Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú (extra rész) – Thomas a természetben 1. rész - A vad


A vadőr


Belépve a fák közé úgy éreztem, mint ha a világ körülöttem megnőtt volna hirtelen, olyan hatalmas és terebélyes lombkorona volt fölöttem, mely már az eget is eltakarta előlem. Előkapva a zsákomból a fényképezőgépemet kattintottam is egy párat, míg nem észrevettem egy harkályt fa oldalán és már le is fényképeztem volna, amikor meg hallottam egy sípszót mögülem.
Megfordulva a távolból egy vadőr figyelő házat vettem észre az egyik fára felépítve, ahonnan is egy alak intett felém, hogy jöjjek oda, hát nem így képzeltem az első napomat, de legalább bemutatkozik neki.
Mikor odaértem ő lent várt rám, kezét a csípőre téve méregetett engem, volt rajtam egy fehér póló és egy kockás rövidnadrág, lábamon pedig egy bakancs volt. Közben is megnéztem magamnak, széles vállak, hófehér bőr, gyönyörű szép barna szemek, és ha nem vágna olyan durcás képet még jobban is nézne ki.

-    Tudja miért sípoltam?

-    Nem? – és akkor jutott eszembe, hogy talán el kellett volna olvasnom az útbaigazítást, melyet minden itt lévő túrázónak adnak, melyet én egyszerű mosollyal visszautasítottam, mert hát mi baj történhetne velem.

-    Az egy védett madár volt, a védett állatokat szigorúan tilos lefotózni, ráadásul vakuval végképp nem.

-    Sajnálom, legközelebb nem fog előfordulni, Fjord vadőr. – elolvastam a nevét a ruháján.

-    Bocsánat Mr….

-    Thomas, csak hívjon Thomasnak.

-    Rendben, Thomas, de akkor is muszáj... – nem akartam, hogy már az első napon megbüntessenek valami olyanért, amelyet csak majdnem követtem el, tennem kellett valamit.

-    Tudja, Fjord én nagyon szeretem az egyenruhát – és közben a gatya elejét figyeltem meg, melyen egy apró dudort vettem észre.

-    Igen? – még ő sem nagyon tudta, hogy mit akarok ezzel.

-    Igen, csak jobban szeretem, ha a földön van. – közel mentem hozzá és jó erősen megcsókoltam, melytől a vadőr szólni sem bírt a döbbenettől, majd, hogy segítsek rajta letérdeltem a gatyája elé és lehúzva a sliccét megkerestem a dákóját.

Elhúzva róla az alsógatyáját kiemeltem a lyukból és megmarkoltam a szép eres kemény farkát húzogatni kezdtem. Az erdő védelmezője pedig csak figyelte az eseményeket, egyre inkább melege lett és levéve magáról a kabátot a földre dobta le, míg új ismerőse kinyújtva a nyelvét belenyalt a makkjába. A férfi egy hatalmasat nyögött volna, hanem fogja vissza magát félve attól, hogy a közelben van valaki, míg én a nyelvemmel elkezdtem körbenyalni a szerszámát.
Ez a férfi nem semmi gondolta Fjord és a háta mögötti sziklának dőlve figyelt engem tovább, majd látva, hogy kényelmesen elhelyezkedett és felkészült, bekapva a farkát erősen szopni kezdtem. Ahhoz képest, hogy milyen savanyú arcot vágott mikor találkoztunk, most az általam okozott érzésektől alig bírt meglenni a bőrében és még jobban rácuppantam.
Majd azt vettem észre, hogy elkezdte kigombolni az ingét is, melyet aztán a kabátja mellé le is dobott. Annyit azért elmondhattok, hogy Fjord nem volt az a gyenge ember, de mikor kihúztam a számból a farkát és még egyet belenyaltam a rózsaszín csúcsába, majd nem összepisilte magát a gyönyörtől.
Én pedig kész voltam férfivá avatni itt helyben és megragadva a fütykösét elkezdtem a közeli fához húzni, szemében csupán kíváncsiság volt, majd mikor lehúztam a nadrágomat és elmondtam, hova szeretném, ha betenné az ízletes péniszét azonnal elvörösödött az én drágám.
Így gyorsan ösztönzésbe kezdtem, magamhoz húztam, a fához közel és nem várakozva szájon csókoltam, de most vissza is adta, majd egy kicsit még jobban elmélyülve a nyelvünk nyújtotta mámorba elengedtem és hátamat fordítva neki újra felkínáltam a segglyukamat. Ő pedig nem várakoztatva tovább keményen felnyomta nekem a szerszámát, melytől már én is hangosan felnyögtem, majd csípőjét felém lendítve egyre mélyebben akart megismerni engem.
Tudtam, hogy nem leszek egyedül, bár soha nem gondoltam, hogy ilyen behatóan fogok ismerkedni majd az emberekkel itt. Emelve a nyomást a seggemben, erősen megkapaszkodtam a fában, míg nem megéreztem, ahogy lehúzza rólam a pólómat. Ledobva a földre a többi ruha mellé, aztán karjával átkarolva húzott egészen magához, melytől teljesen felnyársalódtam a kemény farkától, míg nem még egy pár lökés után kihúzta belőlem.
Én pedig sejtve, hogy mit szeretne megfordultam feléje és újból letérdeltem elé és számba vettem a péniszét. Kezeit pedig a fejemre téve megadta az irányt számomra, ahogy az ágyékát elkezdte felém mozgatni.
Viszont ahogy belekezdett, úgy káromkodott egy nagyot beleélvezve a számba, majd mikor meg volt, azonnal ki akarta húzni onnan, de én nem hagytam.
Addig szoptam, szívtam és nyaltam a dákóját az ajkam között, míg az teljesen puha nem lett és így adtam vissza neki. Fjord ezután megszólalni sem bírt, majd ajkára egy csókot nyomva azonnal visszatért hozzám.

-    Milyen érzés volt cimbora? – és rávágtam a hátára.

-    Nem volt rossz, csak tudod én..

-    Hetero vagy? Igen sejtettem, de legalább jó volt, nem de? – és már húztam vissza a gatyámat és keresni kezdtem a pólómat, amikor a vadőr elém lépett és kezét az állam alá téve felemelt magához, majd megcsókolt, kezével pedig kitapintotta a gatyámon lévő hatalmas duzzanatot.

Én pedig látva, hogy kell egy kis ösztönzés neki lehúztam a gatyámat és meglátva a farkamat, láttam rajta, hogy nem bír megszólalni, így inkább én kezdeményeztem továbbra is, a kezdők aranyosak, de mindig fogni kell a kezüket.
Megfogva a férfi kezét a sziklához vezettem, majd kértem, hogy feküdjön föl rá, hogy kényelmes legyen neki.
Közben is megszabadítottam a lábán lévő cipőtől és zoknitól, majd én is kibújva az enyémből, most már mind a ketten meztelenek voltunk teljesen. Látva rajta, hogy most nem igazán tudja mi fog történni, gyorsan föléje hajoltam és még egyszer megcsókoltam, hogy tudja, jó kezekben van.
Majd az ajkától kezdve csókolgattam a testét, melytől apró nyögéseket engedett ki magából Fjord vadőr.
Puszit nyomtam a farkára is, mely úgy látszik ebben a váratlan és ismeretlen helyzetben újra éledezni kezdett, lesz itt még móka és kacagás szerintem. Aztán elérve a végső célomat, becsókoltam a lyukába is, majd otthagyva a nyelvemet erős csapásokkal üdvözöltem a prosztatáját a férfinak.
Az egész teste megremegett ettől és két kezemmel megfogva a lábát egyenesen tartottam, míg finoman kóstolgattam az ánuszát. A vadőr csak egy normális napot szeretett volna, ahol nem találkozik részeg motorsokkal és hibbant természetvédőkkel, viszont a többihez képest ez határozattan kellemesebb volt gondolta, majd a nyelvem helyére feldugtam neki két ujjamat.
Látva is mennyire kíván engem, nem kegyelmeztem neki és egyre erősebben ujjaztam meg, míg a bátor rendőröm megnyalva a szája szélét, csak arra tudott gondolni, hogy mire nem vagyok még képes, csak hogy örömet okozzak neki. Majd látva, hogy már teljesen be van melegedve a kicsike, lassan behelyeztem a farkam a nedves és szőrös lyukába és lassan mozogni kezdtem benne.
De már ennyitől is plafonon volt a férfi, melyet nagy élvezet volt nézni, így hagytam hozzá szokjon az érzéshez, majd fokozva az ütemet begyorsítottam benne. Annyira elképesztő volt ez az egész, csak azért jöttem a természetbe, hogy kipihenjem magam távol az emberektől, de végül is mindenkinek kell egy kis társalgás nem de.
Miközben én egyre mélyebben hágtam meg a kedvenc vadőrömet, addig ő megragadva a merev farkát húzogatni kezdte rajta a bőrt, próbálva felvenni velem a ritmust. Ahhoz képest, hogy most vesztette el a segg szüzességét, nagyon jól csinálta és a farkamra csak úgy rácuppant a lyuka, annyira jó érzés volt benne lenni.
És így folytattam Fjord alfelének kiképzését, míg nem barátom a gyönyör okozta vágyakozásban újfent elélvezett a sorozatos nyomás hatására és még mielőtt teljesen kifeküdt volna pozíciót váltottam.
Teljesen rá hajoltam, majd a kezemet a háta mögé téve felemeltem onnan. Társam egyből megkapaszkodott a nyakamban és mikor felálltunk, így együtt megigazítottam a szerszámomat benne, majd újdonsült erővel löktem az ágyékomat felé. Fjord nem hitte el, hogy ilyen vele történhet, itt az erdő középén, egy ilyen emberfeletti emberrel, aki bármire képes, csak hogy ő élvezethez jusson.
Ebben a tudatban kezdte nyalogatni, csókolgatni a nyakamat, míg én megfogva a seggét a farkam felé kezdtem húzni és a vadőr nyögéseit élvezve csak folytattam tovább. Az erdő csendjét megtörve hallatszott mindkettőnk nyögése, és ahogy egyre jobban magáénak éreztük már a gyönyört, úgy kezdtek megjelenni az apró sós cseppek is rajtunk.
Majd érezni kezdtem, ahogy egyre közelebb vagyok a csúcshoz, így kivéve Fjord seggéből a férfiasságomat és leengedve rólam, a kezembe fogva elkezdtem kiverni előtte. Míg nem barátom magához húzva elém térdelt és épp ahogy én a nyelvévvel kóstolgatni kezdte, de ahogy megérezte egyből bekapta és nyelvévvel köröket írva rá szopni kezdett. Én pedig elégedetten figyeltem, hogy játszadozik a szerszámommal, végül én is elértem a határomat és beleélveztem a szájába.
Fjord mikor megérezte a rengeteg ondót a szájában nem igazán tudta mit kell tenni, így inkább hagyta, hogy kifolyón az ajka közül mind, míg a maradékot lenyalta onnan és rájött, hogy legközelebb inkább lenyeli, mert nagyon ízlett neki. Aztán felhúztam magamhoz és mindketten csókolózni kezdtünk, majd ezután összeszedve a ruháinkat felöltöztünk és vigyorogva fordultam Fjord felé.

-    Szóval akkor a büntetés eltörölve. – érdeklődtem kedvesen, mikor is barátom visszavette a kabátját és komoly szemmel felém fordult.

-    Nem volt semmilyen büntetés Thomas. – és épp, mint akkor megfogta az államat, majd egy puszit nyomott az ajkamra, míg én le voltam sokkolva.

-    El akartam mondani, hogy szóbeli figyelmeztetésben részesítelek, de te akkor már a gatyámat kezdted lehúzni rólam, szóval?

-    Szóval?

-    További jó túrázást Thom és vigyáz magadra.

-    Oké rendben. – felkaptam a hátizsákomat és már indultam volna, amikor még utánam szólt Fjord.

-    Azért ha vissza fele erre jársz, talán csinálhatnánk megint. – és így lesz a kezdőből, haladó tanuló.

-    Az nagyon jó lenne, barátom. – majd újult erővel bevettem magam az erdőbe.

Ha azt vesszük most is tanult valamit az ember, vagyis védett állatott nem fotózunk le, illetve végighallgatjuk a vadőrt mindenféleképpen, bár végül is a másik eset sokkal jobban esett mind a kettőnknek.
És így ballagtam tovább fák koronái alatt, gyökereken, sziklákon átmászva, míg nem már kezdett besötétedni és szerencsémre egy mezőre érkeztem.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: