Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lift sztori

Enyhén kapatos állapotban is tudtam, hogy ismeretlen az a srác, aki belépett mellém a liftbe kora hajnalban. Aranyosan festett nagyon és el is vörösödött amikor valami köszönés félét dünnyögtem neki.


Vad ruhát viselt, a farmere feszült a lábán, hosszú szárú bakancsába felemás cipőfűző volt, és rózsaszín póló kandikált ki a bőrkabátja alól! Nem egy férfias öltözet, de tetszett nekem, olyan természetességgel viselte a szokatlan kombinációt, mintha a teste részét képezné a ruha. 
Ahogy felfelé siklott a lift beszívtam a citrus illatot, amit a parfümje árasztott és legszívesebben odabújtam volna hozzá, hogy megízleljem a száját. Biszexuális beállítottságú vagyok, ám fiú kalandom, még nem igen volt addig. Inkább, csak a fantáziám csapongott az azonos neműek iránt.


Azon járt az eszem, hogy ismerkedhetnék meg a szőke, göndör hajú sráccal közelebbről is, amikor egyszer csak rázkódtunk egy nagyot, hirtelen megállt a lift két emelet között!


Zavartan néztünk egymásra, a fiú nagyokat pislantott.


- Ez most megállt? - kérdezte elkerekedő, zöld szemekkel én pedig csak megvontam a vállam, és elkezdtem össze-vissza nyomkodni a gombokat, hátha elindulunk újra. Hiába jártak az ujjaim, beszorultunk a liftbe, nem volt mit tenni.


- Dörömböljünk, érdemes? - kérdezte egyre sápadtabbá válva, majd eltolt az útból és szabályosan neki esett a gombsornak.


- Nem nyílik, nem sikerül most, hogy fogunk kijutni, én nem bírom a bezártságot!


- Nem kell pánikba esni - csillapítottam - még tönkreteszed az egész rendszert! Nyugalom, legkésőbb reggel úgyis észreveszik.


Mit mondjak?


Elképzelni sem tudtam izgatóbb helyzetet, mint egy ilyen édes, helyes fiúval összezárva lenni! Belül mosolyogtam, és csak reméltem, hogy az arcomon nem látszik!


- Én ki akarok menni, érted? Van nálad mobil? Az enyém lemerült, pont tíz perccel ezelőtt, a fenébe is! - A kis metál színű telefont kikapta a zsebéből, és noha tudta használhatatlan,  megpróbálta bekapcsolni, természetesen sikertelenül.


- Nincs nálam – füllentettem - buliból jövök, oda meg minek? Semmi baj nem lesz, lehet, hogy két perc múlva elindul ez az átkozott fémrakás.


- De ki akarok menni, megfulladok! - Igazolásul a levegőt is szaggatottan lélegezte, én pedig megijedtem kissé attól, hogy esetleg valamiféle asztma - szerű roham tör rá.


- Pihenjünk, hajnali fél négy van, azt a két - három órát kibírjuk, amíg valaki észreveszi a dolgot. – Lecsúsztam a fal mentén, az sem érdekelt, hogy koszos volt a lift alja. Eléggé elfáradtam az éjjel, és a sok tánctól egészen megfájdult a lábam is. Ő egy percen belül utánozta a mozdulatomat,  ott ültünk egymással szemben, alig egy méternyire. 
Elkezdtem nézegetni, végigjárattam a szemem a világos színű tincsein, a hosszú szempillán, a szép száján, és már ennyitől is beindult a fantáziám. Le is nyúltam a nadrágomhoz, hogy megigazítsam az egyre duzzadó farkamat. Persze ő tisztán látta, mi a helyzet... Ahogy a tekintetem a lába közé siklott azonnal összezárta a combjait és elvörösödve hajtotta le a fejét a térdére.


Én egyre többször igazgattam magam, a végére pedig ott maradt a kezem a lábam között, mert nagyon jó érzés volt és elkezdtem nyomkodni a herémet, simogatni a farkamat a nadrágon keresztül.
A srác úgy tett, mintha nem venné észre, ami persze a mi helyzetünkben lehetetlenség volt. Oda-oda pillantgatott a lábam közé, és kezdett egyre többet mocorogni, felizgatta az, amit lát.


Ettől még bátrabbá váltam, levettem a kabátomat és a fenekem alá tettem, de amint ültem vissza, már húztam is a cipzárt lefelé, és amikor újra kényelembe helyeztem magam, benyúltam a nadrágomba. Simogattam a már akkor kőkeményen álló férfiasságom. Ekkor kitört belőlem egy nyögés, ami miatt a srác végre felemelte a fejét, és rám nézett.


Az arca ki volt pirulva és nyelt egy nagyot, amikor belenéztem a kitágult pupillájába. Ekkor nyújtottam felé a kezem, ami alig pár centire állt meg a mellkasa előtt.


- Gyere ide, gyere és kényeztess!- Nem kérette magát pipacs vörös arccal csusszant oda hozzám, a hófehér nyaka oldalán láttam milyen hevesen pulzál az áttetsző kék ér.


- Hogy hívnak? - kérdeztem elfúlva, mert az ujjaim, ekkor már a vesszőm köré voltak kulcsolódva, és egészen lassan jártak le-fel. Teljesen felhúztam a bőrt amennyire csak tudtam, utána meg egészen lenyomtam.


- Andris vagyok.


- Szép név, engem Tibornak hívnak,  de vedd már át az irányítást! - kértem rekedten. Nem húzódott el, amikor az arcom súrolta az övét, egészen finom illata volt, a hajából áradt a frissesség, egészen mélyen beszívtam az illatát.


Lecsaptam a szájára és csókoltam azokat a vaskos kis, szopós ajkait. Nagyon finom lágy volt, hiányzott belőle a férfias keménység. Leginkább egy puha madártollra emlékeztetett a srác, olyan szeretni valóan simult a kezeim közé, akár valami plüss játék.


Kis idő múlva, a hörgéseink és a nyögéseink hangja töltötte be a levegőt, mert letapiztuk egymást mindenhol, ott a liftben ülve. Becsusszantam a pólója alá, bejártam az izmos kis testét, ahol csak értem. Nagyon jó volt a csók, teljesen feltüzelt vele, ki is húztam a nadrágból a kezemet, hogy mindkettővel őt ízleljem és érintsem.


- Mi van, ha elindul közben a lift, mi meg itt…


- Azt majd úgyis megérezzük, ne félj! - lihegtem, mielőtt felálltam és talpra segítettem őt is.


- Vesd le a nadrágot te is - utasítottam, és amikor látta, hogy a sarokba hajítom az alsómat a farmerrel együtt, akkor ugyanúgy tett ő is.


Csak álltunk és néztük egymás duzzadó szerszámát.
Szép farka volt, kicsit balra hajlott, de tetszett. Olyan tizennégy centi lehetett a hossza és négy centi vastagságúra saccoltam. Láttam már nagyobbat is, de hozzá nagyon illet. A kezeim közé kaptam a forró rudat és a két tenyerem között kicsit hengergettem, mintha gyurmáznék.  Kiszakadt belőle egy nagy nyögés és a felső testét nekem támasztotta, a fejét pedig a vállamba fúrta.


Nemsokára térdre ereszkedtem, hogy megkóstoljam, milyen íze is van. Megnyalogattam a hímvessző tetejét,  miközben rácsorgattam egy jó adag nyálat, aztán elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni. Előbb csak felül, majd oldalra is lesiklottam. Amikor már jó nyálasan csillogott, az ujjaimat köré kulcsoltam és elkezdtem szopni inkább, csak a felső harmadát, mivel én nem szeretem benyelni, ingereli a mandulámat és olyankor a hányinger is elkap.


Szóval egyre gyorsabban járt a fejem és kis idő múlva, éreztem az elő nedűt is, a sós íz szétáramlott a számban.


- Cseréljünk - kértem pár perc múlva.


- Szopd teljesen kőkeményre!- és ő úgy tett, szakavatottan csinálta, a nyelve is mozgott, miközben az ajkai szorosan fogtak közre és velem ellentétben egészen mélyen benyelt. Hú de nagyon jó volt!


- Nagyon ügyes vagy, csak így tovább, amíg tele nem spriccelem az édes kis szádat! - a dicsérettől még buzgóbb lett, már olyan gyorsan szopott, akár a motolla. Meg is lett a hatása, majd kitéptem a göndör fürtjeit az élvezet csúcsán, tele lőttem a száját rendesen. Folyt, csorgott az ajkai szélén az ondóm, de egy részét lenyelte egészen. Nagyon tetszett neki a farkam, mert a végén még apró puszikat is kaptam rá, és még nyalogatott is.


- Jól van, most te jössz - húztam felfelé, majd újra elé térdeltem. Nem akartam lemaradni mögötte ügyességben, ezért minden tudásomat bevetettem. Szopás közben gyűrtem a formás fenekét, a kezem lesiklott a here és a fenék közötti részhez, hogy beizzítsam ott is. Nagyon élvezte, mert hangosabban kezdett nyögni és a hátsóját minduntalan oda nyomogatta a kezemhez, jelezve, izgassam ott.
Ekkor abba hagytam a farkincája kényeztetését, és jó sok nyálat juttattam a kezemre, majd miután újra a számba vettem őt, elkezdtem a jól benyálazott fenekét is megdolgozni. Az ujjam besiklott a forró lyukba. Nagyon szűk volt, egyszerűen rám feszült. Ezért nem is akartam több ujjamat használni, csak azzal az eggyel dugtam végig.


Ki-be toltam, simogattam a záró gyűrűk fölötti részt, köröztem, és néha tövig benyomultam.  Egyszerre nem igazán tudtam a szopásra is figyelni meg az ujjazásra is,  ezért felváltva csináltam.


Abban a pillanatban, amikor éreztem, hogy magára húzza a fejemet én is felkiáltottam és örömmel fogadtam a meleg ondót. Nem vagyok spermaimádó, így nagy részét kiengedtem a számból, de azért megízleltem és finomnak találtam, nem idegenkedtem a dologtól. Szerencsére akadt nálunk pár papír zsebkendő, így eltakarítottuk a nyomokat, aztán egymás mellé ültünk a kabátomra, majd a bágyadtságtól, és a kialvatlanságtól elpilledve, elnyomott minket az álom.


Hirtelen ébredtem, hideg léghuzat csapott meg. Először, csak pislogtam, majd tisztulni kezdett a kép. A házfelügyelő bámult ránk bambán, aki ott magasodott előttem a nyitott lift ajtóban. Andris, pedig csak még akkor kezdett mocorogva ébredni. Vöröslő arccal tápászkodtunk fel mindketten, és megköszöntük az öregúr kedvességét.


Hiszen megmentett minket!


Miközben felfelé gyalogoltunk a lépcsőn, megérintettem Andris vállát.


- Te hányadikon laksz?


- A hetediken, és te?


- Én is!Szóval az új szomszéd! Egyébként elmélyíthetnénk az ismeretségünket, holnap ráérsz? - Még szép, hogy igent mondott, és én boldogan dőltem le az ágyba, alig várva a másnapot. Életemben először örültem annak, hogy szomszédok is vannak a világon!


Ael M. 2011.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Julieleroy ·
:smile:

Danana69 ·
Na én teljesen olyan vagyok mint Tibi ami a szopást illeti :D Remek Story Aelm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: