Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mindenki ismeri a városban

Mindenki ismeri a városban a két kukázót. A férfi szikár, hosszú bottal, de egyenes tartással jár, mint akinek csak a gerincét nem törte meg még a sors. Meghatározhatatlan színű kalapja alól előtűnik ezer ráncba tört arca, már amennyi a seszínű bozontos szakáll mögül látszik. A nő alacsony, pár lépéssel mindig a férfi mögött jár, látszik, nehezen tartja a lépést. Pár éve még rozoga babakocsit tolva jártak kukáról kukára, mostanra úgy látszik felcseperedett ez a gyermek is, mert ketten járnak megint.

Most a fa zöldséges pavilon mellett ültek a padon. Ilyenkor, zárás előtt mindig megjelennek, hogy összeszedjék, amit kidob a zöldséges, néha még banán is akad a gyerekeknek.
A bódénál az ünnepekre készülődtek már. Félve, hogy a három nap alatt tönkre megy az áru, rengeteg zöldséget kipakoltak, még a járdára is jutott három hatalmas láda paprika. Ezen aztán óránként cserélődött a tábla, egyre alacsonyabb áron kínálva a portékát.
Ám a járókelők már megpakolt szatyrokkal ékeztek, nem sokat törődtek a paprikával.
Fél órával a zárás előtt még mindig majdnem tele voltak a ládák. A zöldséges megelégelte a dolgot, kitett egy táblát a paprikákra: „ingyen elvihető”.

Egyből nagy lett a nyüzsgés. Az eddig közömbösen haladó járókelők rögtön lecsaptak az ingyen paprikára. Üres szatyrok kerültek elő, s szorgos kezek kezdték válogatni a paprikát. A csont-sovány, repedezett körmű kezek mellett a finom, arany ékszerektől súlyosak egyforma szorgalommal válogatták a szebbeket. Megszűnt az osztálykülönbség, vidáman tárgyalták meg egymással, válogatás közben a paprika eltevési, elkészítési módját.
A két kukázó továbbra is ott ült a padon. Nem tudom, szóltak-e nekik, vagy maguktól érezték úgy, hogy ők nem állhatnak be az „ingyen paprikát” válogatók közé, csak csendben vártak a maradékra.

De egyre újabb és újabb járókelő állt be, és a ládákból igencsak fogyott a paprika. Már alig volt az alján egy kevés, amikor az ember megszólalt:
- Menjünk. Azt hiszem, most már hiába várunk.
Szótlanul, nehéz léptekkel indultak el lefelé a járdán. Mellettük fürgén haladt el az erőlködéstől, vagy az izgalomtól zihálva, egy molett háziasszony két nagy szatyor paprikát cipelve.
Az ember félreállva utat engedett neki. Lassan, hátra sem nézve ballagott, hátáról fonnyadtan lógott le az üres vászonszatyor.
Hasonló történetek
3707
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3867
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Loulou ·
a két kukázó :no_mouth: hat buli :confused:
tehetség az van....marmint neked :grinning:
irjal mááá vmi erotikusat is :grinning:

Loulou ·
upsss az az utolso smaile,nem eppen a megfelelo,bocs..nem azt akartam :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: