Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mérnöknő az íróasztalon

Ennek a történetnek az előzménye a „Szex a Mátrában” és a „Visegrádi éjszaka”, és azokhoz hasonlóan ez is velem történt meg sok évvel ezelőtt.
A visegrádi rosszul végződött éjszaka után sürgősen új munkahelyet kellett keresnem. Nehéz volt annyi év után megválnom a megszokott környezettől és beilleszkednem az újba. Fokozta a gondjaimat az is, hogy a férjemmel tovább romlott a kapcsolatunk és már hónapok óta nem éltünk házaséletet. A következő év tavaszán egy építkezés vezetésével bíztak meg. Itt történt velem a következő eset.

Mint minden munkanapon, ezen a reggelen is hét óra előtt érkeztem az építkezésre, ahol váratlanul, egy népes csapat élén, az igazgatóm várt. Az építkezést jöttek megtekinteni. Átöltözni sem engedtek, azonnal az épületre kellett kísérnem, pedig nem szerettem köpeny nélkül, utcai ruhában járkálni az építkezésen. Most is feszélyezve éreztem magam a vékony nyári blúzban és fehér, pliszírozott szoknyámban. A munkások kíváncsi, szinte vetkőztető tekintetétől követve, haladtunk egyik szintről a másikra. Hirtelen egy nem túl hangos, mégis tisztán érthető megjegyzést hallottam.
- „Nézd milyen jó segge van ennek a nőnek, de szívesen megbasznám.”
Egy pillanatra megálltam és zavartan a többiekre néztem, de mindenki úgy tett mintha semmit sem hallottak volna. Mentünk tovább de én lopva hátranéztem és megnéztem magamnak azt, aki a megjegyzést tette rám. Egy húsz év körüli szőke fiatalember volt, az egyik kőműves.

A látogatók elmentek és én, az irodámban átöltözés közben, az öltözőszekrény belső oldalára erősített egész alakos tükörben, megnéztem magamat, pontosabban a fenekemet. A fiatal kőműves szavai egész nap nem mentek ki a fejemből. Nem éreztem sértve magam, de zavart, hogy mások is hallották a megjegyzést. Nekiláttam a napi munkámnak, de hiába nem akartam, mégis többször elképzeltem milyen lenne, ha hagynám, hogy az a fiú beváltsa a szavait. Gábor óta nem szeretkeztem senkivel, és nagyon vágytam, hogy történjen valami.

Vége lett a munkaidőnek, egyedül maradtam az irodán. Álltam az ablaknál és néztem a sietősen távozó munkásokat. Már be akartam csukni az ablakot, amikor az öltözők felől három munkást pillantottam meg. Az egyik a fiatalember volt. Anélkül, hogy meggondoltam volna, mit teszek, kiszóltam az ablakon és megkértem jöjjön be hozzám.
A fiatalember csodálkozva felnézett aztán kérdés nélkül a lépcső felé indult. Társai nevetve elbúcsúztak tőle. Zavartan vártam, hogy felérkezzen. Még nem tudtam, hogy mit mondjak neki, de egyre jobban kívántam, hogy megtegye azt, amit délelőtt mondott.. A fiatalember kopogott, belépett és köszönt majd megállva az ajtóban megkérdezte mit óhajtok tőle. Jóképű és ápolt volt, tetszett az arca és a magabiztos megjelenése. Kissé akadozva megkérdeztem, hogy miért tette rám azt a megjegyzést. Nem láttam arcán meglepődésnek vagy zavarnak a leghalványabb jelét sem. Elmosolyodott és azt felelte, hogy nem akart megsérteni, de ha valami tetszik neki, azt kimondja. Szimpatikusan és udvariasan beszélt. Nekibátorodtam. Megkérdeztem, hogy ha tetszik neki valaki, akkor rögtön ilyen egyértelmű megjegyzést tesz? Azt válaszolta, hogy csak akkor, ha komolyan is gondolja.

- Mit szólna hozzá, ha most a szaván fognám? - kérdeztem tőle.
A fiatalember, akiről megtudtam, hogy Péternek hívják és csak tizenkilenc éves, elkomolyodott: - nem szaladnék el – felelte a szemembe nézve.
- Rendben van – mondtam – lássuk, valóban nem szalad-e el. Az ajtóhoz léptem és kulcsra zártam. Az íróasztalomhoz mentem, a fenekemet feléje fordítva az asztal lapjára hajoltam és vártam mit tesz ő. Közben az járt a fejemben, hogy ez a fiú majdnem a saját gyerekem lehetne.
- Ha jól emlékezem a hátsó felem tetszett magának – mondtam.
Néhány másodpercig nem történt semmi. Oldalt pillantva megláttam magunkat a nyitva felejtett öltöző szekrényem belső oldalán lévő tükörben. A fiún látszott, hogy azon gondolkodik vajon komolyan gondoltam-e, amit mondtam. Aztán közelebb lépett és óvatosan rátette kezeit a fenekemre. Egy kicsit várt, hogy nem tiltakozok-e, aztán előbb megsimogatott a szoknyán keresztül, majd lassan feltolta a szoknyámat a hátamra. Végigsimította a fenekemen feszülő hófehér bugyit, aztán a derekamnál kikapcsolta a szoknyám kapcsait. A szoknyám a földre hullt, kiléptem belőle. A tükörből figyeltem, ahogy lassan lehúzta a bugyimat a bokámig, abból is kiléptem. Tenyerével előbb a fenekemet simogatta hosszasan, aztán áttért a combjaim simogatására. Amikor keze a combom belső oldalán haladva a puncimhoz ért, már remegtem a gyönyörtől. Ujjaival finoman megkereste a puncim bejáratát, és óvatosan egyre beljebb hatolt az ujjaival. Felsóhajtottam, mikor a csiklómhoz ért. Lassan ujjazni kezdett, előbb egy majd két ujjával. Megroggyantak a térdeim és éreztem, hogy rövidesen elélvezek. Oldalt nézve a tükörbe, láttam, amint előhúzza hímvesszőjét. Elakadt a lélegzetem a látványtól. Gyönyörű példány fasz volt a kezében.

Lélegzetemet visszafojtva figyeltem, ahogy a fenekemhez közelítette. Na – gondoltam megkönnyebbülve – most már nincs mese, végre meg leszek baszva. Ettől a felismeréstől egyszerre nyugodtabb lettem.
- Tedd széjjelebb a lábaidat, - hallottam a felszólítását, csak így egyszerűen tegezve. Megkérdeztem, hogy miért tegez, mire azt mondta, baszni csak tegeződve lehet. Nem volt bátorságom visszautasítani ezt a nyers szókimondó viselkedést. Nagyobb terpeszbe álltam és vártam a behatolását. Ismét a tükörből figyeltem, ahogy a kemény farkát hátulról, a combjaim közé irányítja. Amint a farka a pinámhoz ért megmarkolta a csípőmet és lassan nyomta befelé, teljesen kitöltve hüvelyemet. Izgalmas volt látni a tükörben, hogy tűnik el bennem a vastag szerszám. A szokatlanul vastag fasz erős feszítésétől, hangosan felnyögtem, és amikor mozogni kezdett bennem, a felgyülemlett izgalomtól pillanatok alatt orgazmusom lett. Azt hittem ezzel vége is van, és kicsit csalódott lettem. Ő azonban nem vett tudomást orgazmusomról, váltakozó ütemben, erős lökésekkel hosszú percekig tovább járatta bennem a farkát. Újabb és újabb hullámokban tört rám a kéj, gyorsult az ütem; erősödtek a lökései. Időnként lassított, megállt egy pillanatra, majd amint elcsitultak nyögéseim, kis sikolyaim, újra gyorsított. A sokadik orgazmusom után már az ájulás határán voltam, levegő után kapkodtam kiszáradt a szám, de ő még mindig nem élvezett el bennem. Amikor már úgy éreztem, hogy nem bírom tovább, felkiáltottam:
- Elég, elég hagyja abba, nem bírom tovább.
- Dehogy hagyom abba, nekem nem volt még elég, te akartál baszni velem, hát ne nyafogj – torkolt le, nem túl kedvesen.
De azért kihúzta a faszát belőlem, és ahogy felegyenesedtem megfogott, hogy össze ne essek. Szembe fordított magával felültetett az asztalra és hanyatt döntött. Széthúzta lábaimat, kényelmes mozdulatokkal a vállaira helyezte őket és közéjük állt. Nem volt erőm még egyszer azt mondani elég volt. Szótlanul hagytam, hogy ismét a pinámhoz illessze a farkát. Aztán megfogta a csípőmet és magához húzott, vagyis szó szerint ráhúzott a faszára. Fölém hajolva rámnézett, majd kényelmes lassúsággal kigombolta a blúzomat és kikapcsolta a melltartómat. Megnézte, és azt mondta: klassz melleid vannak. Tenyerébe vette a melleimet, egymásután mindkét mellbimbómat a szájába vette, és megszívta őket. Aztán újra járatni kezdte bennem a faszát. Mozgott alattam az íróasztal, a kéj hullámokban öntött el, lábaimat a nyaka köré kulcsoltam és sarkaimmal kalapáltam a hátát. Hangosan kapkodtam a levegőt, kiszáradt a szám, és egyre hangosabb nyögésekkel fogadtam a vastag fasz okozta gyönyört. Jött a következő orgazmus és ő még mindig nem élvezett el. Nem tudom mennyi idő telt el mire végre abbahagyta a baszást, megállt, és azt kérdezte: - - - Nincs rajtam koton, mi legyen? A pinádba gecizzek vagy a hasadra?
Nem voltam szokva az ilyen szavakhoz, ezért rövid hallgatás után csak annyi mondtam:
- A hasamra ne.

Erre, magához húzta fejemet és megcsókolt. Ellenkeztem, de határozott és erőszakos volt, végül ellazítottam ajkaimat és engedtem nyelvét a számba csúszni. Hosszan csókolt, szívta harapdálta az ajkaimat. Ismét rákapcsolt és egyre gyorsuló ütemben húzta kis és lökte vissza belém a farkát. Határozott mozdulatokkal irányította testemet. Leszorította a kezeimet a fejem fölött az asztalra, lábaimat a melleimhez szorította, szívta, csókolta a melleimet, harapta a mellbimbómat. Őrjítő volt! A szerszáma keményen a méhemnek nyomódott, hüvelyizmaim lüktető rándulásokkal szorították a gyorsan ki-bejáró hímvesszőt. Vad és érzéki szeretkezés volt. A kéjtől teljesen felizgulva téptem az asztalon a papírokat vagy, éppen ami a kezembe került. Aztán végre ő is elélvezett hangosan nagyokat nyögve. Élveztem, ahogy a hüvelyemet, méhemet elöntötte a sugárban áradó ondó. Elakadt a hangom, csak tátogtam a számmal, testem remegett és pillanatokra elsötétült előttem a világ. Arra tértem magamhoz, hogy kihúzta belőlem ellankadt péniszét és lesegítve az asztalról leültetett a székre. Kábultan ültem félig meztelenül és a fenekem alatt tócsába gyűlt a sperma. Így már régen nem voltam megbaszva. Kábultan ültem és néztem a velem szemben a nadrágjáért lehajló Pétert, a nedvesen fénylő faszát:
- Lépj közelebb, ide elém – mondtam, tegezve én is, akaratlan.

Amikor elém lépett megfogtam a faszát és a számba vettem. Szopni kezdtem, letakarítva róla a maradék spermát és saját nedveimet. Mire végeztem volna ismét merevedni kezdett. Folytattam a szopást gyorsuló ütemben. De nem hagyta, hogy leszopjam, Határozott mozdulattal kivette a számból a faszát és kényelmesen rendbe szedve magát elbúcsúzott:
- Remélem nem csalódott bennem a szaktársnő – mondta ismét magázódva – és ha legközelebb is kedve lesz egy jót baszni, csak szóljon.
Az ajtóból még visszafordult két kezébe vette az arcomat és hosszan megcsókolt
- Nagyon jó volt baszni magával, köszönöm – mondta és elment.

Távozása után nem tudom, meddig ültem volna még, ha nem jön be az építkezés öreg éjjeli őre. Megállt előttem, rám nézett és csak annyit mondott, na maga aztán jól meg lett baszva. Gyorsan felálltam és eltakartam magam. Az öreg felvette a földről és kezembe adta a bugyimat és megkérdezte segítsen-e öltözködni és haza tudok-e menni egyedül. Hát az igaz, hogy remegtek a lábaim, de elindultam haza. Az öreg éjjeliőr búcsúzóul megnyugtatott, hogy nem fog beszélni senkinek arról, amit látott és hallott. Kábultan, de kielégülten siettem haza. Este sokáig nem tudtam elaludni. Egyre a történtek jártak az eszemben és totális kielégültséget éreztem.

Néhány nap múlva Pétert más munkahelyre helyezték át, így sajnos soha többé nem dughattam vele, pedig nagyon szívesen megtettem volna. Két hónappal később az építkezés befejeződött és engem a központba helyeztek át.
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
HM... PRÓBÁLKOZZ MÉG.

EZ NEM ANNYIRA JÓ.
NEM HITELES.

AZ ELŐZŐ TÖRTÉNETEID JÓK VOLTAK, MEGVAN AZ ESZKÖZTÁRAD, HOGY FELIZGASS ENGEM, DE EZ NEM AZ IGAZI.



alternativ ·
Nem rossz!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: