Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Magányosak

Egyesek szerint talán nincs is szebb annál, mikor a munka végeztével az ember a vonatablakon kibámulva, figyeli az elsuhanó tájat. András is ezt tette, fülében mp3 lejátszójának füldugójával. Kemény napot hagyott a háta mögött, még olykor-olykor elméjébe villantak az aznap eseményei, de igazán azt élvezte, hogy nem gondolhat semmire. Azon kapta magát, hogy számolni kezdi az oszlopokat. Kisvártatva a fülke ajtaja kinyílt egy középkorú hölgy ült le vele szemben:
- Ugye szabad?
András biccentett bágyadtan.
A nő fekete térd alá érő szoknyát, blúzt és egy fekete bőrkabátot viselt, mélyen fekvő barna szemei voltak. Kopottas barna táskáját lerakta maga mellé, kinyitotta, majd elővett egy rongyosra gyűrt újságot belőle és olvasni kezdett. András futó pillantást vetette rá majd ismét elmerült a vonat mellett mosódó útban.

András érezte, hogy a nő időnként oda-oda pillantgat rá. Tovább próbált figyelni az elfutó tájra, ám a tekintet újra meg újra érezte magán. A nő letette az újságot, majd András felé hajolt és bizonytalanul kezdett hozzá:
- Bocsi ne haragudj, azt szeretném megkérdezni...
András kivette jobb füléből a fülhallgatót és kíváncsian nézett.
- Szóval engem zavarni szokott, mikor beülök egy fülkébe, hogy a másik vajon feszeng-e, amiatt, hogy beszélgetni akarjon-e velem és szeretném tisztázni, hogy ugye téged sem zavar az, ha nem beszélünk, csak csendben elvagyunk egymás mellett?
András meglepett arcot vágott, értelmetlenül nézett a nőre, majd felmutatta fülhallgatóját és mosolyogva intett nemet fejével. Visszaültek a helyükre, András szeme pár perc múlva belefáradt az oszlopok számolásába és elaludt.
Hasonló történetek
10173
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
4419
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

DREAMER ·
Életkép.
Villanás.
9;9

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: