Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Letti a kurva

Bár a címből gondolhatnánk arra is, hogy az adott hölgy egy fizetős kurva, ám nem. Itt egész egyszerűen egy fiatal lány a főszereplő, aki a balek pasija mellett fűvel, fával baszik, és ezután képes mosolyogva megölelni a barátját. Kezdjük egy kicsit fő karakterünk Letti körülírásával. A most 22 éves lány gyönyörű teremtés 167cm-es magassága mellé 50 kg testsúly párosul, melyet fejeljünk meg két szép nagy szilikon cicivel és egy gyönyörű váll alá érő szőke hajkoronával. Lettiben mindenhol fordult már meg fasz, nemigen tud erre nemet mondani. Lássuk most a történetet.

Zoli már általános iskolás kora óta ismerte Lettit de csak így az évek múlása után jött el az a nap mikor egymásra találtak. Zoli egy átlag pasi volt, aki vakon bízott a szemrevaló teremtésben és lassan három hónapja csak neki élt. Lássuk Letti korábbi kalandozásait melyek ebben a három hónapban történtek. Letti és Péter az előző barátja kb. 1 hónappal az újabb kapcsolat előtt mentek szét, ám ez őket nem zavarta abban, hogy összejárjanak. Még Zoli szépen otthon várta újdonsült szerelmét addig általában Péter döngette a lányt a konditerem öltözőjében vagy valahol az autójában. A szórásból persze nem maradhattak ki az együtt bulizások se melynek során néha Peti barátai is elvitték a lányt egy-egy könnyebb fordulóra. Letti az a lány volt, akit borzalmasan meg lehetett baszni, mert ezt igényelte. Élvezte, ha jó keményen megkúrja valaki.

Zoli nem ez a fajta pasi volt éppen, ezért Letti máshogy is kezelte őt és nem hagyott neki mindent. Nem nyelte le a spermáját, nem hagyta, hogy a srác rá élvezzen és csakis óvszerben szeretkezett vele, amiről tudta, hogy a srác nagyon utálja. Nem is nagyon szopta le Zolit pedig a szilikonnal feltöltött ajkai között jó pár fasz fordult már meg, néha azt sem tudta hogy éppen ki van a túl oldalon. Letti örömmel járt ki a közeli tóhoz és mikor nem Zolival volt, vagy ha Zoli éppen elaludt a parton kapva kapott az alkalmon, amit a kigyúrt Jetski-sek jelentettek. Ha Letti felült egy mögé az eleve azt jelentette, hogy a pasi faszában fog kapaszkodni és pár kör után általában egy távolibb stégen ment a baszás vagy a szopatás.

Letti nagyon élvezte, hogy imádják a pasik, és nagyon szerette is mutogatni magát. Nem szeretett nem kihívóan öltözködni, nem érezte magát igazi nőnek, ha nem úgy nézett ki mint egy kurva. Soken megbélyegezték a diszkókban, ez őt mégsem zavarta soha, szerette kitenni a nagy szilikon ciciket és a formás kis segget. Imádott keverni, minden pasival táncolt, aki volt annyira bátor, hogy a közelébe menjen és bizony ha elég bátor volt egy pasi annak gyakran meg is lett az eredménye.

Ez a rövid kis kezdő sztori arról szól, mikor Letti és Zoli a srác egyik legjobb barátjának nyitó bulijára mentek el. Zsolt is ismerte Lettit már az általános iskolából, ám mind a ketten nagyot változtak az évek során. Letti igazi vadító kurva lett, míg Zsolt egy magas izmos, lányok kedvence. Zoli nem volt egy nagy parti arc. Mikor bemutatta egymásnak a régi ismerősöket elment piáért és hagyta, hogy beszélgessenek.

Mikor a buli elkezdődött Zsolt észre vette, hogy még Zoli barátaival beszélget és iszogat a pultnál, addig Letti kihívóan táncol a parketten, és tekinteteik gyakran találkoztak. Letti csak mosolygott és arra tekintgetett még Zsolt oda nem ment és rákérdezett, hogy egy ilyen szép lányt, hogy lehet magára hagyni ennyi pasi között. Mindig ez van buliba jött a válasz. Egy kis táncolás után Zsolt otthagyta a lányt, hogy intézze a dolgait. Félkemény farokkal távozott a lány mögül, aki már kinézetre is megbolondított bárkit. Fehér csizmája melle egy igen mélyen dekoltált fehér egybe ruha párosult melynek szoknyája éppen csak takarta elől a punciját és hátul a fél seggét. Csattogtak is a telefonos fényképezők, és nagyon örültek a pasik, amikor néha-néha kivillant a fehér tanga is.

Zsolt észrevette, hogy akármerre halad a diszkóban a lány tekintete mindenhova követi és mikor ránézett Letti csak mosolygott rá a nagy tánc közepette. Ahogy teltek az órák Letti folyamatosan táncolt és mikor Zsolt ránézett simogatta a melleit, és ujjait nyálazta. Zsolt nem is értette, hogy Zoli hogy képes arra hogy ilyen nyugodtan ellegyen a pultnál még ez a sexbomba bent kelleti magát. Úgy hajnali három körül mikor a buli kezdett a tetőfokára hágni Zsolt az egyik sarokban pihent meg, nem telt bele 5 perc és Letti sikeresen átvergődött a tömegen hogy Zsolt előtt kellesse magát egy kicsit. Egy kis magánszám után a lány Zsolt ölébe ült és úgy beszélgettek. Egy-egy jobb szám hallatán Letti Zsolt ölébe kezdett táncba és úgy kavart a seggével, hogy a srác kőkemény lett. Nagyon felizgult a lányra és próbálta kerülni őt annyira ráizgult de Letti mindenhol megtalálta.

Folyamatosan kérette magát neki, beszélgetett vele. Zsolt, ahogy teltek az órák nem restelt már Letti fenekére csapni és a lány kérésére annak szilikon melleit is jó alaposan megfogdosta hogy jól sikerültek-e. Mikor bezárt a hely Zoli és Letti megvárta Zsoltot ugyanis ő vitte haza őket. Zoli elég rendesen leitta magát és már nagyon fáradt volt éppen ezért hátra ült a kocsiba Letti pedig az anyós ülésre. Zoli hátul dülöngélt minden kanyarba Letti és Zsolt pedig beszélgettek. Mikor megérkeztek Zoli lakásához a fiú kiverekedte magát a kocsiból és Letti kiszólt neki, hogy őt haza viszi Zsolt. Zoli intett az autó pedig elindult, még a sarkon se voltak mikor Letti feltette a kérdést. Hozzám vagy hozzád megyünk? Hozzám vágta rá Zsolt a választ mert az közelebb van.

Mikor beértek a szobába Letti kibújt a csizmából és lekapta az egyberuhát és csak fehér tangályában térdelt az ágyra mosolyogva. Zsolt azonnal a nagy szilikon cicikre vetette magát és fogdosni valamit nyldosni kezdte őket amit Letti egy halk nevetéssel honorált. Zsolt gyorsan vetkőzni kezdett és Letti is kibújt a bugyijából és mikor a fiú pucérra vetkőzött szopni kezdte a faszát. Zsolt élvezte a profi lány munkáját és mégjobban örülni kezdett mikor a lány a nagy mellei közé helyezte a faszát és még szopta a végét melleivel verte neki. Zsolt úgy érezte hogy ez maga a menny de nem bírta ki hogy ne bassza meg alaposan a lányt. megfordította kutyapózban a lányt, és a puncijába rakta a faszát, vadul baszni kezdte a lány, pedig kéjesen nyögdécselt alatta. Tövig nyomkodta Zsolt a faszát az igen nedves borotvált punciban és hálát adott az égnek hogy egy ilyen kurvát sodort felé.

Érezte, hogy akármennyire megkúrhatja Lettit az csak kéjesen fog vigyorogni alatta. Keményen baszta a lányt, aki csak mosolygott és nagyokat nyögött, Zsolt megőrült mikot a lány hátra tekintett és tüzesen a szemébe nézett. Nem is várt sokat kivette a faszát és a lány seggébe tolta azt. Uh de jó! - sziszeget Zsolti és elkezdte vadul seggbebaszni Lettit, aki kicsit vékonyabb hangon de ugyanúgy mosolyogva nyögdécselt. Zsolt szorította Letti vállát és a derekát miközben jó keményen seggbe kurta a lányt. Mikor kivette Letti megfordult, és szopni kezdte a faszát majd a hátára feküdt, hogy Zsolt a mellei között mehessen el. Zsolt a mellek közé rakta a faszát, Letti pedig összenyomta a melleit. Zsolt baszni kezdte a lány melleit, aki előre döntött fejjel kinyújtott nyelvel várta, hogy a szájába spricceljenek. Nem kellet sokat várni Zsolt hatalmasat élvezett mely bőven elég volt arra, hogy teletöltse Letti száját, lógjon az orráról, és még egy szép gyöngynyaklánc is kelt belőle.

Ez volt Letti első kis kalandja, remélhetőleg élvezhető! Mi a véleményetek a lányról?
Hozzászólások
További hozzászólások »
kismacso ·
Nekem nagyon tetszik. LEtti gyere hozzám is.

East West ·
Itt csak az a kérdés: hogy kerül bele ebbe Zoli? Egy ilyen nô nem fog járni egy Zoli féle valakivel soha a büdös életben. Amúgy lapos a sztori, ki lehetett volna "színezni" a végét.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: