Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Leszboszi kalanodk II. - Lia és öccse

Leszboszi kalandok 2.
- részletek egy naplóból -

április 4.

Tegnapelőtt egész este pörögtek a gondolataim. Elképzeltem, ahogy Liával csókolgatjuk és nyalogatjuk egymást, majd hirtelen Lia helyett Peti szája vándorolt testemen. Simogatta melleim, belenyalt a számba, végig csókolta vállamtól a hasamig. Bizsergő puncimhoz tolta merevedező farkát, megcsókolt és...

Azt hiszem mindent megtettem Vele és Liával, amit eddig olvastam vagy láttam, és köze van a szexhez. Sőt, azt hiszem meg is tennék bármit, kivéve a pisi-kaki szexet. Ja, és leszámítva az állatokat. Az nagyon perverz...

Visszatérve képzelgéseimhez. Vadabbnál vadabb képeket vetített elém agyam, kezem közben lázasan mozgott lucskos puncimban. Simogattam melleimet. Igaz hogy pár órával korábban élveztem el Lia kedveskedése folytán, mégis kielégítetlennek éreztem magam. Hogy segítsek magamon, felidéztem magamban Tanárnőm minden érintését, kezemet vezettem magamon mindenhol, ahol megérintett.

Nem éreztem elégnek, érezni akartam újra, ahogy melle az enyémhez simul, ahogy ujja felcsusszan puncimban, majd követi a nyelve. Mmmm - nyögtem fel. Elővettem a konyakos üveget és széttártam lábaimat. Lassan felnyomtam magamba, az egész nyaka felcsúszott, kiszélesedésére pedig rátapadt a puncim. Kicsiket mozdítottam rajta: fel-le, ki-be. Közben képzeletben már Peti ölén ültem, ott lovagoltam, miközben ő a melleimet izgatta. Aztán hirtelen megláttam még két kezet magamon. Lia is beszállt a képzeletbeli szeretkezésembe. Ettől a gondolattól megéreztem, hogy hullám tör elő belőlem. Életemben először elélveztem masztizás közben.

Nehezen aludtam el. Folyamatosan a már, és a még meg nem történteken járt az agyam. Végül félmeztelenül, puncimba nyomott ujjal nyomott el az álom.

Reggel korán ébredtem, mivel elfelejtettem leengedni a rolót besütött a tavaszi nap. Alig volt 8 óra, én mégis pörögtem. Lehet, hogy ma megérzem végre magamban Petit. Ez járt a fejemben miközben kimentem reggelizni. Gyorsan megnéztem a hétfői házikat, hogy aztán nyugodtan elmehessek otthonról. Tudom, Anyu nem engedett volna el, ha nincs meg a házim. Ráadásul ugye azért jártam pénteken Liánál, hogy azt elkészítsük.

Leültem tanulni, de nem nagyon tudtam koncentrálni. Folyton simogattam a csiklómat, elém libbent a masztizó Lia képe és öccséé, ahogy rám néz a félhomályban. Pénteken nem éreztem semmit abban a futó pillantásban. Szombat reggelre azonban végigmustráló "kívánlak Bébi" nézéssé vált.

Majdnem megőrültem a vágytól, hogy magamon érezzem mindkettőjük tekintetét, kezét, testemben Lia kezét, nyelvét, Petit...

Letettem a tollamat, és kihallgatóztam a folyosóra. Anya akkor ébredezett. Kiment a fürdőbe, majd belépett hozzám. - Kicsim, vissza kell mennem az irodába. Jó pár árajánlatot meg kell még csinálnom, elintézni a tegnapi megrendeléseket. A hűtőből vegyél majd ki valami fagyasztottat.
- Anyu, délután szeretnék átmenni Liához. Van néhány matekpélda, amit tegnap nem igazán értettem meg, és mivel látta rajtam, hogy fáradt vagyok, azt mondta, ma elmagyarázza, mert ráér.
- Jól van, tudod hol találsz rá pénzt. Majd jövök estefelé.

Kikísértem, majd spuriztam be a szobámba. Enyém volt a lakás, mivel Apu 24 órázott, tehát estig nem volt várható. Leültem a gép elé, és elkezdtem lapozgatni. Nem lett volna szabad, és eddig nem is tettem, de felmentem egy pornó oldalra. Megnéztem pár filmet. Nem igazán tetszettek, mindenki a kamerának csinálta, nem annak, akivel éppen volt. Persze arra jó volt, hogy tovább izgassa a fantáziámat. Mivel nem bírtam magammal felléptem csetre, pont bent volt az egyik csaj, akivel elég sokszor szexeltünk már kamerán keresztül. Nem akartam elmondani neki mi volt velem, de látni akartam, hogy magának csinálja, miközben arra indul be, ahogy én játszok pinkámmal. Ahogy Lia hívja.

Elmúlt dél is, mikor Andinak mennie kellett. "Már csak két órát kell kibírnom valahogy, és mehetek." Kiválogattam a legdögösebb cuccaimat. Nem volt nehéz feladat, mert Anya nem szerette, ha minden tizenéves felnőtt nőnek öltözik, ezért csupán két-három merészebben kivágott felsőm, egy igazán rövid szoknyám, és egy push-up melltartóm volt, a hozzá illő csipkés bugyival (azt is Nagymamámtól könyörögtem ki születésnapomra).

Tehát az öltözék megvolt. Letusoltam, megmostam a hajam. Le akartam szőrteleníteni a puncimat, de semmi erre alaklams nem volt otthon. Borotvával meg nem mertem nekiesni.

Teljesen be voltam zsongva, már indulni készültem, amikor csörgött a telefonom. Lia volt "Jaj, csak le ne mondja!" rimánkodtam magamban. Sms jött: "Én 5 előtt nem érek haza, de Peti vár rád. Jók legyetek!" Totál zavarba jöttem, kettesben lenni egy idegen fiúval. Nem is akartam elmenni már. Arra gondoltam, hogy lemondom, vagy csak 5 körül megyek oda. De aztán eszembe jutott, hogy most végre megkaphatom, amit akarok. Esélyem lesz, hogy elveszítsem a szüzességemet. Ez megindított az úton. Alig tíz perccel később már csöngettem, Peti nem késlekedett ajtót nyitni. Puszit nyomott az arcomra, majd beinvitált. Most nem Lia szobájába mentünk, hanem az övébe. A falakon ismeretlen együttesek képei voltak.
- Finn zenekarok. Nagyon szeretem őket, de itthon kevesen ismerik. Majd, ha kesz kedved megmutatom a zenéjüket, de gondolom, most nem ez érdekel.
- De, szívesen megismerkednék velük - tódítottam, abban bízva, hogy amíg a zenével foglalkozik, oldódik zavarom.
Pár kattintással elindította a gépen az egyik, valóban kellemes muzsikát.
- Ez az Uniklubbi - Álomklub. Ott vannak a falon, most épp azt éneklik: "Mindent, amit adtam ott maradt nálad". ... Hallom a tesóm is adott neked tegnap valamit. - rám nézett, éreztem, hogy elvörösödök.
- Elmesélte?
- Igen, el szokta mesélni, ha lánnyal van. Tudja, hogy ezzel nagyon felizgat. - elhallgatott, majd kérdőn rámnézett - Nem zavar, ha erről beszélek Neked? Úgy értem az, hogy Ő sok csajjal szokta ezt csinálni, és hogy én ettől beindulok... - nemet intettem a fejemmel. Akartam neki mondani, hogy meséljen, mi izgatja fel benne, de nem tudtam megmukkanni sem.
- Volt, hogy én is beszálltam a játékba. Egyik barátnőjével le is feküdtünk egymással. Lia végignézte, sőt. Nyalták közben is egymás punciját. Más fiúval nem csinálja ezt... velem is csak azért, mert a mostohatesója vagyok. Rendszeresen pettingelünk. Nekem ő volt, aki megmutatta a testi szerelmet. Először kettesben, aztán barátnőit is bevonta. Egyszer megnéztem, ahogy az akkori pasijával szeretkezik - miközben ezt mesélte végig nézett, éreztem a tekintetét. Én viszont kerültem, a nadrágját néztem, ami elég szűk volt ahhoz, hogy ne lehessen észrevenni, hogy merevedni kezdett farka.
- Te szűz vagy még?
- Ezt nem mondta tesód?
- Nem, csak azt, hogy kinyalt. És, hogy gyönyörű melleid vannak, pont olyanok, amilyeneket én szeretek.
Kiszáradt a szám, felgyorsult a pulzusom. Égni kezdett a pinám. Éreztem, valamit csinálnom kell. Nem tellett többre annál, hogy kimentem a WC-re. Persze semmi dolgom nem volt ott. Nem is csináltam semmit, ezt Peti is tudta. Pár perc alatt vissza is értem, kaján mosollyal ült az ágyon.
- Ez gyors volt, nem tudtam, hogy ilyen gyorsan elintézed magadnak - pimaszul vigyorgott rám.
- De én nem csináltam semmit - mentegetőztem.
- Nagyon helyes - ezzel felállt, odalépett hozzám, átkarolt -, ma én akarlak először kielégíteni. - Belenézett a szemembe. Azt hittem összecsuklik alattam a lábam. Ő is megérezhette, mert az ágya felé irányított.
- Ülj le a szélére - mint a megigézett követtem szavait.

Elém térdelt, szorosan összezárt lábaim megsimogatta, majd puszit nyomott a számra. Olyan gyorsan történt, hogy annyi időm se volt, hogy kinyissam a szám. Felállt:
- Láttál már igazit? Levegyem a nadrágom? Van kedved megnézni, megsimogatni? Vagy előbb én ismerkedjek veled?
Nem tudtam mit mondani. Legalább annyira kívántam megérinteni, megízlelni péniszét, mint amennyire vágytam, hogy melleimet dögönyözze, széttárja combjaim, és keményen megujjazzon, majd nyelvével végigsimogassa puncimat, szopogassa levemet...
- Jól van.
Levette nadrágját. Feszes boxerében még feszesebben dudorodott óriásinak tűnő farka.
- Látom, tetszik, örülök. De előbb Te, és csak utána én. Bár megvallom, alig várom, hogy a Te kis szűz kezed és szád elássa a bajomat. Na gyere.
Visszatérdelt elém. Szétnyitotta lábaim, és közéjük csúszott. Így térdelve is magasabb volt nálam, pedig elég magas volt az ágya. Megsimogatta az arcomat, megcsókolt. Lassan dugta számba nyelvét, úgy éreztem, hogy villám csapott belém. Aztán újra, amikor kezei "rátévedtek" melleimre. Kőkeménnyé vált bimbóim meredeztek a felsőn keresztül, ő pedig ujjai közé fogta, míg szája le nem ért addig.
- Erre nincs szükségünk. - levette felsőmet, óvatosan kiemelte melleimet a kosárból, de nem vette le rólam a melltartóm.
Megnyalogatta a bimbókat. A balba óvatosan bele is harapott, majd néhány másodpercig úgy tett, mintha szopná.
Keze lejjebb vándorolt, már bugyimon keresztül simogatott. Lassan benyúlt alá, nem lepte meg, hogy forró puncilé fogadta.
Felálltam előtte, letoltam a szoknyám, hogy teljesen széttárhassam lábaimat.
- Felhívás keringőre? Akarod, hogy megujjazzalak, és kinyaljalak, ahogy tegnap Lia? Akarod, hogy megkostóljalak?
- CSINÁLD - nyögtem, miközben már majd szétrobbantam.
- Várj csak, nem sz@r ez, hogy elkapkodjuk! - megcsókolt, majd a fülembe súgta - vagy akarod, hogy áthívjam Liát? Akarod, hogy ő is itt legyen? Hogy ketten nyaljunk-faljunk? Nos?
- Előbb csak Te. Téged akarlak, csak Téged - ziháltam fülébe. Ujjai szinte azonnal alábújtak bugyimnak, és fel-le szánkáztak csupa lé pinámon. Olykor nem állt meg hüvelyemnél, egészen a seggemig csúsztatta ujját. Én belekapaszkodtam térdeimbe, hogy amennyire lehet szétfeszítsem lábaimat.

- Ez az kislány, kicsit dőlj hátrébb, így mindenen kényeztethetem. Akarod, hogy a popsid is kapjon simit, ne csak a puncid? Akarod, hogy kinyaljam mindkét lukad?
Már alig bírtam magammal. Megpróbáltam közelebb csúszni a kezéhez. Megértettem mozdulatomat,s mivel nem tiltakoztam kezelésbe vette mindkét lyukamat.
Rögtön két ujját mélyeszttette belém, keményen ujjazott, gyorsan és mélyen. Mégsem fájt. Pinám csak úgy cuppogott. Hangosan lihegtem, szerintem az egész ház hallotta. Hirtelen éreztem, hogy harmadik ujj is belém furakodik. Csak megmártózott hüvelyemben, mert arra volt hivatva, hogy benedvesítse seggemet. Éreztem, ahogy masszírozott miközben ugyanolyan keményen ujjazott.

Nem hittem, hogy tovább fokozhatja izgalmamat, amikor azonban először megpróbálta feldugni mutatóujját, hirtelen megrándultam, és úgy éreztem, szétrobbanok a vágytól. Elhúzódott, nem tudtam miért, de nem sokáig váratott. Egy tubussal tért vissza. - Ez segíteni fog. Várj, teszek egy párnát a hátad alá, szeretném, ha néznéd, amit csinálok.
Síkosító volt a tubusban. Megkóstoltatta velem, eper ízű volt. Cuppantottam utána, ő pedig belenyalt a számba.
- Tényleg jó, direkt Neked vettem.
Csorgatott a puncimra és a kezére. Kellemesen hűvös volt. (Persze csak tűzforró puncomhoz képest.)
Lassan élvezettel kezdett el lyukam körül körözni. Csiklóm is hüvelyem árválkodott, miközben ő azon dolgozott, hogy lyukamba hatoljon. Szabályosan lihegtem, könyörögtem neki, hogy döfje már belém ujját. Végre megtette, azt hittem szétfeszíti fenekemet, mégis kellemes érzés volt. Erre rácuppant pinámra. Bekapta csiklómat. Nyalogatta, szopogatta, ujja pedig óvatosan ki-be csúszkált fenekemben. E kettő együtt meghozta hatását. Másodjára élveztem el. Arcára spricceltem kevéske levemet.
- Ez az Bébi.
Lenyalogatta rólam, lassan húzódott el tőlem.

- Ne, ne menj, érezni akarlak, érezni akarom a farkad!
- Hidd el, csak téged vár - ezzel megcsókolt. Levette rólam a bugyimat, ami szabályosan csicsogott, és gyanítom ki is nyúlt attól, hogy kifeszítette a fenekemre, amíg ujjazott és nyalt. Alám nyúlt és kikapcsolta a melltartóm, azt is levette.
- Megengeded? - s választ sem várva levetkőzött pucérra, majd verni kezdte kőkemény farkát. Szívesen segítettem volna neki, de nem volt erőm felkelni, ő pedig az ágy előtt állt meg. Húzogatta bőrét a makkján. Láttam, hogy az előváladék már szétfolyt.
- Megkóstolsz? - válaszul kitátottam a szám. Ő óvatosan rám mászott. A melleimhez értek heréi. Verte tovább farkát, majd a szám felé irányította, és nagy adag spermát lövellt belém. Lenyeltem, nem jött be az íze, de érezni akartam még magamon. Újra felizgatott azzal, hogy a mellemet ütögeti heréje, hogy a számba élvez. Még nem kaptam meg az utolsó adagot, amikor hirtelen:
- Látom nincs is itt rám szükség.

Lia nevetett, majd öccse fenekére csapott. Mindössze egy kombiné volt rajta.
- Nem bírtam tovább várakozni a szobámban, így is sok mindenről lemaradtam, ahogy elnézlek Benneteket.
Kétségkívül sokat mondó látvány lehetett, ahogy széttárt lábakkal fekszem Peti alatt, aki a számba veri a farkát. Körülöttünk levetett ruhadarabok. Mégsem jöttem zavarba.
- Beszállsz, vagy csak beszélsz? - kérdezte Peti, és óvatosan lemászott rólam.
- Nem is tudom. Bár nagyon hívogató a kis tanítványom teste...
Csak kérette magát, tudtam. Peti oldotta meg a kérdést. Megpuszilta a szám, majd így szólt:
- Talán megtaníthatnád neki, hogyan izgassa fel, és szopja le a farkam.
- Rendben. Figyelj jól kis nebulóm!
Peti megállt. Lia eléhúzott egy széket. Félig felém fordulva leült szétvetett lábakkal. Simogatni kezdte Peti combjait, majd a sajátját is. Amikor kezébe vette a farkat, ujját becsúsztatta csupasz szeméremajkai közé. Nem tudtam Petit nézni, csak azt a huncut ujjat az ajkak között. "Én is meztelen puncit akarok." gondoltam. Csak akkor tudatosult bennem, hogy nem csak Lia borotválja intim testrészét. A csupasz farok pedig újra ágaskodni kezdett. Ahogy egymással játszottak én is simogatni kezdtem magam.

- EZT NEM HAGYHATOM - mondta lihegve Peti. Odalépett hozzám, és kérdezés nélkül a mellemre bukott. Lia is csatlakozott, így egyszerre nyalogatták, szopogatták bimbóim. Egymásnak sem hagytak nyugtot, én pedig mindkettejüket simogattam. Szerettem volna megfogni Peti dákóját, de nem mertem, csupán fenekét és combját simogattam. Liának pedig nyomkodtam a mellét. Peti húzódott el először. Lia nekem nyomta mellét, rám feküdt, csípőjét dörzsölte az enyémhez. Inkább csak éreztem, mint láttam, hogy int öccsének, aki erre mellénk heveredett, szájoncsókolt, majd megfogta a kezem, és belenyomta a farkát. Eleinte csak tartottam, majd pumpálni kezdtem, és mozgattam rajta a kezem. Fel-le csúsztattam ujjaim, miközben Lia punciját dörzsölte enymhez, Peti pedig óvatosan kettőnk közé fúrta kezét. Erre Lia lecsúsztatta rólam alsótestét. Peti egy cirógatására szétnyitottam lábaim. Lassan fúrta be ujját hüvelyembe, majd hirtelen lyukamhoz csúsztatta, és felnyomta tövig. Megrándult testem, Lia megsimogatta csiklóm, és teljesen elhúzódott. Peti arréb mozdult, de nem messze, mert ujja seggemben, farka pedig kezemben volt.
- Húzogasd kislány, még... még... gyorsabban... jóóóóóóóóóóóóóó, mindjárt...
Ujja megállt egy pillanatra seggemben, majd spriccelni kezdett. Lia mit sem törődve öccse orgazmusával, rám feküdt, arcom combjai közé került, ő pedig már rá is tapadt csiklómra. Peti újra ujjazni kezdte a seggem, majd néhány rántás-döfés után hüvelyembe fúrta két ujját, arcomhoz tolta Lia ölét:
- Nyaljátok csak egymás csiklóját, én meg megujjazlak titeket.

Fantasztikus volt. Nem kellett sok hozzá, és újra elélveztem, igaz most hullámok nélkül, egyszerű sikoltással tudattam a tudatukra, sikeres volt az együttes munka. Lia fáradhatatlannak tűnt, rácuppant Peti farkára, közben pedig aprókat lökött még csípőjével arcom felé. Pinkájának illata elég gyorsan felpörgetett. Belenyaltam, majd óvatosan megfogtam fenekét, és enyhén toltam rajta egyet.

Megfogalmazódott bennem mit akarok. Érezni Petit és Liát. Petit a számban, Liát a pinámban.
- Le akarlak szopni. És azt akarom, hogy Te meg kinyalj. Elöl, hátul egyaránt - nem döbbentem meg azon, hogy szót fogadnak. Petiot az ágy szélére húztam, ahova ő ültetett korábban. De ő inkább lefeküdt a földre. Kb. 20 centivel meredt ki szerszáma. Széttárta lábait, hogy hozzáférjek. Letérdeltem, és marokra fogtam ékességét. Lia kissé szétterpesztettem a lábam, majd az arcára húzott. Mélyen belenyalt a puncimba, mintegy megadva a kezdő lövést. Gondolkodás nélkül körbenyaltam Peti makkját, majd húzgálni kezdtem rajta a bőrt. Először csak lassan, majd egyre gyorsabban. Aztán kedvem volt bekapni. Csúsztattam a számba, és nagyon jó érzés volt, ahogy egyre közelebb csúszott ajkam a heréjéhez, amit kezemmel morzsolgattam. Csak óvatosan, mert tudtam, hogy érzékenyek rá a pasik. Peti megsimogatta a fejem, majd ölének emelgetésével ritmust adott szopásomnak, melynek hatására én is mozgattam csípőmet Lia nyelvén. Így lánc alakult ki. Ahogy Peti élvezett, én is úgy élveztem. Lia lankadatlanul nyalogatta csiklóm, és szánkázott fel-alá a fenekemtől a szeméremdombomig. Feldugtam hüvelykujját a seggembe, majd szopni kezdte csiklómat, nyelvével csapogatta időközönként. Én pedig Petit nyalogattam, szoptam, szívtam. Élveztem, hogy a számban feszül vastag farka, a seggemben Lia ujja, aki középső ujját felcsúsztatta pinámba és így nyalta csiklómat. Fantasztikus volt érezni, ahogy mozog bennem keze. Éreztem a hüvelyem alján át is, nem csak külön-külön... Beleborzongtam, és begyorsítottam Petin. Nem sokára meg is jött az eredménye. Nagyokat lövellt torkomra, és most már jobban ízlett a gecije.

Kicsusszant alólam. Lia lábaihoz feküdt és nyalogatni kezdte a csupasz pinkát.
- Nézni akarom - Lia kivette kezét, én meg fordultam rajta. - Nem baj?
- Nem dehogy, nagyon ízlik a puncid, ide vele!
Újra ráültem. Peti önfeledten szopogatta-cupogatta a már ismerős testrészt. Láttam, ahogy feldugja az ujját, a mozdulatból tudtam, mikor van a hüvelyben és mikor a seggben. Lia pedig ennek megfelelően döfködte belém ujjait. Nyomogatni kezdtem melleim, majd Liáét. Peti pedig már engem nézett. Emlékezetből nyalta Liát, de az én mellemet bámulta. Hamarosan Lia is megelégelte, remegni kezdett, fújtatott, végül abbahagyta nyalásomat.

Peti, ahogy felállt a lábaitól már újra be volt indulva.
- Meg akarlak dugni. - nyögte.
- Akarod? - kérdezte Lia. Bólintottam. Peti átölelt és hosszan szájon csókolt.
- Kívánlak, amióta először eljöttél hozzánk. (Fű, ez jó régen lehetett, villant át az agyamon, tekintve, hogy szeptember óta korrepetált már Lia, és eleinte mindig én jöttem.)
- Itt maradjak, vagy kettesben akarjátok?
- Maradj - néztem rá kérlelően.

Lia leült az ágyra. Majdnem oda, ahol előbb engem nyalt Peti.
- Tedd kicsit szét a lábad. Te meg - ekkor újra megcsókolt - ülj az ölébe. A lábaid tedd az övére, nyugodtan támaszkodj meg rajta. Igen, még egy picit nyisd széjjelebb.
Előhúzott egy gumit.
- Rám adod? Próbáld meg!
Elsőre nem ment, Peti megpuszilta az arcom, újat adott a kezembe, elmagyarázta, hogy kell. Közben Lia a melleimet dögönyözte. Ha nem lettem volna elég izgatott a ténytől, hogy hamarosan elvesztem a szüzességem, ráadásul egy olyan srác teszi ezt meg velem, aki egyre jobban tetszett, egy csaj ölében ülök, aki irtó klassz nő, ő nyalt ki először… hát akkor most bizonyára kellőképpen felizgulok.

Peti lehajolt a puncimhoz, magába szívta illatát, belenyalt.
- Nagyon finom vagy.
Felnézett rám, megcsókolt, és közelebb lépett hozzánk. Lia enyhébben, de még mindig markolászta a mellemet. Peti ölelése kissé eltávolított ugyan tőle, de még így is éreztem kemény bimbóit hátamon. Hosszú, szenvedélyes csókot kaptam, majd megéreztem a kemény hímtagot hüvelyemnél. Mozdult pár millit felém, majd hátrált. Óvatosan átvette keze a mellemet, simogatta, babusgatta, majd átölelt ismét:
- Akarod? - megcsókoltam válaszul. Határozottan belém tolta farkát. Szinte alig fájt.
Mozogni kezdett bennem. Minden lökéssel közelebb éreztem magam Lia mellét, az is átfutott az agyamon, hogy Peti közben azt is nyomogatja.
Mégis csak rám figyelt. Nézte a szememet, csókolgatta az arcomat. Lassan, de erőteljesen dugott. Belekapaszkodtam a fenekébe, és próbáltam kicsit gyorsítani. Eleinte nem engedte, majd hirtelen gyorsított. Jó volt, sőt, egyre jobb. Pinám ráfeszült farkára. Közel voltam a csúcshoz, amikor Lia keze ismét rátapadt mellemre.

- Állj! - súgtam Peti fülébe. Kicsúszott belőlem, én pedig le Lia öléből. Lehúztam a földre, lába közé telepedtem, belenyaltam pinájába, simogatni kezdtem. Peti mögém térdelt, és óvatosan belém csúszott.

Megint Peti diktálta a tempót, úgy nyaltam, ahogy ő baszott. Lia sikongatott, simogatta a fejem, és dicsérte, milyen szép pár vagyunk.

Utolsó lökéseknél Peti rámhajolt, markolászni kezdte mellemet, ami azonnal kőkemény mellbimbókat produkált.
- El... él… vez... zek… k! - nyögtük szinte mindannyian együtt, és végig feküdtünk egymáson.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Darken26 ·
Nagyon tetszett a történet várom a folytatást. Jól fogalmazol izgalmas volt a történeted.
Erre a történetre nem adhatok mást mint 10, 10, 10 pontot. Várom a folytatást

bajcybaba ·
Nagyon tetszik a történet!! nagyon várom a folytatását! :heart_eyes: :stuck_out_tongue:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: