Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Leszboszi kalandok III. - Lia barátnője

Leszboszi kalandok III. - Lia barátnője

április 11.

Peti hétfőn délután a suli előtt várt. Nagyon meglepődtem, amikor megpillantottam. Megcsókolt, átkarolt és szótlanul hazakísért. Mielőtt beléptem volna az ajtón újra magához vont és megcsókolt.
- Kislány, sajnos most el kell búcsúznom. Lesz 3-4 húzós hetem a fősulin, Zh-k, rajzok, referátumok... sokon az év végi jegyem is múlik. - újra megcsókolt, óvatosan megsimogatta a mellemet, majd folytatta. - Addig rábízlak Liára. Jó kezekben leszel. Én majd írok neked, ha lesz időnk csetelhetünk is.

Megcsókolt, végigsimított a hátamon, megvárta, amíg bemegyek a lépcsőházba, majd elindult.

Nem örültem ennek a hírnek, mégis nyugodt voltam, hiszen tudtam, hogy Lia kezeiben jó dolgom lesz. Persze a szombati orgia után egyre jobban vágytam újra és újra érezni magamban kőkemény dákóját, mellemen Lia szorgos ujjait... Alig vártam a keddet, hogy újra találkozhassak kis tanárnőmmel.

Kedden reggel Anya Szegedre indult, Apával. Így tudtam, hogy kettesben leszünk Liával, hiszen csak késő estére szoktak hazaérni.

3-kor pontosan szólt a csengő, én kipirult arccal fogadtam a felérkező, mostmár barátnőmmé avanzsált Liát. Azt hittem ő is örül annak, hogy újra találkozunk, de leült, és komolyan kérte, hogy vegyem elő a könyveimet. Ügyet sem vetett aprócska trikómra és a belőle kidudorodó melleimre.

Kínos másfél óra volt - nekem legalábbis. A kiszabott tanulási idő után sem történt semmi szokatlan. Odaadtam neki az óráért járó pénzt, ő pedig a táskájába süllyesztette, majd hirtelen megszólalt:
- Basszus, erről teljesen megfeledkeztem! - Kezembe nyomott egy újságot. Nem kellett hozzá nagy ész, hogy tudjam, leszbikus lapot kaptam. - Olvasgass, igazán érzéki cikkek vannak benne. Péntekre, ha lehet ne hagyj nagyon házit, csak amit aznap kaptál. Lesz egy kis meglepetésem.

Futólag megölelt, éreztem, ahogy melle hozzámért. De már el is lépett, és be is csukta az ajtót maga mögött.

Bizseregni kezdtem, ahogy belelapoztam az újságba. Gyönyörű, esztétikus fotósorozatok voltak benne, izgalmas történetek illusztrációiként. Végül megakadtam egy több szereplős fotónál. Ezen hat lányt láttam, akik négykézláb körben helyezkedtek el. Nyelvük félreérthetetlenül az előttük lévő pucijában járt. Olvasni kezdtem, szétnyitottam combjaim és simogatni kezdtem puncimat. Gyorsan faltam a betűket, és egyre vadabbul nyúlkáltam lábaim közé. Hangosan nyögdécseltem, és csak azt a képet tudtam nézni. Miután úgy éreztem már mozdulni sem tudok feltettem jobb lábam az asztalra, úgy pihegtem egy kis ideig, majd azt figyeltem, hogy csordogál a puncimból fenekem felé levem. Néhány perc után próbaképpen megdörzsöltem lukamat, és kellemes érzéssel töltött el, hogy hamarosan engedett, és ott is felnyúlhattam magamba.

A további napok egész csendesen teltek el. Mindkét este beszélgettünk Petivel. Nem szexről volt szó, ismerkedtünk. Kifaggattuk egymást minden olyasmiről, amit tudni lehet. Hétköznapi dolgok: kaja, könyv, zene, ital. Ettől függetlenül persze mindig bennem volt a bizsergés, ha belépett. Elalvás előtt újra éreztem magamon és magamban kezét. Csókjának, spermájának íze is ott volt a számban. Nagyon kívántam a testét, de Liáéra is vágytam. Talán jobban is. Igaz Ő nem tudta úgy felizgatni puncimat, és keze nem ért olyan mélyre, mint Peti pénisze, de mégis többször gondoltam az ő meztelen testére, mint Petiére.

Végre eljött a péntek. Már reggel fel voltam bolydulva. Nagy örömömre elmaradt az utolsó két óránk. Hazaértem, és kis nyugalmat erőltetve magamra elkészítettem a házit. Szerencsére csak egy memoritert adott fel a magyar tanár. Azt olvasgattam, szavalgattam, mikor Anyu hazaért. Három körül Apa is megérkezett. Nagy zacskókkal felpakolva állt az ajtóban, és mögötte már ott volt Lia is.

Elújságoltam, hogy mindent megcsináltam, nem lesz doga, a verset kívülről fújom. Lelkiismeretesen átnézte a házikat, kikérdezte a verset, és Anyáék elé állt.
- Szeretném áthívni Tamarát magamhoz. Nem lesz semmi nagy dolog, csupán itthon lesz az unokahúgom is, aki egykorú vele. Biztos jól megleszünk hármasban.
- Rendben. - mondta Anya beleegyezőleg, megbízott Liában, hisz sokat javultak jegyeim, mióta velem foglalkozott.
- Hogy jön majd haza Tami? - érdeklődött Apa.
- Hazakísérem, csak mondják meg mikorra.

11-ig kaptam kimenőt. Ennek kifejezetten örültem, hiszen még öt óra sem volt, mikor elindultunk.

- Nem az unokahúgom lesz nálam, és nem is egy idős Veled. - árulta el már nála. - Petinek volt osztálytársa, régen gyakran lógott itt, harmadikig sülve-főve együtt voltak, aztán elköltöztek Békés megyébe. Sohasem volt köztük más, mint barátság, legalábbis soha nem léptek azon túl. A mi kapcsolatunk viszont... Vele nyalakodtam először. Egy buli után történt, épp szakított a barátjával, Petihez jött volna. 11 óra múlt, Peti még nem ért haza, így én vigasztalgattam. Egyszercsak megcsókolt, és akkor elszabadultak az érzelmek. Hozzád hasonlóan én is csak álmodoztam a szexről. Nekünk nem volt még, így én csak magamat kényeztethettem a magam fantáziájával. A koliban csak lopva mertem szex tartalmú lapokra felnézni, féltem, hogy lebukom. Szóval Eszterrel egymásra cuppantunk. Nagyon pici mellei voltak, de úgy tudott velük dörgölőzni, hogy a hajam is égnek állt a vágytól. Ő már tapasztalt lehetett e téren, mert mindent ő kezdeményezett. Nyalás közben olyan erogénzónáimat fedezte fel, amikről én azt sem tudtam, hogy léteznek. Ő nyalta ki először a puncimat, az ő ujja vette el a szüzességemet. Hosszadalmasan szeretgettük egymást. Elmúlt egy óra mikor hirtelen feleszmélt, és kapkodva öltözni kezdett. Már rég otthon kellett volna lennie. Emlékszem azt mondta, nem kell, hogy kikísérj, majd berántom magam mögött az ajtót. Így ott maradtam az ágyon. Meztelenül, patakokban folyt rólam a víz, csurgott a fenekem a saját és az ő nedveitől.

Láttam, hogy elkalandozott a tekintete. Biztos voltam abban, hogy visszaidézi emlékeit az első nyalásáról. Melle gyorsan emelkedett és süllyedt. "Milyen nedves lehet a bugyija" suhant át az agyamon, és szinte érezni véltem pinkájának édes illatát.

- És mi történt ezután? - merészeltem meg egy kérdést, mielőtt még tovább merészkedtem volna képzeleteimben.
- Semmi. Következő hét elején elköltöztek. Azóta kétszer találkoztunk, de akkor sem volt semmi.
- Lia, és Petivel? Mióta? Érted... - éreztem, hogy fülig elvörösödöm. Valami gombóc kúszott a nyakamba.
- Akkor kint állt az ajtóm előtt. Pontosabban az ajtómban. Látta az utolsó perceket, ahogy vadul szopom ki Eszterből levét. Mesélte, hogy nem bírt elmozdulni, és szólni sem. Csak nézte, ahogy egymásnak feszülnek testeink. Csodálatosnak látta akkor és ott Esztert. Addig szinte nem is figyelt arra, hogy ő is lány. Engem meg látott párszor meztelenül, előfordul az egy ilyen kis lakásban, a legjobb családban is. Na, de hol is tartottam? ... JA, igen. Szóval, ahogy Esztert meglátta szedelőzködni arrébb húzódott. Majd becsukta mögötte az ajtót. Még mindig az ágyon pihegtem szét vetett lábakkal, mikor belépett. Fel sem fogtam szinte, hogy anyaszült meztelenül fekszem előtte. Még mindig nem voltam teljesen magamnál, amikor mellém ért, és azt mondta: "Nővérkém, Ti aztán jól kentétek." Zavarba jöttem attól, hogy meglátott, attól, hogy megláttam dudorodó nadrágját.
Megnyalta a szája szélét, a hajába túrt.
- Szinte lehetetlennek tűnik, de azelőtt sosem látott masztizni, én sem őt. Anyát meg apát többször hallottam szeretkezni, olyankor én is magamhoz nyúltam, de róla szinte fel sem tételeztem, hogy már szexre vágyna. Pedig 16 volt, érett srác. Óriási fütykössel. - Rám nézett és megkérdezte:
- Hogy honnan tudtam? Láttam tusolni. Előfordult, hogy ha valamelyikünk később ért haza, mint a másik, akkor véletlenül egymásra nyitottunk. Visszatérve ahhoz az estéhez: Peti kezdeményezett. Ő is zavarban lehetett, mert csak óvatosan mozdult felém, épp annyira, hogy bőrömhöz ért nadrágja. Ettől azonban közelebb került az ágyéka is. Azt hiszem mindkettőnknek állati gyorsan dobogott a szíve. Végül megsimítottam combját, amitől ő nekem esett. Puszilgatta meztelen vállaimat, simogatta melleimet. Vérszemet kaptam, melleim közé húztam a fejét, irányítottam, hogy melyiket csókolja...
- Nem... nem tartottatok attól, hogy a szüleitek rátok nyitnak?
- Á, nem voltak itthon. Amióta én nagykorú vagyok, ők szinte sosincsenek itthon. Tekintve, hogy most már vigyázhatok az "öcsikémre", így dada se kell mellénk. Ráadásul amúgy is nyugodtak felőlünk. Sosem voltak nagy kimaradásaink, nem részegedtünk le. Arról meg mai napig nem tudnak, hogy egymáson tanultuk a szerelmet, hogy Peti első barátnőjével hármasban csináltuk.

Hallgattam volna még, akár órákig. Igaz mármajd megvesztem puncim bizsergésétől, de nem mertem mozdulni. Épp végigértem ezen a gondolaton, amikor csengettek. Egy-két perc múlva Lia mellett feltűnt egy magas, vékony vörös hajú lány.
- Eszter, ő itt Tamara az én kis tanítványom.
- És mire tanítod?
- Ezen kívül matekra, és segítek neki a leckében.
Eszter rám mosolygott, lehajolt előttem, ettől beláttam kivágott blúzába.
- Jó tanuló vagy? Na, majd mindjárt letesztellek! - ezzel megpuszilta az arcomat. - Csókot nem kapsz. Azt csak a fiúm kaphat. Már Lia sem kaphat csókot, viszont minden másotokat szeretném számmal érinteni. Iszony melegem van, nektek nem?

Valóban elég fülledt volt a levegő. Eszter elkezdett vetkőzni. Cicijei már most peckesek voltak.
Letolta nadrágját, azzal együtt bugyiját és térdzokniját. Rátapadt a szemem, amíg vetkőzött, majd megpihent tekintetem hófehér punciján, min csupán egy vékonyka csík volt. Észre se vettem, hogy Lia is levetkőzött.
- No mi az? Nincs kedved tanulni? - kérdezte Eszter, miközben megsimogatta Lia melleit, majd mosolyogva folytatta - őt is én indítottam el... Na, gyere, segítek. Odatelepedett elém, és megsimogatta a mellemet. Tudtam, hogy meg kellene mozdulnom, hogy reagálni kellene, de nem ment. Néztem a melleit, majd Liáét, a meztelen puncikat, és teljesen lemerevedtem.
Lia Eszterhez hajolt, és annyit mondott - Majd én.

A két lány helyet cserélt, így visszagondolva vicces, hogy két felnőtt nő, egy 22 és egy 19 éves is az én kegyeimet kereste. Lia a térdemre tette az állát, jobb kezével benyúlt combajim közé, bal kezét pedig pólóm alá csúsztatta. Kissé felegyenesedett, melynek következtében mellemet elérte, és lassan masszírozni kezdte. Másik kezét ölemhez szorította. Eszter eközben székem mögé lépett, fentről kezdett simogatni. A nyakam, a vállam finoman bizsergett simogatásától. Levették rólam a pólót. Meztelen bőrömre puszikat nyomtak. Lia kikapcsolta a melltartóm, Eszter pedig előre nyúlva levette úgy, hogy mindkét mellem végigsimította közben. Kezdtem magamhoz térni a cirógatás közepette. Felálltam. Lia azonnal hozzámdörzsölte mellkasát, Eszter pedig kizipzárazta nadrágomat, lehúzta, és szájával követte annak útvonalát. Visszafelé másik lábamat is végignyalogatta, majd ő is benyúlt combajim közé.

- Micsoda forróság van itt, ezért volt ilyen melegem - felkacagott, és dörgölni kezdte lentről felfelé puncimat bugyimon keresztül.
- Tami, feküdj le, Lia és én pedig elkényeztetünk - szólt újra, miközben már lefelé tolta a bugyimat. Hirtelen eszembe villant, hogy mennyire szőrös vagyok, ők pedig milyen szép csupaszok. Kicsit féltem is Eszter mit szól majd, de neki tetszett kifejezetten. Ezt tudomásomra is hozta.
- De rég nyaltam ilyen szép szőrös puncit! Emlékszel Lia, milyen szőrösek voltunk, amikor összebújtunk? - Lia bólintott, Eszter pedig már be is nyúlt nagyajkaim közé, és gyakorlott mozdulattal rászorította hüvelykujját csiklómra, miközben többi ujjacskája lefelé csiklandozott.

Végigfektettek végre az ágyon. Éreztem, egy pillanatig sem tudtam volna már állva maradni. Eszter a lábam között ismerkedett puncimmal. Egyik keze a csiklómmal bíbelődött, másik keze pedig hüvelyemben táncolt. Lia a melleimet csókolgatta, majd a vállaimat. Simogatta a hasam, épp ellentétes ütemben, ahogy Eszter ujjazott. Egyre hangosabban lihegtem, éreztem, nem sok van már hátra. Lia gömbölyű melleit néztem, amikor egyszerre erős csapást éreztem pinámban. Eszter elsőre mélyen belém döfte nyelvét. Hangosan felnyögtem, mire Eszter gyorsan ki-be mozgatta bennem nyelvét. Emelgetni kezdtem a csípőmet, azt hittem szétrobban az élvezettől a puncim, Lia ügyes mozdulattal lefogott jobb kezével. Ballal a melleim kezdte újra markolászni. Tudtam, nem bírom már sokáig. Eszter teste körül szorosabbra zártam lábaimat, Lia melle felé kaptam, aki megértette, mit kívánok. Rám ült, tüzelő csípőjével szorította le enyémet, fölém hajolt. Mellei izgatóan mozogtak előttem.

- Ez az Lia! Lovagolja rajta! - Lia pedig dörzsölni kezdte ütemesen ölét enyémhez. Eszter nyelve eltávolodott pinámtól, Lia mozdulatán észrevettem, hogy az ő fenekét vette kezelésbe barátnője. Fel-le szánkázott közöttünk, ezzel késleltette a már kitörni készülő orgazmusomat. Pedig én már élvezni akartam. Magamra rántottam Liát, kezem a seggére tettem, becsúsztattam a vágatba. Így húzgáltam magamhoz. Lábaim összezártam, mivel Eszter feltérdelt mögöttünk. Dörgöltem mellem Liához, miközben fenekét markolásztam, amikor mindkettőnk tanára ismét közbelépett. Összezárt lábaim között utat vájt magának, nyelve hozzáért a csiklómhoz, majd alulról felcsúsztatta az ujját segglyukamba.

Óriásit élveztem. Legalább egy percig hangosan sóhajtoztam. Lia lecsusszant rólam, és nyalni-falni kezdte rég látott barátnője testét. Ösztönösen tudták mi kell a másiknak. Izgató volt testközelből végignézni egy leszbikus szeretkezést. Minden apró mozdulatukat lestem, hallgattam a nyögdécseléseiket, és éreztem azt a bódító pina illatot, amit eddig még sosem.
Megrészegülten feküdtem mellettük, éreztem, hogy ölem újra megtelik a vággyal. Lia mellém feküdt, Eszter fordítva helyezkedett rá. 69-ben nyalták egymás lucskos pináját. Éreztem, hogy valamit tennem kell. Felültem, amennyire tőlem tellett széttártam lábaimat mellettük, és ujjazni kezdtem magam. Eszter vette észre hamarabb, így ő segített be nekem, nyalás közben az én csiklómat simogatta. Észveszejtő volt. Fel is bátorodtam tőle. Odacsúsztam hozzájuk, megsimogattam Eszter hátát. Magam felé húztam. Ráfeküdtem Liára, arcára nyomtam újra levedző punámat, majd elfordultam az ágyon Eszter felé.
- Háromszög... csináljuk háromszögben - lihegtem. Miközben felrémlett a körbenyaló lányok képe.
Nem kellett magyaráznom. Hamar felvettük a pózt, és vadul nyalni kezdtük egymás tűzforró tocsogó pinájt. Én élveztem el újra leghamarabb, azután Eszter, végül Lia. Hangosan nyögdécseltünk.

Nem tudom mennyivel később Eszter felállt, és elbotorkált. Az én vágyam megint kezdett magához térni, így Lia punciját dörzsölgettem, belefúrtam arcomat, mélyen beszívtam illatát. Nem mélyülhettem el abban a csodásan finom punában, Eszter hangja rázott fel.
- Idenézzetek csajok - egy fura bugyit tartott kezében, amiről egy műpénisz lógott, és volt még két kisebb is a kezében.
Benyálazta a legkisebbet, Lia kezébe nyomta, hátat fordított neki, lehajolt. Lia lassú mozdulattal feltolta seggébe az apróságot, ami gombnyomásra zümmögni kezdett. Felvette a fura bugyit, lábam közé térdepelt.
- Most pedig kislány, megmutatom milyen, ha fasz van a pinádban.
- Már tudja, múlt szombaton jöttek össze Petivel.
- Tényleg? Te lefeküdtél Petivel? De jó Neked! Na, akkor ezért duglak most meg! Lia, ezzel a ketyerével Te is elleszel, ugye?

Rámfeküdt, furcsa volt érezni a műanyagot, furcsább, mint az eddigi üvegek és növények. Egyetlen gyors mozdulattal siklott belém. Éreztem, hogy szétfeszíti hüvelyemet a dákója. Óvatosan kijjebb csúszott, és ritmusosan baszni kezdett. Közben nyalogatta melleimet, én pedig oldalról simogattam apró cicijeit, amik az izgalomtól kőkemények és még feszesebbek lettek. Azt, hogy Lia mennyire élvezi a benne duruzsoló vibrátort inkább csak hallottam. El voltam foglalva Eszterrel, a bennem táncoló műfasszal. Lehunytam szemem, magam előtt láttam Petit, feszesen égbe meredő péniszét. Magamon éreztem tekintetét, kezét, ajkát, magamban szerszámát...
- Igen, még, bassz tovább, ez azzz.... Ne hagyd abba, Peti! - a csajok felnevettek.
- Örülök, hogy ilyen jónak ítéled a teljesítményem! - lihegte fülembe Eszter, és keményebben folytatta.

Nem tudom mennyi idő telt el, sokadjára éreztem, hogy szétrobban a puncim, ha mégegyszer belém tolja dákóját, amikor lihegve nyakamra borult Eszter. A műfasz még mindig bennem volt, kínzóan és mégis jól esően feszítette szét hüvelyemet. Eszter súlyát sem éreztem. Együtt lihegtem vele.

Lassan tértem magamhoz, az órára néztem.
- Jesszus, már 1/4 11, Lia, el fogok késni!
- Nyugi kislány, megmosakszol, felöltözünk, és hazakísérlek. Ha van kedved, gyere Te is Eszter.

Egymás után vonultunk a fürdőbe, gyorsan felöltöztünk, és haza indultunk.
Útközben hazafelé még megkérdeztem, hogy miért hív Lia és Peti is Kislánynak. Azt felete erre kedvenc tanár nénim, hogy azért, mert olyan kedvesen naivan viselkedtem állandóan ott náluk. Egy pillanatra sem tűnt fel, hogy Peti gyakran ott sertepertél körülöttünk, ha épp otthon volt. Sőt, olykor nyíltan bámult is. Tette hozzá nevetve Lia. Többször voltam náluk téma, petting közben is. S mivel öccse névmemóriája igen gyenge, mindig csak "A kislány"-ként emlegetett.

Valóban nem tűnt fel - gondoltam -, miközben már ágyamba bújtam. Teljesen felizgatott a gondolat, hogy ők ketten együtt pettingeltek azért, mert engem kívánt Peti.
Aztán új kép tárult fel előttem: Lia és Eszter, amint egymáson fetrengenek, a műfasszal dugják egymást. Majd ismét egy újabb kép, Peti és én szeretkezünk,én lovagolok Petin, Lia simogatja a mellemet és csiklómat, Eszter meztelen pinája pedig Peti száján táncol, miközben markolászom melleit.
Hasonló történetek
20878
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
26008
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

indigen ·
:angry: :smiley:

azy ·
:angry: :angry: :rage:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: