Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mi lesz ebből?

Egy honlap címét kerestem, amit múlt héten olvastam. Az előzmények között kutattam lázasan. Pont megtaláltam, amit kerestem, amikor pár sorral lejjebb csúszott a szemem.
Szexpartner kereső… Ez szerepelt többször egymás után. Teljesen letaglózott. Nálunk 5 év után jön el a vég? Az én férjem ilyeneket olvas? Miért? Mit követtem el? Hol hibáztam? Ilyen kérdések kavarogtak a fejemben. Na jó, gondoljuk át higgadtan. Szexpartnert, keres nem társat, ez jó. Akkor még nincs minden veszve, de mit tegyek most? És akkor kipattant a szikra. Megvan, mit teszek. A tökéletes ötlet…


Elhatároztam, hogy megkeresem a tagok között. Nem volt olyan egyszerű, mint gondoltam. Rengeteg nevet beírtam a keresőbe, de nem volt találat. Már majdnem feladtam mikor eszembe jutott egy becenév, amivel a férjemet tini korában húzták… „hosszúkás”
Már fiatalon látszott rajta, hogy nem mindennapi mérettel rendelkezik, a fiúk irigyek voltak rá, így elkezdték ezzel a névvel a cikizni. Klikk, és lám:

„A nevem hosszúkás, 32 éves elhanyagolt Budapesti férj vagyok, és szexet keresek.”

Volt egy kép is a büszkeségéről. Ő volt az, kétségtelenül. Elhatároztam, hogy megtudom, miért van itt, hátha még a javamra is fordíthatom a helyzetet.
Írtam neki egy levelet, amiben leírtam, hogy én meg egy elhanyagolt feleség vagyok. Írtam pár adatot magamról, és elneveztem magam Vörös Démonnak (igazából fekete a hajam). Kértem, hogy először még csak levelezzünk, amíg kialakul a bizalom. Másnap alig vártam, hogy beérjek az irodába, és megnézzem kaptam-e választ.

Beléptem, és a boríték ott villogott. Azt mondta neki jó az, ha levelezünk, úgyis szokatlan még a helyzet. Még sosem csalta meg a feleségét, de neki vannak igényei, az asszonynak meg elég heti egy alkalom. Kérdeztem, hogy mi a baj otthon? Mit szeretne? Mi az, amit nem kap meg? A válaszra várnom kellett pár órát… Közben hívott, hogy értekezletre megy, este későn jön haza. Megnyugtattam, hogy én álmos vagyok, korán lefekszem, maradjon csak. Este nagy magányomban kidolgoztam a tökéletes haditervet.

Másnap reggel bejelentettem otthon, hogy egy hónapos kiküldetésre megyek New Yorkba.
A férjem sajnálkozva kísért ki a reptérre, de mintha egy kis megkönnyebbülést láttam volna a szemében. Hála istennek a gép indulását nem tudta megvárni, mert tárgyalásra ment. Fogtam a bőröndömet, taxiba szálltam, és lementem vidékre egy barátnőmhöz, akit beavattam a tervembe. Elhatároztam, hogy formába hozom magam ez alatt az egy hónap alatt. Kerestem egy személyi edzőt, rengeteget sportoltam esténként, pedig megírtam az aktuális levelemet.

Egy hét alatt többet tudtam meg a férjemről és a vágyairól, mint az elmúlt 5 évben összesen.
Volt egy levele, ami nagyon megdöbbentett. Arról írt benne, hogy szeretné a feleségét durván a magáévá tenni, tépni a haját, miközben ő szopja. Soha nem mert ezzel előhozakodni, hiszen a felesége mindig olyan merev, olyan tökéletes, sehol egy rakoncátlan tincs. A cégnél ő a vezető, köztiszteletnek örvend, hogy nézne, már ki ha ő letérdeltetné maga elé, és jól szájba baszná. Pedig ő erre vágyik titkon. Elmondaná neki, hogy mit fog tenni vele. Meg akarja bilincselni fölé térdelni és szopatni majd a szájába élvezni. Keményen akar bánni vele, és kimondani mindent, amit gondol, amit tenni akar. Valóra akarja váltani azt, amire a legjobban izgul, de még ötlet szintjén sem merült fel közöttük soha. Igen, seggbe akarja dugni. Fel akarja nyársalni a hosszú farkára. Érezni akarja, ahogy a szűk izmok szorosan záródnak össze a farka körül. Meg akarja dugni a seggét, aztán a testére élvezni és szétkenni…

Ami miatt megdöbbentem az volt, hogy szinte szó szerint az én álmaimat írta le, amiről eddig csak álmodoztam. Azt akartam, hogy valaki uralkodjon felettem, alázzon meg, erőszakoljon meg. A munkahelyen én vagyok a főnök, otthon szeretnék csak beosztott, sőt akár rabszolga lenni. Mi egy jól szituált, konszolidált pár vagyunk, akik heti kétszer szeretkeznek a jól bevált pózban, majd mennek a dolgukra. Mindig azt gondoltam, hogy az ilyen vad dolgok valahogy nem illenek bele a rólunk kialakított képbe. Hihetetlen hogy 5 évet leéltünk egymás mellett szürkén, miközben mindkettőnket ugyanazok a dolgok izgatnak, ugyanarra vágytunk. Ekkor már tudtam, hogy jó úton járok. A levélváltásaink egyre sűrűbbek lettek, én is leírtam neki mindent, amit valaha meg akartam valósítani, de féltem kimondani. Közeledett az egy hónap vége. Én azt tanácsoltam neki az utolsó levelembe, hogy próbálkozzon a feleségénél, soha nem tudhatja, hogy ő mire vágyik.

Én péntek délben indultam haza, hétfőre megbeszéltünk egy randit. Megígértem neki, ha otthon nem változik semmi a hétvégén, akkor nálam, rajtam majd kiélheti a vágyait. Azt mondta, hogy én leszek az, aki miatt gondolkodás nélkül megcsalja a feleségét. Másnap szabadkozva hívott hogy nem tud elém kijönni a reptérre, mert éjszakába nyúló tárgyalása lesz, de siet haza hozzám. Ez nagyon jól jött.
Hazafelé vettem egy csábító fekete csipkecsodát, ami remekül mutatott a szép új testemen. Eddig is jól néztem ki, de most leadtam még pár kilót, és felszedtem egy kis izmot. Útba ejtettem még egy szex shopot is, ahol vettem egy síkosítót, egy vékony vibrátort valamint egy bilincset. Ezután már csak a fodrász volt hátra. A hajamat levágattam vállig érőre, és befestettem vörösre. Vettem egy üveg bort, amit elkezdtem kortyolgatni miközben vártam rá. Hihetetlen izgatott voltam, és teljesen felizgultam, amikor az előttünk lévő éjszakára gondoltam. Egyszer csak kulcs csörrent a zárban.

Mikor meglátott kikerekedett szemmel bámult. Már nyitotta a száját, amikor mondtam neki, hogy nem, most nem beszélgetünk. Miközben elkezdtem lassan levetkőztetni elmeséltem neki, hogy unalmas New York-i éjszakáimon szexfilmeket néztem, és szeretnék kipróbálni pár dolgot. Mikor meztelenül állt előttem letérdeltem elé, és felnéztem rá.
- Szeretnéd, hogy leszopjalak drágám? - kérdeztem. - Csak, mert én semmire sem vágyok jobban, mint arra, hogy jól szájba basszál.
Nem adtam időt neki, arra hogy válaszoljon. A számba vettem a farkát, ami a látottak hatására már ágaskodott. Azt akartam, hogy a számban keményedjen meg. Nem kellett sokat várnom hamarosan már alig fért el az ajkaim között. Elkezdtem szopni, először lassan, finoman, majd egyre inkább begyorsítottam. Közben időnként kivettem, a benyálazott kezemmel vertem, és ilyenkor végig beszéltem hozzá.
- Jó érzés? Szereted, ha szopnak? Én imádom a farkadat a számba érezni…

Felváltva szoptam és nyalogattam a herezacskóját. Egyre jobban beindult nagyokat nyögött, és végre ő is elkezdett beszélni.
- Szopjál te ribanc, ez az, nagyon jól csinálod, szopjad a farkamat.
Hamarosan elkezdett remegni, majd szólt, hogy vigyázzak, mert mindjárt elmegy.
- Arra várok drágám – válaszoltam -, gyere, élvezz, szeretném lenyelni. Lődd tele a számat. Felhördült, és hirtelen óriási mennyiségű spermát lövellt a számba. Én élvezettel lenyeltem, majd addig nyalogattam, amíg elmúlt a remegése, és újra nyugodtan lélegzett.
- Ki vagy te? - kérdezte. - Mi történt az én szótlan, szerény kis feleségemmel? Ha tudtam volna, hogy te ilyet is tudsz én… - itt azonban félbeszakítottam.
- Ez még csak a kezdet –mondtam neki. - A java még csak most jön.

Bementünk a fürdőszobába, és lemostam a farkát. Miközben tisztogattam a kezemmel, ami síkos volt a szappantól ismét elkezdett merevedni.
- Ez az drágám, pont ez kell ahhoz, amit mostanra terveztem - mosolyogtam rá, majd besétáltam a hálóba, és megkértem, hogy feküdjön le az ágyra. Feltettem a két kezét az ágy támlájához, és odabilincseltem. Elővettem a síkosítót meg a vibrátort. Elkezdtem játszani magammal, és mondtam neki, hogy nézze. Először csak az ujjaimmal izgattam magam, simogattam a csiklómat. Egyre jobban belejöttem már ki-be tologattam a vibrátort a szűk puncimban.

Nem tudom hogy az újdonság varázsa volt, vagy hogy nézett közben, de nagyon hamar elmentem. Pár mozdulat aztán a jól ismert remegés járta át a testemet. Ekkor jött az, amire egész este készültem. Szegény már nagyon kivolt a látványtól, alig bírta magát visszafogni. Nagyon kínozta, hogy mindent lát, de semmit nem tehet, mert a bilincs nem engedi. A makkja előnevektől csillogott. Fogtam a vibrátort rákentem egy kis síkosítót és elkezdtem vele simogatni a fenekemet. Tettem a lyukamba is a síkosítóból, és betoltam a vibrátort. Lassan haladtam, eleinte kicsit fájt, de tudtam, ha őt magamba akarom fogadni arra fel, kell készülnöm. Mikor úgy éreztem itt az idő fölé guggoltam, és lassan ráereszkedtem a farkára. Óvatosan haladtam, egyre mélyebbre engedtem magamban. Teljesen bevadult tőle. Az izmaimmal szorítottam a farkát. Elkezdtem ütemesen fel-le mozogni rajta, mikor megszólalt hogy vegyem le a bilincset. Megtettem.

Most ő került fölém. Kikötözött, a lábamat a fejem tetejéig emelte, és megszólalt:
- Most kegyetlenül megduglak te kis ribanc. Ezt akarod? Basszalak jól szét? Megkapod.
Azzal egy mozdulattal tövig nyomta a farkát a fenekembe. Szinte felnyársalt. Felszisszentem, mire ő rám szólt:
- Ne sziszegj ribanc, élvezd! Élvezd a farkamat, a tiéd.

Közben elkezdte az ujjaival izgatni a csiklómat. Nem óvatoskodott, nem volt semmi gyengédség. Erőteljesen ujjazott, és csipkedte, rángatta a csiklómat. Soha nem tapasztalt gyönyöröket éltem át, miközben két oldalról éreztem az erőteljes impulzusokat. Élvezz drágám, mindjárt elmegyek –szólt, mire én szinte parancsszóra elkezdtem rángatózni, majd nagy nyögések közepette elélveztem. Ő kihúzta belőlem és ráverte a spermáját a hasamra. Élvezettel kenegette a még merev farkával. Eltelt legalább 10 perc mire meg tudott szólalni és elmondta hogy milyen fantasztikus volt. Biztosítottam, arról hogy nekem is és mondtam, hogy sűríthetjük az ilyen estéket, ha szeretné. Kimentem a nappaliba behoztam a pezsgőt meg az epret. Kis nasi és egy kis pihenés után, újra kezdtük a kis játékainkat…

Csodálatos hétvégét töltöttünk együtt. Hétfőn reggel korán bementem a céghez és beléptem a mi oldalunkra. Ami ott várt, az tette fel a koronát az elmúlt két napra.
E-mailem jött:
„Szia Démon !
Ne haragudj, kérlek, ha keresztül húzom a számításaidat, de mégsem tudunk ma találkozni. És nem csak ma, ugyanis jelentős változás állt be az életembe, ami szükségtelenné teszi, azt hogy nálad vagy másnál kelljen keresnem a jó szexet. Igazad volt abban, hogy merjem kimondani, amit akarok. A feleségem egy új asszonyként jött haza, és képzeld kiderült, hogy ő ugyanúgy élvezi a szexet, mint én. Köszönöm a tanácsaidat, azt hogy itt voltál, és meghallgattál, hogy általad tisztába kerültem magammal és a vágyaimmal. Ezért mindig hálás leszek neked így ismeretlenül is. Én azt hiszem örökre révbe értem. Neked kívánok további jó keresgélést és minden jót. H”

Mikor ráléptem a nevére, hogy megnézzem megváltoztatta-e az adatlapját, ezt találtam: Törölt regisztráció.

Ez tavaly nyáron történt a házasságunk azóta jobb, mint valaha, még rengeteg vágyunkat kipróbáltuk közöttük olyanokat is, amikre álmomban sem gondoltam volna.
De ez már egy másik történet…
Hozzászólások
További hozzászólások »
kiralyfi79 ·
"Szeretnéd ha jól megbasználak"

Hmmmm :angry:

Érdekes , de ne rossz

lököttyúk ·
Hehe.
nemírokcsakolvasok, ez valami olyan, mint mikor a tag azt hitte fingani fog, aztán azt, beszart, de egyelőre csak csíkos a naci.
Nem sírok, hogy olvashattam.
Sztrájk ·
Szeretlekholvoltál?
lököttyúk ·
Háténis. De dekkel vagyok tele. Rémlik merengtem már rajta, hol a Sztrájk, aki olyan jól leplezte önmagát.

Elmentem messze, mert lenin akartam lenni. Tudod, aki élt, él, meg fog. Haladok benne, csak a múlt és a jelenidő ne lenne.
Meg azt is gondoltam, itt vagy a mostani szomszédomban hétvégente, átugorhatnék. Tekertem is a szobabicajt, pont hét kilométerig.

Khm. Hol a Sztrájk?
Sztrájk ·
És szereted már a szánkózó gyerekeket?

A Jókai féle "Volt. Nincs. Lesz"-hez tartom magam, mert a Föld mégis mozog.

Azt hiszem, idén utoljára voltam ott igazán, talán már csak hazapakolni megyek. Lehet, többé nem élek ott. A remény nagyon csalfa és Lilla sem kell többé.


AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: