Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legszebb álmom valóra vált

Először is szeretném közölni, hogy egy 21 éves viszonylag izmos, 187cm magas srác vagyok és ez egy színigaz történet, bár én magam is alig hiszem el, hogy ez megtörtént velem... Gyönyörű márciusi este volt. A házunktól nem messze található parkban sétáltam fel éppen a villamostól egy nehéz munkanap után, amikor megláttam őket. 3 gyönyörű nő ült az egyik padon, és halkan cseverésztek. Hát nem tagadom, első dolgom volt felmérni őket. Anna (Nem írom le az igazi nevüket, legyen az első Anna, a második Eszter, a harmadik pedig Luca) egy fiatalabb, nagyjából 19 éves kiscsaj gyönyörű kis kerek, nem túl nagy, de formás mellekkel, és igazán remek fenékkel. Eszternek leginkább az arca fogott meg. Nem tudom, hogy láttam-e valaha ilyen gyönyörű arcot, de azért neki is volt mit mutogatni. Luca pedig egy magasabb kisebb mellű, kisebb fenekű, de szintén nagyon kívánatos nő volt.

Hát megmondom őszintén, a gruppen-részen található történetek miatt rögtön beindult a fantáziám, és arra gondolva, hogy tulajdonképpen nem veszíthetek semmit, és talán ilyen alkalom is egyszer az életben adódik, hát odamentem hozzájuk. Nagyon meglepődtek mikor megszólítottam őket:
- Hello, nincs kedvetek meginni egy sört vagy valamit velem?
Anna tűnt kezdeményezőnek, és rögtön válaszolt:
- De, hol laksz?
Na ez a kérdés nagyon meglepett. Arra gondoltam, hogy esetleg beülnénk valami kis kocsmácskába és meghívnám őket egy italra, de hát ha ők ilyen rámenősek én nem bánom.
-Itt, abban a házban - mutattam meg nekik szerény hajlékomat rejtő épületet.
- Akkor menjünk - mondta Luca. (később kiderült, hogy ahogy ott üldögéltek hárman, mielőtt odamentem volna, arról beszéltek, hogy esetleg kipróbálnák a -hogyan is fogalmazzam meg- szóval a nő-a nővel aktust.)

Szóval a lényeg az, hogy feljöttek velem a lakásomra, és őszintén megmondom, hogy az a gondolat is felmerült bennem, hogy el akarnak esetleg lopni valamit, de aztán ezt az gondolatot továbbvittem odáig, hogy a lakásomban úgysincs semmi igazán értékes, szóval nagy para nem lehet. A lényeg, hogy bejöttek a lakásomba, amit én még mindig nem hittem el, és én pedig mint jó házigazda leültettem őket a nagyszobámban egy asztalhoz, és mindegyiküknek adtam egy sört.
Na de folytatva az eseményeket, elkezdtünk dumálni, és kiderült, hogy mind elég hajtós sulikba járnak, és gondolták, töltenek egy éjszakát így a városban valahol terv nélkül. Egyébként mindannyian elég szimpatikusnak tűntek, de leginkább Eszter. Eszterrel kapcsolatban még az is felmerült bennem, hogy esetleg hosszabb távú kapcsolatot alakítanék ki vele.

Aztán teltek múltak a percek, tízpercek, és előkerült valamelyiküktől egy csomag francia kártya. Ekkor újra magamhoz vettem a kezdeményezést, és feldobtam az ötletet, hogy vetkőzős pókerezzünk. Nagyon tetszett nekik az ötlet, és rögtön bele is vágtunk. Már nagyon kanos voltam akkorra, és alig vártam, hogy valamelyest megszabaduljanak ruháiktól, és úgy tűnt, hogy őket is izgatja, nem csak az én, hanem a két lány pucér gondolata is. Hát igen, az első kört rögtön elveszítettem, de egyáltalán nem bántam, mert teljesen meg vagyok elégedve a testemmel, és cseppet sem bánom, hogy láthatják mezítelen felsőtestemet. (ebből rögtön ki is derült, hogy pólómat vettem le.) Ahogy teltek múltak a körök, szépen tünedeztek el a ruhák, és előkerültek a bugyik és melltartók. a 5-6. kör környékén előkerültek Anna gyönyörű mellei, és én meg még mindig nem hittem el igazán, hogy ez történik velem. Az ez utáni körben nyerték el utolsó ruhadarabomat, amit a nyertes (Luca) húzhatott le rólam. Ami egy kissé gáz volt, az az, hogy akkora már én rég tök merev voltam, de úgy tűnt ez őt nem zavarja, sőt azt láttam, hogy egy kis mosoly bujkál a szája sarkában. Ez volt az a pillanat, amikor úgy látszik a csajok elveszítették a kontrollt.

Anna és Eszter elkezdték csókolgatni egymást, Luca pedig a farkamnál fogva az ágyhoz húzott, és lefektetett. Eddigre már mindenki megszabadult ruháitól, és míg Luca elkezdte simogatni felsőtestemet, Eszter már elkezdte nyalni a felizgult Annát, aki közben a saját melleit morzsolgatta. Ez volt az utolsó képem róluk, mert a következő pillanatban Luca ráült, és elkezdett lovagolni, ekkora már teljesen merev farkamon. Elképesztő iramot diktált, én ilyen pörgős csajjal még életemben nem találkoztam. Én eközben egyik kezemmel fenekét fogdostam, a másikkal pedig a bal mellét morzsolgattam, amiért úgy tűnt nagyon hálás volt. Nem tartott sokáig, míg elélveztem, ekkor őt döntöttem hanyatt, és lábait a nyakamba véve elkezdtem nyalni. Nagyjából másfél perc intenzív "nyalakodás" után elélvezett, akkor arra gondoltam, hogy megcélzom Anna roppant formás fenekét, ami már a legeleje óta nagyon izgatott. (Ekkorra már a kis generális is újra talpon volt.) Ő épp ekkor négykézláb nyalta a sóhajtozó Esztert, így remek célpontot nyújtott.

Odamentem mögé, és minden figyelmeztetés nélkül betettem neki. Nem csináltam még soha ilyet, de ez valami fantasztikus volt. Nem tartott 2-3 pernél tovább, hogy elmenjek, ami után elkezdtem nyalni a fenekét, hogy azért mégis kapjon valamit viszonzásul. Mindeközben Luca Eszter fölé térdelt, és Esztert pedig nem kellett sokáig kérlelni, elég hamar belekezdett barátnője kényeztetésébe. Ekkor eljött az a pillanat, amikor feltettem nekik a kérdést, amit az eleje óta fel akartam tenni, de csak most láttam elérkezettnek a pillanatot.
- Vállalnátok, hogy egy kis ideig mindannyian engem kényeztessetek?

Ekkor mind összenéztek, bólintottak, és elindultak felém. Hátamra döntöttek, Eszter a fejemnél maradt, Luca és Anna, pedig a lábam végéhez ment. Ekkor Eszter elkezdett csókolgatni. Először az arcomat, majd a nyakamat, és a mellkasomat, nagyon finomat, miközben éreztem, ahogyan Luca és Anna a combomat nyalogatják egyre feljebb, és feljebb, és lassan eljutnak a golyóimhoz. Eszter ekkor ráült mellkasomra, és ketten vad csókolózásba kezdtünk, és közben éreztem, ahogyan Anna és Luca egyszerre dolgozik a kapitányon. Elképesztő élmény volt. 2 percig tarthatott nekik nagyjából, hogy elvigyenek a csúcsra, de én ilyen hatalmasat még sose élveztem.
Ekkor már mindenki teljesen fáradt volt, úgyhogy egy negyedórára ledőltünk pihenni, majd felöltöztünk, és miután elkértem Eszter számát, elmentek. Eszterrel azóta is járok, de hasonló élményem azóta se volt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
pipedog ·
azok akik lehurrogják csak irigyek mert gyávák kiprobalni
boci113 ·
En nem vagyok gyava csak accony nem hajlando magan kivul meg egy lanyt bevonni a buliba :)

Sírrabló ·
Istenem, ő egy hogy is mondjam, szint alatti sztorival eléri, hogy az egész olvasótábor nála hisztizik a fórumban, le a kalappal :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: