Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Meglepő évforduló 2.

- Nagyon vicces - morogta Gyuri Ivettet fürkészve, azt remélve, hogy a barátnője mindjárt elmosolyodik, elneveti magát, vagy ad valami jelet, hogy csak viccel. Ivett azonban nem tette. Még csak szakközépiskolás volt, tizenhét éves, pontosan az a típusú lány, aki nagykanállal habzsolta az életet. Ő és az öcsém alig két hónapja jártak. Hogy hol tett szert az öcskös az általában kihívóan öltözködő, formás, karcsú Ivettre, nem tudtam. Korához képest már-már túlfejlett idomokkal rendelkezett, amit előszeretettel kihangsúlyozott. Mélyen kivágott, nagy dekoltázsú felsőkben járt, amelyek úgy feszültek rá grapefruite-nyi melleire, hogy az ember azt várta, bármikor kiugranak onnan. Melltartót természetesen nem viselt. Amíg tehette és az idő engedte, rövid szoknyácskákat, nadrágokat viselt, harisnya nélkül, de nem is volt rá szüksége. Olyan combja volt, hogy még a negyvenéves férfi nyála is összecsordult a szájában. Kerek feneke majdnem kilátszott a szoknya aljánál, és biztos voltam benne, hogy bugyit még elvétve sem visel. Fekete, rövidre nyírt, hátul feltupírozott haja volt, de ez a fiús viselet jól állt neki, szép arcát nem rontotta el a látvány. Most is sárga szoknyácska és fehér felső ragyogott rajta, ahogy felemelt szemöldökkel Gyurira pillantott.
- Nem viccelek.
- Teljesen... elment az eszetek? - nehézkesen sikerült formálnom a szavakat, magamat is meglepte a tudat, hogy elgondolkoztam a játékon ugyanis.
- Nekem nem. Neki - bökött barátnőjére az öcsém, mire Ivett felnevetett. - Ne cseréljünk rögtön párokat is?
- Remek ötlet.

Mintha álomban fordultam volna a hang irányába, ugyanis nem Ivett válaszolt Gyuri költői kérdésére, hanem a barátnőm, aki mellettem kucorgott. Eltátott szájjal vettem szemügyre Kati kipirult arcát, őszintén remélve, hogy csak hallucináltam. Nem, az nem lehet, hogy ezt ő mondta.
- Mi? - kérdeztem bambán. Nem csak én, mindenki ámulva nézett rá, még Ivett is meglepődött. Nem tudta, lecsapjon-e a váratlan szövetségesre, vagy visszakozzon. Párcseréről azért nem volt szó. Kati felém fordult, a takaró alatt végigsimított a combomon, majd az ujjai ráfutottak merev farkamra, és a szemében valami sosem tapasztalt, dévaj tűz lángjai vertek visszhangot, ahogy közelebb hajolt. Hagytam, hogy megcsókoljon, a döbbenettől mozdulni sem tudtam.
- Szeretném látni, ahogy megdugod Ivettet... - lehelte az ajkaimra halkan, annyi erotikával a hangjában, hogy majdnem elélveztem tőle.
- De én szeretném látni! - csattant fel az öcsém hangja most már dühösen. Kati csak a szemét fordította oldalra, lassan, nagymacskásan nyújtózkodott. Emiatt lecsúszott róla a takaró, felfedve ruganyos, telt kebleit. Az idegen srác csuklott egyet, Gyuri megbabonázva bámulta nőm hetyke ékeit. Én meg az ajkait, ahogy megformázták a hihetetlen szavakat.
- Ugyan Gyuri. Te pedig megdughatsz engem.

Most én csuklottam. Elképzelhetetlennek tűnt, hogy a szelíd, visszafogott Katiból honnan bújt elő ez a nősténydémon. Olyan volt, mint valami varázslat, mintha egy idióta mágus valami dermesztő varázslatot szórt volna rám. Barátnőm nem várt választ, lelebbentette rólam is a takarót, majd feltérdelt. Úgy fordult, hogy a feneke az ajtóban állók felé kerekedett, feje pedig felém volt. Cinkosan rámkacsintott, aztán mintha mi sem lenne természetesebb, bal kezével megtámaszkodott a combomon, jobbjával előrenyúlva megragadott a fasztőnél, és előrehajolt. Én a feneke felett a szájtáti fiatalokat bámultam hitetlenkedve, dermedten tűrve, hogy kedvesem nyelve érzékien végigcsússzon farkam alsó részén, játékosan áthaladjon a fityaféknél, majd elérve szerszámom csúcsát nyalja végig a kis rést. Adott rá egy búcsúpuszit, de nem távozott. Elnyitva ajkait lassan közéjük engedte a makkomat, és fogazás nélkül kezdte szopogatni a tetejét, hátrahúzva a bőrt. Épp csak a rózsaszín fejet kapta be, azon szorultak meg és ernyedtek el az ajkai, jobb keze tömött zacskóimra siklott és gyengéden kezdte masszírozni, mozgatni rajta az ujjait. A következő pillanatban egy váratlan mozdulattal lejjebb engedte a fejét. Fél farkam eltűnt a szájában, és éreztem, hogy a lüktető, kemény fej körül játékosan forog a nyelve. Felnyögtem. Kati azok közé tartozott, akik hihetetlenül jól szopnak, de nem szeretnek.

Mire ebből a tehetetlen álomvilágból magamhoz tértem, Ivett és Gyuri heves csókcsatában egyesültek. A kis boszorkány ujjai öcsém nadrágjának első részén matattak, aki pedig barátnője fenekét fogta, feljebb húzva a szoknyát. Jól sejtettem. Bugyi nuku. Már-már kapkodva, hevesen vetkőztették le egymást, aztán Ivett hanyatt lökte a bőrfotelbe Gyurit, és elé térdelt a földre. Hallottam öcsém nyögését, ahogy tupírozott fejű barátnője az ő ölébe hajtotta a fejét, és láttam, ahogy Ivett fekete buksija ütemes bólogatásba kezd. Az idegen sráccal senki sem foglalkozott, aki eleinte zavartan állt, majd tétován, félve, hogy azonnal kidobjuk húzta le a sliccét, és vette elő a szerszámát. Sok méretbeli különbség nem volt az övé és az enyém között, ahogy hol Ivett, hol Kati fenekére meredve kezdte húzgálni a farkán a bőrt.

Lassan feloldódtam, lepillantottam Katira, aki elengedve a heréket fogott rá jobbjával a farkamra. Nem kapta be túl mélyen, azonban miközben lefelé mozdult a fejével, és úgy egyharmadáig a szájába engedte a szerszámomat, a kezével is dolgozott rajtam, fel-le engedve a bőrt, egyre keményebbre gyúrva-szorítgatva lüktető férfiasságomat, hogy szinte azt hittem, menten szétdurran. Perceken át szopott kitartóan, aztán amilyen váratlanul elkezdte, úgy abba is hagyta, és feltérdelt. Rám mosolygott, majd a válla felett hátranézett Ivettékre, és egy karcsú mozdulattal felemelkedett. Kétségbeesve néztem, ahogy leszállva az ágyról indul öcsémék felé, aztán már csak azt láttam, hogy Ivett engedelmesen kiengedi az ajkai közül öcsém dagadozó farkát, és áll fel. Uramisten, ez idejön! Korábbi bénaságom mintha visszatért volna, úgy néztem végig, ahogy Ivett felmászik az ágyra, és átveszi Kati helyét.

A lányok helyet cseréltek, a barátnőm ugyanis letérdelt közben az öcsém elé. Saját nyögésem keveredett Gyuriéval. Összevillant a szemünk, és mintha csak valami testvérek közötti mentális síkon üzentünk volna egymásnak. Ivett nem cécózott, arrogáns mozdulattal nyelte tövig a farkamat, egészen addig engedve magába, amíg lehetett. Nyelve forró keringőt járt a makkom körül, ajkai meg-megszorulva engedték ki maguk közül majd buktak vissza lüktető ékemre, egy pillanatra sem hagyva magára. Olykor-olykor erőteljes szívásokat éreztem magamon, ami tovább fokozta a vágyamat, így amikor Ivett végül elengedett, és felém fordult, meg sem lepődtem azon, hogy engedelmesen hanyatt dőlök. A lány rám mászott, terpeszben végig a testem mellett, majd bal térdével a hónom alatt megállt, jobb lábát pedig átemelte a fejem felett, és talpával keresett biztos támaszt a párnák között. Lejjebb engedte a csípőjét, szinte ráült a számra, én pedig magamat leptem meg a leginkább, amikor kidugva a nyelvem végignyaltam a punciját. Elégedett sóhajt kaptam válaszként, és láttam, ahogy a saját melleire markol bal kezével, a jobb pedig lefut a combjai közé. Pirosra lakkozott körmű középső ujja saját csiklójára futott, és kezdett őrjítő táncba. Bájos, már-már kislányos puncija volt, vékony, fekete sávval erősítve meg a látványt, ahogy meghagyta a fanszőrzet egy apró részét. Magam sem tudom, mi vezetett, de a fenekére fogva húztam közelebb. Elragadott a mámoros szenvedély, a lüktető erotika, amely felfűtötte a szobát. Nyelvemet párszor végighúztam a kisajkai között, hosszú nyögéseket kapva válaszként, majd megfeszítve a nyelvemet toltam fel a szűk barlangba. Ivett felnyögve élvezte a ténykedésemet, ahogy körbe-körbe forgattam benne a nyelvemet kitartóan. Saját ujja a csiklóján dörzsölgette és a melleit markolta, én pedig a fenekét taperoltam. Őrjítő segge volt, meg kell hagyni, kemény, ruganyos bőr, izmos, kerek formák.

Őszintén szólva egészen addig meg is feledkeztem Katiról, amíg Ivett nyöszörögve el nem húzódott tőlem. Nem akart elélvezni. Helyesbítek, még nem. Kipirulva térdelt le mellém, és hagyta, hogy felüljek.
- Hogy szeretnéd? - mintha egy ártatlan szűzkislány hangját hallottam volna, pedig sejtettem, hogy ezt a csajt már jópáran felpróbálták. Ahogy felültem, a bőrfotel felé pillantottam. Nem tagadom, meglepett a látvány. A barátnőm kemény fenekét láttam, ahogy fel-le emelkedik, és alatta az ő kéjnedveitől csillogóan derengett fel öcsém farka. Kati kitartóan lovagolt Gyurin, akinek hosszú, elnyújtott nyögései arra utaltak, hogy barátnőm igencsak mozgatja a titokizmait, ahogy fel-le siklik a kéjrúdon. S ha ez nem lett volna elég, a tompa nyögésekre is választ kaptam. Az idegen srác a kanapé mellett állt, Kati pedig oldalra fordult lovaglás közben, jobb kezével a fiú farkába kapaszkodott, ajkai pedig kitartóan siklottak fel és alá a méretes szerszámon. Pornófilmbe illő jelenet volt. Egy pillanat alatt kapott el a düh és a harag, ahogy megemelkedtem. Egyáltalán ki ez a gyerek?
- Hé!
- Nyugi! - vetette át azonnal rajtam a combjait Ivett, és ült az ölembe. - Itt vagyok neked én!
- De...
- Most mit izélsz? Engem is meg fog baszni - mosolyodott el Ivett. A durva kijelentés kijózanított, meghökkenten pillantottam öcsém barátnőjére, aki gyengéden mozogni kezdett az ölemben. Éreztem, ahogy forró, csatakos puncijával hozzám dörgölődzik, és valami lila ködbe borult a világ. Megmarkoltam a derekát, és oldalra fordultunk. Én kerültem felülre, és ahogy kemény makkom Ivett kisajkainak feszült, akkor jutott eszembe egy kínos apróság. Remegtem a vágytól, hogy végre belé hatolhassak, de mégis... oldalra néztem, és láttam, hogy Gyuri farkán nem feszül gumi, Kati a nélkül engedi le a csípőjét és húzza vissza. Elbambulhattam, amikor barátnőm tövig engedte magába öcsém falloszát, és lágyan ringatni kezdte a csípőjét, mert Ivett elkínzott hangja hallatszott.
- Dugj már meg!
- Nem kéne... gumi, vagy ilyesmi?
- Szedek gyógyszert!
- Na jó, de...
- A faszom... - Ivett ujjai a fenekemre fogtak, és magába rántott. Ha ellen akartam volna állni, akkor se lett volna rá időm, olyan meglepő volt a váratlan mozdulat, ahogy felnyársaltam. A kéj robbanásszerűen árasztotta el az agyamat, szűk puncija rámszorult, zihálva terült ki az ágyon, felsikoltva a váratlan érzéstől, ahogy kitöltöttem. Kellően izgatott volt ahhoz, hogy ne okozzon gondot a mozdulat. - Nem bízol az öcsédben? Vele is így szoktuk!

Ez mondjuk sok kérdésre nem adott volna választ, de már mindegy volt. Ivett széttárta a combjai, felhúzta a térdeit, és fejét az ágyon forgatva kapaszkodott meg a vállaimban. A két válla mellett támaszkodva húztam hátra a csípőmet, majd löktem előre. Nem is gondolkodtam, ahogy eleinte lassú, aztán egyre gyorsuló ütemben kezdtem kezdtem el benne mozogni. Csípőm, medencém minden lökésre hangos csattanással csapódott Ivett lágyékának, s hamarosan már nem csak ő nyögött, hanem én is. Pulzálva gyűlt bennem a kéj, ahogy a lányban sikló farkam körül meg-megszorult a sikamlós rejtek forró bujasága, újra és újra magába engedve tövig. Nyögései keveredtek az enyémmel, s közben gyenge, de érezhető tecquila-szag csapta meg az orromat. Nem érdekelt. Lefoglalt a tudat, és a tény, hogy a saját ágyunkon kitartóan kefélem az öcsém barátnőjét.

Mozgást látva a szemem sarkából pillantottam oldalra. Kati ekkor mászott le Gyuriról, és vetett felénk egy pillantást. Láttam a meghökkenést az arcán és a pírt, ahogy szembesült a ténnyel, hogy a váratlan paráznaságban én is benne vagyok, és sebesen mozgó csípővel kefélem az alattam fekvő tizenévest. Aztán dac lobbant a szemében, mintha verseny lenne, hogy ki tudja jobban bosszantani a másikat. Oldalra fordult, az idegen srác felé, majd Gyurira nézett.
- Gyertek.

Felénk indult, az ágy felé, ők pedig követték. Gyuri vöröslő arccal bámulta, hogy hágom a barátnőjét, de csak addig, amíg Kati fel nem térdelt az ágyra mellettünk. Előredőlt, négykézláb helyezkedett, Gyurira nézve. Öcsém nem habozott, azonnal Kati mögé térdelt, és amikor barátnőm felvetette a fejét, és egy hosszú "uhhh" szakadt fel a torkából, tudtam, hogy Gyuri most hatolt belé. A másik srác zavartan nézett hol rám, hogy Katira, aztán bizonytalanul kedvesem elé térdelt. Kati azonnal lecsapott a kínálkozó szerszámra, bal kezével támaszkodva, jobb kezével markolt rá, és már engedte is ajkai közé. Közbe nyögései, amivel Gyuri dolgozta hátulról, tompává váltak, ahogy ajkai közé merült a srác farka. Egyszerre volt izgató és dühítő látni, ahogy az öcsém hátulról, egy ismeretlen srác pedig elölről teszi magáévá a páromat. Kati hümmögve, kitartóan szopta a szőke srácot, felvéve Gyuri döféseinek tempóját, majd kinyitva a szemét vérlázítóan pillantott rám.

Ekkor nyúlt fel Ivett, maga felé fordítva az arcomat. Lehúzta a fejemet, nyögéseink elfúltak a kiadós csókban, miközben csípőm rendületlenül járta násztáncát, újra és újra tövig merülve öcsém nőjében.
Előző részek
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AELM. ·
Izgi volt.Kapkodsz, írás közben mint, én...Fityma helyett valami nagy marhaságot írtál...
De jó volt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: