Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lehet, hogy csak álmodom?

Egyszerű munkakapcsolatnak indult kettőnk története. Alkalmazottat kerestem egy sörözőbe magam mellé váltótársnak.
Első találkozásunk alkalmával megvolt köztünk az a kötelék, mintha már több éve ismernénk egymást, pedig még alig beszélgettünk kb. egy órája. Másnap állt munkába, este bezártunk, s úgy döntöttünk, elmegyünk még egy kicsit szórakozni. Bevártuk a többieket, köztük az Ő akkori párját (aki férfi volt), s az anyósát.
Egy ideig egész kellemes hangulatban telt az idő, sörözgettünk, viccelődtünk. Mígnem egyszercsak arra értünk vissza az asztaltársasághoz, hogy a párja, s annak anyja távoztak körünkből. Mivel elég későre járt már az idő, felajánlottam újdonsült kolléganőmnek, hogy aludjon nálam, hisz reggel úgyis együtt kell nyitnunk.
Hazaértünk hozzám, s egy zárópohár ital mellett megbeszéltük, hogy fekvőalkalmatosság hiányában mellettem fog aludni a franciaágyon.
Aznap éjjel szorosan összebújva aludtunk. Jobban mondva Ő aludt, hisz nekem nem jött álom a szememre. Alvás közben észrevettem rajta, hogy valami miatt nyugtalan, így elkezdtem simogatással nyugtatni. Erre meg is érkezett Tőle a reakció...
Itt ennyiben is maradt az első közös éjszakánk.
Reggel nyitás után leültem, s szóltam neki, hogy beszéljük meg ezt az éjszakát. Ő bele ült az ölembe, átfogta a nyakam, s teljes testével hozzámsimult. Amikor konkrétan rákérdeztem a reakciójára, piruló arccal megvallotta, hogy kellemes volt a simogatás, de megijedt, mert ezzel a baráti gesztussal képes voltam arra, hogy felizguljon.
- Figyelj ide, tartozom egy vallomással - mondtam neki. - Én a lányokhoz vonzódom. Veled semmi szándékom nem volt kikezdeni, hisz van párod, ráadásul férfi. Ez szimplán baráti simogatás volt a hátadon.
- Tudom, de mégis... Erre hidd el én sem számítottam - válaszolta.
- Ezek után döntsd el légy szíves, hogy tudunk-e így tovább együtt dolgozni, vagy sem - kértem Tőle.
Félpercnyi gondolkodás után mondta, hogy ez nem lesz gátja semminek köztünk.

Közben folytattuk a munkát. Nagyjából másfél óra múlva vettem észre, hogy folyamatosan próbál a közelemben lenni, s úgy elmenni mellettem, hogy hozzám érjen. Nem tudtam mire vélni a dolgot, úgyhogy behívtam a raktárba egy alkalmas időpontban, s megérdeklődtem Tőle, ennek a közeledésnek az okát. Nem engedte, hogy felkapcsoljam a világítást. A félhomályban nekitámaszkodott kacéran a hűtőnek, s a válasza egy csábító pillantás, s egy mosoly volt a kérdésre. Megigazította magán a spagettipántos, mélyen dekoltált felsőjét, s így a melleire még jobb rálátásom nyílt. Éreztem, hogy megindul bennem az a bizonyos bizsergés, hisz tálcán ott élt előttem a lehetősége annak, hogy megkapjam Őt.
Látta enyhe tétovázásomat, s még kihívóbb pózt vett fel. Ekkor odaléptem hozzá:
- Lehet, hogy most nagy pofont fogok kapni, de ezt meg kell tennem! - súgtam neki.
Átfogtam a derekát, s lassan megcsókoltam. Egy csöppet próbált ellenkezni, de ezt hamarosan levetkőzte, s megnyílt az út előttem a nyelvéhez. Meg kell mondjam, ennél édesebb csókot még nem kaptam, mint akkor. Nehezen ugyan, de elengedtem magamtól. Odébb léptem, s láttam, hogy szaporán veszi a levegőt és még jobban nekitámaszkodott a hűtő oldalának.
A várt pofont nem kaptam meg, de annál többet és jobbat viszont igen...

Teltek-múltak az órák, ment a munka tovább, de mind a kettőnknek máshol járt az esze. Kora este elvonultunk kicsit a raktár jótékony félhomályába kicsit pihenni. Beültem az íróasztal mellé, nekidőlve a falnak, s Ő félig-meddig befeküdt a lábam közé. Vállamra hajtotta a fejét, kezeivel a lábamat simogatta, s közben a szája egyre közeledett felém. Gyengéden átkaroltam, a hasát simogattam az egyik kezemmel, a másik lassan vándorolt felfelé a gyönyörű melleire. Mindezalatt, kizárva a külvilágot, s nem törődve semmivel, ajkaink egybeforrtak. Nyelveink keringője, a kezek érintése annyira felizgatták a kis kolleginát, hogy akaratlanul nyíltak szét a lábai, szabad utat engedve az édenkertbe. Kigomboltam a nadrágját, s a kezem szépen lassan becsúszott a szeméremdombjára. A csipke fehérneműn keresztül elkezdtem simogatni, masszírozni a nagyajkait, egyre jobban közeledve a csiklója felé.

Ahogy gyorsult a lélegzete, úgy gyorsítottam én is a tempót. Bugyin keresztül addig izgattam, amíg megremegett a teste, s elélvezett a karjaimban. Pár perc gyengéd simogatás után, behatoltam a bugyija alá. Ismét elkezdtem felizgatni. Mostmár elnyújtottam az élvezetet. Amikor éreztem, hogy ismét közeledik az orgazmusa, felcsúsztattam az egyik ujjamat a hüvelyébe. Lágy ütemben, késleltetve a véget, elkezdtem ki-be húzogatni az ujjamat. Mindezalatt az ajkaink folyamatos, hosszú, forró csókban volt összeforrva. Egyre jobban gyorsította csípője mozgását, teljesen rácsúszva az ujjamra, elkezdett megremegni megint a teste, s pár pillanat múlva megfeszülve adta át magát a kéjnek, mely átjárta minden porcikáját. Ahogy kezdett ellazulni hüvelyének izma, kihúztam belőle az ujjamat, gyengéden megsimítottam még a csiklóját, közben csókoltam a száját, a nyakát, s hagytam hagy pihegje ki magát a karomban.

Ezt a játékot aznap, s még jó pár munkaidő alatt megtettük. Mindannyiszor többszörös orgazmust élt át.

Folyt. köv.
Hasonló történetek
29919
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
29454
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Mirrmurrka ·
Álmodtad. Biztos.
Tiszta szerencse.



A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: