Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Megtallàk

Késő este volt már.  Egy hete itt vagyok és várom a percet.  A percet, melyben a bosszú beteljesedik.  Nézni az eget,  és várni a csodát, mely úgysem jön el,  az a legrosszabb dolog az egész világon. És én mégis vártam. Vártam, Hogy a nap,  nem kel fel.  De, újra virradt, és tudtam,  hogy semmi sincs veszve.

A kis családi ház tökéletes volt.  olyan hely,  ahol szívesen nevel gyerekeket az ember. A kis szőke lányka az udvaron szaladgált.  Egy nagy,  mégis szelíd kutya rohangált mögötte.  Nem tudtam ellen állni. Kezem lábam ösztönösen cselekedett. Ki szálltam a kocsiból, és a nagy cseresznye fa mellől néztem, ahogy az ártatlan kis lányom ott szalad az udvaron. A gyermek, akit ki téptek a karomból, akit évekig egyedül neveltem. Az álmaim, az életem a mindenem. A földre szerettem volna rogyni Bent hibáztatva, de nem tettem. Csak néztem a gyönyörű lányom,  és ott abban a percben úgy éreztem ,  hogy újra élek.
Nem tudtam magamtól elszakítani a látványt, hogy ennyi év után újra látom, de azt tudtam,  hogy nem engedem el. Ebben a pillanatban fordult ki a házból Ben. És oda hívta magához Anát.
Előző részek
3103
Életem igaz története
2369
Igaz, és őszinte történet, az életem története.
Hasonló történetek
5377
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
3095
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: