Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

LND-A luxuskollégium

Sinen megrettent, kuporgott a szekrény és a fal által bezárt szűk helyen. A hideg rázta, lúdbőrzött, a szobát ahová bemerészkedett John Mars, a kollégium legmacsóbb tagja lakta.
Eszement fogadás!
Miért is vállalta el, hogy belopódzik és becsempészi a két patkányt John ágyába? Két perc, csupán ennyi, hogy a rágcsálókat kiengedje a dobozból és kisurranjon, de átkozottul rosszkor időzített, mert a nagymenő fiú mintha csak sejtené, hogy baj van, valamiért visszafordult a folyosóról. Felkattintotta a villanyt és elkezdett kotorászni a fiókjában.
A LND az állam egyik legdrágább magánkollégiumának számított megyeszerte, aminek a folyószámlájára a szülők havonta  egész kis vagyont fizettek, hogy a gyerekeik luxus körülmények között élhessenek, míg az egyetem vagy a közeli középiskola padjait koptatják.  Csak az igen gazdagok engedhették meg maguknak, ezért sok minden felett szemet hunytak ott. Ha nő kellett egy fiúnak- felvihette, ha homárra vágyott valamelyik lakó hajnali kettőkor, az sem okozott gondot, megkapta.  Sinen apja étteremláncot üzemeltetett, míg John szülei a bankszakmában mozogtak.  Pénz, pénz és pénz - talán túl jó dolguk van, hogy ilyen ostobaságba belemet - vélte Sinen, aki alig várta, hogy a másik távozzon.
John szempillája megrebbent, alig-alig, de a piros-fekete kockás ing csücske megmozdult a szekrény sarkánál, jól tudta ki a látogatója, az elsőévesek akartak bosszút állni a sok borstörésért, amit ellenük elkövettek, csupán szórakozásból.
Nemrég a földszint közös mosdójában Sinent és egy barátját megfosztották minden ruhájától, a fiúknak pedig anyaszült meztelenül kellett a szobáikba felrohannia, Sinen ráadásul megcsúszott a padlón siettében, elterült a kövezeten. Este hatfelé történt, mindenki a vacsorához készülődött, ilyenkor mozognak a legtöbben a folyosón, sokan látták a dolgot és fakadtak hahotára a láttán. Örömmel figyelte, ahogy feltápászkodik a szőkeség, míg a többiek nevettek, ő a fehér bőrű, kényes testet figyelte, de nem akkor kívánta meg először a feszes fenekűt…A fiú kisugárzása már rég elbűvölte, hordozott valamit, ami delejesen vonzotta, annak ellenére, hogy a lányokat sokkal jobban kedvelte saját neménél.
A szőke vérvörös arccal evett akkor este és olyan pillantásokat vetett felé, mint aki szemmel készül háborúzni, míg ő egyfolytában arra gondolt, eljön még az idő, amikor azt a tekintetet megzabolázza, és megtöri.  Szóbeli megrováson kívül nem lett más következménye a csínynek, igazi durvaságok sosem fordultak elő a kollégiumban, a lakók aránylag jól nevelt fiatalokból tevődtek össze, a szülök vakon megbíztak a hely fedhetetlenségében, és nem véletlenül.
John végzősként már sok mindent megélt, azt is sejtette, hogy Sinen nem cipőt hozott neki ajándékba. Fogta a mobilját és felhívta a legjobb barátját.
- Larson? Van programod ma este? - villantotta ki erős, fehér fogait.
- Tulajdonképpen nincs. – felelte a fekete hajú barátja, akivel majdnem mindig azonos hullámhosszon mozogtak.
- Az jó, akkor gyere át, vár egy kis móka ránk!
Sinen még inkább reszketett, de bízott benne, ha jön John barátja, azok ketten lelépnek nőzni.
A fiú kiment az ajtó elé, amikor Larson érkezett és erős taglejtésekkel sugdolóztak egy-két percig. A két fiatal vigyorogva lépett a szobába, aztán vészterhesen kattant a dupla zár, majd az ágyhoz sétáltak és ráhuppantak.
- Vetkőzz te is - mosolygott Larsonra a meztelenedő John, így a fiú kis gondolkodás után ledobta a felsőjét, arányos, sportos felsőtestét felfedve,  bicepsze kidolgozott, hasa bordás. Nem izompacsirta, de igen formás, épp, mint a barátja, csak John egy tízessel magasabb és súlyosabb. A szoba tulajdonosa végül egy szál szürke, száras alsóban  ült az ágyon, ágyéka domborodásából jól kivehető elég nagy mérete, úgy szunnyadó állapotban is. Barátja a nadrágját magán hagyta egyelőre.
Sinen egészen elzsibbadt, a tüsszentés feszítette, alig bírta visszatartani, talán a rágcsálók irritálták. Nagyon rossz előérzete támadt, a két fiú bezárkózott és levetkőzött, csak nem egymással fognak valamit csinálni? Végigszaladt rajta a hőhullám, az izgalom arcába kergette a vért, lába köze megduzzadt és bizseregni kezdett, tarkóján a szőke pihék felborzolódtak.
A két fiú mosolyogva kezet fogott, majd John megszólalt.
- Akkor ki is fog minket ma este a mennyekbe röpíteni a szopós szájával?
- Haver, na ki is? Csak nem a kis szöszi, a lányos képű Sinen?
Hahota.
Sinen atomnyira akart zsugorodni, hallotta a lépteket, John elkapta a vállát és felrántotta, majd maga felé fordította őt.
- Nahát, micsoda meglepi, szóval utánam koslatsz, engem akarsz Sinenke?
- Nem, dehogy, engedjetek, csak egy hülye fogadás miatt jöttem be, de már megbántam!
- Késő bánat kis pofa, lássuk csak, mi lapul ebben a dobozban - hajolt le Larson, de ahogy felnyitotta a tetőt, úgy azonnal csapta is le, utálkozva helyezte vissza a vastag gumipántot a dobozra, és tette le a padlóra.
- A képmásait hozta, patkányok!
Sinen tüsszentett végre, de ahogy felnézett azonnal lesütötte a szemét, John tekintetéből iszonyatos harag sütött, megrángatta a vállát. Larson John mellé állt és ketten bámulták gyűlölködve. Jonh szája gunyoros vigyorba szélesedett, amikor kijelentette, Sinen vetkőzzön le, vagy a nadrágjába engedik a patkányokat.
A fiú próbált nem könnyezni, bár fogalma sem volt mire számítson. Arca mind jobban sápadt, ahogy levetett ruhadarabjait John kitépte a kezéből és a szekrény felé csapta őket, rá a patkányokat tartalmazó kartonra.
Ketten mustrálták a testét, két vagány, jóképű és izmos testfelépítésű huszonéves, akik már igazi férfinak nevezhetők. Sinen vékonyabb, fehérebb bőrűbb, szőrtelenebb, és bájos arcú. Már csak egy kis alsót viselt, szürke-kék kockást, mert éppen azt a divatot követte.
- A cuki boxeredet is - morogta Larson cseppet sem kedvesen. Igen, John ezért is kedvelte Larsont, néha helyette gondolkodott vagy beszélt.
- De minek? – buggyant ki Sinen száján.
- Mert mi azt parancsoltuk csicska! - zengett John hangja.
A földszinti megfigyelőszobában, ahol egy barna szempár nézte a monitorokat, forró lett a hangulat, John szobáját pásztázta az igazgatóhelyettes. A többire épp csak odasandított, érdekes események kezdtek kibontakozni a három fiú körül. Azt, hogy rejtett kamerákkal vannak felszerelve a szobák, persze a tanulók sejtették, van aki el is várta, de  egyáltalán nem érdekelte őket semmilyen szempontból. A pénzes világban az őrök, és személyzet hozzátartozott a mindennapokhoz, akár egy kellék.

Matt harmincnyolc évesen lett helyettes igazgató, igen jó fizetésért,  amikor pedig leshette, mit csinálnak a fiúk, hogy elégítik ki magukat, vagy kefélnek egy jó nőt, akkor néha arra gondolt: még ingyen is elvállalná. Felesége és kisfia volt, mégis némelyik fiútest annyira lázba tudta hozni, hogy háromszor is ki tudta rá verni a farkát. Sosem élt vissza a felvételekkel, a titkokkal, amit birtokolt, és sosem próbálkozott a fiataloknál, sem zsarolással, sem kezdeményezéssel, csupán magát szórakoztatta a látvánnyal, igazságérzete nem engedett többet.
Ezen az estén Matt úgy döntött, esetlegesen közbelép, ha durva testi erőszak történik John szobájában, de amíg csak játék, vagy szex, ami mindenkinek jó, hagyja a maga medrében folyni a dolgokat. Sok mindent tudott és látott ő már, néha, pont az kellett a fiúknak, amire nem is gondoltak. Sinennek lehet, hogy épp egy, vagy kettő nagy farokra van szüksége a boldogsághoz…

- Vesd le az alsómat! – utasított John, Sinen elpirult nagyot nyelve, míg a másik kettő olyan közel állt hozzá, hogy borzongatta meztelen bőrét a leheletük.
- Vesd le te magad!
- Ne cukkold fel a barátomat, még le talál keverni neked egy taslit!
John megragadta Sinen csuklóját, és az ágyékához nyomta a kezét, rá a forró húsára, ahol éledezett a férfiassága. Igyekezett magát visszafogni, nehogy Larson rájöjjön, sokkal jobban ínyére van a dolog, mint egy visszavágás.
Sinen lejjebb húzta az alsót, majd lehajolt és kiléptette belőle Johnt, mert az meg sem akart mozdulni. Larson közben helyet foglalt az egyik fotelben, mellkasa előtt keresztezte karjait, semmivel sem képviselt kevesebb vonzerőt, mint a barátja. Sinen mindkét fiúra gondolt már a szobája magányában, amikor szélsebesen mozgatta a farkán a bőrt, mert a fiúkra indult be kizárólag.
Larson beletúrt fekete hajába, kezdett izgalomba jönni, pedig csak a lányokat szerette, de a hangulat és másság, a mozizás nyíltan, és a két fiúból áradó visszafojtott tűz, őt is felvillanyozta. Kigombolta nadrágja gombjait, a férfiassága sütött az alsóján keresztül is, mellbimbói merevek lettek, szeme csillogni kezdett.
John a mutatóujját enyhén Sinen álla alá nyomta, a fiú felnézett a szemébe. Összekapcsolódott tekintetükben Sinen meghunyászkodott, megadás-szikrák csillogtak, és a félelemé, John jól olvasott az íriszben.
- Térdelj le, és kényeztess, a golyómat nyald csillogóra, aztán a rudamat mindkét oldalán, utána a makkom jöjjön, nedvesítsd be alaposan, aztán bólogathatsz!
Sinen pénisze egészen megtelt vérrel a hallottaktól, Johné is félkemény lett, akinek sejtése –  mi szerint Shinen homoszexuális, egyértelműen beigazolódott, az ágaskodó férfiasság elárult mindent. A fiú kitágult pupillájába ennek ellenére rémület költözött, csodálattal vegyítve, hogy tetszett neki, ahhoz kétség sem fért. Adott volna neki esetleg egy biztató csókot, de a dobozra pillantva erről letett, erőteljesen nyomott egyet a fiú vállán, aki térdre rogyott és szemezett a méretes, vastag farkával, barna fanszőrzetével.

Matt odalent a megfigyelőszobában előre gondolkodott, John nem az a fiú, aki majd beéri egy kis szopatással, kis gondolkodás után odarendelte a személyzet egyik tagját, és összeszedett vele néhány holmit, majd felküldette John szobájába.

Amikor megszólalt a csengő, John bosszús lett, épp bele akarta nyomni a szőke fejét a lába közé.
- Ott maradsz! - szólt rá, mielőtt az ajtóhoz ment, amit résnyire nyitott.
- Ezt Matt úr küldeti, azt üzeni, szórakozzanak jól.
John elvörösödött, miután elvette a jókora pírtasakot, az orrára csapta a férfinak az ajtót, amit újra bezárt. Larson kérdőn nézett rá – John pedig felemelte a mutatóujját. A zacskóba kukkantott kissé megmozgatva az ott lévő dolgokat, két beöntő készülék, pár óvszer, síkosító és még néhány szexkellék. John erősen elvörösödött, majd az egészet Larson kezébe nyomta.
- Nézd meg magad, minden van, ami csak kellhet, a kis hülyét majd szopás után készítjük elő.
Sinennek fogalma sem volt mit rejt az ajándék, de nem is érdekelte, John újra elé állt, belemarkolva a hajába.
- Kezd el! - szólt szigorúan.
Sinen beharapta a száját, roppant vonzotta az erőteljes hímtag, mi több, teljesen lázba hozta, de nem akarta magát erőszaknak megadni.
- Mi lesz már? - harsogta Larson. – Kezdődjön az előadás! - Sinen fejét az ágyékához nyomta, a fiú levegőt is alig kapott.
- Nyald! - szólt az utasítás, a reszkető test pedig beadta a derekát, nyelve lassan kezdett mozogni a herén.
- Ez az, finomabban, élvezd a helyzetet kis ribanc, mutasd meg, mennyire odavagy értem! - Shinent elbódította a férfias illat, szemei le-lecsukódtak, csak nyalt egyre mohóbban, be is szippantotta egyik vagy másik golyót. Lassanként elfelejtette azt is, hogy került oda, a helyzet jobb és szebb, mint álmaiban. A pénisze merev dárdaként állt, tetejére kéjcseppek gyülekeztek, néha-néha mintegy véletlen odaérintgette John lábszárához, borzasztóan finom kéjt okozva vele magának. John persze észrevette és felvillanyozta a dolog, de nem adta neki semmi tanújelét, úgy tett mintha nem érzékelné.
Sinen közben az izmos combokba kapaszkodott, John a tarkóján tartott a nagy tenyerét. Larson közben felállt és közelebb ment, szuszogása szapora, egészen közelről bámulta a dolgok alakulását. A nadrágja egyszer csak a padlóra esett, John egy röpke pillantást vetett a vastag rúdjára, majd nézte amint Larson a tenyerébe köp, hogy magát simogassa.
- Ne már, gyere ide, kettőnket is ki tud egyszerre szolgálni a ribanc, meg sem kottyanunk neki! - Sinen ekkorra már John farkát nyalogatta, sőt, a vaskos makkot kezdte el szopogatni ízlelve. John gerince ívbe feszült, széles vállai még nagyobbnak tűntek, hátizmai megfeszültek, Larson megcsodálta a tökéletes izomzatát.
Sinen igazán finoman szopott, amikor alig pár centire megjelent Larson fallosza is, váltott, azt kapta be, szopogatta, majd visszatért a másikra. Sinen nemsokára próbálta mohón mindkét farkat egyszerre betömni a szájba, Larsonnak eszébe sem jutott, hogy életében először ér a legjobb barátja intim testrészéhez az övé. John befelé szívta a levegőt miatta, néha elképzelt Larsonnal ezt-azt,  azt hitte azonnal elsül, az elektromossághoz hasonlatos kéj mindkettőjükön egyszerre suhant végig.
Sinen szájába nem fértek el egyszerre a fiúk, így azok arcához nyomott farokkal váltották egymást, Sinen egész állkapcsa elzsibbadt, amire szinte egyszerre a két barát összeélvezte az arcát. Megalázóan csorgott a sperma az álláról is, le a mellkasára, még a vastag, süppedős szőnyegre is jutott bőven.

Matt közben odalent teljesen lemeztelenítette magát, lábait szétvetve bámulta a hármast a képernyőn keresztül, keze a férfiasságát simogatta, néha megcsipkedte a mellbimbóját vagy hátra nyúlt, hogy a fenekét simogassa, főleg a nyílás körül, ott élvezte a leginkább.

- Jól esett ribanc? - emelte meg Sinen fejét John.
- Elmehetek most már? – kérdezett vissza a fiú.
- Nem - ingatta fejét a fölötte magasodó alak. Sinen könyörgőre fogta, ígérgetni kezdett: soha többé nem tesz semmit a fiúk ellen, John azonban nem kegyelmezett.



Folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Homeros ·
Ajánlották a szerzőt és nem csalódtam! Minden elismerésem!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

Annia69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: