Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Megvalósult álom

Oly régóta vágytam rá s egyszer csak ott volt.
Kétszer már elrontottam ezért megfogadtam, hogy most nem szabad rohanni, annak csak én látom a kárát. Ezért kitértem a vágy elől s bezártam magamba. De ő csak toporzékolt, őrjöngött a fejemben és dörömbölt folyamatosan. Ígérgetett, hogy nem tolakszik elő, hogy jól fog viselkedni s nem rontja most el s végül egy napig bírtam s kiengedtem, hiszen mikor, ha most nem.
De a vágy elhatalmasodott rajtam és nem bírtam vele. Megérintettem és azonnal éreztem, hogy hozzám simul. Innen már nem volt megállás. A nyakánál kezdtem. Válláról eltoltam hullámos haját, hogy hozzáférjek puha bőréhez. Először ujjaimmal simogattam, majd elkezdtem nyakát csókolni, nyelvemmel ízlelni bőrét. Mire feleszméltem ujjaim lejjebb vándoroltak. Teste minden porcikája reagált. Ajkaival hol harapdált, hol izgatottan csókolt, karja átölelt s éreztem, hogy ugrásra kész. Teste kíváncsian várt. Megremegtem, mert erre vágytam évek óta s nem volt szabad elrontani. Volt már, hogy a pillanat elszállt, hogy sietettem, vagy nagyot ugrottam előre, esetleg túl erősen akartam. Most csak lassan szabad haladni, átengedni a tempót – biztosra menni. Okosan kellett mozdulnom.
Finom volt és selymes, ilyennek képzeltem, s míg egyik karommal magamhoz szorítottam (nehogy elmenjen), addig másik kezem ujjai a hátán játszottak, fel és alá sétáltak, oldalra kiszaladtak majd előrejöttek a hasához. Mellei a mellkasomhoz szorultak és meg akartam simogatni, játszani velük, de …. csak lassan … nyugtattam magam. Végül eljutottam hozzájuk és boldogan vesztem el puhaságukba. Gyönyörű volt simogatni, gyúrni, végigfuttatni ujjaimat rajtuk. A mellbimbóhoz közelítve már ritmikusan mozogtam, agyam már máshol volt. Szinte táncoltunk, ahogy felfedeztük egymás testét. Az ő keze is elindult s mikor rám talált én már kész voltam az együttlétre.
Kapkodva mentünk az ágyhoz és zuhantunk rá tudván, hogy már nincs megállás. Bár késő volt és mindketten elfáradtunk az este során, de most mindketten éreztük az elkerülhetetlent és új erőre kaptunk. Mi történt ezután már nem is tudom pontosan, mert a ruhánkat szétszórtuk, és egymásnak estünk.
Sokáig csak kóstolgattuk egymást, én hol a hasát, mellét, ágyékát simogattam, hol pedig nyelvemmel futottam végig ugyanott. Ő hagyta, hogy arra menjek amerre kedvem tartotta. Türelmem elveszett s egyszerre akartam bekapni, megfogni, mindent egyszerre, mindenhol. Bepótolni, ami a sok év alatt elmaradt.
Egyszerre akartunk rohanni a kéjbe, de mindketten éreztük, hogy ennél sokkal többet tudunk egymásnak adni. Csak ide-oda futkostunk egymáson, folyton más-más fogást kerestünk, mert oly sok simogatás, olyan rengeteg csókkal voltunk elmaradva. Végül mikor már mindenhol jártunk, mikor már nem lehetett tovább késleltetni akkor ujjaival végigszántott oldalamon, lejjebb csúszott és megragadott.  Szájával ujjai nyomdokában volt s nemsokára szájába vett miközben ujjaival cirógatta combomat. Ezt persze nem bírtam sokáig, mert a vég egyre csak közeledett már csak egyet tehettem - lassan, finoman belé bújtam. Nedves volt és könnyedén befogadta teljes vastagságomat. Kezével átölelt és magához húzott. Kemény voltam és teljesen kitöltöttem. Nem kellett már kapkodni, óvatosan, lassan siklottam benne s összehangolódott mozgásunk.
Hirtelen hasra fordítottam és így bújtam belé. A hátát simogattam majd lassan átöleltem hátulról s melleihez értem Nagyobb lendülettel mozogtam benne és mindketten éreztük a gyönyör hullámait. S ettől még jobban éreztem, hogy kitöltöm és ő szinte mozdulatlanul magában fogadott.
Most látni akartam az arcát, nyakát s egész testét ezért hátára fordítottam, hátamra feküdtem s magamra húztam. Mellei enyhén alább hullottak, mely még jobban felizgatott.  Ő kicsit feljebb húzta magát és ütemesen mozgott rajtam. Rám hajolt s melleit számba vettem. Puha, szép mellei voltak s így folytattuk. Ujjaim új területek felé indultak. Fenekét megszorítottam és magamhoz rántva mélyen beléhatoltam. Felnyögött és érezte mennyire keményen vagyok. Hihetetlenül szép segge volt. Túl kicsinek nem mondható, de pont az a szép kerek, optimális méretű, amitől az ember megvadul. S én megvadultam. Éreztem seggének izmait, ahogy rajtam lovagol, kezemmel hol megemeltem, hol hagytam, hogy rám hulljon s ilyenkor újból mélyen belébújtam. Közben a hátsó bejáratot simogattam s néha a gátjára szorítottam ujjaimat.
Most már látnom is kellett, amit eddig csak éreztem s megint hasra fordítottam, de most megemeltem fenekét és aláfeküdtem. Azt akartam, kapjon be, nyaljon, nedvesítsen, s én közben körülnézek, hogyan reagálnak alsó ajkai, ha hozzáérek. Eleinte csak éppen hozzáértem a punci bejáratához, míg ő gyengéden szopogatott. Majd kitártam ajkait s feltárult a gyönyör kapuja. Végig nyaltam a rését: először alulról felfelé. A csiklónál kezdtem, majd nyelvemet nagyajkai közé csúsztattam s felfelé lassan mozgatva egyre mélyebbre bújtam. Végül előkerültem s megközelítettem hátsóját, mely finoman ki-be mozgott, szinte vele együtt lélegzett. A sugárirányú redők szinte irányították a nyelvemet s egyre csak nyaltam édes punciját és a hátsóját. Nyelvemmel körbejártam a hátsó bejáratot s újra lefelé vándoroltam. Ekkor már egyek voltunk s egyszerre mozogva emelkednünk a kéj vasútján.

Addigra már mindketten körbejártunk egymást s nem volt pont melyet nem izgattunk volna. Ismét megfordultam, felemeltem fenekét. Csodás volt látni hátulról. Azonnal becsúsztam és ki-be mozogtam miközben ujjaimmal a fenekét cirógattam. Nem zavartatta magát. Csak nyögött és sóhajtott és mindketten éreztük a régóta várt gyönyört. Mozgás közben ujjammal a masszíroztam, hogy kész legyen, és könnyen tudjak bebújni oda is. Befejezni egyikünk se akarta, kár lett volna „félbehagyni”. Újrakezdtük. Hasra fektettem s beléhatoltam, oldalra fektettem s egymás nyalva szinte az őrjöngésig izgattuk egymást. Hallottam hangját, lélegzését és egyre jobban felizgatott, hogy élvezi, ahogy nyalom, ahogy belényomom magam, ahogy karmolom. Ő közben megszorított, belém mélyesztette ujjait, szinte táncoltunk
Nagyon sokáig tartott a „táncunk”. Már hajnalodott kint mikor abbahagytuk bár mindketten szerettük volna folytatni, de erőt kellett gyűjteni a folytatáshoz. Majd holnap.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: