Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Letti és a nyári munka - Kedd

Természetesen miután Fabio felpróbálta Lettit, és alig várta, hogy elmondhassa barátainak mi is történt. Másnap az olasz srácok korán felkeltek és Fabio félrevonult Giancula barátjával.

- Na, hogy tetszik a háziasszonyunk?
- Nagyon jó kis csaj, jól megbasztam tegnap!
- Igen? És milyen a kiscsaj?
- Jó a melle?
- Ja, nagyon jó, szép nagy szilikon. Bár nem az olasz faszhoz van méretezve a puncija.
- Finomkodtál vele?
- Dehogy, az ilyet nem kell kímélni. Ez egy kurva, lehet látni rajta.
- Na akkor itt az ideje, hogy elkapjuk!
- Pont ezt akartam mondani, hogy mit szólnál ,ha jól megbasznánk ma?
- Belemegy szerinted?
- Persze, csak egy kicsit hülyíteni kell, aztán szét lehet baszni. Mario úgyis találkozik azzal a múltkori csajjal.

A kis csapat többi része is felkelt lassan és lementek a Balaton partra. Letti pajkos mosolyokat ejtett meg Fabio-ra, aki általában viszonozta ezt, ám nem töltötte a lány mellett az egész napot. A srácok egész nap hülyítették a szebbnél szebb magyar lányokat, akik örömmel vették a közeledésüket, ám Lettit szemmel láthatólag nagyon zavarta, hogy nem ő van a középpontban. Próbált a fiúk közelébe kerülni, ám ők látványosan figyelmen kívül hagyták őt. Letti megsértődve hazament, Fabio és Giancula pedig elégedetten nevettek össze.
A fiúk még órákig fürödtek lent a szép lányok rajongásában, majd Mario nélkül indultak vissza a szállásra. Tudták, hogy Letti mérges rájuk, ám ez is a tervük része volt.

Mikor visszaértek, Letti a szobájában olvasgatott és láthatóan durcás hangulatban volt. A srácok ledobták a törölközőt és bementek Lettihez, aki nem nagyon szólt hozzájuk, csak folytatta az olvasást. A srácok beszélgetni kezdtek, de Letti csak szavakban válaszolt. Ahogy a srácok kedveskedtek Lettinek, a lány szíve egyre enyhült és hagyta, hogy a srácok megsimogassák, megérintsék. Letti fürdőruhában feküdt az ágyon és hagyta, hogy Fabio kikapcsolja a melltartóját, még Giancula a talpát masszírozta.

Fabio el kezdte Letti melleit markolászni, míg Fabio felnyúlt és lehúzta a tangát a hasonfekvő lányról, majd lábai közé nyúlva a lány punciját kezdte simogatni. A srácok felálltak, hogy levegyék a nadrágokat, majd Letti a hátára fordult és széttette a lábait. Giancula nyalni kezdte a punciját, Fabio mellétérdelt és Letti melleit kezdte fogdosni. A lány bal kezével átölelte Fabiot és megfogta a seggét, a jobb kezével pedig a szájába helyezte a faszát. Giancula a nyalás közben már vadul ujjazta a lányt, Fabio pedig az egyre keményedő faszát egyre mélyebben nyomta a lány szájába.

Mikor Letti puncija már jó nedves lett, Giancula négykézláb állította, Fabio pedig elé ült a párnára. Fabio erősen megfogta Letti fejét, és szopatni kezdte, még Giancula szintén megragadta a csípőjét és keményen baszni kezdte a lányt. Ismét egy nagy fasz zakatolt Letti puncijában, ami újra a fájdalom és a kéj érzését vegyítette, ám szájában egy fasszal nem tudott visítozni, így csak tompa nyögdécselés maradt. Giancula mosolyogva kurta Lettit és teljes valójával azon volt, hogy jól szétkurja a lányt.
Mikor éppen úgy gondolta, hatalmasakat vágott tenyérrel a lány seggére, aki összerándult ezekre. Giancula, ahogy belejött folyamatosan csapkodni kezdte a lány formás seggét, miközben nagyokat lökött rajta. Fabio jelzett, hogy ideje cserélni.

Giancula kimerülten leült és várta, hogy Letti bekapja a faszát. Mikor Fabio baszni kezdte Lettit, mosolyogva nézte, ahogy a lány segge már pirosan izzik a sok csapás miatt, erősen belemarkolt a fenekébe és keményen baszni kezdte a lányt. Hirtelen Giancula a lány szájába tartotta faszát. Fabio-nak nem kellett sok és Letti puncijába élvezett, majd elégedetten megveregette a lány fenekét. A lefáradt lányt Giancula a hátára fektette és felé térdelt úgy, hogy saját feje a lány lábai felé nézzen, here golyóit a lány szájába lógatta és a lány jobb kezével veretni kezdte a farkát, miközben a lány nagy szilikon melleit fogdosta.

Pár perc múlva Giancula a lány melleire élvezett, valamint a puncijáig végig spriccelt a lány hasán. Giancula kicsit még szopatta, miközben Fabio telefonjával kattogtatott.
Hozzászólások
További hozzászólások »
dolly1952 ·
:rage: Miért nem mész inkább rendőrnek!?

Muky ·
Érdekes... én ismerek egy Lettit akit a vadászok, sőt...olaszok használtak rendszeresen egy kis faluban.. (no meg a falu apraja nagyja..)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: