Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lusie nyara 1. rész

Hűs szellő söpört végig a szobán, meglebbentve az ablak előtt hullámzó, fodrokat vető fehér, áttetsző függönyt. Ebben a nyári melegben így esténként Lusie mindig nyitva hagyta az ablakot, hogy a napközben szaunává melegedett szobát friss levegő járja át.
Az ágyon feküdt, szemben vele egy romantikus esti film ment, tizenhatos korhatárral, de nem kötötte le a lány figyelmét. Lusie már rég kinőtt abból a tinikorból, amikor nyálas, szerelmes filmeket nézett reggeltől estig, és epekedve várta a szőke herceget, aki fehér lován vágtat hozzá, hogy megkérje, legyen a felesége, és magával vigye fényűző palotájába.
Már elmúlt tizenhét, tisztában volt vele, hogy ha létezik is a szőke herceg, nem fog érte jönni, helyette be kellett érnie a környékbeli átlagos fiúkkal.

Közülük is leginkább a szemközti házban lakó Ronnie érdekelte, a magas, izmos, helyes fiúval már régóta ismerték egymást, jó barátok voltak gyerekkoruk óta, amióta tíz évvel ezelőtt Ronnie szülei megvették azt a házat, és ideköltöztek.
A két gyerek hamar megtalálta a közös hangot, szinte egyfolytában együtt lógtak, biciklizni mentek, sétáltak, bejárták a közeli hegyeket. Csak nyaranta az a két hét volt iszonyúan hosszú, mikor Ronnie és családja minden évben a nagymamához utaztak, több száz kilométerrel odébb. Ilyenkor Lusie számára sokkal lassabban telt az idő, mintha az a két hét felérne egy egész évvel.

Most is Ronnie járt a lány eszében. Vajon mit csinálhat, merre járhat most? Ő is gondol rá minden nap, és várja már, hogy visszajöjjön, és újra együtt legyenek?
Ahogy Lusie gondolatai egyre inkább a távol nyaraló fiúra terelődtek, jobb kezével finoman elkezdte simogatni a melleit. Fel-le körbe-körbe járatta tenyerét közepes méretű dombocskáin, majd behunyta a szemét, és az eddigieknél sokkal erősebben gondolt Ronniera.
Csak egy topot viselt felsőtestén, a meleg miatt ezen kívül csupán egy rózsaszín, cicamintás bugyi volt rajta. Levette a topot, félrehajította az ágya mellé, és tovább simogatta egyre feszesebbé váló melleit. Érezte, hogy mellbimbói megkeményednek, a lélegzete gyorsabbá válik. Megnyalta a szája szélét, mert kezdett kiszáradni, és most már a másik kezét is használni kezdte. Végigsimította a testét, a nyakától a hasán át a combjáig, majd finoman a punciját kezdte izgatni. Érezte, hogy már átnedvesedett a bugyija, ezért gyorsan levette magáról, és azt is valahova az ágy mellé dobta, nem is figyelte merre repül, esze csak Ronnien járt.

Benyálazta bal kezét, és simogatni kezdte a punciját. Finoman izgatta a csiklóját, olykor csak egy ujjal, máskor egész kézfejét használva simogatta néha finomabban máskor kicsit erősebben, intenzívebben nedves nemi szervét. Közben másik kezével a melleit masszírozta egyre keményebben, egyre erősebben nyomkodta össze puha labdáit.
Mikor már elég nedvesnek érezte punciját, két ujját ismét benyálazta, és amennyire tudta mélyen a vágatába nyomta. Halkan felnyögött, a kéj, amely tüzelő nemi szervéből áradt szét a combjai és hasa irányába, fokozottabb mozgásra késztette ujjait, a vágy pedig nőtt benne, hogy ismét Ronnieval lehessen, de már nem úgy, mint eddig, barátokként, hanem úgy, mint egy szerelmes pár. Akarta, hogy Ronnie vele, és benne legyen.

Szemeit erősen összecsukta, hogy minél tisztábban lássa maga előtt Ronnie arcát, és úgy érezze, vele van, és azt a jó érzést, ami puncijából indult és egész testét átjárja, a fiú okozza.
Annyira elmélyült saját maga kényeztetésében, hogy észre sem vette, ahogy szobája ajtaja kinyílik, és egy alacsony, rocker kinézetű, hosszú fekete hajú fiú lép be rajta. Fred volt az, Lusie tizenöt éves öccse, aki azért jött, mert nem találta egyik kedvenc pólóját, amiben másnap szórakozni akart menni a haverjaival, és gondolta megnézi a nővérénél is. De arra nem gondolt, hogy ilyen helyzetben találja majd a lányt.
Fred első meglepetéséből felocsúdva azonnal ki akart menni, mert kellemetlennek érezte a helyzetet, de ahogy ki akart fordulni az ajtón látta, hogy nővére nem hallotta, hogy bejött, és továbbra is nedves punciját izgatta.
A fiún különös érzés kezdett eluralkodni, nemi szerve bizseregni kezdett, és úgy érezte, maradnia kell. Halkan becsukta az ajtót, majd Lusie ágyához lépett, benyúlt a nadrágjába, és elővette merev farkát, majd verni kezdte.
Lusie ebből semmit sem vett észre, szemét csukva tartotta, gondolatai továbbra is Ronnie körül jártak.

Fred óvatosan, nehogy megzavarja nővérét, még közelebb lépett, annyira, hogy a farka alig pár centire volt Lusie arcától, de tovább nem tudott menni, mert az ágy megakadályozta benne. Egyre hevesebben verte lüktető hímvesszőjét, kezdte érezni, hogy hamarosan elélvez, és szerette volna, ha felszínre törő meleg nedvét Lusiera lövellhetné.
Lusie eközben valahol egészen máshol járt. Ronnie karjaiban érezte magát, ahogy az izmos testű fiú fölé hajol, és ritmusosan dugja hatalmas péniszével forró, nedves punciját. Teste már izzadságban úszott, a legördülő cseppek csiklandozták testét, de ez csak fokozta a kéjt, és a lány közel járt a csúcshoz. Halk, de fokozatos nyögéseket hallatott, jelezve, hogy már csak percek kérdése, hogy puncijában egyre gyorsabban ki-be járkáló ujjai eljuttassák a csúcsra.
A végéhez közeledve visszatartotta lélegzetét, csak apró levegővételeket tett, és amint úgy érezte, a kéj a lehető legnagyobb mértékben önti el egész testét, megfeszült, mintha görcsölne, és érezte, hogy puncijából egyszerre rengeteg nedv távozik.

De közben valami más nedvet is érzet. Valami forrót az arcán, ami villámgyorsan kezdett lefolyni a nyakán, és ami kizökkentette eddigi állapotából. Ronnie arca eltűnt, helyette ismét a szobájában találta magát, mellette pedig öccse állt. Merev farkából fehér nedv folyt, rá az ágyára. Lusie hirtelen arcához kapott, félig elkente, ami ráfolyt, majd kezére nézett, hogy lássa, mi az. Az áttetsző, ragacsos folyadék Fredtől származott.
Lusie elborzadva nézett megszeppent öccsére, aki ijedtében még a farkát is elfelejtette eltenni. Lusie hirtelen meglepettsége egyre inkább dühvé alakult át, és úgy érezte, meg kell fojtania Fredet, aki továbbra is olyan mereven állt, mint a még mindig fehér nedvet pumpáló pénisze.

Folytatása következik
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lara Fabian ·
Úristeeen!!!!!!!!!! Hát ez meg mi a fene?????? :angry: Maszturbál a kiscsaj,bejön a tesó és ráveri az arcára a farkát?????? :flushed: Borzalmas.
kukulkán ·
A történet bármennyire is meghökkentő,de realitás alapja van.Bizony megtörténnek ilyen dolgok testvérek között,sőt még cifrábbak is.

Künzler ·
Fúúú ez gusztustalan! Családi sex?! Na neee.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: