Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Magam vagyok... Október

Magam vagyok. Egyedül. Szobám falai sötétednek. Ősz van. Csendes, aranyleveles ősz. Hol vannak a többiek? Csak magam vagyok. Egyedül. Barátok, emberek. Hol vannak ők! Barátok! Voltak egyáltalán? Látszólag. Mégis. Hol voltak, amikor bajban voltam? Elszaladtak. Mit csináltak, amikor nekem valami fájt? Magukról panaszkodtak. Jó kedvem volt. Elrontották. Szerencsés voltam? Irigyeltek. Barátok. Megpróbáltam. Nem sikerült. Elengedtem őket. Nem jöttek vissza. Hátra sem néztek. De már nem bánom.

S most magam vagyok. Jobb is így. Ősz van. Szeretem az ősz hangulatát. A hűvös időt és a ködöket. Magam vagyok. Nézem a hársat az ablakban. Fújja a szél. A fáról hullnak az aranylevelek. Mint a vendég kezéből a pénz, amikor menni készül s az asztalra dobja. De jön a fogadós és megszámolja. Zsebre rakja, magával viszi, s a levelek eltáncolnak a szélben.
Sötétedik. Az éjszakák már hűvösek. A növények levelei reggelre dermedten hullnak le a földre. Nemsokára vadlibák búcsúzóját hordja majd a szél, s akkor felbúgnak a gépek a földeken. Aztán egy hűvös reggelen fehér lesz a tarló. Akkor megérkeznek a fekete hírnökök, és károgva szállnak alá a határba.

Én kimegyek oda, hogy kalapomat megemelve üdvözöljem Októbert.
De most még csak szeptember van, s én magam vagyok. Egyedül. De nem unatkozom. Olvasok. Mindig. Könyveim lapjai gyorsan fogynak, míg én ülök a fotelban. A történet megelevenedik előttem, s én hőseivel együtt kalandozom. Megnevettet és megríkat a könyv. Emberek. Csak ríkatni akartatok. De én erősebb voltam.
Magam vagyok. A lámpám ég, pedig még fönt van a nap. Nap! Nem szeretem a napot. Fényes. Nem lehet bújni előle. A félhomály barátságos. Igen, ő a barátom. Nem ember. Ha szépen kérem, elrejt a kíváncsi szemek elől, s akkor megint magam lehetek. Egyedül.
Nemsokára este van. Várom már. Olyankor minden szép. Olyankor felkelek fotelemből, és könyvemet helyére téve sétálni indulok.

Sétálok. Utamon csak árnyékok kísérnek. Ők a barátaim. Nem emberek. Jókedvem van? Velem örülnek. Nem moccannak. De várj csak! Most megmozdulok. Látod? Már ugranak is. Nem szólok,de ők így is értenek. Beszélni van kedvem? Ők meghallgatnak. Nem szólnak közbe. Szavaimat őrzi az idők végezetéig, s titkaim náluk rejtve maradnak.
Sétálok. Egyedül. Utamon csak két fekete árnyék kísér. Lábam körül lopóznak, míg kiérünk a határba. Ott elválnak tőlem, s az úton nyargalnak. Oly kecsesen emelik a lábaikat, mint nemes, fekete paripák kiket visszatart a gyeplő a száguldástól.
Akkor annyit mondok:- Futás! a gyeplő meglazult,s a paripák süvítenek előre - árnyaim is úgy futnak. Én csak sétálok. Embernek születtem.

Sötét van. Este lett egészen. Ködös a táj. Fázom. Ideje indulni haza. Füttyentek. A gyeplőt megfogta a kocsis. A paripák rögtön megállnak, s visszafordulnak a hazavezető útra. S mire füttyöm hangját elnyeli a távoli sötét, árnyaim már előttem állnak.
A határ végén megállok és visszanézek, de az utat már elnyelte a homály. Fáradt vagyok.
Otthon jó meleg van. Leülök a fotelba, és kézbe veszem könyveimet. Árnyaim a lábamnál hevernek elnyúlva. Olvasok.
Késő van. Becsukom könyvem fedelét, s fölkelek. Két árnyék pattan fel mellettem. Kimennének. Ajtót nyitok.
Most megint magam vagyok a sötétben. Egyedül a házban. Más fél ilyenkor. Én nem.
Álmos vagyok. Ágyba fekszem. Az utolsó fény is elalszik. Sötétség borul a házra. De én a sötétségben sokat látok.

Csönd van. Hallgat minden. Oly bizonytalan vagyok!
De ekkor kint megszólal magányom őrzője. (Lehunyom szemem, és lassan álom kúszik rá. Nem félek.) Az ugatása zene füleimnek. Csengő, messze szálló zene. Pihenésem barátaim őrzik, s így én bizton alhatom.
Hasonló történetek
18039
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
20911
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sarah Kelsey ·
Szép történet. Engem valami nagyon megfogott benne. :)

Elegemvan ·
Ez az első novella ami nem horror és elolvastam (kötelezőt nem számítva), és, nem azt mondanám hogy le vagyok nyűgözve, mert az teljesen más érzés, viszont nagyon megragadott az írásod, de nagyon. Kicsit mintha tükörbe néznék, de vannak különbségek. Elismerésem, ez nálam 10/10.

Beuniff ·
Helló.

Sajnos nagyon kevés valóban önzetlen ember van a világon. Ez ellen nincs mit tenni. De az írás nagyon szép volt, ismerős hangulatokkal teletűzdelve, a dühítő megbízhatatlanságból egyenletesen haladva a teljes megnyugvás felé. Ügyes! :wink:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: