Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

LND - A luxuskollégium 2.

Matt a bekamerázott megfigyelő irodában elélvezett, ondója nagy része a fekete bőrborítású forgószékére csorgott. A remegés még hullámzott benne, már megint sikerült nagyobbat és jobbat élveznie, mint a feleségével. Elkapta a lelkiismeret-furdalás egy pillanatra, felesége és lánya arca jelent meg lelki szemei előtt.
- Micsoda egy fráter vagyok! – káromkodott megtörölve és rendbe téve magát. Szája gúnyosan elhúzódott, ábrázatán a bűnbánat csücsült. Ki is ment egy szendvicset bekapni a büfébe, majd egy cigarettára, de amire visszatért, újra lekötötte figyelmét a hármak játéka.

- Engedjetek! - vinnyogta a szőke a fürdőben, ahol hárman álltak a zuhany alatt, egészen összepréselődve, két erős tenyér is mosta Sinent, a fiúk maguk közé vették a vékonyabb testűt. Larson hamar elunta, nem találta annyira izgatónak a dolgot, mint barátja,  megtörölközött, magukra hagyta a fiúkat, az ágyra vetődve várakozott inkább.
Sinen lehunyta a szemét, John lassan futtatta rajta végig a kezét. Nem nyúlt hozzá olyan erősen, mint amikor lefogta, hogy a meleg víz a tartályból a feneke belsejébe csurogjon. Shinen gondolatban kimosta magát már belülről, de egészen más körülményeket képzelt el. A valóság megalázta, míg a mellékhelyiségben tartózkodott feszülő hassal, a fiúk kint megvacsoráztak, és nevetve kiabáltak be hozzá, hogy igyekezzen, mert neki nem marad semmi. Mintha tudott volna enni!
A végén egészen megkönnyebbült, amikor pedig elképzelte, hogy tiszta alfelét hogyan is kényeztetik majd, olyan merevedése lett, hogy szégyellte. Egyszerűen nem akarta, hogy a két fiú csicskáztassa szexuálisan, csak mert kezdőéves. Ha más helyzetben teremtődött volna a hármasuk, bizonyára élete legkellemesebb élménye, na de a patkányos dolog miatti bosszúból…
Sinen szája lefelé görbült, pedig John lassabban, érzékibben szappanozta. Épp a nagy tenyerek a melle körül dörzsölték, akaratlanul is felsóhajtott. A szappanozó kéz ekkor lejjebb siklott, Sinen feje hátrahanyatlott, felnyögött.
John, hogy barátja nem volt jelen, bátrabbá vált, kezébe vette saját szerszámát, enyhén habos kezével mozgatta a fitymája felett a bőrt, míg szája a fiú mellbimbójára tapadt. Mennyire régen vágyta a Sinent…
A meleg víz ömlött, a fiatalok egyre inkább megfeledkeztek az alap felállásról. Sinen nemsokára érezte John nyelvét a fülénél csiklandozni, alig bírta ki, hogy meg ne érintse a másik szerszámát, aminek hegye a hasához nyomódott ritmikusan. Ágyéka és golyói feszültek, az elő nedveit a víz rég lemosta. Ez már túl sok volt, de nem csak neki, a másik fiúnak is, akinek eszébe jutott a patkányos doboz, annál is inkább, mert Larson résnyire nyitotta az ajtót és bekiáltott, elaludtak-e. Ez véget vetett az idilli pillanatoknak, John azonnal elzárta a vizet.

Sinen ismét szolgává vált a szobában. A két fiú sasként körözött, míg ő álldogált fogvacogva.
- Tudod mi az a rimming? - kérdezte élesen John.
Sinen a fejét rázta.
- Ne mondd, hogy egy ilyen kis szobacica, nem ismeri a segg nyalás fogalmát?
Shinen összerázkódott, Larson rózsaszín gumipénisszel enyhén csípőset vágott a fenekére, majd még egyet és még egyet.
- Ülj az ágy szélére! - hangzott ezután a parancs. Larson elhúzta az erezett dildót Sinen orra előtt, a látványtól a fiúnak kiszáradt a szája, farka lüktetővé vált. Majdnem húszcentis, vastag, nagy makkot utánzó játékszer, ami minden farok imádót beindít.
- Szoptál már farkat, igaz? - vetette közbe John – Mutasd a technikádat! - Ezzel kivette barátja kezéből a játékszert, és Sinen szájához érintette, aki próbált ellenállni, szorosra zárt ajkakkal, pedig csak úgy csorgott a nyála, annyira kívánta.
- Gyerünk bébi, egy kis hímringyónak értenie kell az ilyesmihez! - A két fiú ott magasodott előtte, Sinen szeme bekönnyezett, szája azonban önállósította magát, a játék makk része már ajkai között be is tolult.
Nem akarta elárulni mennyire mohón kívánja a szopást, főkén azt gondolva, hogy John méretes farka az. Egy ideig sikerült is elhitetnie, hogy neki nem tetsző a dolog, de ahogy John a vállának préselve magát, tologatni kezdte ki-be a dildót, egyre mohóbban szopta, remegésre bírta minden porcikáját.
Larson barátja kezét félre nyomta, majd az ágyra döntötte Sinent, annak csak térdtől lógtak le a lábai a szőnyegre. Larson a fiú feje fölé mászott, majd egyszerűen feltérdelt, Sinen feje a telt herék alá került.
- Nyalj ki szépen! - Larson egyáltalán nem vágyott olyasmire, sosem kívánta a rimminget, pláne nem egy fiútól, de megbeszélték a barátjával, a megaláztatás részéhez fog tartozni. Így Larson széjjelhúzta farpofáit, nagyobb terpeszt nyitott, alig három centi választotta el attól, hogy Sinen arcára üljön.
A fiú ezt azonban végképp nem akarta. – Még, hogy ő az alfelét Larsonnak, na nem, soha! - ismételgette magában. Megfeledkezett hirtelen arról, két mennyire erős alak túsza lett a butasága miatt, szeme villámokat szórt, karjait, lábait megfeszítve letaszította magáról Larsont, hogy az majdnem leesett az ágyról.
- Na várj csak! Ezt most nagyon megkeserülöd! - amikor azonban csattant volna a jókora pofon, John megállította az ütni készülő kezét.
- Hé, nem hagyunk a csinos pofikán nyomot, nem csúfítjuk el a szépséget. Figyeld csak, milyen engedelmes lesz azonnal!- Ezzel John mászott Sinen feje fölé, az pedig alig bírta levenni tekintetét a herékről és az arcát csiklandozó péniszről.
- Sinen - lihegte John - kapd be a farkam.
- Nem…nem, nem….- John benyomta magát enyhe erőszakkal, a szőke pedig nyalogatva ízlelgette a makkot, sós íze és az élmény mindinkább fátyolossá tette tekintetét.
Larsonban viszont egyre inkább tobzódott a harag, amiért egyértelműen, Johnak nagyobb sikere volt a nyeglénél.
- Úgy látom, ez a ti kis mocskos játékotok, hozatok inkább egy lányt magamnak, egymásnak valók vagytok!
- Hé - nyöszörögte John - ne menj már el, te jössz utánam, aztán meg is keféljük.
Larson végül maradt, de nem érte be álldogálással és nézelődéssel.
- Megkínozlak - motyogta, mielőtt a dildóra köpött, majd Sinen lábait feltolta amennyire csak bírta. John hátra-hátra, tekerte a fejét, hogy lássa, amint barátja elkezd körözni a műpénisszel Sinen ánusza körül.
A fiú állhatatosan pillantott vissza rá, John pedig szopatta magát még kis ideig, de a világért sem akart lemaradni arról, amint a rózsaszín rúd becsúszik abba a pompás kis fenekébe.
Sinent egészen átjárta vágy, annyiszor elképzelte már, hogy ilyesmit tesznek vele…Menyire akarta, hogy megdugják a seggét! Minden porcikája remegett érte, csak szégyellte a két nagyképű előtt átengedni magát a vágyának.

Odalent Matt a kezeit dörzsölgette, feszülő pénisze érzékenyen nyomódott az alsója szövetének, de várakoztatta magát, a végtelenségig akart izgulni. És majd csak akkor magához nyúlni újra, amikor már egy pillanatig sem bírja. Egy tükröt vett elő zsebéből, ágyéka elé helyezte, a domborulatát meztelenül, de még úgy ruhában is szerette nézni. Csupán a tükörképet simogatta meg kemény falloszának, beharapott szájjal, nagyokat nyeldesve, aztán megint a képernyőnek szentelte magát.

John nevetett. Úgy tűnt, mint valami vicc először, de amikor rájött, hogy Sinen komoly, miközben a dildó vége a fenekében mozog ki-be, Larsonnak köszönhetően, átérezte az igazi erotikát, amitől meg is ijedt.
- Szóval meleg vagy? – kezdett kötekedni.
- Nem igazán - válaszolta Sinen kissé elnyújtva, mert végre az, ami kellemesen feszítette, beljebb szalad, a dildó feléig csusszant benne.
Ekkor John vette át az irányítást, majdnem egészen kihúzta a játékszert Sinenből.
- Válaszolj, vagy nem kapsz tömést!
- Nem tudom. Talán.
- Szóval csak a különleges fickók izgatnak fel?
- Lehet. Óóóó. - Shinen nehezebben lélegzett ekkor.
- Akarod, hogy a játékot felváltsa az igazi, kemény és forró faszom?
- Nem, ó nem, jaj, én nem.
A két barát röhögni kezdett, Larson egy másik, rövidebb, de még vastagabb műanyag péniszt vett elő, azzal közelített Sinen szájához.
- Hogyha nem akarsz beszélgetni velünk, akkor szopikáld ezt! - Sinen bekapta a műanyagot, szája egészen köré szorult, Larson nem kegyelmezett, majdnem a torkáig tolta. Kis idő múlva gondolt egyet és saját kemény, már szinte fájdalmasan merev vesszőjét helyezte a szájába.
- Addig szopsz, amíg a torkodra nem élvezek! Ha nem, akkor jönnek a patkányok!

Matt ekkorra veszítette el az önuralmát, felállt, kioldotta nadrágja gombjait, falloszát az asztal lapjának szélére helyezte, és csak bámulta, mert imádta nézni. A tükröt is elé tartotta, így megkettőzte a látványt. Másét is szívesen nézte volna már élőben, de arra egyelőre még nem volt elég bátorsága. A kemény fa, jólesett neki, az is, amikor enyhén, hengerszerűen mozgatni kezdte a lapon a farkát, icipicit jobb irányba, majd ellenkezőleg, aztán rátenyerelt finoman, és kissé megnyomta. Szerette a cseppnyi és különleges fájdalmakat.
Közben zsebéből elővette a fekete rezgő körlap alakú vibrátort is, gumis részének segítségével a golyói alá szorította, végül bekapcsolta az elemes szex-kelléket kis fokozatra. Az ánuszáig ért a kellemes bizsergés, Matt ekkor megint hengergette a farkát, nyomott párszor rá, aztán a markába vette a szerszámát…

Sinent közben John elkezdte kefélni a dildóval, de közben arra gondolt, milyen jó is lenne lecserélni azt, saját farkára. Így tett nemsokára, előkerült az óvszer, síkosító és Sinen megérezte azt végre, milyen, amikor húsvér farok, tolul belé.
Larson még mindig orálisan elfoglalta Sinent, John pedig széles vállára helyezte a fiú egyik lábát, míg a másikat kifelé tárva tartotta, és szépen, lassan benyomult a már kitágított helyre. Larson ekkorra a csúcsra ért, gerince ívbe feszült, elkezdett élvezni, minden magját lenyelette Sinennel. A fiú nem ellenkezett, akarta, hogy mielőbb vége legyen a dolognak Larsonnal, hogy nézhesse, mint keféli őt John.     
Utána Larson is nézte, nemcsak ő, tekintete összekapcsolódott Johnéval és ekkor kötődött közöttük az a lehelet vékony, finom szál is, ami csak azok között alakulhat ki, akik összekapcsolják testüket.
John is észlelte, egy kis érzelem is van már ott, de nem akarta tudomásul venni, mind keményebben és gyorsabban lökte magát a fiúba, szorítása a lábszárán erős, ágyéka csak úgy csattogtatta másik alfelének, Sinen pedig nyöszörgött, majd nyögött, akár a ribancok.
- Élvezz szajha, élvezz, jövök, mooooost!


Folyt. köv.
Előző részek
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Igazi AelM-es, tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: