Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legszebb péntek estém

Nagyon izgatott voltam, mert megnéztem a képeit egy közösségi oldalon, és már a profilképére is felizgultam. Felvette a telefont, és már másnap délutánra kaptam időpontot. Másnap elindulás előtt lefürödtem, leborotváltam a puncimat és felvettem a legszexisebb fehérneműmet. Hosszú fekete hajamat begöndörítettem és enyhén kisminkeltem magam. Mikor odaértem egy lány nyitott ajtót, húga volt, mivel otthon dolgozott, csak másodállásban volt tetováló művész. Az emeleten várt egy kisebb szobában. Mikor beléptem láttam, hogy végignézett rajtam és picit megnyalta a szája szélét. Mikor észrevette, hogy bámulom, hirtelen zavarba jött, és gyors felpattant üdvözölni, majd kért, hogy foglaljak helyet, még megrajzolja a mintámat. Leültem a fekete bőrkanapéra, levettem a felsőmet és hassal a kanapéra feküdtem, mivel a gerincemre kértem a feliratot. Mellém gurult a székével, megéreztem a parfümjét, ami enyhe cigaretta szaggal keveredett és a gondolattól is benedvesedtem, hogy tudtam a következő órákban a keze hozzám fog érni, én pedig félmeztelenül fekszem a kanapén…
Elkezdett tetoválni. Nagyon jól elbeszélgettünk, élveztük egymás társaságát, majd megszólalt, hogy ne ijedjek meg, de kikapcsolja a melltartómat. Az egész testem megremegett és forróság öntötte el a testemet. Észrevette, hogy nagyon felizgultam, és lágyan megcsókolta a hátamat. Megfordultam, még picit félénken, de vadul megcsókoltam. Olyan szenvedélyesen csókolt vissza, hogy felnyögtem. Elkezdte simogatni a melleimet és a derekamat. Felálltunk és levetkőztettük egymást. Mikor levette a nadrágját, láttam, hogy milyen hatalmas farka van. Mikor észrevette, hogy bámulom, lenyomta a fejem és megkért, hogy vegyem a számba. Nagyon lelkesen vettem a számba a hatalmas farkát, és olyan lelkesen szoptam, hogy majdnem elélveztem a szexi nyögdécseléseitől.


 


Felkapott hirtelen, hassal rádobott a kanapéra, és vadul nyalni kezdte a nedvességtől tocsogó puncimat. Éreztem, hogy hatalmas és izmos kezeivel a fenekemet simogatja. Belémnyomta hosszú ujjait, és éreztem, hogy mindjárt elélvezek. Ellöktem a kezét, megfordultam és beleültem a kő kemény farkába. Megmarkolta a hajam és szívni kezdte a melleimet. Törékeny testem szinte eltűnt az ölében. Éreztem, hogy közel van a csúcshoz, de akkor felemelt és nekinyomott az ajtónak. Lehajolt, és elkezdte hátulról nyalni a fenekemet. Azelőtt még soha nem történt velem ilyen, de bevallom nagyon élveztem.
Felegyenesedett, és lassan benyomta a farkát a fenekembe. Nagyin feszült, de elmondhatatlanul élveztem. Fejét hátradöntötte és melleimbe kapaszkodott erősen. Kettő erőteljes lökés után éreztem, hogy hatalmasat élvezett belém.
Elfeküdtünk a kanapéra és csókolóztunk még pár percig. Meghívott vacsorára, és az estét is együtt töltöttük. Életem legjobb hétvégéje volt!

Hozzászólások
bakos1022 ·
Rövid és vázlatos.
A történet nem lenne rossz, ha egy kicsivel hosszabb, és részletesebb lenne.
Ez olyan "elővette, betette, jó volt" stílus.
Biztatásul nyomok egy tetsziket, de legközelebb légy részletesebb. :grinning:

Marokfegyver ·
És milyen lett a tetkó? Lehet, hogy érdekesebb, mint ahogy a történetedet leírtad.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: