám…

Minden alkalommal, amikor csak tehettük, megajándékoztuk egymást a testiség semmihez nem fogható örömével, ha egyébbel nem, akkor pár lopott simogatással, ujjazással moziban, kézzel spricceltetés a buszállomáson…egyszóval, mindenképpen, és mindemellett szerelmesek is voltunk egymásba…de az ÉLET közbeszólt…

Erika azóta túl van egy elbaltázott házasságon, magam is a második feleségemet „eszem”, van 2 gyönyörű gyermekem, ikrek, de bevallom : nagyon sokszor eszembe jut Erika, a Vele töltött első éjszaka, és az összes többi együtt töltött idő.
Soha nem tudok elég hálás lenni sem Andrásnak, sem pedig Erikának mindazért, amit kaptam, és csak remélni tudom, hogy Erikában is hasonló gondolatok legalább hébe-hóba megfogalmazódnak.

Kicsi Rókám, ha esetleg magadra ismersz ebből a kissé elferdített történetből, nem fogom zokon venni, ha az Általad is remélhetőleg ismert módon kapcsolatba lépsz velem, de egyet megígérhetek :

- Semmi olyat nem teszek, amit Te nem szeretnél!

A többit meg majd kialakítja a helyzet….


Ps. Ha szeretnétek, még 3 ilyen hasonló élményem van életem folyamán, egyik sem volt rám ilyen hatással, mint Erikával, de egy olvasást talán megér. Közkinccsé tegyem?
Hozzászólások
További hozzászólások »
szigorúan bizalmacska ·
Hát, nehezen tudom eldönteni, hogy a 16 évesen csíkfazonkázással elfoglalt csaj a gázosabb, akit a legelső alkalommal 5 féle pózban bárki megrakhat, aki becsönget és van nála egy matekkönyv, vagy az, hogy X idő elteltével egy fél-pornó oldalon reménykedsz abban, hogy hátha magára ismer.

ehh
ehh
ehh

Kishercegem

Ha ez az etalon, inkább ötvenszer alulmúlom.
Sőt.
Múltam.

No0oB ·
Tudod mi a baj?

Hogy középiskolás koromban majdnem az összes ilyen elkerült, most meg mire egyetemista lettem, az ellentétük elfogyott...

Amúgy én ezt sosem értettem, mert nem az a lány a vonzó, aki soha nem fekszik le veled, hanem akiből egyébként nem kapsz semmit, ha kaparod a falat se.

Belém is ezért szerelmes ennyi lány.
Sztrájk ·
Remek definíció.

anita666 ·
Nekem nagyon tetszett. én lány vagyok, soha nem feküdtem le ilyen hamar egy fiúval, de azért nem itélem el azt a lányt Jól tette. Dédnagyanyám azt mondta, kétféle lány van: ilyen meg olyan, és férfiban is ugyanúgy, egyik fajtának forr a vére és könnyen csinálja meg gyakran, a másiknak meg ritkán kell és meg tudja tartóztatni magát. senkit sem szabad elitélni. Mindenki azt csinálja és úgy, ahogy neki jól esik. Mondjuk szerintem ennek a kétfélének is sok variációja van. A szeretkezésben nincsenek szabályok.
Sztrájk ·
Freud imádott volna ismerni Téged.
Szivacs ·
Jer keblemre!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: