Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Masszázs extrákkal

A mai nap is ugyanolyannak indult, mint a többi. Szokásos "szürke hétköznap". A megszokottól talán annyiban tért el, hogy később kellett bemennem gyakorlatra a helyi gyógyfürdőre. Gyógymasszőrnek tanulok. Ez volt az első nap, hogy délutános műszakot vállaltam. Minden a szokásos ütemben zajlott, bár nem sok vendég jelentkezett masszázsra. Délután öt órára már csak én maradtam és Paul, a fiatal gyógymasszőr srác. Kicsit kényelmetlenül éreztem magam amiatt, hogy vele kell kettesben itt maradnom, hiszen a kezdetektől fogva tetszett nekem. Mindig is feszültté váltam a közelében...
Besegítettem neki az utolsó páciensénél, hogy ne unatkozzam. Le sem tudtam venni a szemem a finom kezeiről, az erős karjairól. Ez a pasi egy főnyeremény. Hátközépig érő barna, hullámos haja lazán összefogva omlott izmos hátára. A tekintetét jegeskék színű szemei varázsolták hideggé. Szép ívű, telt ajkait szorosan összezárta. Gyönyörű felkarján megfeszültek az izmok, ahogy dolgozott. A keze viszont rendkívül puhának tűnt.
"Bárcsak engem érintene ez a kéz..." - visszhangzott a gondolataimban.
Idáig jutottam csak az álmodozással, ugyanis időközben a kezelés befejeződött. Miután a vendég elhagyta a masszázshelyiséget, csend telepedett közénk. Pár percig egyikünk sem szólalt meg. A hirtelen beállt csendet végül ő törte meg:
- Kicsit megfájdult a kezem. Ha megkérlek, megmasszírozod? Legalább addig is gyakorolsz! - tette hozzá huncut mosollyal.
- Persze. Feküdj fel az ágyra és tűrd fel a pólód ujját! - utasítottam.
Nem vesződött az előbb említett ruhadarabbal, egyszerűen levette. A lélegzetem is elállt egy pillanatra. Elképesztően szép felsőteste volt. Férfiasan kidolgozott mellizmok, hasizmok...
"Hmmm... Talán gyúrni jár?" - tűnődtem.
Gyorsan elfordítottam a fejem, nehogy észrevegye, hogy bámulom. Elmentem kezet mosni. Mire visszaértem, félmeztelenül feküdt a masszázságyon, bal karját lazán a teste mellett tartva. Fogtam a masszázsolajat és egy kicsit a tenyerembe csepegtettem. Odaléptem hozzá és tétován megfogtam a kezét.
"Pont olyan puha, mint képzeltem!" - gondoltam vágyakozva.
Lassú mozdulatokkal kezdtem el felvinni az olajat az egész karjára. Egy szót sem szólt, csak behunyta a szemét. Kezembe fogtam a kezét, az ujjait kezdtem el masszírozni. Közben végig az arcát fürkésztem. Az ajkai enyhén elnyíltak, a szemei még mindig csukva... Észvesztően érzéki volt. Miközben a tenyerét masszíroztam, finoman megfogta a kezem. A szívem kihagyott egy ütemet... De csak egy pillanatig tartott, elengedett. Áttértem az alkarjára, majd szépen lassan a felkarjára. Jó érzés volt ezeket a kidolgozott izmokat érezni az ujjaim alatt.
Ekkor történt meg egy igen váratlan dolog. Kiszabadította a kezét a kezeim alól és Átölelte a derekam. Szólni sem mertem, csak álltam ott megkövülten. Rám emelte a tekintetét, játékosan elmosolyodott, majd magához húzott. Hirtelen fel sem fogtam, mi történik. Vággyal telve nézett a szemembe, majd lágyan megcsókolt. Ajkai, mint a puha bársony, érzékien simogattak. Nyelve felfedezőútra indult a számban. Ekkor eszembe jutott, hogy ez egy munkahely, itt nem illik ilyesmit csinálni. Kibontakoztam a csókból és az öleléséből.
- Mi a baj? Nem tetszett? - kérdezte csalódottan.
- Huh, dehogynem! De nem hiszem, hogy ezt pont itt kellene...
- Miért? - vágott a szavamba - Ilyenkor már csak mi vagyunk az emeleten, senki nem jön ide. Kamerák sincsenek a teremben.
- Nem is tudom... - tétováztam.
- Én tudom. - mondta, aztán ismét magához húzott.
Gyengéden megcsókolt, közben simogatta a nyakam. Viszonoztam a simogatásait. Kezem felfedezőútra indult: le a nyakán, végig a karján, a mellkasáig. Hirtelen felült az ágyon és úgy szorított magához.
- Erre nem lesz szükség. - suttogta, majd levette a pólóm. Kicsit elkerekedtek a szemei majd ezt a mondatot lehelte a nyakamba:
- Elképesztően kívánatos vagy! - majd picit belém harapott. Extázisba estem már ettől. Egy mozdulattal leengedte a masszázságyat, majd ledöntött rá. Vágyakozás csillant azokban a szédítő kék szemekben...
Ismét csókolózni kezdtünk, közben finoman simogatott. Ajkai elkezdtek vándorolni az arcomon, lefelé a nyakamon, a kulcscsontomig. Ezek után kicsit magához húzott, felültetett, majd gyakorlott mozdulattal levette a melltartómat. Szemérmesen dőltem hátra és kezemmel próbáltam takarni magam.
- Ne bújj el bébi, gyönyörű vagy! - morogta a hajamba. Elvette a kezeimet és óvatosan a szájába vette az egyik mellbimbómat. Halkan felnyögtem. Annyira jó érzés volt! Közben a másik mellemet finom ujjaival kényeztette. Egy idő után elindult lefelé, csókösvényt rajzolt a hasamig. Még a lélegzetemet is visszafojtottam. Egy határozott mozdulattal lerántotta a nadrágomat. Már csak a tangám volt rajtam. Az utolsó menedékem...
Visszatért a számhoz, szenvedélyesen megcsókolt, majd újra elindult lefelé, ám most nem állt meg a hasamnál. A fogával lehúzta a tangámat... Ami ezután következett, maga volt a mennyország. Bársonyos nyelvével becézgetni kezdett... odalent. Először lassan, óvatosan körözött a legérzékenyebb pontomon, majd egyre szenvedélyesebben. Szopogatta, szívogatta, nyalta a csiklómat. Az élvezettől szinte martam az ágyat. Ekkor az ujjával is besegített, határozottan belém hatolt vele. Alig bírtam visszafogni magam, nehogy kiabáljak. Agyamat érzékeimet elöntötte a gyönyör... Hatalmasat élveztem. Picit abbahagyta, aztán folytatta addig, míg még egyszer fel nem vitt a csúcsra. Később már csak azt érzékeltem, hogy rajtam fekszik és valami kemény nyomódik az alhasamnak.
- Ne haragudj, de isteni ízed van! - sóhajtotta kéjesen.
- Kérlek ... - találtam meg végre a hangom - Magamban akarlak érezni... - ziháltam.
- Ahogy a hölgyem parancsolja - adta meg magát. Megszabadult a felesleges ruhadarabjaitól, rám feküdt és lassan, finoman belém hatolt. Enyhe, jóleső fájdalom jelezte, hogy hatalmas a szerszáma van. Arcomra kiült az élvezet, halkan nyögtem. Lassan, élvezetesen mozgott, közben lenyűgöző látványt nyújtott, ahogy felém magasodott. Szenvedélyesen csókolni kezdett, a mozgása is egyre gyorsabbá vált. Alhasamban egyre nőtt a feszültség, míg végül maga alá temetett a minden elsöprő orgazmus. Utána jött ő is, kihúzta magát belőlem és a hasamon éreztem élvezete jelét. Picit tartotta magát felettem, aztán rámrogyott. Pár percig így maradtunk, majd a biztonság kedvéért felöltöztünk, nehogy ránk nyisson valaki. Visszafeküdtünk a masszázságyra, és a karjaiba vont. Nevetve megszólalt:
- Ezt nevezem! Masszázs extrákkal...
Ezen nem tudtam nem nevetni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: