Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Másodállás

-   Gyere utánam! – szólt hirtelen a nagydarab, kopasz fickó. Mattnek esze ágába sem volt nem engedelmeskedni. Buzgón követte.
Felmentek a lépcsőn. Végigmentek egy hosszú folyosón, amelynek két oldalán rengeteg ajtó volt. Némelyik zárva, valamelyik nyitva. Egyes kitárt ajtók előtt pedig nők álltak lenge öltözékben.
-    Hé, mizu Boris? Új kuncsaft? Akkor hozd csak ide anyuciba...
-    Szépfiú, itt vár rád a forró krumplisütő, tedd be a brokidat....
-    Ide hozd! Ez az ajtó nyitja Brúnó apó kunyhóját! Ide vele....
-    Nem kliens. Konkurencia... – kiáltott vissza a nagydarab kopasz, akit valószínűleg Borisnak hívtak. A lányok ezt meghallva, elhúzott szájjal mérték végig a kinyalt fiatalembert, aki boldogan vigyorgott, és még rájuk is kacsintott.
-    Ők a ház kurvái. Ha akarsz egy menetet, akkor ki kell nyitnod a tárcád. Kevés pénzért, magadnak csinálod, miközben csak bámulhatod őket.
-    Nem terveztem fizetni érte – válaszolta magabiztosan Matt, miközben alaposan végigmérte a folyosót, a prostituáltakat. Halkan, és gyorsan mondta, mit lát: 
„A falak sötét színűek, vakolat töredezik, megvilágítás gyér. A hattyúk száma 8-10. Galambok negatív. Három hattyú csonkított állapotban. Vendégek pozitív. Belátni a szobába, egy ágy, kamera, folyosón is kettő. Summa min. 20 kamera”
-    Mi? Mit mondasz? Nem hallottam... - kérdezte Boris.
-    Semmit, csak imádkoztam. Tudod, én Istenem jó Istenem... - hablatyolt hangosabban össze-vissza.
-    Régen én is imádkoztam, hogy legyen állásom, és most látod? Itt vagyok – nyugtázta a nagydarab.
Óriási szerencsém, hogy ez a nagydarab szarjankó ennyire hülye. Rendesen bevette – fújta ki magát végül, amikor elértek egy ajtóhoz.


-    Ki a fene ez az új arc? – kérdezte ordítva a szobában ülő öltönyös fickó. - Mondtam nektek, hogy ne hordjátok nekem ide a kuzinjaitokat, mert nem fogom őket felvenni! Hányszor kell még ezt elszajkóznom? – felállt, és közelebb ment az egyik őrhöz - Ennyire hülyék vagytok? – kiabálta, majd ütögetni kezdte a fickó fejét.
-    Nem testőr, – szólalt meg Boris - kurva akar lenni.
-    Üdvözlöm. Matthew Wetters – és a beépِített ügynök a kezét nyújtotta.
-    Szóval prostinak jelentkezik? Maga? – kérdezett vissza kételkedve - Motozzátok meg! – szólt az őröknek a Főnök néven illetett személy, és ketten azonnal végigtapogatták. Semmit sem találtak. 
-    Nincs rejtegetni valóm, csak van egy... betegségem, ami miatt – maga is láthatja – órákig áll a farkam. Mint ahogy most is. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. 
Mindeközben sikoltásokat lehetett hallani a szomszéd szobából.
-    Az eszem megáll! Boris!
-    Igen, uram!
A kiáltások erősödtek.
-    Miért cipelsz elém minden álló farkú majmot a bárból? Tudod, hogy ezért mit fogsz kapni? – és felvett egy húsz centis kést az asztalról.
-    Ne, uram, csak azt ne! De hát azt mondta, hogy ő profi! Meg azt, hogy tőle ezt senki se csinálja jobban! Higgye el, a saját szememmel láttam, ahogy a vécében meghúzott egy kurvát, aki kétszer el is élvezett. És akkora méretes kékerese van, hogy még az repedtsarkú sem tudott hirtelen mit kezdeni vele, mert csak a száját tátotta.
-    Mert neki az a dolga! – oktatta ki Borist.
Valaki torka szakadtából ordított a szomszédban. De ez a jelenlévőket egy cseppet sem érdekelte.
-    És ez így igaz! – szólt közbe Matt, hogy mentse hígagyú „haverját”. Próbált ő is lazának tűnni. Nem merte még egyszer megkísérelni a szoba leírását. Túl sokan voltak.
Az ajtó kinyílt, és egy nő jött ki rajta. Kitárta egy másiknak, akinek rettenetesen vérzett a keze. Látszott rajta, hogy alaposan megverték, és három ujját levágták a bal kezén.
-    Ha még egyszer lopni merészelsz, nem leszek veled ennyire nyájas! Értetted? – ordította az asszony, aki az ajtót tartotta, majd a többiekhez szólt:
-    Látjátok? Így jár az, aki kokót merészel csórni a főnökétől! – majd a földre vetette, és leköpte. Odament a mosdóhoz lemosni a kezeit. Mindkettő könyékig véres volt.

Matt ledöbbent. Szóval mégis igaz! Rettegésben tartja őket, azért nem mond senki semmit. Elképesztő! Ki a fene ez az asszony? A fickó nője, vagy valamilyen rokona, talán az anyja?
-    Ha gondoljátok, dugjátok meg! De később kötözzétek be a kezét, és vágjátok a szobájába – mondta. – Ugyanis ennek a ringyónak még bizony nagyon sokat kell ma dolgoznia! - erre ketten az őrök közül felemelték a lányt, és kivitték a szobából.
-    Lou! – szólt a harmadiknak.
-    Igen, asszonyom!
-    Takarítsd ki a szobát. Az a hülye kurva rendesen összehányta.
-    Igenis, asszonyom! Te és te, befelé! – mutatott Lou két másik fegyveres őrre, akik bementek a szobába.
A fegyveres testőrök takarítják az okádékot? Elképesztő! – gondolta Matt.
-    Ki a fene ez a díszfasz? Alejandro, azt hittem kézben tartod az üzletet, mit keres egy vendég a szobám előtt?
-    Állást kér. Ha hiszed, ha nem, de azt mondja, hogy ő tud a legjobban dugni!
-    Nem mondtam, hogy a legjobban, de eddig minden partneremet 300% - ra kielégítettem, és higgye el, nem volt kevés - mutatta be magát öntudatosan – a nevem Matthew Patrick Wetters, erotomán vagyok – nyújtotta volna a kezét is, de látta, hogy a nő el van foglalva a kézmosással.
-    Hiperszexuális, mi? – kérdezte az asszony, akinek a nevét Matt még mindig nem tudta.
-    Pontosan.
-    Akkor gyere közelebb, és mutasd magad!
-    Itt? Mindenki előtt? – érdeklődött döbbenten.
-    Szégyenlős vagy?
-    Nem, dehogy! – mondta, és lassan elkezdett vetkőzni. Ezt a kis vetkőző show-t elgyakoroltatták vele a felkészülés során. Hát akkor most előadta. Igaz, zene nélkül, de nem baj. Ez most élesben megy.
Teljesen levetkőzött. Anyaszült meztelenül állt az enyhén dagadt asszony, és a fegyveres pincsijei között. A szeme sarkából ki tudta venni, hogy az egyik fickó igencsak elkezdte a száját nyaldosni, miután megszabadult az alsójától is.
-    Fordulj meg! – szólt a nő. Matt engedelmeskedett.
-    Hát ez rettenetes! Reméld, hogy a teszten átmész, különben darabokban küldjük haza a tested! Értetted?
-    Persze – bólintott nyugalmat erőltetve magára – de milyen teszt?
-    Pablo, Morty, Peter utánam a szobába! Hozzátok az új fiút is! Rég nem dugtam, leteszteljük!

A kémszervezet alkalmazottai a beépített ügynök minden szavát hallhatták a fülében lévő adóvevő segítségével. A hallottakból ítélve bementek egy szobába, ahol szexuális aktust kellett lebonyolítania. Viszont azt nem tudják, hogy ebben mindenki részt vett-e, vagy csak az ügynök és a nő.
Olyan egy óra tizenkét perc után, amely idő alatt, csak nyögéseket lehetett hallani, egy lövés dördült el. Ezután már csak a nő, és az egyik testőre beszéltek. Azóta nem hallották a beépült ügynökük hangját. Negyven hat perccel a lövés után egy halottaskocsi állt meg a bár hátsó bejárata előtt. Egy koporsót vittek be, néhány perc múlva pedig vissza az autóba. Valószínűleg egy tetemmel együtt.

Nem egész három óra múlva McRoy hadnagy már a gyászbeszédjét írta az elhunyt ügynöke emlékére:
„Ezen a napon Zack Maldoy, David Marshall, John Silverman, Matthew Patrick Wetters nevekkel illetett ügynökünktől búcsúzunk, aki valójában Zeko Hiraoka néven született. Bátorságáért, szorgalmáért és azért, mert kész volt életét áldozni egy lényegesen fontos cél érdekében ezennel – sajnos már csak - posztumusz kitüntetést kap a los angelesi rendőrkapitányságtól. Ez a kitüntetés egy Bátorság Érdemrendet és 200 000 amerikai dollárt foglal magába...”
Hasonló történetek
2965
Hideg, téli este volt ez. Olyan, amin az ember, legalábbis aki teheti, a családjával tölti az időt. Nem, nem a karácsonyról van szó, mert az még odébb van egy kicsit. Csak a közeledő karácsony szellemére akartam utalni, akire jobb, ha előre felkészül az ember. Kivéve persze Bill Garhem, F.B.I. ügynököt, aki még ilyenkor is keményen dolgozott. Kemény munkának ő azt nevezte, hogy a jó öreg Columbo-s stílusában felkeresi kiszemelt gyanúsítottját, és meglátogatja, hátha az, éppen jól érzi...
5285
A lány szaladt, és szaladt. Háta mögül egyenletes léptek zaja hallatszott. Tudta, érezte, hogy az életéért küzd, és ha megfordul, annyi hátrányt szenved, hogy a léptek gazdája utoléri, és akkor vége. Szívét jeges marokként szorította a páni félelem. Léptei lassulni kezdtek. Hallotta, hogy a másik is lassít. Játszott vele, mint macska az egérrel...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: