Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Miért?

Sötét van.
Az autó egyre gyorsabban száguld bele az éjszakába.
Nem tudom, hogy mit érzek, teljesen össze vagyok zavarodva. Furcsa, hogy egy rossz szó, egy rosszul kifejezett érzés, egy rosszkor rossz helyen elhangzott vallomás mennyire megváltoztat mindent. Nem tudom, hol ronthattam el. Mindent pontosan úgy csináltam, ahogy eddig is, az ébredéstől az alvásig. Nem remegett a kezemben a csésze, amikor a reggeli kávémat ittam. Nem hagytam otthon a telefonomat. Nem okoztam balesetet a figyelmetlenségemmel. Nem veszekedtem a munkatársaimmal. Nem égettem oda a vacsorát. Nem sütöttem le a szemem, amikor éjszaka a hold fényénél átölelt, és a fülembe súgta, hogy szeret.

Nem változtattam semmit, valami mégis megváltozott. Érzem. Éreztem akkor is, és tudtam, hogy ő is érzi. Hihettem valaha is azt, hogy amit tettem, az következmények nélkül marad? Mindegy, hogy mit teszünk jót vagy rosszat. A következmények ellen nem tehetünk semmit, csak sodródunk az árral…
Egy éles kanyarban kicsúszik az autó. Fékcsikorgás. Káromkodás.
− Vigyázz! – sziszegem.
A válasz elmarad. Gyorsít. Még egy pillantásra se méltat. Szívem elszorul. Néma csendben ülünk egymás mellett. Fürkészve nézem az arcát, próbálom kitalálni, mit érezhet, mit gondolhat. A visszapillantó tükörbe nézek csak egy másodpercre, de pillantásunk találkozik.
− Hova megyünk? - kockáztatok meg egy óvatos kérdést.
A válasz újfent elmarad, csak egy dühös morgást kapok válaszul.
− Haragszol? - hülye kérdés! Persze hogy haragszik. Különben már nem száguldoznánk itt késő éjszaka. Nem is egyszerűen csak mérges. Elemészti a düh és a gyűlölet látni a szemében. A szeme beszédesebb, mint ő maga nem szól egy szót se, csak mereven néz előre.
− Kérlek, ne csináld ezt! - hangom megbicsaklik. − Mondj valamit!
Néma csönd. Mintha nem is hallaná, amit mondok.
… Nemsokára fölvetül a kérdés, amire magam se tudom a választ. Nem szeretem már? Részeg voltam és nem tudtam, hogy mit csinálok? Én nem is akartam igazán és, hogy az egészet csak ő kezdte? Ő a hibás egyedül csak ő? Nem. Egyik sem igaz valójában. De akkor hát MIÉRT? Valahol mélyen tudtam, hogy be fog következni az elkerülhetetlen. Talán túl boldog voltam annyira hogy magam se tudtam elviselni. Ezért tettem volna?..
Megint a tükörbe nézek, tekintetét keresem. Elkapja a fejét.
− Ribanc! – ostorcsapásként ér a vád. − Miért tetted?

Tessék, itt van, ahogy előre megjósoltam. MIÉRT? MIÉRT? Lázasan gondolkodok valami elfogatható magyarázaton. De nem jut eszembe semmi. Ezek után nem is akarok hazudni neki, nem érdemelné meg. Szeme vörös. Pillantása elviselhetetlenül éget. Elkapom a tekintetem, inkább a sötétségbe bámulok bele, pislogás nélkül mintha ott megtalálnám a választ. Miért?
Egyre gyorsabban száguldunk. Megint a tükörbe nézek, ő azóta is engem néz, kérdőn, várja a választ. Pillantása gyilkos de most nem fordulok el.
− Nem tudom - felelem halkan.
−Mi? - csattan fel. − Képes voltál megcsalni, és még azt se tudod, hogy miért? Vagy ez is csak olyan múló szeszély nálad, ami majd elmúlik, és ne is foglalkozzak vele? Mond meg miért tetted ezt velem?
Megint gyorsít. Ajka remeg a dühtől. Szeme villámokat szór.
− Nem tudom!- sikítom. Kicsordul egy könnycsepp a szememből.
− Legalább mond, hogy sajnálod! Elfordítom a fejem, nem bírok tovább a szemébe nézni.
− Ribanc! Nézz rám! Nézz a szemembe!
Lassan. Nagyon lassan a tükör felé fordulok, és a szemébe nézek. Tekintetünk összekapcsolódik. Én csak nézem, és nézem a csalódottságtól csillogó szemét. Éles fény villan. Elvakít. Nem látok semmit. Érzem, a kocsi félelmetes sebességgel pörög. Hangos robajjal átszakítja a korlátot. A kocsi gyorsan zuhan lefelé.
− Sajnálom - sikítom. Így a vége előtt őszintének hangzik. De belül nem érzek megbánást.
Hasonló történetek
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
6645
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirrmurrka ·
kicsit lehengerelt.

geminigirl ·
Hm... miért?
Folyton keressük a választ, de valójában csak nagyon ritkán kapunk feleletet. Mástól is, magunktól is.
Egy kérdés, ami csak ismétli önmagát, de sem feloldozást, sem felejtést nem hoz. Mégcsak nem is magyaráz meg semmit. Mégis feltesszük, újra és újra. Miért? Nem mindegy? Nem enyhít a kínon, bármit is válaszol.
Ahogy ha megkérdezed, miért tetszett, nem tudom megmagyarázni. Mert életszagú és eleven. Mert gyötrően ismerős és rideg. Mert jó. Ennyi.
2*10

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: