Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Leszbi örömök

Késő estére járt Coruscanton. A városbolygó mégis élettől pezsgett, ahogy a számtalan jármű, illetve az épületek fényei megvilágították környezetüket. A fiatal, togruta fajba tartozó Ahsoka Tano padawan a Jedi Templom kivilágított folyosóinak egyikén sétált, amely az egyszemélyes szálláshelyekhez vezetett. Megállt az egyik fémajtó előtt, majd hármat kopogott, mire az ajtó lapja egy gyors szisszenéssel oldalra csusszant. Az Ahsokánál 7 évvel idősebb társa, Barriss Offee állt a lány előtt, majd érdeklődő pillantást vetve barátnőjére, megkérdezte:
- Ahsoka! Mit tehetek érted? - érdeklődött Barriss, majd közelebb lépve Ahsokához, körülbelül egy méterre megállt előtte.
- Szia, Barriss! - üdvözölte a togruta Jedi barátnőjét egy aranyos mosoly kíséretében. - Nem tudtam aludni. Csak egy jó barát társaságára vágytam, de amint látom, rosszkor jöttem, úgyhogy megyek is. Nem szeretnélek zavarni - mondta.
- Ugyan, Ahsoka. Egyáltalán nem zavarsz. - Mosolyodott el Barriss is. - Mi újság veled mostanság? Az átkozott háború miatt rég nem beszéltünk már - mondta.
- Sajnos igen. Egyik csatából a másikba megyünk, kikapcsolódni vagy ellazulni szinte már nem is tudunk. Jedik vagyunk, tudom, de mégis... - Szomorodott el kissé a lány. - ...úgy érzem, a háború megkeserít minket is.
- Hidd el, tudom, mit érzel, Ahsoka. Sokszor magam is így látom az egészet. Vagy meghalunk, vagy egy életre megkeseredünk. Nem túl jó lehetőségek.
- Mond, Barriss... - kezdte kissé zavartan Ahsoka.
- Igen?
- Te... nem... - a togruta lány narancsszínű arca kezdett vörösre váltani, amely egyértelműen a zavarodottság jele volt.
- Mond nyugodtan - biztatta Barriss.
- Te nem gondolkodtál még a... - Ahsoka nyelt egyet, majd halkan kimondta. - ...a testi örömökre? - bökte ki végül.


Barrisst meglepte a padawan kérdése, de nem igazán jött zavarba, ami arra utalt, hogy gondolt már rá.
- Nos... - kezdte.
- Ne... ne is mond, tudom... Jedik vagyunk, nekünk tilos az ilyesmi. Sajnálom, hülye voltam, hogy megkérdeztem. - hadarta Ahsoka, majd elindult az ajtó felé, de Barriss megfogta a karját. Ahsoka meglepődött, de nem húzta ki a karját barátnője kezéből. Barriss felállt, majd egyre közelebb hajolt Ahsokához.
- Egyáltalán... nem vagy hülye... - suttogta érzékien a miriali Jedi, míg nem a két padawan lány szája összeért. A levegő forrt körülöttük, ám Ahsoka végül elhúzta a fejét, majd habozni kezdett. Az eddiginél is jobban zavarba jött, arca szinte teljesen vörös volt.
- Barriss... biztos... nem csinálunk hülyeséget? - dadogta, majd barátnője ragyogó kék szemébe nézett.
- Igazad volt. A Jediknek is kijár az ellazulás, hogy el tudjuk viselni ezt a háborút. Különben is, csak a ragaszkodás tiltott, a testi örömök egyáltalán nem. - mosolygott Barriss. - Szeretném, ha te is megtapasztalnád ezeket az érzéseket.


Barriss karjával átkarolta barátnője derekát, és magához rántotta olyan erővel, hogy a kis togruta azonnal elvesztette az egyensúlyát és Barriss melleihez csapódott. Ahsoka még mindig feszélyezve érezte magát a számára teljesen idegen szituációban, de a miriali lány elhatározta, hogy feloldja Ahsoka gátlásait, és a lehető legfinomabb érzésekben részesíti őt.
Barriss szabad kezével a lány álla vonalát végigsimítva beletúrt annak kék-fehér csíkos lekkuiba, majd belemarkolva enyhén, közel húzta arcát az övéhez. A miriali érezte arcán a togruta egyre forrósodó, kellemes leheletét és egyre szaporábban verő szívét. 
- Na, tudod már, mi következik? - kérdezte Barriss, de mielőtt Ahsoka válaszolhatott volna, a miriali lány felelt saját kérdésére.
- Pontosan... megcsókollak. - Azzal a két lány szája ismét összeért. Azonban nem úgy, ahogy az imént. Ez nem csupán egy átlagos csók volt. Barriss vadul csapott le barátnőjére. Szinte zsibbasztóan masszírozta Ahsoka nyelvét az övével, amit persze, hogy nem volt rest az ifjabb lány is viszonozni. A két lány nyelve fürge táncot járt a másik szájában.



- Kis lüke! Olyan kiszámítható vagy - mondta gyengéden, mosolyogva Barriss. 
Nyelveik heves játéka egészen szenvedélyessé vált. Barriss már szinte alig bírt magával tőle. Egyre jobban zihált, már csak ennyitől. Nyelve vékony, csillogó nyálcsík kíséretében elszakadt Ahsoka nyelvétől, majd a szája közé vette annak telt alsó ajkát. Nem bírta megállni, hogy ne harapja meg. Persze csak finoman, nehogy fájdalmat okozzon a lánynak...


 


Lassan simogatta a togruta arcát az ajkaival, lassan haladva lefelé a nyakához. Ahogy odaért, nem bírta szem elől téveszteni az ütőere kacér lüktetését. Felforrósodott leheletével kacérkodott a nyaka vékony bőrével, ami szinte már sóvárgott utána. Barriss finoman érintette Ahsoka narancs színű bőrét az ajkaival, miközben kéjesen lehelte rá tovább a levegőt, majd meleg nyelvével puha érintéseket ejtett rajta. Ahogy hallotta a togruta légzésén, egyre jobban izgatta a dolog. Barriss is vérszemet kapott. Egyre nagyobb területen ízlelgette társa bőrét. A lány légzése csakugyan egyre jobban kezdett zihálásba csapni.


Ahogy Ahsoka Barriss fülébe árasztotta az élvezet hangjait, az még jobban feltüzelte az idősebb padawant. Ahsoka halkan felsóhajtott minden egyes alkalommal, ahogy barátnője nyelve gyengéden kényeztette az erogén zónáját. A miriali karjai egyre szorosabban tartották a lányt, mintha csak attól félt volna, hogy valaki megfosztja őt tőle. De Barriss-nek még ez sem volt elég. A togruta derekán pihenő keze lassan a felsője szélhez simult, majd alátúrva ujjbegyeivel végigcirógatta gerince vonalát, amibe Ahsoka szinte azonnal beleborzongott, és magától húzódott Barriss-hez, egyre közelebb a teste melegéért és annak kényeztetéséért.


Barriss kezei Ahsoka sötétbarnás felsőjének aljához csusszantak, majd miután egy fürge mozzanattal megszabadult övétől, megragadva az anyagot, elkezdte lefelé húzni a szoknyával egyben lévő ruhadarabot. Ahogy Barriss Ahsoka tekintetével találta szembe magát, látta a szépséges lány mámoros arckifejezését, ami felért bármivel, amely az édes száján kifért. E tekintet minden szónál ékesebben bizonyította, hogy Ahsoka mennyire élvezte az együttlétet.
A felsőjét csak lazán eldobta, ne legyen tovább útban a számára. És igen... Ahsoka végre Barriss-el szemben állt félmeztelenül. A miriali jól sejtette. Ahsoka tényleg szép, mi több, gyönyörűséges ruha nélkül is. Ehhez kétség sem fért.


A miriali ujjai végeivel, épphogy érintve Ahsoka karjainak bőrét, gyorsan ledobta annak alkarvértjeit, majd haladt rajtuk felfelé, egészen a válláig, majd kulcscsontján áthaladva cirógatta, végig a hátát. A lányt a hideg rázta, annyira finomak voltak barátnője érintései. Barriss a togruta oldalát simogatta végig, hogy tovább izgassa annak testét, amely már így is árulkodott állapotáról. Barriss egyik kezét Ahsoka hátán pihentetve támasztotta, míg másikkal végigsimítva hasfalán elért formás kebleiig, amely kipattanó rózsaszínes bimbói hívogatták a lányt. Túl szépen kérlelték... Barriss ha akart sem tudott volna ellenállni nekik.


Forró leheletével elárasztva feltüzelte őket, majd puha ajkai rásimulva terelték a helyes útra nyelvét.
Pajkosan játszadozott barátnője melleivel, amelyek egyre szabálytalanabbul emelkedtek és süllyedtek.
Barriss egyre birtoklóbban játszadozott a togruta lány idomaival, amitől Ahsoka eddigi gátlásai  egyre inkább kezdtek felszakadni. Bátran beletúrt Barriss hajába és egyre közelebb vonta magához. "Itt az ideje a másik domborulatodat is, meglátogatnom." - gondolta magában a miriali. Mohón csapott le rá, hiszen már a másikon kellő képen feltüzelte a fiatalabb lány. Míg Barriss kellő képen élvezkedett Ahsoka mellein, addig szabad kezével, ami kezdett tunyulni, tovább folytatta a togruta másik mellének izgatását. Eleinte csak gyengéden, majd ahogy már Ahsoka megszokta, egyre szenvedélyesebben és vadabbul markolászta. De ami a legjobban tetszett Barriss-nek: hosszú ujjai és tenyere mélyébe tökéletesen belepasszoltak Ahsoka kecses keblei.


Barriss édes kínzása egyre közelebb ostorozta Ahsokát a kívánat furcsa érzése felé, ami arra késztette, hogy barátnője csípőjét magához szorítsa.
- Csak nem máris azt akarod? - érdeklődött a miriali lány.
- De igen... kérlek csináld! - felelte Ahsoka egyre gyorsabban véve a levegőt, jelezve, hogy igen csak feltüzelt állapotba került. Ez az érzés teljesen idegen volt számára. Minden porcikájval kívánta barátnőjét.
- Egyem azt a kis türelmetlen modorod - édelgett Barriss a togruta igéző, csillogó kék szemeiben gyönyörködve, majd ledobta saját felsőjét is, amely egy hálóing féleség volt csupán, így szempillantás alatt elővillantak formás keblei, melyeket Ahsoka alaposan meg is csodált. Barriss-en immáron csak egy bugyi volt.


A miriali lassan elkezdett Ahsoka kebleiről visszavándorolni a nyakához, majd apró csókokkal perzselte tüzes bőrét, amely most mind csak Barriss-ért égett. Ahsoka duzzadt ajkai a sok zihálástól kezdtek kiszáradni, de egy percig sem aggódott... tudta, Barriss segít ezen is... hiszen mire jó egy édes csók?
A togruta lány sóvárgó ajkai, mint jól nevelt házi kedvenc, úgy tették azt, amire Barriss vágyott. Ahsoka hevesen csókolt vissza, belecsempészve mind azt a szenvedélyt és vágyat, mi egész mostanáig szépen lassan parázslott benne.


Ahogy a miriali szorosan magához ölelte simogató karjaival a fiatal lányt, az egyre jobban simult ő hozzá. Szinte már összeolvadt kettejük teste. Ahogy nyelveik egymással szinte már dulakodtak, Barriss elkezdte hátrafelé vezetni a lányt. Csak lassan, mert a vágy köde, mi szemeire szállt, valahogy nem hagyta, hogy pontosan lássa azt, a már előbb kiszemelt ágyat. De persze Ahsokától se látott igazán. Valahogy folyamatosan őt akarta látni. Annyira gyönyörű, ahogy szemeit lehunyva átadta magát az idősebb padawan számára.
Elérve az ágyhoz, Barriss lassan a szélére ültette Ahsokát.
- Valami sokkal finomabb után kell, hogy induljak. Ugye tudod, mire gondolok, kedves? - érdeklődött a miriali lány. Ahsoka némán bólintott, miközben egy furcsa bizsergető érzésre lett figyelmes combjai közt, mely nem akart szűnni. Barriss lassan döntötte hátra őt az ágyon végighintve testét apró csókokkal, egészen sötétszürke harisnyája széléig. Hasánál elidőzve pajkosan belenyalt köldökébe, így kényeztetve a togrutát, míg kezei szorgosan bontották le róla a harisnyát, mi galád módon próbált számára ellenállni. De persze... őt nem győzheti le.


Ahsoka kecsesen a magasba emelte egymáshoz szorított lábait, Barriss pedig lassan húzta le róla a harisnyát, míg ajkai folyamatosan követték útját teste vonalán. A fiatalabb lány bőre tényleg egyre mámorítóbbá vált, és e kínzó melegség, mi belőle áradt, egészen felemésztette és magához húzta Barriss-t. De még nem lehet. A miriali nem akarta elsietni a dolgokat. Azt akarta, hogy Ahsoka teste szinte könyörögve lüktessen utána.


Ahsoka lábai, ahogy feltárultak Barriss előtt, az finoman cirógatta ujjbegyeivel. "Hát ez is lekerült rólad." - gondolta a miriali, majd megcsodálta az anyaszült meztelen lányt. Szinte remegett a gyomra Ahsoka látványától, annyira izgatott volt. Barriss kezdeti önbizalma szinte már kislányos félelemmé alakult, hiszen... neki a togruta lány az első, akihez idáig merészkedett. De mégis... annyira akarta, hogy már fizikailag érezte a fájdalmat utána.


Ahsoka lábfeje Barriss tenyerében feküdt, ami szintén gyönyörű volt. A miriali remélte, hogy barátnője nem csikis, mert nem bírta megállni és apró csókokat kezdett el bokája belső oldalára hinteni. Ahsoka csukott szemmel tűrte a mennyei pillanatokat, míg Barriss a szájába vette és gyengéden szopogatni kezdte lábujjait. Lassan haladt egyre feljebb a bársonyos lábszáron. Szinte már kínozta ez a túlzott lassúság, de akkor is... megállta.


Ahogy Barriss barátnője combjának belső részéhez ért, egyre jobban érezte azt a csábító hőt, ami belőle áradt. Ahogy egyre jobban haladt feljebb és feljebb, egyre jobban mélyültek csókjai a togruta combján, amitől ő is kissé türelmetlenül mocorgott.
- Hát már ennyire akarod? - érdeklődött a miriali lány, majd folytatta.


Dörzsölni kezdte a togruta hófehér bugyiját, mely kissé már átnedvesedett az izgalom hatására. Barriss elégedetten vette tudomásul, hogy sokkal jobban sikerült felizgatnia barátnőjét, mint remélte. Végül megfogta Ahsoka bugyijának pántjait, és igyekezett minél hamarabb megszabadítani tőle, amiben ő is segítségére sietett kérés nélkül. A fiatal lány csupasz szűziessége kiéhezve bukkant elő a fehérnemű takarásából, majd Barriss szeme elé tárult. Ahsoka feljebb feküdt az ágyon, Barriss pedig fölé támaszkodva végigsimított fehér szimbólumokkal díszített arcán, hátra túrva oldalsó lekkuit is, majd kicsit gyönyörködve látványában kiélvezte szemei könyörgő tekintetét. Barriss egy halk cuppanás kíséretében még egy utolsó csókot lopott a lánytól, miben már minden türelmetlen vágya benne volt. A miriali vette a lapot és nem gyötörte tovább barátnőjét. Elindult duzzadó ajkaitól lefelé, gömbölyded mellei felé, ahol csak egy pillanatra állt meg időzni, hiszen nem ez volt a valódi célja, hanem a lány egy sokkal lentebbi része, amit már alig várt, hogy az övé lehessen. Barriss nyelve Ahsoka hasára csusszant, majd finom vonalai mentén haladt lefelé, egyre közelebb kerülve a fiatal lány szentélyéhez. Az alhasánál járt már. Apró csókjait itt is elejtve tüzelte a togruta bőrét leheletével, és már a sóvárgástól remegő ajkai simogatásával. Ahsoka izmai ettől az érzéstől meg-meg rángtak. "Hát itt a pillanat. Ideje lejjebb indulom." - gondolta az idősebb lány. Kezét végig simította a lány testén, majd egyre jobban haladt lejjebb, elérve végre célját, a togruta szeméremajkait.


Már-már őrjítő lassúsággal hajolt oda hozzá, Ahsoka hosszú perceknek érezte a pillanatokat. Barriss szája mellett két ujjával feltárta Ahsoka még érintetlen báját. Majd végre lassan belenyalintott barátnője nemi szervének csiklójába, mitől az egyből felsóhajtott. Barriss lassan folytatta lágyan körözgetve rajta, hogy Ahsoka minél jobban élvezni tudja az érzést, amit a miriali nyújtani akart számára. Ahogy nyögések hagyták el Ahsoka torkát, egyre jobban borzongott meg Barriss teste a hangjától. Ettől csak egyre jobban ki akarta elégíteni társát. Nyelvével egyre mohóbban izgatta a togruta testét, kezével lábait kitámasztva, mik lassan kezdtek meg-meg rángani a mirial néhány erőteljesebb mozdulatától. Barriss fokozta a tempót, hiszen látta és hallotta, hogy Ahsoka élvezi.
Ahogy a fiatalabb lány csípője egyre jobban kezdett mocorogni a miriali száján, Barriss látta barátnőjén, hogy neki ez még mindig nem volt elég, még ennél is többet akart. Csalódott is volna, ha nem így történik.


Barriss felszabadította egyik kezét, és szépen, lassan Ahsoka hüvelye bejáratát simogatta, körbe-körbe, miközben nyelvének játéka egy percig sem pihent. Ahsoka csípője egyre jobban mocorgott. A miriali egyre csak érezte, ahogy társa fészkelődve sóvárog nyelvének sikamlós érintése után. Barriss középső ujját lassan Ahsokába helyezte, amitől a padawan hangosan felnyögött.
- Mmm... ez nagyon jól esik. - suttogta Ahsoka csukott szemmel, átadva magát barátnője kényeztető érintéseinek. A miriali lassan kezdte mozgatni ujjait Ahsokában, amit teljesen körbeölelt a lány hüvelyének nedves fala. Az idősebb padawant izgatta a tudat, hogy olyan helyen jár, ahol előtte még soha senki. Barriss egyre kezdett belelendülni a togruta lány kényeztetésébe, így ujja is egyre hevesebben járkált benne, ami Ahsoka számára csak még több közeli lépés volt ahhoz, hogy kielégüljön barátnője által.


Ahsoka járata már egészen kitágult. Itt volt az ideje, hogy Barriss még egy ujját a togrutáévá tegye. Ettől már Ahsoka is egyre kevésbé bírt magával. Hangja egyre hangosabb és kéjesebb volt, de hála a hangszigetelt szoba falainak, ebből a szomédos szobában alvók semmit sem hallhattak. A fiatalabb lány egyik kezét beletúrta a miriali hajába és közelebb akarta húzni magához. Ettől Barriss egyre mélyebben hatolt Ahsokába ujjaival, és egyre hevesebben lubickolt nyelvével a lány forróságában. A fiatal togruta még sosem elégült ki, azt azonban biztosan érezte, hogy közel a csúcs pillanata. Teste feszengve mocorogni kezdett Barriss alatt, aki annál mohóbban mozgatta nyelvét Ahsokában, minnél jobban ficánkolt barátnője a gyönyörtől. A togruta Barriss nyakába akasztotta összekulcsolt lábait, magához láncolva ezáltal a mirialit, aki a kielégítés örömétől fűtve, egyre hevesebb kéjjel nyalta barátnője kelyhét, érezve combjainak egyre intenzívebb szorítását. Ahsoka egyre szorosabban próbálta magában tartani barátnője nyelvét és ujjait. Csak úgy lüktetett az egész teste. Barriss tovább folytatta, amit eddig, amitől társa egyre hangosabbá és hangosabbá vált. Teste kezdett megfeszülni. A miriali ujjait és fejét is már folyamatos szorítása fogta körbe.


Hirtelen Ahsoka teste ívet alkotva feszült meg az ágyon, ahogy elélvezett, melyet a lepedőbe markolva próbált levezetni. Nyögései olyan mélyről jöttek, hogy Barriss szinte el se hitte, hogy barátnője hangjait hallja... túl édesek voltak.
Nem pihenve a lány mellett, Barriss még mindig folytatta a kényeztetést, nem szeretett félmunkát végezni. Ki akarta élvezni Ahsoka minden apró kis rezdülését, amit ő ért el nála... hiszen megdolgozott érte... Ahsoka teste lassan kezdett ernyedni, és megkönnyebbülten elengedte magát, végignyúlva az ágyon.
- Ez fantasztikus volt, Barriss! - nyugtázta sóhajtva a lány.
Barriss felegyenesedve nézte, ahogy Ahsoka kábán feküdt, és próbálta összeszedni a gondolatait. Kisimult arca most már egészen békés volt. Barriss fölé ereszkedett, majd megsimogatva arcát maga felé fordította, és egy lassú, lágy csókot adott pihegő ajkaira. Ahogy Ahsoka visszacsókolt, egészen belebújt társa karjaiba, s a két csupasz lány egymás ölelésében szenderedett álomba.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Na, erőt vettem magamon és végig olvastam a kis művedet. Van pár észrevételem az egészet illetően, de talán a továbbiakat nem itt kellene megbeszélnünk.
Ha úgy döntesz, hogy adsz a véleményemre és szeretnéd, hogy segítsek, akkor írj egy mailt! (Publikus a mail-címem.) Aztán majd meglátjuk, hogy hogyan tovább.
(Ha a mail-címedből nem egyértelmű, hogy te vagy az, akkor, kérlek, írd is alá a mailt az itteni nickneveddel! Köszi.)
Cody91 ·
Rendben, ment a mail. :)

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: