Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mélytorok a javából

Leírom nektek annak az estének a történetét, amikor rádöbbentem, hogy képes vagyok a deep throat nem is oly bonyolult tudományára.

Még tavaly ősszel történt, hogy az akkori barátommal épp válságban volt a kapcsolatunk. Találkoztunk egy parkban, hogy megbeszéljük a problémákat. Direkt semleges helyet kerestünk, de az időjárás ellenünk dolgozott, szóval rövid úton barátom, Laci lakásán kötöttünk ki. Ott már a szokásokhoz híven beraktam valami zenét és kimentünk az erkélyre beszélgetni. Elkezdtem beszélni Laci volt barátnőjéről (akire hihetetlenül féltékeny voltam), erre Laci mérges is lett, és tüntetőleg bevonult a szobába. Kisírt szemekkel mentem utána bocsánatot kérni. Nem akartam elveszíteni. Tudtam, hogy meg kell puhítanom, különben el is felejthetem. Hát lágyan megcsókoltam majd belenyaltam a fülébe, mert tudtam, ettől teljesen beindul. És igazam is lett.

Az ölébe ültem. Nyelvem alig néhányszor járta körbe füle minden pontját, mikor éreztem, hogy a szerszáma megmerevedik, nekifeszül a nadrágjának és ezáltal az enyémnek is. Nekem se kellett ennél sokkal több, el is kezdtem nedvesedni. Kezével melleimet kezdte el simogatni, majd a bimbóimat morzsolgatni mialatt én folytattam fülének ostromlását. Levettem a pólóját, mert imádtam végigcsókolni a nyakát és a vállát. Kidolgozott, szép, izmos teste vonzotta a számat. Ő is levette a pólómat és a melltartómat, s lassan megnyalta a mellbimbómat. Hihetetlenül fantasztikus volt, ahogy a forró nyelvével feltérképezte mellem minden centiméterét. Elég rég voltunk már együtt, ezalatt elég sokszor feküdtünk már le, de ez mégis más volt. Mintha csak most ismerkednénk egymás testével.

Kezem lassan de erőteljesen vándorolt lefelé hasán magam mögött hagyva körmeim nyomát. Mikor leértem a nadrágjához, azt is végigkarmoltam és elkezdtem kioldani az övét. Szép lassan kigomboltam a nadrágját, és le is húztam róla. Majd levettem a boxerét is, mire előkerült a szinte lüktető farka. Gyönyörű látvány volt: 21,5 cm, kőkemény és mind csak az enyém (Megj: Mielőtt beleköténtek, hogy honnan tudom, hogy ekkora volt: hát onnan, hogy megmértem.). Már alig vártam, hogy belémhatoljon, a szemébe néztem, szinte könyörögve. De tudtam, még várnom kell arra a pillanatra. Az ágyra fektetett és folytatta a játszadozást. Két mellem közé szorította legféltettebb kincsét, és lassan elkezdett mozogni. Tudta, hogy szívesen bekapnám, így nem tolta közel az arcomhoz. Kínozni akart. Ismert már, és ismerte a titkot: engem a szopás nagyon izgat és imádom csinálni.

Kb. két percet játszhatott így velem, mikor felkelt, és levette a nadrágomat. Kezével elkezdte simogatni a nagyajkaimat, mire a bugyim teljesen átázott. Levette azt is és széttárta lábaimat. Puncim már teljesen nedves volt. Odahajolt a csiklómhoz és megnyalintotta. Összerándultam, erre megint megnyalta. Minden rándulásomat alattomos mosollyal nézte végig, és szinte kínzott. Én másodpercről másodpercre jobban kívántam, de nem hagyta, hogy végre magamba fogadjam. Ujjai megtalálták duzzadó csiklómat és elkezdtek rajta körözni. Szinte már szenvedtem a kíntól, bármit megadtam volna, ha végre belémhatol, és úgy megkefél mint valami utolsó útszélit. De nem. Nem tette. Ujjaival felhagyott a csiklóm izgatásával, lejjebb tolta őket és a lyukam körül játszadozott. Annak is örültem volna, ha legalább az ujjait megérzem magamban. Látta a könyörgést az arcomon. Akármennyire is élveztem, látta, hogy többre vágyom. Másik kezét is bevette a játékba, ami a posimat kezdte el izgatni. Ez már sok volt. Rászóltam, szinte könyörögtem:
- Dugj már meg! Kefélj szét! Úgy mint még soha! Kérlek!

Neki se kellett sokkal több. Megfordított. Négykézláb álltam, fenekemet kinyomtam és vártam, hogy végre jöjjön a kéj. De az még váratott magára. Hirtelen, minden előzmény nélkül belémnyomta két ujját. Felsóhajtottam, mire elkezdte szép lassan, szinte már dühítően lassan húzogatni bennem.
- Azt szeretnéd, ha az ujjaim helyén a farkam lenne?
- Azt.
- Azt akarod, hogy megdugjalak?
- Azt.
- Azt akarod, hogy tövig belédnyomjam?
- Igen, nagyon vágyom már rá.
- Hát akkor kapd meg, amire vágysz!
És ezzel a mondattal hirtelen kirántotta az ujjait és lüktető farkát tövig nyomta a nedves puncimba.

Annyira jó volt, hogy már majdnem elélveztem. De kértem tőle, hogy alázzon meg, dugjon szét, annyira, mint még soha senkit ezen a földön. És vágyam teljesült. Olyan keményen kezdett el baszni, hogy szinte csillagokat láttam a gyönyörtől. Ahogy folytatta, egyre inkább éreztem, itt a "vég", el fogok élvezni. És nem is kellett sokáig dolgoznia, elélveztem, de nem is akárhogy. Gondolom, nem kell nektek bemutatnom a női ejakulációt. Szóval csak úgy spricceltem, testemnek nem tudtam parancsolni, izmaim szinte önálló életet kezdtek élni. Laci lefogott, hogy nehogy leessek az ágyról vagy bármi bajom legyen. Megvárta, míg az utolsó remegés is átfut testemen, majd megfordított és megcsókolt.
- Feküdj le! - mondtam neki, és a fejemben az járt, hogy ha már ő elvitt a hetedik mennyországig, akkor én is viszonzom neki.

Makkján lassan kezdtem el körözni a nyelvemmel, majd végignyaltam az egész farkát. Láttam az arcán, hogy mennyire élvezi. Szép lassan a számba vettem, miközben a nyelvemmel simogattam továbbra is. Farkát egyre mélyebbre engedtem a számba. Éreztem, hogy a makkja már a torkomat simogatja. Könnyek szöktek a szemembe, szinte már öklendeztem, de megfogadtam, hogy most én is olyan gyönyört okozok neki, amit eddig még nem élt át. Így nagyon lassan és óvatosan toltam egyre mélyebbre. De ki kellett húznom, nem bírtam tovább. Ezt ő is észrevette, mert feltérdelt, pont a szám elé.

- Majd én segítek Kicsim! – mondta, és a számba adta a faszát.
Megfogta a garatom, és apró mozdulatokkal elkezdte egyre mélyebbre és mélyebbre tolni a farkát a számban. Kellemetlen volt, de kibírható. Egyszercsak azt vettem észre, hogy orrom már rég eléri az ágyékát, a szám pedig szinte a farka tövét kulcsolja át. Szépen lassan mozgott bennem és ezzel egyetemben szép lassan engedte el a torkomat is. Kb. 8-9 perc múltán már ment a segítsége nélkül is. Tehát tövig engedtem a farkát, próbáltam szívni, és amennyire tudtam, próbáltam a nyelvemmel is izgatni. Ő a fejét hátrahajtva, szinte hörögve élvezte ki az új érzés minden pillanatát. Megfogta a fejem, és szinte ráhúzott lüktető szerszámára. Majd belemarkolt a hajamba, és elkezdte baszni a számat.

Furcsa volt, de már nem kellemetlen. Már csak egy dolog volt a fejemben, minél nagyobb örömet szerezni neki. Szóval az ajkaimat összeszorítottam, és hagytam, hogy megdugja a számat. Nem kellett sokáig tevékenykednie, hirtelen kintebb húzta a farkát, a hajamnál fogva hátrahúzta a fejem, és elélvezett. Félig a számba, félig az arcomra ment, de annyi, mint még eddig soha. Éreztem, hogy a sperma a mellkasomon folyik le és az ő lábán. Előbb lenyaltam a farkát, majd a combját is letisztítottam és a mellkasomról is megmentettem, amit csak tudtam az ujjaim segítségével. Tudtam, hogy szeretni nézni, ahogy élvezettel nyelem le a spermáját, de a mostani alkalom kedvéért kicsit játszadoztam is vele a számban. Mikor lenyeltem, még egyszer megcsókolt, lefeküdt, maga mellé húzott és ennyit mondott:
- Ez aztán mélytorok volt a javából!

Majd elmosolyodott megcsókolt, átkarolt és hagyta, hogy az álom mindkettőnket elnyomjon.
Sajnos két hét múlva véget ért a kapcsolatunk, de egy szempontból megérte: azóta képes vagyok kivételes örömet okozni a pasiknak, minden nagyobb erőfeszítés és szenvedés nélkül.
Hozzászólások
További hozzászólások »
realegoist ·
Tanmese lányoknak lány(ok)tól! :smile: :smile: :smile:

Majdmegmondom ·
Kicsit sem pornóból vett sztori. Aki próbálkozott már elsőre mélytorkozni, az tudja, nem megy ennyire könnyen. Szóval: kamu sztori és szerintem nem is nő írta. Talán valami meleg hapsi. :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: