Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Megkésett szerelem

Szorosan, egymás mellé simulva mentek a fák között.
Karjaik tétován himbálóztak, csak biztatásra vártak, hogy engedelmeskedjenek annak a kényszerítő erőnek, hogy megérinthessék egymást, végre.
Ősz hajukat a szél vadul kócolta, de mit sem törődtek, hogy esik, megkopott, kifényesedett kabátjuk elázik. Oly régen vártak erre a találkozóra. Szívük, mint hajdanán, ifjú korukban, a torkukban dobogott. Így mentek, - kezükben hegedűjük -, andalogtak csendben, csak ziháló lélegzetük zavarta a csendet.

Zenekari próba után ejtették meg a találkozót, titokban. Mindketten tartoztak valakihez, de szívük most fellázadt ennyi év után, s új, járatlan útra tévedtek. Ügyetlen apró kis csókok hagyták el sápadt ajkaikat, de ez mégis erőt adott mindig, a holnapnak..
Megroggyant életükben csak a másik létezése jelentett boldogságot. Heti két nap, ennyi volt boldogságuk, az együtt muzsikálás, és az azt követő andalgások, összefonódott kezekkel..
Gondolatban tervezgették közös jövőjüket, de kimondani egyikük se merte, miről álmodoznak. Elképzelhetetlen volt, hogy valóra váljon az álmuk, hiszen a férfinak ágyhoz kötött beteg asszonya nehezítette sorsát, a nőnek féltékeny, rossz életű párja.
Külön ünnep volt, ha vasárnap a zenekar fellépet, mert ilyenkor is együtt lehettek, s a zene erősítette szerelmük. Olykor összenéztek, játék közben, s gondolatban megsimították gyengéden egymás fejét.
Így ment ez hosszú éveken keresztül, míg az asszony kórházba került. Szerelmese szótlanul ült ágya mellett egy kopott széken, kezét fogva, simogatva. Időnként az asszony felnézett a számára oly kedves arcra, s rögtön jobb színben látszott.
Elgyengülve feküdt, mint aki várja a végső búcsút, s tudta már, hogy nincs sok hátra.
Hogy titkolja, mennyire elfáradt, belefáradt küzdelmébe, szépen, halkan, suttogva mondta ki a régen várt szót, hogy: szeretlek.

A férfi szemében örömkönnyek gyűltek, s gyengéden ráhajtotta cserepes ajkát arra a kis törődött, dolgos kézre, melynek minden simogatása egy vallomással felért.
Felbátorodván ismét kérte szerelmét, hogy járják együtt gyógyulása után az útjukat. Az asszony, csendesen lehunyta a szemét, mintha elképzelni akarná a jövőt.
Erőtlenül felemelte fejét, s nyakából utolsó kincsét, mit adni tudott kedvesének, egy vékonyka, megkopott kis láncot odanyújtotta, s karja erőtlenül hullottak a párnájára

Másnap reggelre a férfi üresen találta az ágyat.
Arcát tenyerébe temetve zokogta kedvese nevét. Temetés után, a hátra maradt iratok között, megtaláltam a férfi szerelmes leveleit. Akkor jöttem rá, hogy nemcsak megkésve jött a szerelem, de beteljesületlen is volt.

Múltak az évek, s egy kora reggel munkámba igyekezvén megpillantottam a megárvult szeretőt. Szemlesütve, közelített felém. Karjára egy csinos hölgy támaszkodott, s kérdően nézett reánk. A megárvult férfi, vállamat átölelve, elcsukló hangon, szinte szégyenétől megroskadva annyit rebegett: nagyon szerettem.
Hasonló történetek
5554
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
5293
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Nagyon jó lett.

Eszembe juttat egy másik ágyat, egy másik feminimet, egy másik szempárt, ami a jövőt kereste, de az a szempár sem talált semmit. Sajnos az illető még él, fiatal és egészséges, ráadásul az a fajta, aki életében egyszer tud szeretni maszkulint. Ráadásul pont én voltam az.

Elkárhozok, kövezzetek.

Az írónak meg taps.
Tűzmadár ·
Igazad van.
Ez a bizonytalanság ismerős lehet a számára, úgy tudom, valakitől ő is megtapasztalhatta több éven át, és talán most te iszod annak a levét.
Biztos, hogy te meg tudod magad védeni, de félek, ő nem.
Jól teszed, hogy nem kezdesz nős emberrel, ne is tedd soha, ő is ráfaragott egy férjes asszonyra, talán még mindig nem heverte ki. Úgy hiszem, tőled megkapta az a kis boldogságot, amit pár éven át mástól várt, de nem akar téged boldogtalanná tenni.
Szerintem szép emlék leszel a számára, sokat köszönhet neked, szerelmes verseket, novellákat, amiket írtál, és amit ő írt. Nem neheztel rád, sőt…
Utazó ·
Látom, most is erősen maga ellen kampányol. Azért még titokban nagyon sokáig szeretni fogom, s szerintem fog még tőlem novellákat, verseket olvasni, mert el fogom neki küldeni, ha megengedi.
Lehet, elmegyek az utoljára megbeszélt talinkra is, de nem fogok szólni neki, hogy ott jártam.
Tűzmadár ·
Lehet.

No0oB ·
elvesztettem a fonalat : )


ja, egyébként Tűzmadár, ha jobban érdekel a téma, egy David Fraser nevű fickó írt egy elfogult, kétkötetes művet Rommelről, hálistennek soksok tényanyaggal. Nemrég olvastam, ajánlom figyelmedbe.
Tűzmadár ·
Kedves No0oB Van róla egy bazi vastag könyvem, nem tudom ki írta, most hadd ne keressem elő. De megvan az is, amit ő írt, „Háború gyűlölet nélkül” címmel. Valamint sok egyéb háborús könyv, amiben írnak róla.

Ajánlom figyelmedbe azt amit a háború 50. évfordulójára írt Ivon Matanle.
Címe: A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ. (Csupa nagybetűvel, mint nemecsek ernő. :-))
Előszót írt hozzá John S.D. Eisenhower , valamint Viscounr Montgomery és Manfred Rommel a háborús tábornokok gyermekei. Etüd Könyvkiadó adta ki, és a Magyar Könyvklub terjesztette.
A mérete A2, és A4 közt van, fekete színű, és arany a felirat.
No0oB ·
Mindkettőt olvastam, csak gondoltam figyelmedbe ajánlom : )
Tűzmadár ·
Köszi. Egyébként a bazi vastag könyvemet David Fraser írta, tehát az is megvan. :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: