Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Leszboszi kalandok IV - Beteglátogatóban

április 22.

Van egy osztálytársam, Barbi. Magas és csinos lány, tornász. Kicsit nagyra is van ezzel, főleg tornaórákon, hisz a tanárunk az edzője.
Már lassan két hete, hogy nem jött suliba. Ma én mentem el hozzá, hogy átvigyem a leckét.
Tőlünk viszonylag távol laknak, de szívesen sétáltam, mert nagyon kellemes idő volt ma. Nem is kapkodtam, nem volt miért hazamennem. Peti már pár napja nem jelentkezett, Lia pedig hirtelen elhatározásból kiment Angliába fél évre. Ez mondjuk a jegyeimet nem zavarta meg sokban, hiszen nem a fejemmel voltak problémák eddig sem, csak a figyelmemmel, amit.. na, de ezt most hagyjuk.

Hamarosan csengethettem, vagy négyszer, mire meghallottam egy hangot: "Mindjárt, azonnal megyek...sietek."

Amikor végre kitárult az ajtó, Barbi kipirosodva, forrónadrágban és aprócska topban ácsorgott az ajtóban. Gondoltam is magamban, hogy eléggé felgyógyult. Miközben elhaladtam mellette ismerős illat szállt az orromba. Azonnal összeállt a kép, a kipirosodás, a kis naci és topocska...
- Bocsi, csak...
- Csak épp masztiztál - folytattam a mondatot, majd megijedtem saját merészségemtől.
- Honnan... honnan tudod? - kérdezte szemlesütve osztálytársam, aki most hirtelen valóban sápadtnak és betegnek látszott.
- Az illat meg a ruhád, meg a pirosságod... - totál hülyén éreztem magam. Bár Barbi az elsők között volt, aki elújságolta a suliban, hogy ő már minden tekintetben nőnek tekintendő. Mégsem voltunk sosem olyan viszonyban, hogy bárminemű szexualitással kapcsolatos témát részletesen kitárgyaljunk.
Szóval ott álltam, kissé lefagyott a hangulat, majd Barbi vallomása hozta helyre a helyzetet:
- Annyira hiányzik a szex, olyan régen nem voltam pasival...
- Pasival én is régen voltam, bár ez viszonylagos...
- Pasival? - kerekedett el a szeme. - Ezt úgy érted, hogy... nem pasival viszont...
- Igen, úgy értem - eddigi gyenge bizsergésem erősödött, a pina illat, Barbi lélegzetének gyorsulása... Egyre inkább azt éreztem, hogy szívesebben szaladnék ki a világból, mint hogy csak itt ácsorogjak.
- És milyen volt?
- Meséljem el?
- Persze, részletesen. Mindig ki akartam próbálni, csak, nem mertem mondani senkinek. Misuval terveztük, hogy majd hármasban...

Elmeséltem neki, hogy Lia hogyan faggatott ki, hogyan néztem végig önkielégítését, milyen volt az első nyelvcsapás... Barbi folyamatosan bele-belekérdezett, láttam rajta, hogy ő is újra kezd egyre izgatottabbá válni. Arca ismét kipirosodott, melle összehúzódott, bimbója megkeményedett. Éreztem, hogy az én testem is hasonló módon reagál a pikáns történetemre. Amikor a banános sztorit részleteztem Barbi felpattant, odajött hozzám, kézen fogott és húzott maga után. Átvontatott az étkezőbe, kezembe nyomott egy banánt.
- Megcsinálnád velem is? - szinte esdeklően nézett rám. Ha nem lettem volna annyira beindulva, se tudtam volna ellenállni ennek a tekintetnek. Így csak bólintottam. Barbi ismét maga után vont, felmentünk a szobájába, becsukta és bezárta az ajtót mögöttem.

Letolta a nadrágot, ami alól azonnal kivillant meztelen bőre. Puncija csillogott az izgalom nedveitől. Én is letoltam a szoknyámat, levettem a felsőmet, és odaléptem hozzá.ű
Lefektettem az ágyra, és lassan végigsimítottam a testét. A lábfejénél kezdtem, és a válláig cirógattam. Amikor az öléhez értem, kissé szétnyitotta combjait, én viszont éppen csak, hogy hozzáértem szeméremdombjához. Szemem rátapadt csicsigó és vöröslő pinájára, de továbbhaladtam a melle felé. Óvatosan felsője alá csúsztattam kezem, pont a mellei közé. Míg bal kezemmel hol egyik, hol másik mellét simítottam meg, jobbal "összetereltem" melleit, hogy egyszerre játszhassak félkézzel velük. Barbi kéjesen nyögdécselt halkan, mikor kezem után átvette a kényeztetést a szám. Ehhez már fölé térdeltem. Lassan csókolgattam a vállait, a nyakát. Először csak a felsőn keresztül, majd azt a mellei alá csusszantva csókoltam és nyaltam végig két megtermett félgömbjét. Hihetetlen izgató látványt nyújtott így kidobott mellekkel, alattam csillogó meztelen pinával. Lejjebb csusszantam hát, hogy birtokba vegyem legféltettebb testrészét, hogy én legyek az első, aki lány létére behatolhat ajkai közé.

Kínos lassúsággal csusszantam lejjebb és lejjebb lábai között. Most is először a kezem kalandozott, csak azt követte szám. Milliről millire fedeztem fel mézescsuprát. Barbi folyamatosan próbálta közelebb nyomni fejemet pinájához, combjaival pedig szorosan körbezárta azt, így ha akartam volna se menekülhetek.
Én viszont örömmel nyalogattam és simogattam a csicsogó és illatos pinát. Hüvelykujjammal csiklóján táncoltam, miközben nyelvemmel fel-le szánkáztam nagyajkai között. Lefelé haladva bele-belenyaltam hüvelyébe is. Eleinte csak éppenhogy a nyelvem hegyét érintettem hüvelybejáratához, majd ahogy erősödött combjainak szorítása egyre mélyebbre nyalogattam, végül szó szerint csókolózni kezdtem punájával, nyelvem mélyen benne táncolt, ajkaim pedig cuppogtak szeméremajkain. Szopogattam, szívogattam. Óvatosan le-leváltam róla, csak hogy lenyelhessem édes levét, majd visszazártam magam korábbi helyzetembe, csupán annyi különbséggel, hogy először megszívogattam csiklóját is, amit hangos nyögéssel jutalmazott. Amikor már harmadjára csusszantottam lehető legmélyebbre benne nyelvemet, teste megmerevedett, zihálni kezdett, combjait széttárta és szinte sikoltozva élvezett.

Még mindig remegett kipirosodott teste, amikor én már újra játszadozni kezdtem. Most viszont csak a kezemet használtam. Óvatosan ujjaztam, bár ennél könnyebben nem is csúsztathattam volna fel belé semmit, annyira nedves volt már mindene.

Látva, milyen örömet okoztam neki, úgy gondoltam, ideje kicsit megjutalmaznom magamat. Felálltam lábai közül, letoltam a bugyimat, benyálaztam ujjamat, és csiklómat érintve gyorsan felnyúltam magamnak. Nem éreztem ezt elégnek, ezért hátulról is simogatni kezdtem fenekemet. Barbi még mindig pihegett, amikor ezt elkezdtem csinálni. Azonban láttam, hogy figyel, és lassan felült, hogy közelebb kerüljön hozzám. Kinyújtotta a karját, megfogta a fenekemet, és magához húzott.

Amint elértem, arrébb lökdöste kezemet, és maga kezdte simogatni csiklómat.
- Szereted az anált? Én is szeretem, csinálhatom én neked? Gyere, térdelj fel az ágyra...
Annyiszor elképzeltem már... - mondta szaggatottan, miközben letérdeltem, enyhén terpesztve. Ahogy hátranéztem, megláttam kezében egy testápolós flakont.
Hirtelen hideget éreztem, majd Barbi ujjait, ahogy masszírozza bőrömbe, csiklómra, hüvelyembe, és legfőképpen lyukamba a krémet. Ennek és az izgalmamnak köszönhetően könnyen felnyúlhatott. Hüvelyk- és mutatóujja táncolt ki-be két nyílásomban, én padig a melleimet markolásztam, nyögdécseltem. Kértem, hogy abba, ne hagyja. Folytatta is, egyre nagyobb örömmel, növekvő hévvel és gyorsasággal.

Nem tudom mennyi ideig tartott ez, de egyszer csak feltört belőlem az orgazmus hulláma, melynek kitörését hüvelyemre szorított szája akadályozott meg. Ahogy felegyenesedtem láttam, hogy szája szélén folyik a testápoló maradékának és levemnek keveréke.

Óvatosan lenyaltam róla. Megcsókolt, hagytam neki. Szenvedélyes, és forró csók volt. Közben keze sem tétlenkedett, meredező mellbimbóimmal gyurmázott, markolászta melleimet, majd szorosan a sajátjához szorította.

- Mindig akartam érezni ezt - lihegte a fülembe.
- Ugye milyen jó? - kérdeztem vissza, még mielőtt újra össze nem forrt a szánk.

Lassan bontakoztunk ki a csókból, majd leültünk az ágy szélére csapzottan, kivörösödve, egymás testnedveitől csillogó bőrrel.
Pihegtünk még egy darabig, majd magunkhoz térve felöltöztünk. Odaadtam neki a papírokat, amin a mai lecke és leadott anyag volt, majd elköszöntem.

Csak hazafelé jutott eszembe, hogy mi maradt ki a délutánunkból, a banán, ami miatt az egészet elkezdtük. Egész úton a folytatáson gondolkoztam. Valahogy irreálisnak tűnt, hogy a saját osztálytársammal kerültem ilyen helyzetbe. Nem igazán tudtam, mit kellene tennem. Arra jutottam, hogy megvárom ő majd mit tesz, és ahhoz viszonyulok.

Otthon azonban az egész kiment a fejemből, mert Peti levele várt az asztalon az ebéd mellett.

Elhajózás Leszbosz szigetéről

május 15.

Kedves Naplóm!

SZERELMES VAGYOK!!!

Peti egy hete jött haza, és én olyan boldog vagyok. Eddig mindennap elém jött a sulihoz, átvette a nővére szerepét, és együtt tanulunk suli után. De valóban tanulunk, és közben szerelmesek vagyunk, csókolózunk, összebújunk.

Szerencsére az elmúlt hetekben összevont órákon megfelelt azoknak a követelményeknek, amik alapján az év végi jegye megvan, így még egy hétig itthon lehet, csak azután kell az előadások miatt visszamennie. Mondtam, hogy milyen klassz egyeseknek, hogy ennyi szabadidejük van tanév alatt, erre ő elmagyarázta, hogy valami nemzetközi akármicsoda van, mai miatt tömbösítették az órákat... Nem is nagyon értettem, meg nem is nagyon érdekelt, csak az, hogy együtt lehessünk.

Barbival amúgy... Nagyon egyszerű volt a helyzet. Kibékült Misuval, ennek szívből örültem, nem csak azért, mert így nem volt kínos nekem, ami történt, de azért is, mert lerítt róla a boldogság.

Petinek elmeséltem egyébként, hogy mi történt. Nem ütközött meg rajta, de azért annyit mondott, hogy pasival ne csaljam meg.
Biztosítottam róla, hogy nem áll szándékomban, sem pasival, sem csajjal.

Anyáék, látva, hogy Petivel is milyen jól haladok tanulásban, sokkal többször engednek el este is. Így mászkálhatunk, mozizhatunk, Petiéknél lehetünk...

Egyszóval minden szuper, ja ez már kettő :D

Tényleg olyan boldog vagyok. Peti minden tekintetben tökéletes nekem. A Barbis sztori óta egyszer sem jutott eszembe csajról álmodozni, annyit cseteltünk és leveleztünk Petivel, hogy a suli mellett minden figyelmemet ő kötötte, illetve köti le.

Gondolkozunk azon, hogy majd egyszer még újra csináljuk harmadik személlyel, csajjal vagy pasival. De mindenképpen ismeretlent keresünk majd erre a szerepre. Most azonban kielégítjük egymást... a szó szoros és tág értelmében is.

Azt hiszem még életemben nem voltam ilyen szerelmes... SŐT, lehet szerelmes sem volt sosem, mert, hogy ez az, az 10 000 000%-ig biztos!
Hasonló történetek
24286
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
25080
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Andreas ·
Úgy látszik, nem tudok eléggé magyarul. Mi az, hogy csicsog?
Rakastajatar ·
lehet, hogy ezt csak felénk mondják, mint a palincsot :D amgy azt jelenti, hogy csurom vizes, vagyos...mint a szívacs, maikor annyi vizet szívott fel, hogy más törret nem tud, és látszik hogy totál át van ázva.... :wink:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: