Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

METT

Néha még eszembe jut az a megrázó eset, ami a szalagavatóm napján történt, persze, hogy is felejthetném el, még ma is megdobban a szívem  és nem kapok levegőt, ha eszembe jut az a régi nyár és a kis kalandom  Mettel az osztálytársammal.


Az első és utolsó alkalom,  hogy férfi érintette a testemet, emléke beleégett elmémbe, ha csak eszembe jut elönt a forróság hulláma, a perzselés  még a lelkemet is átforrósítja.


Emlékszem arra a szombat éjszakára, amikor a bálról tökrészegen támolyogtam haza. Szőke hajamat borzolta a szél az arcomba csapta a tincseimet, de nem józanított rajtam semmit a virágillatú hűvös, legjobb barátom pedig szorosan fogta át a vállamat, hogy fel ne bukjak valamiben, hazasegített.


Tudta, most vagyok részeg először életemben.


Mett volt az osztályban a legjobb barátom, de lehet az egész világon. Rendes srác kicsit visszahúzódó és csendes, de én nagyon kedveltem. Vörös hajával és szeplőivel arca kisfiúsan hatott, de a teste még az én száznyolcvan centimnél is magasabb volt egy tízessel és bivalyerős.  Versenyszerűen birkózott, úgyhogy volt izom rajta bőven. Díjakat is nyert, de sosem dicsekedett nem szállt el magától, nem provokált senkit, nem verekedett és kötözködött.


Pedig megtehette volna. Ezért is szerettem olyan nagyon.


Rá mindig számíthattam mindenben.


Legalább félórába telt, míg hazakecmeregtünk, szerencsére a szüleim egy fogadáson voltak és még nem értek haza, ezért Mett nem akart magamra hagyni.


- Rendben lesz minden, itt maradok veled ne is ellenkezz, tök részeg vagy.


- erősködött.


Én ledőltem az ágyra, mert már forgott velem az egész szoba ringispilt járt a gyomrom és nem voltam benne biztos túlélem-e a holnapot.


Mett elkezdte levenni a cipőmet már épp a másodikért nyúlt, amikor hirtelen összegörnyedtem és az ágy széléhez hajolva kiadtam az elfogyasztott ital nagy részét. Legalább öt percig okádtam, görcsösen és kínlódva, míg végül abbamaradt a dolog és a fejem is kezdett kitisztulni. Csillapodott az émelygés lassult a tapétázott falakat beborító minták futása.


- Jézusom Luis te aztán jól elintézted a szobát és lehánytad az öltönyödet is, nem mintha szükség lenne rá mostanában. Gyere menjünk, le fogsz zuhanyozni!


Mett úgy vezetett mint egy kölyköt kézen fogva és ellentmondást nem tűrően, beállította a vízsugár melegségét, de előtte ledobta a zakóját az ingét felgyűrte erős karján és a könyökével állapította  meg jó- e a hőmérséklete.


Majd ezután elém lépett és elkezdett vetkőztetni. Lekerült a zakóm a nyakkendőm és az ingem gombjain is végig futott a keze, már éppen a fekete  nadrágom cipzárjához nyúlt, amikor megelégeltem a dolgot. Ellöktem magamtól és vagányul ruhában álltam a vízsugár alá.


Nevettem.


Mett is nevetett és játékosan megpróbált kirángatni a víz alól, de én nem hagytam, magam mellé rántottam és tartottam őt szorosan.


- Eressz - kiabálta dühösen, de én még erősebben szorítottam. A víz végigfolyt az ő ruháján is elázott teljesen, haja ázottan tapadt a fejére izmos testének vonalai kirajzolódtak a rátapadó ruhák alatt. Én barátságosan átöleltem és ekkor vettem észre a furcsa fényt a szemeiben, amelyek a barna szembogarakban villantak és mélyen beleszikráztak az én kékjeimbe.


Most láttam csak Mett milyen férfias és mennyire helyes, de azt nem tudtam mit jelent a titokzatos fény amivel rám néz, amitől a gyomrom megremegett.


Bámultam bárgyún és nem értettem mi ez az egész, miért állunk némán a ránk zúduló vízsugár alatt.


Még most is látom magam előtt milyen lassan emelte fel a kezét és milyen lassan közelítette az arcomhoz, remegett, amikor gyengéden végig húzta erős ujjait a bőrömön és én… lúdbőrözve rezdültem bele az érintésébe.


Arca lassan közeledett az enyémhez bensőmben tudtam mi következik, de  hagytam és vártam, hogy megtörténjen.


Amikor először megéreztem az ajkait a számon tehetetlenül emeltem fel a kezeimet tiltakozást mímelve, ám Mettet ez nem állította meg, puha ajkai finoman szívogatni kezdték az enyéimet és nem akartam, hogy abbahagyja.


Két karjával ekkor ölelt át gyengéden szorítva és a mellkasa és széles vállai nekem feszültek, hogy sütő forróságukkal átmelegítsenek.


Zavarodott és megfoghatatlanul finom, ismeretlen izzás vett körbe, ami nyelt befelé akár egy hatalmas örvény, hogy a végén beszippantson egészen. Kiabálni szerettem volna megállítani őt legalábbis egy részem, de nem tettem meg ágyékom életre kelt és sóvárogva várta az ismeretlen meghódítását.


Amikor finoman elkezdte a nyelvét is használni istenem, én akaratlanul is beengedtem őt, tombolt már a vihar ereimben kaput nyitottam tüzes nyelvének, amit nagyon tapasztaltan használt.


Agyam hátsó felében  valami lázadóan kiabált –lökd el magadtól ne hagyd-ismételgette, de hiába  inkább visszacsókoltam, és miután elteltem ízével, csakis azután próbáltam ellenkezni két tenyeremmel meglökve a mellkasát.


-A francba is ember, mit művelsz velem, normális vagy agyadra ment a szalagavató?


Mett szemeiben ekkor a fájdalom és a tehetetlenség hulláma vágott keresztül megrándult, mintha arcul csaptam volna. Szép arcát lehajtotta és a kövezetet bámulta meredten.


- Ne haragudj – suttogta - egy nagy marha vagyok jobb, ha most elmegyek.


A hangjában lévő fájdalom szíven ütött, mezítláb és ázottan futottam


utána  már a cipőjét húzta, amikor elé álltam.


- Ne menj maradj- leheltem, - folytassuk…  kérlek. - csúszott ki a számon könyörgőn.


Mett hitetlenkedve nézett rám, de én nem hagytam időt neki az ellenállásra, elé      térdeltem és már csókoltam is vadul, simogatni kezdtem a széles hátat alányúlva az inge alá, a vállait és ő felnyögött és átölelt újra, amitől elöntötte a lelkemet az elégedettség hulláma.


Lassan kerültek a ruhák le rólunk egyik a másik után.                                                Nem éreztem szégyent, amikor rajongóan végigjáratta a tekintetét a meztelen testemen és az ágaskodó szerszámomon, ami a tekintete súlya alatt egyre csak duzzadt és nőtt. Én sem tudtam betelni az ő látványával szemeim itták a mérhetetlen szépséget, ami a meztelenségéből áradt. Az erős izmok a sápadt finom bőr lágysága és simasága, az erős karjai mind - mind ámulattal telítettek el.


Mett egyszerűen fantasztikusan festett, lenyűgözött és felizgatott semmit nem akartam jobban mint őt ölelni.


Amikor a lába közé szegeztem a tekintetem az erősen ágaskodó erős vesszőjére testemet elöntötte a forróság és remegtem, hogy megérinthessem. Ott.


Nagy volt neki nagyobb, mint az enyém, vastag és csupasz!


Le. Volt. Borotválva.


- Sokszor csináltad már fiukkal - tettem fel a kérdést ingerülten, amire Mett, csak sűrűn bólogatott.


- Aha és lányokkal is, de még sosem akartam ennyire senkit, ahogyan most téged- válaszolta. Boldoggá tett a kijelentése, hinni akartam neki.


Felálltunk és arcom mosolyra húzódott, ahogy az övéi is megfogta a kezem és az ágyhoz húzott.


Ekkorra már nagyon remegtem, emlékszem egyszerre éreztem magam láztól tűzforrónak, de ugyanakkor fáztam is és féltem igen, nagyon.


Láthatta mennyire nem voltam ura a helyzetnek, mert puhán csókolt és óvón ölelt, kezei lágyan simogatták testem minden részét, amit utána követett szája és a nyelve. Bebarangolta testem minden kis zugát a farkamat gondosan kikerülve, ilyen gyengéden talán azóta sem kényeztetett senki, elolvadtam a szája alatt képlékennyé váltam, gerincem ívbe feszült és apró sóhajok hagyták el ajkaimat.


Rám feküdt és azt hittem belehalok, ahogy mindenhol beborított, úgy helyezkedve, hogy ott összeérjünk és alig érezhetően ritmikusan nyomta  magát hozzám. Ekkor kiáltottam fel először és ekkor engedtem elszabadulni a bensőmben tomboló vihart, hogy az orkán erejével vessem be magam az           új csodába.


- Érints meg ott is kérlek, simogass - suttogtam rekedten és ő megtette.


Óvatosan   és gyengéden érintettek az ujjai, végig húzta őket le-föl a férfiasságomon és én lüktettem és még többet akartam. Nyöszörgésem egybefolyt zihálásával és ő széthúzta a lábaim és közé feküdt.


Úgy feküdtem előtte kitárulkozva mint még soha senki előtt de nem éreztem szégyent, csak őrült vágyat.


Amikor megéreztem szája puha forróságát a farkamon a levegő is bennrekedt a tüdőmben és szinte mozdulni sem bírtam. Előbb csak a hegyét kényeztette a nyelvével körkörösen majd le - fel aztán végre a szájába vette.


Úgy szopott mint az álom, előbb finoman majd egyre sürgetőbben. Kezeim a vörös hajat markolászták az övé pedig a heréimet gyúrták és én már teljesen önkívületben voltam, azt sem tudtam mit beszéltem éreztem pillanatok alatt rám  tör az orgazmus.


- Tedd meg velem, amit a többi fiúval – rimánkodtam –De ő leállt egy pillanatra   felnézett rám és a fejét rázta.


- Nem, te túl finom vagy az olyan szexhez, ahogy én szoktam csinálni, hidd el.


- Kérlek - nyüszítettem.


- Nem, jó lesz így is. - Látta az elkeserédesemet ezért felhúzott magához és megcsókolt gyengéden majd egyre vadabbul és én éreztem saját ízemet a szájában és kezeim lesiklottak a hatalmas vesszőjéhez és marokra fogtam, alig értem át a lüktető rudat és most én ereszkedtem az ő lábai közé.


Nem idegenkedtem rábuktam egészen, vissza akartam adni valamit abból, amit    kaptam tőle. Életemben először fogtam más férfi farkát és először éreztem az  ízét, ami csodálatos volt alig fért be a számba kitöltött  a makkja teljesen. Szerettem volna tövig bekapni és úgy szopni, de csak a fele fért a számba. Ő a  fejemet simogatta  és a hajamba kapaszkodott erősen húzta, fájt, de nem számított.


Mennyire jó érzés volt ezt tenni vele!


Még most is a fülemben hallom azokat a hörgéseket és vad torok  hangokat, amelyek akkor a barátom száját elhagyták és azonnal felforrósodik a testem ha eszembe jut, sőt mintha  még az ízét is  érezném, mint akkor, ott.


- Várj - kiáltott fel - fejezzük be együtt! Egymással szemben ültünk és úgy csináltuk egymásnak, kezeink őrült iramban pumpálták a másik farkát és csókolóztunk vadul, fel akartam falni egészen.


A végére már nagyon hangosan nyögtünk és kiabáltunk, és ordítva és rángva értünk a szédítő magaslatra, egymás hasára lövellve a spermánkat.


Azóta sem élveztem ekkorát.


Senkivel.


A combjaim remegtek és vele együtt az egész testem Mettbe kapaszkodtam erősen és a vállába fúrtam a fejem ő pedig erős karjaival átölelt.


Sokáig ültünk egymáshoz bújva és összekapaszkodva mielőtt csendben letusoltunk és aludni próbáltunk.


Csak akkor sikerült, amikor lassan az ágy másik felére csúsztattam a  kezem és ő megfogta. Így aludtunk reggelig.


Ébredéskor szégyelltem magam és erősen zavarban voltam alig mertem ránézni, nemhogy megszólalni, de ő, amikor felöltözött határozottan elém lépett, erősen magához szorított és egy köszönömöt rebegett.


Napokig nem tudtam megnyugodni, vágytam utána, rá gondolva maszturbáltam és őrülten hiányzott.


Mett.


Találkoztunk még háromszor, de nem értünk többé egymáshoz, csak baráti beszélgetések zajlottak köztünk, mint előtte, más semmi….


Egy hónap múlva elköltözött a szüleivel egy távoli államba.


Ennek ma - holnap húsz éve, de nem felejtem el.


SOHA.
Hozzászólások
További hozzászólások »
AELM. ·
Mármint, annak, aki szereti az "ilyesmit", a többiek meg ne olvassák...

bogumil ·
Újra olvasva is tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: