Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Miatta...

Már megint szédültem. Éppen a fürdőszobába tartottam, amikor őrületes szúrás hasított a homlokomba. Görnyedten támaszkodtam a falnak. Nagy levegőt vettem, és berohantam a fürdőbe, mert nem akartam, hogy észrevegyék. Senki nem láthatja, hogy szenvedek. A mosdó szélébe kapaszkodva számoltam tízig, levegő kifúj, megmostam jéghideg vízzel az arcom. Ahogy jött az érzés, úgy el is tűnt.

Hirtelen felindulásból pirosra lakkoztam a körmömet, tűzpirosra. Nem tudom milyen megfontolásból, hiszen utálom a pirosat, meg az összes színes körömlakkot.
Az arcomat közepesen feltűnőre sminkeltem, nem volt kedvem maszkírozni magamat, meg úgy is meleg van, hülyén néznék ki, ha lefolyna. Felvettem a kedvenc felsőmet, egy nadrágot és belebújtam a kedvenc cipőmbe. Feltupíroztam a hajamat. Anyu hordta régen így, én mindig imádtam.

A tükör elé léptem, hogy megnézzem, sikerült-e normális külsőt varázsolni magamnak.

Végig nézem magamon, mit szólna most Ő?
Kinevetne, hogy már megint hogy nézek ki.

Gyűlölte a fekete felsőmet, mert mély a kivágása. Gyászos szín. Én jól érzem benne magamat, illik hozzám. A cipőm egyszerűen rossz, mert szerinte nem lehet valami elegáns és laza egyszerre. Veszekedett, ha az átlagosnál feltűnőbb sminket hordtam. Csak magának akart, utálta, ha más is észrevesz, amikor ő nem akarja. A hajam miatt is beszólt volna, mert szerinte nem kéne tupírozni, akkor jó, ha simán a vállamra omlik. Na és a körmöm, tűzpiros. Utálta ezt a színt.

A fájdalom újra jött, de most fagyos tekintettel és egyenes derékkal néztem szembe a tükörképemmel. Az összhatás tökéletes, ez az alak a lelke mélyén mégis elkeseredett, kétségbeesett, törékeny és magányos. Hirtelen egy kép villant át az agyamon, amikor még boldog volt.
Minden, minden miatta van… Egy erős csapást mértem az alakra velem szemben, a tükör ezer apró darabra tört. Mit is mondtam? Ja, igen, tűzpiros. Pont mint az apró kis vércseppek, amik szélsebesen száguldottak lefelé a kezemen. Ő utálta. De ahogy néztem az apró kis tűzpiros cseppeket, amik lágy melegséggel cirógatták a bőrömet, nem is annyira rossz, sőt nekem kifejezetten jól áll.
Hasonló történetek
5554
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
4431
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Leláncolt Nárcisszusz ·
Huhh... Nem tudom miért, de nekem ez tetszik. :blush:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: