Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mindig veled

Ez a különös eset az unokatestvéremmel történt. Egyik nap, családi összejövetel volt, és mi is elmentünk, sőt, úgy adódott, hogy ott is alszunk. Jókat szórakoztunk délután, ez fura volt, mert az unokatestvéremmel régebben nem voltam jóban. Most, 16 éves koromra már igen, szerencsére, de ez is csak aznap derült ki, mert tök jó fej volt. Régebben eléggé utáltam, mert stréber volt, hülye, utált ő is engem és ronda is volt. Most pedig, 21 évesen... nagyon jól nézett ki. Most sem egy menő csákó volt, de eléggé aranyos volt. Hát , hogy őszinte legyek meleg nyári nap volt, ezért felvettem egy miniszoknyát, farmert, mert megsültem mindenben, na meg egy pántos felsőt. Olyan 4 óra felé mentünk, addig sajnos a szüleim elintézték a dolgaikat. Na szóval: tök jól elvoltunk, beszélgettünk minden. Bence (mert így hívják az uncsitesóm), állandóan körülöttem sertepertélt, és mintha nézte volna a combjaimat, ami persze nem biztos, de könnyen lehetséges... Eljött az este. A tesómmal aludtam volna, de összevesztem vele mert bunkó volt, és kijelentettem, hogy én nem fogok vele aludni. Erre a kisebbik unokatesóm, Balázs, azt mondta hogy oké, ő majd alszik a Balázzsal, és esetleg Bence velem, vagy fordítva. Bence furcsa mód azt mondta, majd ő alszik velem, így hát így is lett. Fürdeni mentünk, szerencsére betömtük a kulcslyukat, az én ötletem volt! Hehe... na , és én ott tv-ztem a szobában egy szál bugyiban és egy pólóban. Jött Bence, ő meg pedig csak alsógatyában... Rám mosolygott majd befeküdt mellém az ágyba.
- Mit nézel?
- Ja, semmit. . . ilyenkor fél 12kor csak horror van, meg persze pornó...
Itt nagyot nevettünk. Javasolta, hogy kapcsoljam le a tv-t, aludjunk, én pedig beleegyeztem. Hirtelen felkapcsolta a lámpát, és mivel nem takartam be magam, ránézett a combjaimra, és rögtön felállt neki, eléggé látványosan.
- Mi az?
- Baszki... könyörgöm hadd simogassalak meg... lekapcsolom a lámpát... csak picit...
Mielőtt válaszolhattam volna mindent lekapcsolt, és elkezdte simogatni a combjaim. De nem érte be ennyivel. Elkezdett nyúlkálni a puncim felé és benyult. Erre már lecsaptam a kezét.
- Mégis mit képzelsz?! Én a...

Megcsókolt. Ilyen nyelves csókot még sosem kaptam. Úgy járkált a nyelve a számban, hogy azt hittem elájulok, közben a keze is járt a puncimban. Kezemet a péniszére tette, és kérte, könyörgött, hogy fogdossam meg. Nem volt visszaút, megfogtam, és olyan erősen markoltam, hogy majdnem elélvezett... csókolgatott , ahol csak ért, a melleimet úgy harapdálta, mint egy éhes vadállat. Utána lement, a puncimhoz... Nyalta, erősen, de nagyon, én pedig mozgattam a csípőm és nyomtam a fejét, megállás nélkül, éreztem ahogy a nyelve tövig hatol... De ő is majdnem elélvezett, ezért az alsógatyáját rögtön levette, és olyan vadul tolta belém, hogy olyat még... ember nem érezhetett. Tolta, tolta, és ordítani akart, de mivel a másik szobában voltak, nem lehetett. Egymásba karolva dugtunk, mint az állatok. Egyszercsak megrázkódott a testem, de neki is: Elélveztünk, és akkorát élvezett belém...
Utána még nem volt semminek sem vége. Megkérte, hogy szopjam le, persze megtettem... Részleteket már nem írok, azt hiszem, mert ez már túl Esztis lenne. :) Ezek után, megfogta a seggem és hátulról tolt, megint elélveztünk... Aztán vége. Megölelt, benyúlt a puncimba és így aludtunk el.

Reggel szerencsére ébresztőóra volt, így senki nem jött be ébreszteni. Arra ébredtem, hogy Bence simogatja a seggem, közben be-be nyúl más felé is... mondtam neki, hogy mostmár elég de odahúzott és megcsókolt. Aztán el kellett mennünk. Aznap este írt egy sms-t, hogy sms szexeljünk... Nem tudtam ellenállni, igent mondtam. Az első üzije:

Képzeld el, ahogy megcsókollak, puszilgatlak és ahhoz a gyönyörű puncidhoz nyúlok...

Az én üzim erre:

Én közben a farkadat simogatom, erősen markolom, és leszoplak, beveszem a számba a makkod és teljes erőből szoplak, először finoman aztán durván...

Bence:

Erre hálásan elélvezek... Aztán én nyallak ki...

És egyéb további üzenetek lettek. Sajnos le is fogyott a pénzem...
A történetnek folytatása lesz!
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

patrikk ·
Tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: