Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lerobbant motor

Brrrr... Brrrr… ajtót nyitottam...
- Jó napot meghoztam a sushit! - mondja. 20 éves körüli srác lehetett. Biztos, hogy nem budapesti. Volt valami kellemes felhangja a magánhangzóinak.
- Gyere be! Mindjárt hozok pénzt! - a mosolya megigző volt. Ismertem ezt az ártatlannak látszó tekintetet már régről. Mindig is ez volt a gyengém. - Nos, az a helyzet, hogy nincs nálam borravalóra elég. Esetleg megkínálhatlak egy itallal?
- Kösz, az jól esne - nyilván mivel 35 fok volt kinn, még így este is...
- Ülj le, mindjárt hozom!




Amíg elszürcsölgette a kóláját, megtudtam, hogy most másodéves az egyetemen. Meg szeret focizni. Sajna többre nem emlékszem, mert jobban lekötött a kinézete (bocs, ha olvasod:)). 180 körüli magasság, göndör rövid fekete haj és kék szemek. Alkata sportos volt, de inkább vékonynak mondanám, mint izmosnak. Egy fehér atlétát viselt, meg egy fekete bermudát.




Lehet a hőség miatt, lehet, mert pont ilyen kedve volt, de nem nagyon akart elmenni. Hát megkínáltam még egy kólával én pedig bontottam egy bort és tovább beszéltettem. Nagyon lelkesen mesélt a tanulmányairól, barátairól meg úgy bármiről, azzal a hülye kis hangsúlyával. Szívesen megragadtam és letepertem volna azon nyomban. Tettem egy javaslatot:
- Szólj be a központba, hogy lerobbant a motorod!
- És maradjak itt veled? - válaszolta egy pimasz mosoly kíséretében.
- Aha! - mondtam. Betelefonált. Van Isten!




Üresedtek a poharak, oldódott a hangulat. Egyre közvetlenebb lett. Véletlen magára borított valamit. Azzal a lendülettel le is vette a polóját és kiterítette száradni. Az elém táruló látvány döbbenetes volt. A szép csupasz barna bőre, az apró kis kockák a hasán. Egy vékonyka kis köldökétől lefelé mutató szőr csík - amit egy-egy izom köteg kísért végig az oldalán - vezette a tekintetem nadrágjáig. Igyekeztem elkapni a tekintetem. Asszem nem elég gyorsan tettem, mert rám nevetett. Eddig a pontig bírtam. Muszáj volt megérintenem:
- Van valami a nyakadon! - léptem felé...
- Hol? - nézett ártatlanul...
- Itt - érintettem meg, amikor elég közel került végre. Nem vettem el a kezem. Hagyta. Így közelebb léptem és megcsókoltam. A forró és szálkás teste nekem simult. Ajkai puhák voltak és érzékiek. A pulzusa megduplázódott, amint a másik kezem a fenekére tettem. Tökéletes volt, mintha így faragták volna ki. Ahogy a kezemmel simogattam, éreztem hogy a nadrágja megfeszül. Már eléggé be lehetett indulva. Kezeit a mellkasomon nyugtatta, hagyta, hogy kitapintsam domborulatait. Egyre szenvedélyesebbé vált a csók. Felültettem a konyha pultra, míg lehúzta a polóm. Majdnem egyszerre szabadítottuk meg egymást a nadrágtól, a pillanat töredéke alatt, majd boxeren keresztül simogattam tovább. A farkamra tévedt a keze, miközben szorított a combjaival. Perceken keresztül így voltunk. A fülembe fújt lágyan. Végig futott a hátamon a hideg. Érezte és elmosolyodott. Majd újra belefújt.
- Adj egy törölközőt, elmegyek zuhanyozni! - mondta.




A hálóban vártam. Minden másodperc végtelennek tűnt. Felkeltem, pakoltam, leültem, megigazítottam a takarót, összegubancoltam, majd megigazítottam újra. Végre megjelent a törölközőt a dereka köré tekerve. Amint látta, hogy észrevettem, hagyta, hogy a törölköző lecsússzon róla a földre. Hagyta, hogy végig nézzem izmos combok, csupasz kerek posi, kerek vádli, ízlésesen trimmelt szőr alatt ágaskodó enyhén felfelé kunkorodó eres farok. Élvezte, ahogy nézem. Megindult felém lassan. Megnyalta a száját. A hátamra döntött és a fülembe súgott:
- Show time.




Lehúzta a boxerem és a combjaim mellé térdelt. A nyelvével érintett meg. A köldökömtől lefelé indult kíméletlenül lassan. Ujjait lüktető farkam köré fonta és elkezdte szopni. Ütemesen szopott. Egyre nagyobbat nyelt el belőle. Kihúzta, kicsit cikázott a nyelvével a makkomon és újra szopni kezdte. Éreztem, a farkamon a nyálát. Most bevette az egészet és intett, hogy basszam torkon. A tarkójára tettem a kezem és birtokba vettem a száját. A kéjesen csillogott a tekintete miközben eltűnt a szájában az egész. Kicsit kijjebb húztam, majd vissza. Megszorította a combom, hogy fojtassam. És láttam, ahogy újra eltűnik a szájában az egész. Ütemesen basztam a torkát. A farkam még sose volt ilyen jó helyen. Miközben egy pillanatra sem engedte, hogy abbahagyjam, úgy fordult, hogy a kerek kis izmos popsija a számhoz kerüljön. Kezemmel félre vontam a két farpofáját, hogy nyelvemmel odeférjek. Csupasz volt. Szép fehér. Megnyaltam. Éreztem, hogy bejön neki. Köröztem a lyuk körül, majd kicsit jobban szétfeszítve a közepét céloztam meg. Nyaltam, amilyen gyorsan tudtam, néha csak épp hozzá érve, néha megpróbáltam minél mélyebbre hatolni. Felsóhajtott. Újra köröztem, majd rányomtam és ő csak sóhajtozott. Megfordult és a hasamra feküdt. Először rám engedte a mellkasát. Majd a hasát. És végül a lüktető farkát.
- Bassz meg! – mondta.




Megemeltem a csípőm és belesiklott a farkam. Feszes kis popsija volt. A farkam minden pontján éreztem a nedves meleg falát. A karomba harapott, hogy ne sikítson fel. Egy pillanatra megálltam. Majd újra beledöftem. Minden izma megfeszült. Most ő elmelkedett meg kicsit, majd vissza. A kezét a mellkasomra tette, felült és elkezdett lovagolni. Ütemesen és egyre gyorsabban mozgott. Fel-le. Milyen forró. Fel-le, fel-le. Ösztönös. Fel-le, fel-le, fel-le. Villogó szempár a félhomályban. Fel-le. Fel-le. Sóhaj. Fel-le. Fel-le. Izzadság. Fel-le. Fel-le...




Kezdett közeledni a csúcshoz. Egyre mélyebbeket sóhajtott. Ütemesen mozgott tovább. Megragadtam a farkát és verni kezdtem. Megremegett a hasfala. Pillanatok alatt beterítettek a forró kis fehér cseppek. Majd egy lökéssel később újra elsült, még nagyobbat. Most én következtem. Amilyen gyorsan csak tudtam dugtam. Éreztem, hogy megfeszülnek az erek a testemben. Éreztem ahogy elönt a forróság. Pumpáltam tovább. Rámhajolt, megcsókolt és abban a pillanatban elélveztem. Feküdtünk így egy pár percig. Gyors zuhany, majd meztelenül összefonódva aludtunk el.




Hogy mi történt reggel? Mindjárt felébresztem és kiderül…

Hozzászólások
További hozzászólások »
Tulipán ·
Zöld :wink:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: