Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú extra rész - Ron szombat estéje

Az egyik este történt meg. Szombat volt, a feleségem elment a barátnőivel bulizni, míg én leülve a tévé elé néztem egy filmet, melyre szerintem már akkor se nagyon emlékeztem, amikor elkezdtem nézni. Csak ültem ott és teljesen más hol járt a fejem.
Amióta megláttam, csak arra tudok gondolni, hogy egyszer a karjaimba legyen, ajkaimmal fogva tartva, majd a nevemet suttogja a fülembe a vágytól eltelített érdes hangján és ekkor jut eszembe, hogy mekkora egy hülye vagyok.
Házas vagyok, szeretem a feleségem, de mégis vannak napok mikor meglátom őt, semmi másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy ujjaimmal belemarkolók szőkésbarna hajába, arcommal érezni a szúrós borostáját, ahogy ajkainkat most már csak egy centi választja el egymástól, szemeink pedig végül találkozva a másikéban, s ez volt a végpont mindkettőnknek.
Karjainkat átkulcsoljuk egymás testén, míg ajkunkkal egy újfajta táncba kezdtünk bele, melyet még ember e Földön nem érzett át, nincs benne gyengédség, csak a birtoklás, az erő és a szenvedély tüze, melyek minden egyes érintésünk során, erősebbé válnak bennünk. Míg nem észreveszem, hogy keze lejjebb haladva megtalálja az iránta érzett kemény valóságot, szemébe nézve látom, hogy ő mennyire is akar engem, én pedig elmosolyodva nyögöm felé a nevét.

-    Ted! – és ekkor szólalt meg a telefon, felállva a kanapéról elindultam, hogy felvegyem, bár inkább folytattam volna tovább az álmodozást.

-    Halló! Tessék!

-    Szia, szívem! Csak azért hívlak, hogy ne várj meg, mert még nem megyek haza, a lányok még ki akarják próbálni azt az új helyet is. Ugye nem baj?

-    Nem, menjél csak, én majd el leszek, valahogy. – igen, valahogy, lefekszem az ágyba megszabadulva a rajtam lévő atlétától, pizsama alsótól és lehunyva a szemem kiverem a farkam a munkatársamra gondolva, hát ennél jobb program nincs ennél a világon, de hát ez van.

-    Szívem itt vagy még?

-    Igen, itt. További jó szórakozást nektek!

-    Köszi, drága, neked is és jó éjt!

-    Jó éjt! Akkor reggel!

-    Reggel! Szia! – letéve a kagylót, elfogott egy érzés, ahogy meredten bámultam a telefonon lévő számokat, hogy mi lenne, ha felhívnám.

Hiszen együtt dolgozunk már jó pár hónapja, de még egyetlen egyszer sem hívtam át ide, megkérdezném, lenne e kedve, ha igent mond, akkor kinyitunk mindketten egy jó sört, leülünk a kanapéra.
Középre ülnék le, hogy így biztosan mellettem tudjam őt, beszélgetnénk a sportról, a csajokról, a házasságról, én pedig egyre közelebb helyezkednék el.
Egyszer a lábamat érinteném hozzá, aztán a vállamat, míg nem ki használva a tévét, a fejemmel felé mozdulnék, mintha csak valami érdekeset láttam volna meg a képernyőn, közben csak magamba szívnám a rajta lévő parfümöt, melytől csak még inkább akartam magamon és magamban tudni.
És talán észrevenné ezt, ő is felém nézne és nem tudva ellenállni neki megcsókolnám, az egész testemmel a szófára dönteném le, hogy míg nyelvemmel jobban megismertetném, addig feltérképezném a kezemmel, hogy mire is vágytam eddig.
Erős, izmos, napbarnított férfi test, melyen végighúzva ujjaimat, megérezném, ahogy a szíve egyre hevesebben ver alattam, míg nem már ő játszana velem.
Visszakapnám mindazt, amit én csináltam a szájában, csókjától megrészegülve, a nyelve kíváncsi természetétől, majdnem elolvadnék közöttük, aztán pedig hirtelen felemelne magáról és egy erőteljes mozdulattal már is én nyomódnék bele a fehér bőrhuzatba, míg nem újra bennem volna a nyelve.
Ujjaim a hajába kúszva, egy-egy tincset megfognék  és csavarni kezdeném közöttük, ajkaim pedig a heves csatározásoktól már pirosan izzana a férfi miatt, és abbahagyva a játszadozást jó erősen belemarkolnék és érezném, ahogy mosolyra húzódna a szája, majd azt mondaná.

-    Mi tartott ennyi ideig Ron. – és megint érezném, ahogy többször egymás után felfal a szájával, azt akarnám, hogy ne csak ott érezem, a mohóságát, hanem mindenhol a testemen és elkezdeném lehúzni róla a pólót a fején keresztül, majd következhetne a többi is.

Viszont, mondhatja azt is, hogy nem, nekem pedig marad a jobb vagy a bal kezem az este további részére.
Álltam még ott egy darabig, aztán fogtam magam és visszaültem a képernyő elé, hát, ha el tudom terelni a gondolataimat róla, de pechemre nem sikerült. A kis gatyám elején mereven álló farkam csak arra várt, hogy végre tegyem meg, vagy valaki más segítségével és belegondoltam milyen lenne, ha Ted nyelvét érezném rajta, melytől csak még keményebbnek éreztem.
És mi van akkor, ha megmondom neki, de elküld a picsába és mocskos buzinak vagy még rosszabbnak fog hívni és tönkretettem egy barátságot az önző vágyaim miatt. Ez nem történhet meg.
Megmarad ez egy szép álomnak, mellyel az ilyen óráimat fogom boldogabbá tenni, míg a valóságban megmaradunk mind a ketten csak barátok.

-    Csak barátok. – ahogy kimondtam, éreztem, hogy ezzel a két szóval is azt erősítem meg, hogy ez hazugság, nem lehetek a barátja, így nem, hogy minden egyes alkalommal, amikor meglátom, legszívesebben letépném a ruhát róla, és ott helyben nyelvemmel végignyalnám az egész testét.

Nem ez nem mehet így tovább, gondoltam magamban, vagy szemtől szembe megmondom neki az igazat, hogy mit érzek iránta, vagy örök életemre báni fogom azt a percet, amikor meg volt rá a lehetőségem rá.
Aztán eszembe jutott, hogy fel is mondhatnék, de akkor meg kéne indokolnom, hogy miért teszem, ezt a beszélgetést pedig szívesen elkerülném.

-    Megteszem. – felállva a kanapéról elindultam a hálóba, hogy megkeresem a mobilomat és felhívjam Tedet, hogy holnap nem érne-e rá találkozni velem, mert valami fontosat akarok neki mondani.

És épp hogy beléptem volna a hálószobába, amikor is valaki csöngetett az ajtónál. Elindultam hát az ajtó felé, közben is leellenőriztem, hogy a sorompó lent van-e, mert nagyon nem szerettem balesetet okozni vele a kései idegennek, ahogy nekem sem lenne jó, pláne ha azaz egyik szomszéd lesz.
Így is már kaptunk többször rágalmazást, mert hangosak vagyunk az ágyban a kedvesemmel, de még csak az kéne, hogy Ms. Rókaszemű Vénség közzé tegye háznak, hogy egy szex mániás állat vagyok, ami bevallom igaz is.
Reménykedve, hogy nem az öreglány az, kiengedtem a reteszt, elfordítottam a kilincset és az ajtó túloldalán nem volt ott senki.
Fejemet kidugva mindkét folyosó felé elnéztem, de nem láttam senkit, ez fura. Kilépve a lakásból még jobban szemügyre vettem mindkét oldalt, egy pisszenése történt, aztán hallottam, hogy a bejárati ajtó becsukódik és megkönnyebbülve, hogy az állítólagos idegen elment visszamentem a lakásba.
Már beléptem az előtérbe és fordultam volna meg, amikor valaki hátulról megragadott és az arcomhoz szorított egy kendőt, melytől egyre nehezebben kezdtem pislogni és csak azt láttam még, ahogy egy fekete maszk, néz vissza rám, aztán minden elsötétült körülöttem.

Aztán azt vettem észre, hogy fekszem, a körülöttem lévő világ még mindig egy homályos fényképhez hasonlított, bár azt észrevettem, hogy egy pár fekete alak mozog körülöttem. Megpróbáltam hallgatózni hát ha mondanak valamit, amivel értelmet nyerne ez az egész, de óvatosak voltak és csak halk szóváltásokra lettem figyelmes, ahogy az egyik fekete másikhoz hajol.
Majd meg akartam mozdítani az egyik kezemet, hogy megdörzsöljem vele a szememet, hát, ha végre kitisztulna a látásom, amikor is az nem mozdult meg. A másikkal is próbálkoztam, de az sem, végül a lábaimhoz folyamodtam, viszont azzal is hiába, nem sikerült, csak annyit értem el vele, hogy a hálóban lévő fekete alakok most már rám figyeltek. Közben is lassan kezdett javulni a látásom és rájöttem, hogy a lakásomban vagyok, a hálószobában, az ágyon fekve és kikötözve teljesen. Olyannyira megbénítva, hogy ezzel teljesen kiszolgáltatót állapotban legyek az elrablóim számára, ha ez egyáltalán elrablásnak minősül.
Aztán az egyik fekete alak az ágy mellé guggolva figyelt engem, míg én meg egyre jobban összpontosítani akartam az arcára, hogy megtudjam ki az. A homályos foltok eltűnve egy fekete maszkos férfit láttam meg, aki meredten bámult rám, majd egyik kezét a mellkasomra téve elkezdett játszadozni a vörös szőrömmel.
Nem tudtam mi érezek abban a pillanatban, félelmet, mert egy idegen pasi simogat, vagy vágyat, arra, hogy folytassa és haladjon lejjebb, mert az ujjai érintésétől egyre nagyobb szelet kapott a vitorlám lent délen, melyet a maszkos is észrevett.
De nem hagyhattam, hogy folytassa, míg meg nem tudom, hogy igazából mi a célja velem.

-    Mit akar tőlem? – ahogy kimondtam e szavakat, levettem rólam a kezét és visszaindult a társaihoz, akik eddig végig minket figyeltek, el nem kerülve a szemükkel, ahogy emelkedett a férfiasságom.

-    Kik maguk? És miért kötöztek le? – látva, hogy nem figyelnek rám, elkezdtem erősen húzogatni a béklyóimat, de azok meg sem mozdultak, bárki is kötözött meg értett a dolgához.

Közben az elrablóim befejezve a társalgást újra felém fordultak, azt nem tudtam, hogy kik lehetnek, csak azt, hogy mindegyikük erős testalkatú, magas és minden bizonnyal izmosak voltak.
Aztán a szemükbe nézve láttam, hogy mindegyikük meredten figyel az ágyékomra, csillogásukban észrevettem azt a tüzet, melyet Ted iránt érzek, melytől egyre jobban idegesebb lettem. Aztán az egyikük lehajolt valamiért, míg a többiek engem néztek, nem akartam tudni, hogy mi lesz az, féltem tőle és az jutott eszembe, hogy most meg fognak erőszakolni.
Azonnal mozogni kezdtem az ágyon, összeszedve minden erőmet ki akartam szabadulni, és ha van, rá esélyem visszavágjak nekik.
Összes izmomat befeszítve harcoltam a kötelek ellen, már nem is figyeltem mi történik körülöttem, csak arra koncentráltam minél előbb kijussak innen, távol ezektől az örültektől, míg nem hangosan fel nem nyögtem.
Először nem tudtam mi az, amit érzek, majd fejemet előre fordítva rájöttem, az egyik maszkos, aki keresett valamit egy krémet vett elő, melybe belemártva két ujját beledugta a lyukamba, melyet csak most fedezik fel igazán.
A síkos krémtől pedig csak úgy siklott bennem az élvezet, melynek hatására már nem is akartam megszökni.
Bármi is a szándékuk velem a következő pár órában, most már gondolni sem mertem rá, hogy bántani fognak engem, inkább csak játszópajtást kerestek maguknak. Egyre mélyebben éreztem magamban, melytől már egy helyben sem tudtam volna maradni, ha nem vagyok lekötözve.
Míg egyikük tovább ujjazott, addig kettő a lábamhoz térdelve a nyelvükkel kezdték nyaldosni, míg a többi a mellbimbómat kezdték szívogatni.
Az egész szoba a cuppogástól, nyalakodástól és a bennem keletkező vágytól nehézkes nyögések hangoztak tova a térben, melytől a testem kezdett felforrósodni. Ezután a férfiak emelték a tétet, a lyukamban három ujj nyomódott egyre beljebb, a lábujjaim szétolvadtak az idegen férfiak ajkai között, míg a mellbimbóim nyáluktól nedvesen az ujjai között cirógatták.
Közben is engem figyeltek, hogyan reagálok mindenre, éreztem az arcom vörösödik, a légzésem is melegebb lett, a mellkasom egyre jobban fel és lemozgott az engemet átjáró gyönyöröktől, a farkam pedig vas keményen ágaskodva vágyott az érintésre.
A férfiak látva, hogy mennyire tetszik is ez nekem folytatták még erősebben, melynek következtében egy állatias nyögést engedtem szabadjára magamból, ahogyan is a szerszámom csúcsán meg is jelent a lecsurgó elő nedvem.
Ekkor már a maszkos idegenek is egyre nagyobb figyelmet fordítottak az ágyékom felé, de közben sem hagyták abba a testem minden felőli kiszolgálását, melyet elégedetten nyugtáztam heves lélegzésemmel. A segglyukamban dolgozó férfi kihúzva ujjait lehajolt a földre és felém emelve megmutatta az új játékot.
Egy hatalmas már majdnem igazi dákó volt, melynek fehér bőrszíne és rózsaszín csúcsos vége, csak arra várt, hogy méltó helyre tegyék be, reméltem, hogy én leszek az a szerencsés hely.
A férfi látva is rajtam a mosolyt, elkezdte bekenni a krémmel, majd nem várakoztatva tovább lassan behelyezte a lyukamba a dorongot. Közben is a többiek figyelték társukat, hogy mit csinál, szemükkel követték, kezükkel felfedezték azokat a részeimet, melyet még nem tártak fel eléggé.
Mikor teljesen bennem volt a műfasz, a férfi felnézett rám és csábosan elmosolyodott, majd valami fantasztikus érzés rázta meg az egész testemet, melybe újra becsatlakoztak férfiak kezei és nyelvei is.
A bennem levő szerszám remegése eljutott egészen az agyamig , majd vissza oda és megint, amíg is éhes szájak tapadtak a lábamra és mellbimbóimra, míg nem feltűnt, hogy az ujjazó férfi felállva engem néz.
Aranyló barna szeme lyukat égetett a szemembe, mely az sugallta, hogy már alig várja, hogy még többet mutasson meg nekem, melyet alig vártam már.
Míg nem a seggemben mozgó faroktól már teljesen elvesztve az eszemet, nyögdécseltem még hangosabban, ezt pedig a maszkos alakok a pulzáló merevedésemen figyelték meg, mikor már egyikük sem bírta tovább nézni ezt.
Az ujjazó férfi a lábam között felmászva nyelvével nyalogatni kezdet az elő nedvemtől síkos farkamat, míg kettő kezével megragadva húzogatta rajta a bőrt, a többi pedig abban a megtiszteltetésben részesülhet, hogy fentről nyalhatott bele rózsaszín makkomba. Nem tudtam hova lenni a boldogságtól, ahogy öt férfi felosztva egymás közt falják fel a férfiasságomat, míg az általuk hozott ajándék megdelejezett engem.
És ha ez még nem lett volna elég, mindenki ki akarta próbálni a másik pozícióját, ne hogy valamiből kimaradjon, így egymással helyet cserélve, mindenki nyalt, cirógatott, majd szopott.
Gondolkodni sem tudtam, csak a testemen egyre többször áthullámzó fantasztikus érzésre vágytam, hogy még jobban veszek el bennük, adjam át magamat nekik.
Az eddig hűvös szoba, most eleven forróság uralkodott, melyet belőlem váltottak ki a figyelmes urak, kik egy percre sem hagyták abba a heves játékot, ahogy a pénisz sem a lyukamban és e kettős érzésnek hatására el is értem a csúcsot.
A férfiak is érezve, hogyan keményedik meg egyre jobban a farkam a kezük és nyelvük alatt, úgy vettették be minden tudásukat, míg nem fehér záporesőként zúdult rájuk ondóm. Egy hatalmasat nyögve elértem a gyönyörömet, közben is figyeltem, ahogy az első adag beterítve mindegyikőjük álarcát, majd nem veszve el a többit finoman rácuppantak és szívni kezdték.
Én pedig elalélva szemléltem, hogyan adják egymásnak az egyre puhább farkamat, hogy mindenki meg tudjon ízlelni, míg nem teljesen kiadva magamból mindent, egymás ajkáról és maszkjáról nyalták le.
De innen nem mentek tovább, a maszk rajtuk maradt és a testemen ott maradt sperma foltok minden egyes cseppjét ujjukkal felszedve, nyelvükkel feltakarítva, letisztogattak, csodálatos látvány volt. Majd a műpéniszt is kihúzták belőlem, melynek nem nagyon örültem, viszont ami utána következett az valahogy még jobban tetszett. Eltéve a krémet és játékot, vetkőzni kezdtek előttem, először a fekete pólók, a nadrágok (melyek alatt nem volt semmi), a cipők és a zoknik.
Ott állt előttem öt kiéhezett férfi, álló dákóval, és ahogy gondoltam istenen túli szépséggel és izommal megáldott testtel, melyekbe legszívesebben beleharaptam volna és úgy hittem, hogy még annak eshetősége is felmerülhet a ma este. Néztek engem, ahogy én őket, már láttam magamba, hogy mi fog következni, de gyorsan leállítottam és inkább figyeltem tovább az eseményeket.
Ketten állva meg az ágy végénél kezdték kikötni a lábaimat, közben mindannyian engem figyeltek, hogy mit fogok tenni, de ez túlpezsdítő és újszerű volt a számomra, mint sem itt hagyjam őket, így állva, hagyva mindent.
Kicsomózták béklyóimat, majd a kettő közül, aki ott volt a lábam közé felülve az ágyra és hatalmas farkát a lyukamhoz kezdte verni.
Kínzott, játszott velem, éreztem magamon a tekintetét, kék szeme volt és szőke vastag szemöldöke kikandikált a maszk alól, majd megfogta a lábamat és a vállára helyezte őket és még közelebb mászott hozzám.
Közben újabb két vállalkozó került a közelembe és a fejemhez feltérdelve nyújtották nekem íncsiklandónak tűnő vastag kolbászaikat.
Egy kis esti nacizás gondoltam és már a kezemmel nyúltam volna feléjük, amikor eszembe jutott, hogy még mindig ki van kötözve, melyen a két férfi elmosolyodott, majd segítve a számba helyezte az egyikük.
Nyelvemmel körbefontam és eljutva a tudatomig az a fenséges íz, mely átjárta a számat a farkától, azonnal többet akartam belőle, így ajkamat is rácuppantva mozogni kezdtem rajta.
Szemmel pedig figyeltem, ahogy ez a kidolgozott izmú, szőrtelen mellkasú félisten behelyezi, a szerszámát a lyukamba majd erősen vágtázni kezd bennem.
Hatalmas volt, és ezt magamban érezve egy percre abbahagytam mindent is magam körül, hogy ezzel behódoljak neki, majd az ujjaim között megéreztem egy türelmetlen zászlóhordót, aki jobbra helyre nem is tűzhette volna le.
Visszatértem a számban lévő farok szopásához, míg közben a megkötözött kezem között egy másik ízes csemege mozgott marokra tartott ujjaim között a férfi előre és hátra mozgó csípőjétől.
A kimaradt játékosok pedig, hogy addig se unatkozzanak, engem viszont szórakoztassanak, egymást csókolva markolták meg a másik farkát és húzogatták, és ahogy egyre erősebb csókok következtek úgy játszottak még vadabbul a szerszámukon. A lábam között lévő férfi pedig minden erejét beleadva vette birtokába botjával a seggemet, melyet már egészen a testemben éreztem, aztán felfedezve egyik lábamat, finoman szopogatni kezdte lábujjaimat.
Aztán a két férfi helyet cserélt a fejemnél, bekapva az új finomságot, mely forrón izzott a számban a heves mozgástól a kezemben (hotdog) és minden technikámat bevetve megpróbáltam eloltani magamban.
Míg a másik férfi az eddig mondhatni szűz kezemet véve célba, ő, is mint társa nyomta az ujjaim közé nedvemtől síkossá tett farkát.
A két szerelmetes pedig csak tovább szították egymás közt a tűzt, mely csak elevenebb mozgásra kényszerítette a vastag péniszükön.
A seggemben mozgó farok tulajdonosa elvesztve érdeklődését a lábaim iránt még erősebb tempót diktálva akart karóba húzatni, míg én ennek hatására próbáltam ugyanazt az ütemet felvenni az ajkam között lévő dákón, melybe meglepetésemre becsatlakozott még egy.
A kívülálló páros is közelebb jőve hozzánk szemlélte meg, hogy mozog a számban két farok egyszerre.
Először nem jöttem rá, hogy kéne, de a két férfi segítségével hamar belejöttem ebbe is és felém lendítve ágyékukat most már hárman szeretkeztek velem egyszerre. Még leírni sem tudnám ezt a fantasztikus képet, ahogy körülöttem három teljesen idegen férfi mindent latba vetve csak is engem akar szeretni, kívánni, magának tudni, ez még nekem is túl sok egyszerre.
De nem tudtam volna nemet sem mondani nekik, mert mindent meg akartam tenni nekik, ahogy ők is nekem. A lábam között lévő félistenről gyöngyöző sós cseppek pördültek le róla egyenesen rám, ahogy mind inkább teljesen eggyé akart olvadni velem a szerszáma által.
Ahogy a két férfi is, aki megtisztelt a számban, ők is erősen verejtékeztek előttem, mely számomra csak még kívánatosabbá tette nedves testük látványától. Már a másik kettő is abbahagyva az egymáson való ismerkedést minket figyeltek, ahogy is az ajkam közül kicsusszantak a fiúk, míg lyukamban vágtató elveszve a mámorban teljesen rám hajolt és úgy mozgott tovább bennem.
Megérezve pedig testét magamon, azonnal fejéhez hajolva, birtokba vettem a száját, ahogy ő tette a seggemmel. Mindenáron látni akartam az arcát, de heves csókjától teljesen megbénulva még sem tettem meg, inkább élveztem tovább a farkát bennem és a nyelvünk érintését egymás szájában.
Míg nem a férfi egyre nehezebben lélegzett már, éreztem, ahogy teste egyre többször remeg meg felettem, én pedig azt akartam, hogy történjen meg, mégis most ez nem teljesülhetett be.
A félisten felkúszott rólam, de még így is sikerült egy utolsó csókot lopnom tőle, majd kihúzva a farkát átadta a helyét a másik két férfinak, akiket eddig elszállásoltam a kezeim és a számban. Egyből belém verte és gyors mozgásától hajtva nyögni is kezdtem, melyet gyorsan el is fojtottak az eddig bennem lévő férfiasságtól.
Meleg volt, már szinte forró is és még éreztem rajta a síkosító krémet, mely nem tudta elrontani így sem a férfi szerszámának ízét.
Mi közben a lyukamban új méreteket ismerhettem meg, melyre nem panaszkodhattam, mindegyik férfi jól meg volt áldva tehetséggel. Aztán a számban lévő egyre keményedő férfiasságot megállás nélkül szopva hallottam meg gazdájának erőteljes nyögését, ahogy elöntött belül a fehér nedve. Még soha nem éreztem a számban egy férfi spermáját, furcsa volt, de nem is volt rossz kisebb nyelésekkel elnyeltem magamban mindent.
Közben is mindenki engem nézett, hogy mennyire gálánsan és elégedetten nyeldekelem le új barátom édességét, míg annak farka már teljesen puha lett az ajkaim között, melytől így se nagyon akartam megválni, így hát ő is hagyta hagyj cuppogjak még rajta egy ideig. Közben a seggemben mozgó férfi sem bírva tovább elélvezett bennem, melybe még egy párat lökve átadta helyét társának, aki erősen belém hatolva újra teljesnek éreztem magam.
Az eddigi farkat felváltotta a számban a másiké, aki éppen most ment el és a szerszámán rajta maradt nedvet szopogattam le róla, melytől önkéntelenül is, de felnyögött és azt mondta kurva jól csinálom.
Míg nem a harmadik férfi is elérve végül a csúcsot belém lőtte összes magját, majd ő is a számhoz jőve kért egy kis mosdást, melyet nagyon szívesen megtettem neki. Az eddig kívülálló két maszkos a segglyukamhoz illesztve a fejüket, szó szerint lefetyelni kezdték a belőlem kifolyó spermát, melytől a lábujjaimat teljesen befelé szorítva nyögtem fel a számban lévő fasszal.
Majd aztán mindenki a seggemhez menve, mindegyikük jó alaposan belenyalt, megkóstolva mindent bennem, melytől már teljesen a plafonon voltam, ahogy a péniszem is.
Melyet a férfiak eleven játékának köszönhetően újra tűhegyesen állt, csak arra várva, hogy valaki vele is játsszon és nem kellett sokat várni a társaságra. A férfiak felálltak a már szépen kinyalt lyukamtól majd közülük ketten odamentek az ágytámlához és megszabadítottak most már a kezemet is.
A többiek pedig várva a reakciómat figyelték, hogy mit teszek, de nem tettem semmit, mert pont ott voltam, ahol lenni akartam, így ujjammal feléjük intettem, hogy jöjjenek közelebb és feléjük súgtam.

-    Akarok még! – a hangom olyan mély volt, hogy már azt sem tudtam ki beszél egyébként, sugallni akartam nekik, hogy még nem egészen fáradtam el, ami azt hiszem sikerült is.

A kívülálló páros vett kezelésbe, megfordítottak, majd felvettem a kutyapozíciót várva a jutalom falatomat, melyet azon nyomban meg is kaptam elől is és hátul is. Már is megérezve a seggemben mozgó farkat, a számba is kaptam egyet gyorsan és a már gyakorlott mozdulatokkal szopni kezdtem.
Annyira jó volt érezni, ahogy egy újabb férfiasság feszíti szét ánuszomat, míg nyelvemmel egy percet sem pihenve kóstolgattam a másikét, ajkammal magamhoz vonva közben is.
De a többiek sem unatkoztak, mert észre véve egyenesen álló kemény szerszámomat, egyből kezelésbe vették alattam. Egy kezet, egy nyelv simítását, majd egészen egy száj szívóereje köszöntött engem, melytől teljesen meglepve nyögtem fel, abbahagyva a számban lévő játékszer további funkcióinak kipróbálását.
Míg a hátam mögül egyre jobban mélyedt el bennem a férfi férfiassága, mi közben tenyerével piros pacsizott a gömbjeimen, ezzel fokozva is bennem a lelkemben fellángoló vágy tüzét.
Majd újra visszatértem a farokhoz, melybe már a társam is besegített előre mozgó ágyékával, mely kezdte felvenni a tempót a seggemben mozgó hosszú, merev dárdával. Nagyon jól éreztem magam közöttük, már az időt sem tudtam, hogy mikor kezdtük el, vagy, hogy mennyi van most, senkit nem érdekelt, csak az volt a fontos, hogy repítsenek el a csillagokig.
Alattam egyre jobban ráharaptak a finomságomra és felváltva ízlelgették meg újfent, a férfi hátul új helyzetet keresve megéreztem a lábát az enyém mellett, a meleg lélegzetét pedig a nyakamnál, ahogy most már föntről hágva meg csillapította a lyukam fasz hiányát. Viszont nem kellett tartanom elölről is jól megbassztak, történetesen a számat, olyan lendülettel mozogva a fogaim között, mely elsöprő erővel párosult a másik kettővel.
Körülöttem számtalan férfi számtalan helyről próbál mindent megadva kényeztetni engem, illatuk teljesen belengve szívja magába a testem, mint valami drogot, melynek most már teljesen a rabja lettem.
Míg nem mindenki abbahagyta, amit csinált, én pedig felkészültem rá. Lehúzták az ágyról, majd a helyemre az a férfi feküdt le, aki eddig a lyukamban ásott, most már látva is a gyönyörű nagy ásójával. Kezével felém intett, a többiek pedig rá segítettek arra, amit meglátva azonnal akartam, a férfival szemközt ráhelyezkedtem a szerszámára, melyet újra megérezve magamban teljesen fülig ért a szám.
Mindenki örömtől telve figyelt, ahogy megindulok a férfin, aki hagyta hagyj, irányítsak most én, és megmondhatom, nem vagyok rossz vezető, az alattam lévő fiatalember nyögéseiből ítélve.
Míg én megültem a csődörömet, addig a másik az, aki a számban élvezkedett, meglátva az ánuszomban rejlő sok helyet, ő sem akart kimaradni, így lassan behelyezte. Én pedig érezve, majd aztán magamban is tudva még egy keménységet még erősebben kezdtem rugózni.
Közben a szabadon lógó kemény árbocomat újból megragadva és nyálazva játszani kezdtek vele, már alig bírtam a mozgásra is koncentrálni egyben.
A hátam mögött lévő férfi teljes erejét beleadva döngetett meg, kezével magához húzva éreztem a hátamon erős és nedves felsőtestét, majd a nyelvét a fülemnél, azt hittem meghaltam és ezt most a mennyország, de tévedtem ez jobb annál. Én pedig lelassulva a hátam mögül érkező gyors vonattól az alattam lévő férfi megemelve az ágyékát alulról kezdett sorozni, hihetetlen egy ember és milyen figyelmes is.
Közben a farkam már egyre keményebb lett a folytonos szopástól és játszadozástól, melyet aztán az alulról kopogtató fiatalember ragadott meg és bivaly erősen húzogatni kezdte rajta a bőrt.
A többiek az ágy széléről figyelték a mi kis hármasunkat és hogyan segítjük át egymást a gyönyör kapuján, a forróságtól eltelve, a szenvedély útvesztőjében. A hátam mögül a férfi teljesen hozzám préselve magát lökött még egy jó párat a lyukamba, míg nem átadva magát a gyönyörnek a fülembe csókolva elélvezett bennem.
Kezemmel pedig hátranyúlva magamhoz vontam maszkos arcát, keresve ajkát, hogy átadjam neki az üzenetem: ez nagyon fincsi volt. Ez után a férfi egy idő után elengedve a számat és a finom kis seggemet, barátjára bízott, aki eközben is erősen döngetett meg alulról, kezében pedig merev férfiasságom.
Nyögtem, kiáltottam, már majdnem ordítottam feléje, hogy ne hagyja abba, közben is a szemébe néztem és láttam, hogy ugyanaz a férfi, aki az ágyamnál térdelve játszani kezdett a mellszőrömmel és azok az aranybarna szemek épp, mint neki.
Akartam, hogy ő legyen, de mielőtt még bármit tehettem volna elértem a csúcsot, s plafon felé nyögve adta át magam a gyönyör okozta kábulatnak, míg a segglyukam fáradhatatlanul fogadta a ki és bejáró vendégét.
A férfi látva is mennyire élvezem, addig húzogatta a farkam, míg már az összes nedvem a testére folyt le és puha lett az ujjai között, akkor aztán én következtem.
Egész testemmel rá hajolva csókoltam meg, mely a férfit nagyon váratlanul érte, de annyira nem, hogy abbahagyja a kényeztetésem a még mindig álló szerszámának köszönhetően. Gyengéden kezdtem, de ő erősebben válaszolt, míg már én is és beleveszve az együttlétbe, kezemmel a maszk alá nyúlva lehúztam róla.
Ahogy kinyitottam a szemem az a férfi volt ott, akivel azóta álmodom, hogy megláttam őt az asztalánál és felém mosolygott és hányszor kívántam, hogy így legyünk együtt, csak mi és ez végre teljesülhetett számomra.

-    Ted! – és újból erősen megcsókoltam, azokat az ajkakat, melyeket senki másnak nem hagyjam, hogy megkapják őket, csak az enyémek.

Ahogy csókunkat elnyújtottuk egyre jobban, úgy éreztem, ahogy barátom egyre nehezebben veszi a levegőt, majd teljesen magához húzva elment bennem. Én pedig megérezve a belém áramló fehér nedvét a nevét kiáltottam az ég felé, majd ráhajolva hallgattam a szív verését.
Így maradtam volna örökre vele, de mikor kihúzta a már puha farkát belőlem és egy hirtelen mozdulattal újra én voltam alul csábos mosollyal felém fordult.

-    Hogy tetszik eddig Ron? – szólni sem bírtam abban a pillanatban, csak azt akartam mondani, hogy téged akarlak, de valamiért nem ezt mondtam.

-    Hogy tetszik-e az nem kifejezés. Imádlak titeket! – legfőképp téged, miért nem mondtam ki, már magam sem tudom.

-    Akkor gondolom még nem vagy nagyon fáradt. – kezével a farkamat kezdte simogatni, amelybe mintha azonnal újból áramlani kezdett volna a vér.

-    Nem. Miért mitek van még? – kérdésemre mindannyiuk nagyot nevetett és a kezükkel megmarkolt kemény farkukat kezdték lengetni felém, leginkább azok, akik eddig pihentek és egyből elindultak felém.

A többi férfin még mindig rajta volt a maszk, de ez nem zavart, inkább csak jobban felszították bennem a vágyat a felől, hogy vadidegen férfiak előtt ennyire kitárulkozzam. Leszálltam az ágyról Teddel, majd két társa egymással szemben lefeküdtek, lábukat egymásra téve, hogy így közelebb legyen a farkuk.
Nem tudtam elhinni, hogy lesz ilyen szerencsém kipróbálni ezt is, így azon nyomban odamentem hozzájuk és közben is a körülettem lévők segítségével elfoglaltam kényelmes ülést.
Ahogy egyre jobban bennem voltak, úgy gördült ki a torkunkon egy finom nyögés is, majd lassan rugózni kezdtem rajtuk, és hogy a szám se legyen üres megkínáltak egy kis harapnivalóval. Isteni egy társaság volt, ahogy két libidót fogtam be magamba, és ahogy a nyelvem mellett lévő édes finomságot éreztem magamba, soha nem érzett elégedettség töltött el.
Szemmel pedig megkeresve Tedet néztem, ahogy néz engem és, hogy megmutassam, mennyire élvezem is egyre erősebben nyomultam a két férfira, ahogyan is az ajkam között lévő szerszámomat is felhevítettem mozgásommal.
Csak most jöttem rá, hogy mennyire szeretem, ahogy néz engem, csak én vagyok a nézőpontjában, egyes egyedül, mosolyát pedig meglátva az arcán már csak azt akartam, hogy ő is itt legyen és csináljon velem, amit csak akar.
A két férfi együttesen kiáltották felém, hogy „annyira jó vagy” és „kibaszott jó a segged”, melytől csak még jobban beindultam és megadtam, amit kértek, nyögtek is szépen. A fejemnél lévő alak pedig arcomra téve a kezét szabályosan kúrni kezdte a számat az egyre gyorsuló ágyék mozgásával, milyen féktelennek is vagyunk mi, nem de.
E gyönyörű négyesünktől nem csak mi, de akik nézték is egyre melegük lett, markolva a kemény férfiasságukat, csak arra tudtak gondolni, hogy ezután mi jön még. Finom lyukamban mozgó farkak, a számban élező kard és ezek együttesétől az újfent merev farkam kiáltja a szobában, hogy még és még akarok.
Míg nem az ajkaim közül eltűnt a fasz és a két férfiről is lesegítettek, hogy valami új következzen és meglátva Tedet, ahogy kutyapózba vágva magát felém játszadozik már tudtam is mit akarok.
A seggéhez hajolva egyből belenyaltam, melybe már egy ujja benne mozgót és kérlelhetetlenül nyögött felém, hogy jól kúrjam meg. És még én vagyok a telhetetlen gondoltam, majd nyelvem helyére két ujjamat dugtam fel neki, hagyj élvezkedjen a most már hármas mozgástól.
Mi közben én barátomon játszottam, addig más felfedezve, hogy nincs semmi a segglyukamba, azonnal feltolta nekem három ujját és sebesen meg is mozgatta őket bennem.
Aztán Ted kivéve az ujját rám bízta a többit, melyet én pótoltam is a sajátommal és a lyukamban érződő tempót felvéve ujjaztam meg.
Soha nem hittem volna, hogy egyszer eljön a pillanat, amikor így felszabadulva lehetek együtt vele, gátlások, szabályok nélkül, átengedve magunkat a szenvedély okozta mámornak, mindig is erre vágytam.
Ezután az új barátom kihúzta belőlem az ujjait, majd én is ezt téve valami jobbat raktam be a barátomnak, ahogy nekem is. Ted megérezve, hogy benne vagyok, a nevemet kiáltva nyögött fel, annyira szexi volt és kezemmel magamhoz húztam egészen addig, hogy a fejünk összeérjen.
Ajkát megtalálva azonnal megcsókoltam, ő pedig vissza, majd megéreztem, ahogy hátul már megkezdődött a futam, melyből én sem akartam kimaradni.
Így Ted visszaejtette felsőtestét az ágyra, míg én hevesen bemerészkedtem a vastag lámpámmal a barlangjába, mely olyan meleg és nedves volt tőlem, hogy ott helyben elélveztem volna benne.
Viszont még nem akartam elmenni, így minden erőmet összegyűjtve visszaszorítottam a korai magömlést és csak a barátom édes kis seggére koncentráltam, ahogyan más pedig az enyémre.
Mint egy vonathoz kapaszkodó szerelvények olyan voltunk, ahogy a nagy sebességtől állandóan összeütköztünk egymással majd reméltük, hogy a nagy sebességben nem fogunk túl hamar kisiklani a pályáról.
Bármit mutattak is eddig nekem, mindegyikben ott maradtam volna még egy kicsit, hogy még jobban enyémnek tudhassam a pillanatot, ahogy férfiak gyűrűjében átadom magam az élvezeteknek. Míg végül mindannyian lassulni kezdtünk, majd nem érezve többé a finom nyomást az ánuszomban, én is kihúztam Tedből, aki pedig lekúszva az ágyról olyan szenvedéllyel telve megcsókolt, hogy már a lábam is egy kissé megroggyant.
Viszont mielőtt bármit mondhattam volna neki visszatért újból a három jó ismerősöm és az ágy végénél ledöntöttek az ágyra, majd egyikük a lábam közé állva meg függőleges helyzetbe tornázta fel az alsó felemet. Megfogta a lábaimat, melyeket a vállához támasztott, majdan lassan behelyezte kőkemény farkát a lyukamba és onnan fentről nyomult egyre beljebb bennem.
A fejemhez térdelve a két férfi pedig kolbásszal kínált meg, melyeket kezemmel megfogva egyszerre húzogatni kezdtem, majd egyiket a másik után kaptam be, megnyálazva őket a nyelvemmel.
Közben is még játszottam rajtuk, ők meglátva a szabad prédát kezükkel megragadták és az ajkam mozgásával párhuzamosan játszottak rajta. Annyira elképesztő ez az egész, és, hogy éppen velem történik, de ennél jobb helyet sem tudnék magamnak kívánni, na, jó talán, ha Ted is benne lenne, viszont velük sem rossz.
Majd hallva, ahogy a seggemnél dolgozó férfi egyre hevesebben lélegzik, míg nem kihúzta belőle, de egyből ment a másik a számtól, hogy megtömje a lyukamat. Az ajkam közé is kaptam egy újat, és így szopogattam tovább őket el a nyelvemmel játszadozva velük, míg fentről tovább élvezhettem eme páratlan fúrogatást. És folytatva továbbra is a szerszámomon való húzogatást.
Minden porcikám tüzelt, és ahogy egyre többször érintettek meg, s úgy váltam egy élő lángoszloppá közöttük, teljesítve óhajaikat, hallgatva meg kívánságaimat. Aztán egy újabb csere következett, de már mind a hármukról folyt a víz és ekkor már a farkamat is elengedve próbálták elhúzni a véget.
Imádnivaló látvány volt, amikor lentről figyeltem, ahogy mindent beleadva késleltetni szeretnék a gyönyörüket, csak hogy még tovább élvezhessék a testem nyújtotta kényeztetéseket. Aztán az egyik majd a másik férfi élvezett el a számban, annyira nagy mennyiségben, hogy már hagytam kifolyni az ajkam közül, de amit tudtam azt mind magamban tudhattam. Viszont édesdeden szopogattam el őket, amíg puhák nem lettek, majd lehajolva mindegyikük megcsókolt és lenyalták az arcomra ragadt ondójukat, melyet szívesen osztottak meg velem újra.
Közben a lyukam újra megtelt a fehér elixírrel, ahogy a fölöttem lévő hangosan felnyögött és kihúzva a péniszét a nyelvét dugta be, belém nyalt a kis mohó. Ezután ő is a fejemhez hajolva megkóstoltam az ajkáról az isteni nedvét és ebben a mámorban maradva hagytuk, hagyj, teljen az idő. Majdan a férfiak magamra hagyva visszajött Ted és barátja, akik már is felhúztak magukhoz és mielőtt tovább mentünk volna megismerkedtünk jobban egymással.
A csókok, az érintések, a bőrünk egymáshoz való simulása és meg is volt a bemelegítés. A férfi helyezkedett el az ágy közepén, majd Ted meglátva a lehetőséget szép lassan ráhelyezkedett és összeszorítva a száját magában elnyomta az ekkor keletkezett nyögését és tudtam, ha én is beszállok, akkor már vissza sem tudja tartani a szentem.
Barátom, mint egy tapasztalt zsoké, úgy lovagolta meg a társát, aki ettől teljesen kifeküdt az ágyon és csak nézni tudta a sebes lovast, megkérlelni, hogy ne hagyja abba.
Majd Ted háta mögé beállva nem kegyelmezve jó erősen felnyársaltam és vele együtt mozogtam benne, közben is fejével hátra nézve mosolygott rajtam.
Vártam már ezt a percet, magamhoz öleltem teljesen, ajkamat a vállától elindulva csókolgatni kezdtem, míg egyik kezemmel megragadva a merevedő farkát húzogatni kezdtem rajta a fitymát.
Barátom teljesen elképedve, mennyire jól bele rázódtam a játékba és átadta az irányítást nekünk, így még hevesebben hágtam meg azt a fincsi kis seggét, míg alul a férfi is meglátva a lehetőségét verni kezdte fölfelé a férfiasságát.
Akartam, hogy érezze, mennyire férfi is vagyok és, hogy mennyire kívánom is őt, majd hirtelen fejével felém fordulva megcsókolt.
Nem tartott sokáig, de pont ezt volt jó benne, gyengéden, finoman és kellemesen simultak egymáshoz ajkaink, majd elszakadva tőle, most már csak kis a lyukára koncentráltam. Öröm volt hallgatni Ted nyögéseit, ahogy két merev fallosz nyomódik egyre beljebb neki, közben is én megállás nélkül játszok a férfiasságán, melynek elő nedve csak még kellemesebbé tette ezt. Aztán hallottam, ahogy barátom alatt megremeg a férfi teste és egy nyögés kíséretében elélvezett benne.
Ott hagyva a farkamat benne, éreztem, ahogy körbe vesz az idegen folyadék belül, ahogyan Ted is érzi ezt. Ezután kihúztam a farkam, barátom pedig leszállva a társáról azonnal a férfi péniszét kezdte nyalogatni, majd leszopta róla a maradék ondót is, melynek nagy része az ánuszában folyik éppen. Ezen gondolatra mögé mentem és jó erősen belenyaltam, ahogy sokan tették már velem is.
Elképesztő volt, és nem is tudva mit hagytam ki eddig még mélyebbre toltam a nyelvemet, melytől Ted egész teste beleremegett.
Míg nem abbahagyva a nyalakodást, magához hívott ujjával, én pedig felmászva az ágyra mellé csókolózni kezdtünk.
Már csak mi voltunk azok, akik nem érték még el a gyönyört, melyet összetalálkozó farkunk jelezte is nekünk, így aztán Ted kezébe adtam az irányítást.
Ő pedig szó szerint is vette, ledöntött az ágyra és azonnal a szájába vette a férfiasságomat, erősen szopni kezdett, nyelvévvel olyat csinálva melytől már is éreztem, hogy mindjárt elmegyek, de inkább megpróbáltam uralkodni magamon. Barátom örömmel nézte, hogy amit csinál, az nagyon jó nekem, és ha így folytatja még a csillagokat is el fogom érni tőle, így lassabb tempóra váltott.
Szememmel figyeltem, hogyan is csinálja, míg nem felnézett rám és kiengedte a szájából, majd végül belenyalt a rózsaszín makkomba, melytől már egészen csillagokat is láttam. Ezután oldalra fordított és a hátam mögé mászva a lyukamba illesztette a még mindig kemény dákóját és elindult bennem.
Lassan csinálta, éreztem a hátamon a meleg lélegzetét, majd száját a gerincemnél, apró csókokkal bombázva olvadtam el a karjai között, mi közben is egyre jobban fokozta a mozgását bennem.
Fejemet feléje fordítva egyből tudta mit akarok, ajkunk érintése közepette, megmarkolta a nyálától nedves falloszomat és olyan erősen, ahogy ő tárja fel bennem a barlangomat, úgy verte nekem ki. Csak arra tudtam gondolni, hogy ez tényleg megtörtént és én tényleg Tednek a karjában vagyok, amint a péniszemmel játszik, míg ő hátulról kényezteti az ánuszomat…
Nem tudtam a végére érni, mert abban a pillanatban élveztem el a kezei között, majd éreztem, hogy az egész teste megkeményedik és az ajkaim közé ontva nyögését belém élvezett.
Annyira elképesztő mindez, hogy egy pillanatig levegőt sem tudtam venni, majd arcomon éreztem Ted kezét, ahogy feléje fordít és megcsókol újra, melynek hatására kicsusszan belőlem barátom dákója.
Elszakadva a számtól édesen az ujját a szájába dugva szopta le róla a nedvemet, én pedig meglátva a farkát egyből kezelésbe vettem a számmal és lenyaltam róla az ondóját, mely nagyon ízlett nekem. Mikor aztán pedig befejeztük egymás végignyálazását újra összekerültek az ajkaink, és mint ha miénk lenne a világ össze ideje, úgy maradtunk jó sokáig egymásba fonódva.

-    Szeretlek.  – mondtam neki ő pedig elmosolyodva újra megcsókolt.

-    Örülök, hogy végre bevallottad nekem és én…. – akartam hallani a végét, de miért nem mondja ki, talán fél.

-    És te?

-    A ma esti műsorunknak vége. Köszönjük a figyelmét! – mondta Ted, de már a bemondó nő hangján a tévéből, aztán minden újra sötét lett.

A kanapén vagyok kifeküdve és az egész gatyám ragadt az ondómtól, a tinédzserkorom óta nem volt magömlésem, de mondjuk nem is álmodtam soha ilyesmit még. Az egész testem egy merő izzadtság volt, de összevetve mindent, amit átéltem, az nem volt semmi. Kikapcsoltam a tévét, majd azonnal beugrottam a fürdőbe lemosni magamról az izzadtságot és a spermámat, aztán onnan kilépve elindultam a hálóba.
Belépve megálltam a szekrénynél és kivettem egy másik pizsama alsót, majd felvettem, remélve, hogy ez nem úgy jár, mint a másik.
És még mielőtt lefeküdtem volna végre, megcsörrent a mobilom, befeküdtem az ágyba és levéve a telefont, megláttam, hogy egy sms-t kaptam Tedtől. És bár most estem át életem legnagyobb orgia álom partiján, mégis a barátom neve említésétől és, hogy valamit szeretne tőle már is akcióba lendítette a nagyfiút.
Azt írta, hogy megkapta az előléptetést és reméli, hogy a barátságunk ezzel nem fog megváltozni, melyen egy jót mosolyogtam.
Hát persze, hogy nem csak azt szeretném, ha te is megtud, hogy én másként gondolok rád, gondoltam magamban és már is tárcsáztam az egyik barátomat, Pete-t.

-    Szia, Pete, remélem nem zavarlak most éppen, de mit szólnál, ha meglepnénk Tedet egy búcsúpartival. – és már ki is találtam hogyan lenne.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Danana69 ·
Nagyon jó lett :) Légyszíves rám írsz? Az e mail címem látható. Jó lenne veled beszélgetni mert a rajongód vagyok :)

Danana69 ·
Bele lehet ülni egyszerre két farokba. Nem tapasztalatból mondom (sajna) de meg lehet csinálni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: