Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mint egy álom...

Fél éve voltunk együtt, egy nálam 10 évvel idősebb férfivel, amikor először lefeküdtünk. Nekem az volt az első alkalom...
Egy este értem jött kocsival, és elvitt magával a Budapest környéki házához. A meleg, lámpafényes, késő nyári estén egy romantikus sétát tettünk a kihalt utcákon. Már szinte mindenki aludni ment, csak a város centrumában voltak nyitva a szórakozóhelyek az olyan korú fiatalok számára, mint én. Mi nagy ívben elkerültük ezeket a helyeket, és a csendesebb, sötétebb utcácskákban suttogtunk egymás fülébe szerelmes szavakat.
Lassan véget ért a séta, és én meleg, erős kezét fogva léptem be otthona kertkapuján. Végigmentünk az apró kavicsokkal teleszórt kis ösvényen, és az ajtóban megálltunk. Ő rám nézett jégkék szemeivel és ezt kérdezte:
- Mit szólnál, ha még egy kicsit kiülnénk a kertbe beszélgetni? Vagy fáradt vagy, és szeretnél már aludni?
- Persze, jó ötlet! Ne aggódj! Nem vagyok még fáradt. Szeretnék minél tovább fennmaradni veled.
- Akkor hozok ki pár kerti széket. Mindjárt jövök.
- Várj! Inkább üljünk egy pokrócra. Az meghittebb - javasoltam kissé félénken.
- Ahogy akarod - felelte elmosolyodva.

Azalatt a pár perc alatt, míg a házban volt, én körülhordoztam tekintetemet a kerten, mely sokkal sötétebb volt, mint az utca, mert a lámpák fényét kitakarták a magas fák, így téve a kertet még sejtelmesebbé, varázslatosabbá. Ijesztő és hívogató is volt egyszerre. Az egész helyet édes csend ölelte körül, amelyet csak néha tört meg egy- egy csaholó kutya, vagy a tücskök ciripelése... Éreztem, hogy ma végre megtörténik az, amire már oly régóta várok...
Hirtelen egy fölém tornyosuló alak szakította meg a gondolatmenetemet... Hóna alá tette a pokrócot, és két kezébe fogta arcomat. Egyre jobban közeledett felém az árny. Szívem hevesen vert és epedezve vártam a végkifejletet. Puha, célratörő ajkai végre hozzáértek az enyémhez és gyöngéden elkezdett csókolni. Teljesen a falhoz szorított, de ez egyáltalán nem zavart. A nyakát simogattam, és egyre szenvedélyesebb nyelvcsatába kezdtünk. Pár másodpercig fegyverszünetet tartottunk, majd újra egymást csókoltuk.

Mikor ajkaink végleg elváltak egymástól, őrülten ziháltam és alig bírtam menni, annyira el voltam alélva. Ő könnyedén megfogta a kezemet - amitől én ismét a mennyben éreztem magam - és egy olyan kis területre vezetett, ami jól el volt takarva a külvilág elől, az illatos bokrok és fák által. Leterítette a plédet, leült, nekidőlt egy fának, és kezemnél fogva lehúzott az ölébe. Én elégedetten nekidöntöttem a hátamat a mellkasának és fejemet a vállára hajtva bámultam az égre. Minden egyes lélegzetvételét éreztem. Mindkét karjával átkarolta a hasamat és néha- néha végighúzta az ujjait az ölemben pihenő karomon. Nem túl sokat beszélgettünk... Engem teljesen elnyomott a mámoros érzés, ami átjárta minden porcikámat, és ő is élvezte ezt a szótlan együttlétet. A nyakam felé fordította a fejét és csak pár centire volt a bőrömtől, így éreztem forró leheletét, ami elég csiklandós érzést váltott ki belőlem és akaratlanul elmosolyodtam. Ő erre felfigyelt, és ezt kérdezte:

- Na, miért mosolyogsz?
- Csak megcsiklandoztál - feleltem suttogva és közelebb tettem a nyakam hozzá. Így pont hozzáértek az ajkai a bőrömhöz, amik egyből, szenvedélyesen elkezdtek táncolni rajta. Kitört belőlem egy sóhaj, lehunytam a szemeimet és hátranyúlva beletúrtam rövid, vörös hajába. Kezei felfedezőútra indultak lázban égő testemen. . . Finoman megsimogatta gömbölyded melleimet, végighúzta kézfejének a hátát a karomon, aminek nyomán csupa libabőr lettem. Nem bírtam tovább, odafordítottam feléje a fejemet és szája azonnal meg is találta az enyémet. Vad, tüzes csókkal ajándékoztam meg, és ahányszor hozzám ért, mindannyiszor egyre gyorsabban, hevesebben vert a szívem. Mikor hosszú percek után elváltak egymástól fáradt, forró ajkaink erőtlenül ezt suttogtam az éjbe:

- Kívánlak... Minden porcikám rád vágyik.
Ő elmosolyodott, és válaszként, újra a nyakamat kezdte kényeztetni. Kéjes sóhajokkal mozgolódtam az ölében, miközben ott simogattam, ahol csak tudtam. Keze egyszer csak a combomra tévedt és könnyed nyári ruhácskámat kezdte el felhúzni. Ujjai puha izgatószerekként működtek, és ahova nyúlt ott csak forróság maradt utána. Én tehetetlenül sóhajtoztam, ahogy végigsimított fekete- csipkés franciabugyimon. Amikor a combom tövéhez nyúlt és kegyetlenül kínozva végigsimított rajta, akkor kéjes nyögés szakadt fel belőlem. Nem bírtam tovább, felálltam kibújtam a ruhámból, majd - most már szembe vele - az ölébe ültem. Ő felcsillanó tekintettel nézte végig a melleimet, és félig- meddig csupasz testemet. Átkulcsoltam a derekát a lábaimmal és olyan közel simultam hozzá, amennyire csak tudtam.

Fél karommal körülöleltem a nyakát, és most én kezdtem el égető ajkaimmal végigcsókolgatni. Ő a derekamnál átölelve próbált még jobban magához húzni. Hatalmas, szép tenyerével simogatta a hátamat, majd egy ölelésnek tűnő mozdulattal kikapcsolta a melltartóm. Én még mindig a nyakára tapadva bújtam ki a feleslegessé vált ruhadarabból, majd útját apró kis puszikkal tarkítva felkúszott a szám elnyílt ajkaira.

Kezdett frusztrálni, hogy én már szinte meztelenül sóhajtozok bele az éjszakába, míg ő még mindig teljes harci díszben élvezkedik alattam. Hirtelen felálltam, felhúztam a kezénél fogva és elkezdtem fekete ingét kigombolni. Amint szétnyílt a felső, kezem azon nyomban útrakelt, hogy széles, szőrös mellkasán vándoroljon. Néhány, a testére lehelt csókkal fokoztam élvezeteit. Ő hálás szemekkel nézve mosolygott rám, és simogatott...

Még hálásabb lett, mikor elkezdtem kicsatolni az övét és lassan letolni róla a feszessé, kényelmetlenné vált farmert. Gyorsan kilépett a nadrágból, majd várta a folytatást. Elé térdelve végigcirógattam a combjait és kemény szerszámát, de még csak az alsónadrágján keresztül. Halkan felsóhajtott és a hajamba túrt. Még nem akartam megtenni, ezért felálltam és átölelve húztam végig kezeimet a hátán. Ő ugyanolyan hálás tekintettel simult hozzám. Fél lábammal átkulcsoltam az egyik lábát, és ő szájába vette kőkemény aprócska mellbimbómat.
Alig álltam a lábamon. Teljesen át volt már nedvesedve a fehérneműm, és úgy éreztem, ha még egyszer hozzámér elszállok.
- Lassíts, kérlek. Nem bírom! - nyögtem neki a kéjtől remegve.
- Nyugodj meg... Ez még semmi. Bírni fogod és ez lesz életed legemlékezetesebb éjszakája! - felelte pár centire az ajkaimtól mosolyogva.

Leült, és ismét az ölébe húzott. Örültem, hogy végre nem kell erőlködnöm, hogy meg tudjak állni a lábamon. Éreztem, milyen kemény már a szerszáma, nagyon fel volt izgulva és csak tettette, azt a nyugalmat... Ez még jobban lázba hozott, és végleg megszabadítottam az ingjétől, majd újult erővel kezdtem bele ismét a kényeztetésébe. Ledöntöttem a plédre és ajkaimat testén végighúzva elkezdtem lefelé haladni. Puha alsónadrágján újra végighúztam a kezem, majd felbátorodva az ott érzett állapotokon finoman lehúztam azt. A szemem elé táruló látványon felindulva hamar teljesen lehúztam a kis nadrágot, és a méretes péniszével kezdtem foglalatoskodni. Körbecsókolgattam, végignyalogattam, mint egy finom nyalókát, majd ameddig csak tudtam, benyeltem a hatalmas szerszámot. Mélyről jövő sóhaj tört fel belőle és a hajamba túrt. Nem siettetett, csak odaadóan simogatott. Olyan jó volt érezni az ízét, és örömöt okozni neki. Nagyon izgató volt hallgatni a halk cuppogásokat és elégedett nyögéseit. Már mást nem is hallottam, csak ezt a két hangot és szívem őrült dobogását.

Mialatt orálisan kényeztettem, a kezem is dolgozott rendesen. A pár perces szünetekben csak aprócska csókokkal, érintésekkel ajándékoztam meg. Végignyalogattam a makkját is, amit a leginkább élvezett. Mikor már úgy éreztem, hogy nem sok van neki hátra a gyönyörök csúcsáig, ismét felkúsztam ajkaihoz, de ő hirtelen maga alá fordított, és miután hosszasan játszadozott kemény melleimmel, átnedvesedett bugyimon átcsókolta végig égő puncimat. Őrülten kívántam őt, nedveim már a combomon is folytak. Buzgón lenyalta és lecsókolta azokat onnan, majd gyengéden lehúzta a bugyimat, miközben a combomon is végigsimított. Vágyakozó arccal nyalt bele jó mélyen a hüvelyembe. Csodálatos érzés volt. Csakhamar még nedvesebb és egyre izzadtabb lettem, aztán hirtelen magamban éreztem egyik hosszú ujját. . . Kicsit ki- be mozgatta, majd bedugta a másik ujját is. Kissé fájt és feszített, de amint látta ezt rajtam, a csiklómat kezdte buzgón nyalogatni, hogy elvonja a figyelmem, és mire feleszméltem már gond nélkül izgatta a G- pontomat két vékony ujjával. Nemsokára már egész testemen izzadságcseppek remegtek, és kontrollálatlan nyögések hagyták el ajkaimat, ahogy gyorsított a tempón. Már az egész kézfején ott csillogott átlátszó, tiszta nedvem.

Hirtelen abbahagyta, kihúzta az ujjait, és végignyalt rajtuk, majd ismét belenyalt forró, nedves barlangomba. Ezután hosszú percekre rám simult, és pihentünk egyet. Csendben ziháltunk mindketten, majd legördült rólam és ezt suttogta:
- Te legyél felül. Szólj, ha nagyon fáj! Kérlek...
Utána megsimogatta az arcomat és megcsókolt. Én közben felültem a hasára, majd hevesen kalapáló szívvel hátracsusszantam. Megfogtam férfiasságát, magamhoz dörzsöltem, majd óvatosan szűk puncimba vezettem. Nagyon feszített, hiszen igencsak megtermett szerszámmal álltam szemben már így elsőre. Mindez ellenére, végtelenül nagy gyönyörrel töltött el, hogy magamban éreztem. Ő felettébb élvezte szűkös kis barlangomat, és hogy elterelje a figyelmem a fájdalomról kedvesen simogatott. Nagyon lassan mozogtam, mígnem végül egy erős lökést éreztem, és már tövig bennem is volt. Belém nyilallt a fájdalom... Ő bűntudatosan nézett fel rám égető kék szemeivel, majd mellkasára vont, halkan bocsánatot kért és szerelmesen megcsókolt.

Mikor felegyenesedtem ültömben, szép lassan, megfontoltan elkezdtem mocorogni rajta fel- le. Olyan jó érzés volt, hogy egymáséi lettünk...
Hosszas mocorgásaim után már nem nagyon feszített. Ő is látta rajtam, hogy egyre jobban élvezem, így csípőmre tette két kezét és így segített nekem. Egyre gyorsabb lett a tempó és ismét egyre kevésbé voltam magamnál. Mindketten lehunytuk a szemeinket és élvezkedtünk. Egész testünket izzadságcseppek borították. Már ő irányította a ritmust. . . Azt a nagyon gyors, célratörő ritmust. Egyáltalán nem volt már erőm visszafojtani a torkomból előtörő kiáltásokat. Pár másodperc múlva hátrahanyatlott a fejem, ajkaimat egy utolsó kéjes nyögés hagyta el, és testem összerázkódott. Éreztem, hogy ő is eljutott a csúcsra alattam. Egész teste megfeszült, majd erőtlenül elernyedt.

Nyögésemre egy közeli kutya felelt kíváncsi csaholással, és testemet hűsítőként kedvesen megsimogatta a lágy, nyári szellő. A külvilág hirtelen, váratlanul hatolt be a tudatomba. Már-már fájó volt visszacsöppenni a valóságba, de megnyugtatott az a tudat, hogy Ő ott feküdt alattam. Melléfeküdtem és megcsókoltam. Átöleltük és simogattuk a másikat. Nagyon fáradtnak éreztem magam, de jó volt hozzábújni és próbáltam nyitva tartani a szemeimet.
Nem sokáig sikerült. Reggel már az ágyában ébredtem gondosan betakargatva. Ő is ott szuszogott mellettem csendesen. Hosszú- hosszú ideig néztem némán az arcát, és az éjszakán merengtem...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Sisyke ·
Bár tényleg ilyen lenne az első alkalom :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: