Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú 5. rész - Loren bátyja

Barátaim legutóbbi kalandja óta nem igazán hallottam felőlük, Lorennel vettünk egy házat, beköltöztünk, megcsináltuk a kertet, lett egy közös otthonunk, így ezek közepette sem nagyon jutottak az eszembe.
Újdonsült feleségemmel az oldalamon nem is lehetnék boldogabb és amilyen szenvedélyesek vagyunk mind a ketten, úgy találtuk, hogy az új házunk minden részében kipróbálunk valami izgató pozíciót. Ami beletelt egy időbe, de az volt életem második legjobb időszaka, mert az első az volt, mikor rátaláltam az én vadmacskámra.
Míg nem egy éjjel mikor a kanapéról néztük a tévét, Loren az ölembe hajtotta a fejét, míg a kezem felfedező útra indult a mellei felé, melyek szépen kinyújtották a pólója elejét. Feleségem mikor megérezte kezemet az egyik mellén, melyet lassan masszírozni kezdtem, egyből megnyalta a szája szélét.

-    Így nem tudok figyelni a filmre, Ted. – a nevemet olyan lassan és erotikusan ejtette ki, mint, ha mindjárt orgazmusa lenne, a gatyám eleje pedig emelkedni kezdett.

-    És mit akarsz tenni ellene? – kérdésemre Loren felült és gyorsan megcsókolt, olyan lassan elnyújtva mindkettőnk részéről, akár egy fiatal párocska, akik csak most találnak egymásra igazán, amelynek ellenkezőjét számtalanszor bizonyítottuk.

Majd a csók véget érve, erősen belém karolt és újra a film felé fordult pimasz kis mosollyal.

-    Én győztem. – súgta maga elé, melyen elmosolyodtam és még inkább magamhoz húztam majd én is nézni kezdtem a tévét.

Körülölelve Loren bőrének illatával, mely olyan volt, mint maga a szenvedély, gondolni sem tudtam volna, hogy lehetnék még ennél is jobban, amikor is a feleségem rákérdezett a fiúkra.

-    És mi újság a barátaiddal? Richarddal, Joshhal és Thomassal? Már egy ideje nem hallottunk felőlük nem, de? – ahogy kedvesem kimondta a nevüket, úgy egyből elöntöttek engem az emlékek, a legénybúcsú az utána következő reggeli és a nászúti álom, a farkam pedig jelezve is nekem, hogy mennyire jók is voltak azok.

Belemerülve a gondolataimba meg sem hallottam amit Loren mondott, így újra rákérdeztem.

-    Csak azt mondtam, hogy egy ideje nem mozdultál ki már, ahogy én sem. Ami persze nem zavar, csak.

-    Kell egy kis kikapcsolódás a lányokkal?

-    Hát most, hogy mondod. – eldöntöttem Lorent, majd fölé emelkedve figyeltem mit fog tenni, de ő csak mosolygott felém.

-    Szóval ez egy igen? – kérdezte, majd erre megcsókoltam a nyakát, majd egyre lejjebb haladtam a testén, elnyújtva forró csókjaimat, melytől halkan nyögni is kezdett, végül lent is megkóstolva és ízlelve, mennyire is kíván engem, visszanéztem rá.

-    Ez egy határozott igen. – ezen mondatom után felkaptam Lorent és a hálószobába vittem, ahol a lehető legtöbb szenvedélyt megadva neki juttattam el a csúcsra, majd ő is engem.

Mikor mind a ketten lezuhanyoztunk, Loren elkezdte felhívni a barátnőit, hogy mára kimenőt kapott, melytől a vonal végén két éles női sikoly hallatszott ki, míg én az e-maileket nézve egy meghívót találtam.
Kedvesem letéve a mobilját közelebb jött, és mind a ketten szájtátva olvastuk el kedvesem bátyának esküvői meghívóját, ami jövő hét vasárnap lesz, csak hogy a legénybúcsú pedig ma volt.
Egymásra néztünk, majd elküldtem a választ, hogy ott leszek Ryannek, melyért kaptam is egy rövid csókot és feleségem elindult a szekrénye felé, hogy megtalálja a tökéletes ruhát az estére.
Én pedig írtam a srácoknak egy levelet, hogy Loren bátyjának most lesz a legénybúcsúja, és ha akarnak, jöjjenek el, melyre mind a hárman azt válaszolták, hogy „Mi szerveztük meg, haver!”.
Ezt látva azonnal írtam nekik, hogy „Ott leszek”, melyre ők egy „”válaszoltak. Lorennek elújságolva a hírt, azonnal ő is örülni kezdett, mert így legalább tisztázódott, hogy miért nem jelentkeztek a barátaim egy ideje. Mind a ketten elkezdtünk öltözködni, majd elkészülve mind a ketten jó szórakozást kívántunk egymásnak az estére és egy lassú csókban elbúcsúztunk egymástól.
A házasság után vettem egy kocsit Lorennek, hogy ha kell, majd egyszer neki, akkor legyen, mert általában mindig én vezetek, és úgy látszik megérte a befektetés. Mindegyikünk beszállt az autójába, majd először ő, majd én faroltam ki a garázsból a kocsival és mind a ketten elindultunk az éjszakába.
Ryannel csak párszor találkoztam, barna hajú, mély sötét barna szemekkel, széles vállal és igazi kemény kocka hassal rendelkezik, vagyis amit szokott állítani nekem, mikor látjuk egymást és, hogy kit hányszor, mennyiszer dugott meg.
Nem volt a kedvenc rokonom, de meg tudva, hogy a barátaim szervezték a legénybúcsúját, nagyon kíváncsivá tett, hogy vajon olyan buli lesz-e mint az enyém, vagy mint a legtöbb búcsúztató ünnep, vagyis a vőlegény a házasságtól való félelme miatt a sárga földig leissza magát.
Szóval nagyon is foglalkoztatott a kérdés, míg nem meg nem érkeztem a helyszínre és már is parkoló helyet kerestem.
A meghívóban az állt, hogy a Meridián Hotelben lesz egyenesen az első osztályon, öltözetként nem volt semmi írva, így egy kockás kék inget vettem fel és hozzá egy farmert.
Leparkoltam a kocsit a parkolóházban és mikor a lifthez mentem, akkor vettem észre, hogy a jegygyűrű még mindig rajtam volt, ami végül nem is volt számomra hátrány az estén.
A liftbe beszállva egyeneses a legfölső emeleti gombot nyomta meg és egyből Richard jutott az eszembe, ahogy londiner ruhában ellenőrizte a csomagjaimat és még mielőtt jobban elmerültem volna az emlékekben megérkeztem.
Kiszállva a felvonóból egyenesen az előtte álló ajtó felé mentem, majd a rajta lévő elnöki feliratot figyelve, bekopogtam és egy jó ismerős hang szólt odaátról, hogy „Szabad”. Kinyitottam az ajtót és egy pazar szoba tárult a szemem elé, végében egy hatalmas francia ágy volt, mellette pedig egy széles terasz ajtó választott el minket az erkélytől.
Az ajtótól balra volt a fürdőszoba, másik oldalon a falnál egy hosszú asztal rajta minden féle pia és rágcsálnivaló, középen pedig körkörösen elhelyezkedve székek, ahol is már mindenki ott volt.
A 3 barátom meglátva egyből széles mosollyal fogadtak engem és mondták, hogy foglaljak helyett mellettük. Richard, Josh és Thomas kezet fogtak velem és a szájukon lévő hatalmas vigyor, csak nem akart eltűnni, majd bemutatták nekem Ryan két tanúját is Jerryt és Philippet, a férjnek pedig én magam köszöntem.

-    Jó, hogy el tudtál jönni Ted, a barátaid azt mondták nélküled nem is buli a buli, ugye srácok? – melyre barátaim nem igazán figyeltek, mert éppen valamit mondott Thomas, amire a többiek válaszoltak.

Míg a férj figyelte a barátaimat, addig szemügyre vettem a tanúkat, Jerry vékony testalkatú, borostás, göndör barna haja volt, izmos karja pedig szépen kidomborította az ingét. Philip is szintén szőrös volt az arcán, csak az övé világosabb volt, mélyen ülő zöld szeme pedig megigézve bámulta a szobát és ellentétben a mellette ülő férfival ő igazi edzett macsós beütésű alak volt.
Látva pedig, hogy figyelem őket, egyből elkezdtek mesélni, hogy honnan ismerik a vőlegényt. Közben is Thomas és Richard kiment a szobából, míg Josh elővett egy piros kendőt, majd Ryan mögé állva elkezdte bekötni a szemét és még egyet elő húzva összekötözte a kezeit is a székhez.

-    Oh, már nagyon kíváncsi vagyok, mit is terveztettek nekem fiúk. – és mindegy izgatót kisfiú a szülinapján alig bírt meglenni a széken.

-    Elhiheted nagyon meg fogsz lepődni, mivel is készültünk neked. – súgta fülébe Josh, közben pedig láttam, ahogy felém nézett és sokat sejtően felém mosolygott, én pedig vettem a lapot.

Hallgatva tovább mindkettőjüket, elmondták, hogy mindannyian egy cégnél dolgoznak és Ryan a főnökük, de még az egyetemről ismerik egymást és lettek barátok, ami még máig is tart. Bár az igaz, hogy a vezetőjük lett a barátúk, mégis a munka utáni sörözésben mindig ott van, és ki kéri a véleményüket is mindenben.
Aztán hallva, hogy nyílik az ajtó mind megfordultunk és Thomas és Richard mögött egy magas férfi lépett be sötétbarna hajjal és széles mosollyal köszönve nekünk, akit végül a srácok a fürdőbe kísértek be, majd az ajtó bezárult mögötte.
Barátaim pedig mindannyiunkat arra kértek, hogy foglaljunk helyett, mert mindjárt kezdődik a műsor, melyet a vőlegény is meghallva egyből megnyalta a száját az izgatottságtól.
Mind csendben várakoztunk, míg nem a fürdőszoba ajtaja kitárult és az idegen egy szál törölközőben kilépve belépet a székek közé, majd bólintva fiúknak, hogy mehet, Richard az asztalon lévő italok között lévő hifitorony felé nyomott a távirányítóval.
A zene elindulásával a férfi ledobta magáról a törölközőt és egy piros tangában elkezdett előttünk táncolni, közben is egyre közelebb ugrálva Ryanhez.
Én pedig le nem tudtam venni a szememet a pasiról, aki adoniszi testévvel rázza magát előttem és meg kell hagyni nagyon ügyesen is csinálta.
Még a ritmust sem ,el nem vétve ingerelt minket középen, míg nem már a vőlegény előtt állt meg és ott táncolt.
Meg akartam érinteni azt a fehér izmos testét, majd azt, hogy végig is csókolgassam, a fiúkra nézve pedig nekik, is, mint ha ezen járna az eszük. A táncos befejezve a lépését Ryan ölébe ült, majd megkapaszkodva a szék háttámlájában le-fel húzogatta magát a testén, melyet nagyon is élvezett az ünnepelt. Közben is a férfi elkezdte kigombolni a férj nadrágját, melyet megérezve azonnal begerjedt.

-    Csókolj meg! – melyet a férfi meg is tett és kezével tovább matatta a gombokat, míg nem elég rést találva kihúzta vőlegény farkát és húzogatni kezdte előttünk.

Tudtam, hogy Loren bátyja nagy Casanova hírében állt, de látva méretes péniszét, most már kezdtem érteni, miért szerették ennyire a nők. Ryan nyelni sem bírt a döbbenettől, hogy ez megtörténhet vele majd felnyögött, ahogy a férfi egyre jobban játszott a szerszámával a kezében.
Akaratlanul is, de a gatyám elejét tapogattam ki, mely már nagyon erősen feszült a farmerem anyagához, majd váratlanul Josh kezét éreztem meg az enyém mellett és felnézve rá, egyből csókolózni kezdtünk.
Thomas és Richard is követve minket száguldoztak az élvezetekben az ajkuk érintésével. Jerry pedig letérdelve barátja elé gyorsan megszabadította gatyájától és alsóneműjétől, majd kezébe kapva Philip hatalmas erekcióját húzogatni kezdte, míg a szájával a heréjét csókolgatta.
Közben is a táncos abbahagyva a kézimunkázást a vőlegényen leszáll róla, majd lehúzta a tangát és visszaült Ryan ölébe, egyenesen a farkára. Loren bátyja nem érzett mást mint, hogy valaki éppen jó erősen meglovagolja, olyan szenvedéllyel mint még senki sem és fülig érő szájjal élvezte az újabb lökéseket.
A táncos pedig még soha nem érzett ilyen kemény dákót magában, így még inkább élvezte, mikor Thomas megkereste ezzel az ajánlattal, hogy itt aztán lesz fasz bőven és még mennyire igaza is volt. 
Közben is Thomas Richard gatyáját letolva azonnal bekapta a péniszét és erősen szopni kezdte, míg barátja hátradőlve élvezte a finom szájmunkát. Philip még soha nem érezte ennyire feltüzelve magát, de már sokat gondolkodott egy hármason barátaival, viszont nem volt mersze hozzá megkérdezni őket, ahogy Jerry sem.
Mégis meglátva Ryant, ahogy egy férfi játszik vele, őket is elkapta a szenvedély, Philip arcához emelve fel barátját jó erősen lesmárolta, melyre Jerry már nagyon régóta várt.
Én sem bírva mát türtőztetni magamat lehántottam magamról a minden ruhát, ahogy Josh is és lefeküdve a földre felvettük a 69-es pozitúrát, amelyet már az óta ki akartam próbálni, amióta elmesélték nekem.
Alul voltam, barátom pedig fölöttem helyezkedett el, úgy, hogy a számnál legyen vastag fallosza, majd mikor mind a ketten elhelyezkedtünk, úgy, hogy kényelmes legyen szopni kezdtük egymást.
Megérezve újra a pénisz ízét a számban, régen várt boldogság járta át a testemet, épp úgy, ahogy Josh szája is mozogni kezdett az enyémen.
Thomasék sem tétlenkedtek lehúzták egymásról a ruhájukat, egymás száját ízlelgetve közben is, majd mikor teljesen pucérak voltak már akkor kezdődött csak el igazán a játék.
Richard lefeküdt a földre, majd barátja a magasba emelte a lábait és vele a seggét is, Thomas pedig a segglyukába egy jó nagyot köpve eldolgozta az ujjaival.
Barátja megérezve a finom ujjak mozgását benne, egyből gyorsabban vette a levegőt és még inkább akkor mikor belé helyezte az óriási dákóját a lyukába és mozogni kezdett benne.
Jerryék is ledobták magukról az össze ruhát, majd Philip felmászott két székre, felkínálva ezzel a mögötte lévő férfinak formás kis seggét, aki egyből nyalakodni kezdett benne.
A táncos érezte, ahogy a segglyukában lévő erőteljes farok egyre erősebben mozog benne, ahogy a férfi megemeli a székről magát, amely teljesen lenyűgöző volt számára, hiszen a pasi le van kötve.
Ryan nem tudta ki is lovagol rajta éppen, de meg akarta mutatni neki, hogy milyen is egy igazi férfi ereje, ha egyszer bevadul, így még inkább nyomta egyre feljebb ágyékát az idegenbe, aki ettől már vissza sem tartva nyögni kezdett eme hirtelen lendülettől.
Én pedig finoman szopogatva barátom méretes hímvesszejét, az egyik kezemmel felfedező útra indultam a segglyuka felé, melyet megtalálva erősen belé is nyomtam. Josh érezte a farkán mozgó sebes ajkat és nyelvet, melyhez váratlanul egy ujj heves mozgása is betársult a lyukába, melytől az egész teste megrázkódott, annyira élvezte és kívánta már ez a napot.
Hiszen mióta nem láttam engem azóta csak is azon járt az eszük, hogy hogyan is találkozhatnánk újból, akár egy bárban, és ha összejön újra egy ágyban, ami meg is valósult és még jobb, is mint képzelte.
Visszatérve a valóságba még erősebben vette ajka közé szerszámomat, ő pedig a heréimet kezdte masszírozgatni, melytől még inkább kanos lettem tőle. Jerry elégedetten vette szemügyre barátja lyukát, mely nyálától volt nedves, majd megcsodálva művét, lassan belehelyezte a péniszt és szépen nyomni kezdte belé.
Philip pedig elalélva az érzéstől csak nyögött egyre erősebben és kérte, hogy még jobban bassza meg haverja, akit ezt teljesítette is örömmel.
Richard nagyon jól érezte magát, mint ahogy Thomas is, aki teljesen vadul nyomta belé kőkemény farkát, melyet már oly sokszor érzett magában, mégis soha nem lehet megunni.
Barátja pedig meglátva, hogy mennyire élvezi is ezt a tempót, egyik kezével megragadta Richard szerszámát és a fitymáját húzogatni kezdte, melytől aztán csak még inkább beindult a haverja.
Mindannyiunk teljesen átadva magát a szeretkezés örömeinek kényeztettük egymást, játszottunk a másikkal, a szoba pedig megtelt nyögéseinkkel és a szex illatával.
Ryan érezte, hogy nem sokáig bírja már, így még párat lökött felfelé, míg nem egy hatalmasat nyögve beleélvezett az idegenbe, aki ettől úgy szintén hangot adott a gyönyörnek.
A táncos leszállva a férfi farkáról, egyből a szájába vette és lenyalta róla a maradék nedvet, melyet társa is nagyon élvezett. Ryan megszólalni sem bírt a meglepetésétől, amikor érezte, ahogy még a szájába is kapja az ismeretlen a szerszámát és tisztára is nyalja, a kis faszkedvelő nimfo.

-    Ha nem döntöttem volna úgy, hogy megházasodok, akkor lehet, hogy téged vennélek el, aranyom. – melyre a férfi még inkább az ajkai közé emelte a vőlegény isteni falloszát, majd föl állt és terpeszben megállt fölötte, úgy hogy éppen a szájánál legyen az álló rúdja.

Ryan pedig megérezte, hogy valami az ajkához ért, majd mikor kinyitotta a száját az egész bekerült vagy lehet, hogy csak egy része, de mielőtt még jobban kitapinthatta volna a nyelvévvel kihúzta valaki, biztos az idegen volt.

-    Mit tartogatsz még nekem kedvesem, nem harapok, csak ha akarod. – bátorságot merítve ebből a táncos visszatolta a férfi szájába a farkát, majd mikor csípőjével egyre gyorsabban kezdett mozogni, azt vette észre, hogy a vőlegény élvezi.

Pedig Thomas szerint teljesen hetero a csávó, mégis úgy látszik valaki nagyon szereti a férfias játékokat. Jerry jó erősen hágta meg barátját, aki csak még jobban hangosabban nyögdécselt a gyönyörtől és közben is egyik kezével megmarkolta a farkát és felvéve a tempót barátjával húzogatni kezdte.
Thomas elengedve barátja farkát és lábait, egész testével ráhelyezkedve nyomta még vadabbul ágyékát felé, míg közben alulról átkarolva húzta magához még közelebb és csókolóztak. Richard nem is tudta igazán hol van, csak azt, hogy barátja ajkát érzi a száján, nyelvévvel mindent feltérképez benne, ahogy kemény dákója is egyre jobban belé nyomul, ha álom lenne ez, akkor soha nem akarna felébredni belőle.
Josh még erősebben ujjai közé fogta zacskómat, míg szájával közben is erősen szop, mellyel már nagyon az őrületbe kerget a haverom. Így én sem pihentem és ujjamat kivéve a seggéből rákulcsoltam a kezemet a farkára és így kóstolgattam tovább az ízletes férfiasságot.
Philip érezte, ahogy egyre jobban lassul, majd Jerry kihúzva a farkát a lyukából, előre jött és a szájába tette szerszámát, melyet lelkesen szopni is kezdett. Társa pedig nem sokáig bírva hátrahajtotta a fejét és felnyögött, ahogy beleélvezett Philip ajkai közé, aki elégedetten szopta is tovább, míg puha nem lett a fasz a nyelve mellett.
Mikor pedig befejezte, akkor leült az egyik székre, Jerry pedig a lába közé letérdelve ő is azonnal ízlelgetni kezdte a nemes szerszámot, majd kezét fejére rátéve nyomta egyre mélyebbre társa szájába, amely nagyon jó érzés volt.
Annyira régen éreztem meg egy férfi érintését a testemen, hogy ettől a tudattól telve sem bírtam visszafogni magam, így egy nagyot káromkodva elélveztem, majd visszatértem a finom falatomhoz.
Josh érezve a farkamból feltörő nedvet, egyből szélesre tárta a száját, majd ízlelgetni kezdte és le is nyelte mindet, nagyon hiányoztam neki.
Thomas és Richard együtt nyögtek fel, ahogy a hatalmas szerszám elsült benne, majd meg sem várva barátját, hogy fel készüljön rá, a  szája közé vette a farkát és úgy szopta, mint ha az egy szívógép lenne, olyan sebesen nyelte el férfiasságát.
Jerry nagyon ízletesnek találta barátja farkát és mikor érezte, ahogy irányítja is, egyből a rabja lett ennek az érzésnek, majd Philip egy hatalmasat nyögött és száját megtöltötte a sperma.
Nem készülve fel rá a gyors adagra, egy néhány része ki is folyt a szájából, de ami bent maradt az mind lenyelte. Jerry pedig ezután barátja mellé leülve heves csókcsatába kezdtek, míg közben Josh is elélvezett a számban. A finom sós folyadék érzése a számban, újra visszaröpített arra a hotelbe, ahol 3 barátom megmutatta, hogy mennyire is szeretnek engem valójában.
Csak nyeltem és ittam Josh nedvét, míg nem tisztára nyalva, Josh felállt rólam, felhúzott magához, majd csókolózni kezdtünk. Richard is követve mindenkit felnyögött, teljesen ki fekve a földre, míg barátja éhes vadállatként szívta magába spermáját.
Mikor már az egész farka puha volt, még akkor, is mint egy éhes ragadozó mászott fel rajta apró csók nyomokat hagyva maga után, míg nem elérve a száját azt vette kezelésbe ajkaival.
A táncos még mindig erősen nyomta a szájába a farkát, míg nem érezve, hogy mindjárt elmegy kihúzta és a vőlegény ruhájára verte ki, melyen aztán végig fehér foltok maradtak. Ryan pedig nem érezve többé a finomságot a szájában egyre türelmetlenebb lett.

-    Hé, még nem is tudtam nagyon belejönni.

-    Majd máskor barátom… De tudod, mit lehet, hogy előbb, mint utóbb. – mondta neki a táncos, aki észrevette, hogy mindegyik férfi körülöttük áll meztelenül, melytől újra kanosnak érezte magát és váratlanul Thomas karolta át.

-    Hagyj, mutassam be egyik nagyon jó ismerősömet, Davidet, akinél ez az este nem is lehetne az ami, ugye egyetértesz velem Ryan? – melyre mindenki a vőlegény felé kezdett figyelni, hogy mit fog mondani.

-    Hát fiúk jól beszívattatok, én pedig még azt hittem, hogy egy jó nőt dugok éppen. – melyre mindannyian elmosolyodtunk beleértve a vőlegényt is. –De tudjátok mit, ne hagyjuk abba, amit elkezdtünk. Utálom félbehagyni a dolgokat. – mind összenéztünk és elindultunk felé.


Thomas eloldozta a kezét, míg mi többiek lassan levetkőztettük Ryant, úgy hogy a szemkötő még rajta maradjon csak a móka kedvéért, és mint, ahogy érintettem is elmondhatom, hogy a kocka has nem volt kamu.
Aztán lassan elindítottuk, úgy hogy mindegyikünkhöz hozzá tudjon érni, végigtapogatta a testünket, majd egy ideig megállt a farkunk markolászásában, melytől megint keményen állt mindegyik.
Míg nem mi mentünk hozzá és elkezdtük csókolgatni a száját, a nyakát, a vállát, a felsőtestét és végül a szerszámát is, mely a sokadszor-i csók után már hegyesen állt és így kínoztuk végig.
Ez után Jerry és én elhoztuk a faltól az asztalt és az egyik részéről lepakoltunk mindent, majd középre helyeztük be a székek és az ágy közé.
Felfektettük rá Ryant, aki türelmesen várta, hogy mi fog következni most, melyre mindenkinek járni kezdett az agya is.
Elhelyezkedtem a sógorom segglyukánál és egyből belé nyaltam, melytől ugrott is egyet, majd gyorsan követte két ujjam is.
Philip a hátam mögé állva elkezdett csókjaival felizgatni, amely nagyon jól sikerült neki, majd leérve a seggemhez, megnyalta azt, de végül a lábam közé leülve a kezével megfogta a farkamat és az ajkai közé vezette be, melyet megérezve egyből nehezebben tudtam koncentrálni az előttem álló finom lyukra, annyira jól csinálta.
Richard pedig Ryan szájánál megállva oda adta neki játszani a férfiasságát, melyre a férfi egyből rákapott és keményen szopni kezdte.
A többiek eközben is lepakolták a másik oldalról a felesleges holmikat, a zenét pedig újra indították, hogy legyen valami ritmusa mindennek.
David feküdt le az asztalra, majd nem is várakozva tovább Jerry mászott fel rá és a szája közé kapva a hegyes nyalánkságot belenyalt a közepébe, melytől a táncos össze is szorította a fogát, közéjük pedig hamar bekerült Thomas dákója, melyet örömmel vett kezelésbe.
Addig is Josh az éppen nyalakodó tanút ujjazta meg hátulról, aki ennek örömére hangosan felnyögött, de vissza is tért finom rúdjához. Nagyon ízletes volt Ryan lyuka, egyszerűen nem tudtam betelni vele, ahogy a meredező dákójától sem, így azon nyomban a kezembe vettem és húzogatni kezdtem a fitymát rajta.
A vőlegény elégedetten nyögdécselt a szájában lévő fasztól, melyet Richard elégedetten nyomott egyre beljebb az ajkai közé. Philip pedig lassan, kiélvezve minden percét szopogatott a szájában, melytől én is szintúgy nyögdécseltem, míg nyelvem ki-be járt a segglyukban.
Thomas örömtől telve vette tudomásul, hogy David nem bánja a társaságot, pedig először nem volt biztos benne, hogy eljön a férfi, mégis azt kell látnia, hogy igen is élvezi, ahogy mindenki kényezteti őt.
Jerry kezdett belejönni a szopásba, melyet a táncos nagy élvezetekkel teli hangok útján adta tudtára, melyet nagyon szeretett, épp úgy, mint a tanú az ujjakat, melyek sebesen jártak benne.
Aztán Josh abbahagyta és előrement Davidhez, akinek szájában most már két fallosz nyomult egyszerre, melyet soha nem hit, hogy kipróbálhat egyszer. Amikor éreztem, hogy Ryan elégé be volt melegítve, akkor kihúztam a nyelvemet a lyukából, közben is Philip kijött alólam, majd a férfiasságomat beillesztettem a nyálamtól nedves nyílásába és elkezdtem szép lassan mozogni benne.
A sógorom érezve, hogy mit is csinálok még inkább elalélt a nyomástól az alfelében és jobban rátapadt ajkával a falloszra.
Richard érezve, hogy a vőlegény mennyire mohó és éhes, azonnal a segítségére sietett, csípőjével előre nyomta a szájába, finom cuppogások közepette. Philip pedig meglátva a lehetőséget a szabad seggemben, feltolta két ujját és veszettül mozgatta bennem, míg én Ryant dugtam egyre erősebben a nyomástól ösztönözve, majd ezután kihúzta és betette a farkát, melytől ugrottam is egy nagyot és fel is nyögtem.
Közben is Jerry abbahagyta a szopást, hogy izgalmasabb területek felé kalandozón, így lassan ráhelyezkedett David férfiasságára és rugózni kezdett rögtön. Josh pedig kapva az alkalmon visszament, ahol eddig Jerryt kényeztette, de most a táncost fogja és szépen beillesztette a lyukába a péniszét.
Így most már három férfi szeretkezett vele önfeledten, az egyik a szájában, másik a farkán, a harmadik a segglyukában, elképesztő ezek az emberek gondolta magában David. Thomas látva barátján, hogy mennyire is tetszik neki ez az egész, csípőjét előre döntve taszította egyre mélyebbre a férfiasságát, melyet finoman nyelt el a táncos szájában.
Az egész asztal megremegett alattunk, ahogy egyik férfi gyönyörét emeljük a másik után, testünkön izzadság foltok jelentek meg, és mint a ragadozók csakis a prédára tudtunk koncentrálni előttünk.
Ahogy a lyukamban mozgó Philip egyre vehemensebben dugott meg hátulról, úgy én is erősebben farkaltam meg Ryant, aki a fékevesztett tempónkat felvéve szopta önelégülten Richardot, aki az élvezettől eltelve csipkedte a mellbimbóját.
David már gondolkodni sem tudott annyira beleveszett a gyönyörökbe, melyet a körülötte álló 3 férfi nyújt neki megállás nélkül.
Jerry még soha nem érzet illyes fajta újszerű vágyat, ahogy egy kemény férfiasság nyársalja fel és közben is mozog rajta, mégis azt biztosan tudja, hogy nem akarja, hogy véget érjen ez az egész. Josh látva a tanú fékezhetetlen éhségét a táncos farka iránt, így ő is keményebben kezdte beverni Davidnek, aki igen is szereti, a keményen megbasszák.
Ezt követően kihúztam a szerszámomat a sógorom seggéből, majd átadtam a helyemet Philipnek, aki élvezettel tömte meg újra barátját, aki erre elégedetten megnyalta a száját. Richard pedig a tanú háta mögé lépve helyezte be most ő a férfiasságát, míg én figyeltem a másik csoportot, hogy mi lesz belőle.
Jerry lemászott a férfiről, melyet ő is követett és Josh feküdt fel az asztalra, majd nem tétovázva Thomas helyezkedett el a férfiasságán, míg a lyukánál Jerry állt meg és dugta fel neki még mindig kemény szerszámát, melytől jó barátom hangosan fel is nyögött. David pedig meglátva, hogy egyedül állok ott az asztalnál, odajött hozzám és hevesen csókolózni kezdtünk.
Finom volt, annyira belevesztem az ámulatába, amelyet a nyelve csinált a számban, hogy nem is vettem észre, mikor az asztalra dőltem és ő lassan benyomta a falloszát a seggembe, majd érezve a nyomást bennem, már csak azt akartam, hogy ne hagyja abba, melyet felé is kiáltottam.
Ryan soha nem tudta, hogy ilyen felemelő érzés férfival dugni, mégis ha bele gondol, hogy mennyire félt és ódzkodott tőle az elején, most persze már csak azt akarja soha ne érjen véget.
Rájőve pedig, hogy már senki nem eteti, a kezébe fogta a tűhegyes férfiasságát és a lyukában mozgó ritmusra elkezdte húzogatni a fitymát rajta.
Philip látva, hogy barátja milyen sebesen veri is a farkát, ő sem akart lemaradni így még erősebben hatolt belé, Richard is érezve a gyorsaságot beszállt szintén a menetbe.
Josh nagyon jól érezte magát, ahogy egyik barátja a seggénél az, másik egyenesen a péniszénél fogva jásztik vele, Thomas szabadon himbálódzó dákóját pedig egyik kezével átfogva húzogatni kezdte, melytől barátja még inkább beindult és nyomta egyre lejjebb a seggét.
Jerry sem akart lemaradni a többiektől, így már lassan Thomas hátát csókolgatta, annyira betolta újdonsült barátjának, aki egy cseppet sem bánta az egészet. Én pedig egész végig kapaszkodtam az asztalba, hogy el ne mozduljak onnan, ahol vagyok, mert az piszok jól érzem ott magam.
David pedig még inkább az asztalra fektet, míg nem az vettem észre, hogy két lába a testem mellett van és föntről a csípőjét mozgatva tesz magáévá ez az adoniszi testű félisten. Mindegyikünkről csatakostul folyt rólunk az izzadtság, ahogy egyre jobban belemerültünk az egymás testén való gyönyörutazásban, ahogy többször és többször hullámzik át rajtunk a vágyhullámai.
A szobát teljesen betöltötte a forróság, a kaja és pia szag, melyek alattunk voltak elhelyezve, mert most csak egymással akartuk felfalni, megrészegedve egymástól.
Josh eszeveszettül húzta barátja fitymáját, míg nem Thomas egy hangos nyögés közepette elélvezett, a spriccelő ondó telibe találta az arcát, majd lenyalva magáról, kérte tovább társát, hogy lovagolja meg.
Richard közben is felvette Philippel az ütemét, akinek csípője egyszerűen, mint egy fúró, úgy hatolt be a vőlegény seggébe, aki eltelve a sok gyönyörtől mely átjárja a testét nyögött és játszott szerszámán. Míg nem Richard kivette a farkát a segglyukból és Ryan fejéhez állva a szájába rakta, ahol is azonnal elment.
A vőlegény finoman nyelte le az összes adagot, majd látva, hogy az arcán maradt egy kis rész azt lenyaltam róla, ha már ott voltam a közelben, egy csókkal együtt, melybe Richard is beszállt végül.
Fölöttem pedig egy hangos nyögés kíséretében a seggembe élvezett, majd ennek végeztével a kifolyó nedvet kinyalta belőlem és előre jőve hozzám megkóstoltam a nyelvéről, ami így még finomabb volt.
Jerry még nyomott egy párat a jó kis nedves lyukba, majd kihúzta, gyorsan felállt és Thomas szájába rakta, aki egy pár nyalakodás után, megérezte a férfi folyékony elixírjét is, melyet önfeledten nyelt le, míg Joshhon továbbra is erősen mozgott.
Majd Philip következett, aki még párat nyomva szeretett barátja lyukába kihúzta a nedves szerszámát és rá élvezett az utolsó csöppig, majd kikapva Ryan kezéből a farkát erősen szopni kezdte.
Míg én sógorom fölött elhelyezkedtem, kitámasztva lábaimmal az asztalon, úgy, hogy a férfiasságom épp a szájánál legyen, melyet gyorsan is észrevéve hevesen nyaldosni kezdett, mely iszonyú jól esett.
Josh végül érezve, hogy már nagyon közel van a saját gyönyöréhez megemelte az ágyékát és úgy kezdte beverni barátjának.
Thomas pedig megérezve a hirtelen löketeket elégedetten felnyögött, míg nem társa is követte őt, majd beleélvezett. Barátja leszállva róla azonnal kezelésbe vette a spermától nedves dákót, melyet másik oldalról Jerry kezdett nyaldosni.
Majd nem bírva tovább én sem elélveztem, Ryan pedig finoman szopta továbbra is a farkamat, mellyel nem tudott betelni vele, de ki tudott volna egyáltalán vele ,gondoltam én. Addig szopta, míg nem már az utolsó cseppet is lenyalta róla, de még így is kezével simogatta és nyelvévvel ízlelgette a puha férfiasságomat, melyet nem vettem rossz néven. Végül a vőlegény egyet káromkodva és egész testében megrezzenve elment Philip szájában, aki végig szorgalmasan szopta, ahogy a mindegyik spermát is lenyelte, majd Ryan előrehajolva megcsókolta őt, mely mindenkit nagyon váratlanul ért. Összegabalyodva csókolóztak, ízlelték meg egymást, mi pedig közelebb merészkedtünk, hogy lássunk mindent. Ryan a kezével hátranyúlva kibogozta a csomót és lehullott róla a már nedvünktől átázott kendő és körbe nézve rajtunk elmosolyodott.

-    Tisztára nem vagytok semmik, srácok. – melyre mindannyian egymásra néztünk és csak húztuk a vállunkat, hogy mi ilyenek vagyunk.

Ez után elkezdte találgatni, hogy ki mit csinált vele és, hogyan, mikor pedig rájött, hogy én voltam ott fölötte, egyből megnyalta a szája szélét.

-    Az nagyon jó volt tudod. – lenézett a farkamra, ahogy a többiek is követték a tekintetükkel és ettől a nagy közönségtől, egyből keményedni is kezdett. – Imádom a farkad Ted. – majd meglátva a kezemen a jegygyűrűt, azonnal szélesen elmosolyodott.

-    Megmutatod nekem amit Lorennek szoktál? – melyen mindenki fülig érő szájjal figyelt minket.

-    A családnak bármit sógorkám. – és közelebb lépve hozzá megcsókoltam, melytől a körülöttünk lévők is elkezdték ugyan azt, mint mi, majd párt cseréltünk és már Jerryvel cseréltem nyálat, aki olyan hevesen tapadt a számra, mint egy igazán éhes ember, melyet nem is bántam.

Közben is elindultak a széles francia ágy felé, hogy mindenki megtalálja a magának való pozíciót. Én ültem fel az ágy egyik oldaláról, jól felhúztam magam, hogy kényelmes legyen a fejemnek a párnák közt, aztán Ryan mászott fel az ágyvégéből a farkamig, amit tüzetesen megvizsgált a nyelvévvel, jó párszor belenyalva a közepébe, melytől majd nem leszédültem az ágyról.
Thomas pedig Ryan seggét meg találva egyből két ujjával kezdte el belülről simogatni, melytől a vőlegény még inkább beindult a dákómon. Eközben is Richard és Josh az ágy másik végében egymással szemben lefeküdtek, úgy, hogy a lábuk egymáson legyen, ahogy a férfiasságuk is teljesen összeérjen.
Philip pedig felmászva közéjük lassan ráhelyezkedett a két derék falloszra, amelyek teljesen felnyársalták belülről és mind a hárman nyögni kezdtek, ahogy barátjuk hozzászokva az új helyzethez mozgásba lendült. Jerry figyelve eme gyönyörrel teli látványt Richard szájába illesztette a farkát, míg David Josh ajkai közé tette be, melynek mind a ketten nagyon megörültek.
Közben is Ryan az egész férfiasságomat már körbe nyalva elkezdett alá ereszkedni, majd mikor jól elhelyezkedett, akkor heves rugózásba kezdett rajtam.
Thomas egy ideig figyelte, hogyan dolgoz meg engem az ifjú vőlegény, míg nem ő is közelebb jött és szabad lyukamba beillesztette újfent kemény szerszámát, melytől majd nem elélveztem a gyönyörtől.
Régen éreztem már magamban illyes fajta elégedettséget, ahogy egy férfi éppen megbassz, míg a másik meglovagol engem, melytől az emlékek újra feltörtek bennem, a három barátomról. Richard és Josh nagyon élvezte ezt a fajta kényeztetést, ahogy egy férfi mozog kettőjükön, míg a szájukban is mozog egy édes farok,  mely egyre gyorsabb iramot is diktál velük. Jerry közben kihúzta a farkát Richard szájából, majd átment hozzánk és Ryan ajkai közé csúsztatta be, aki egy széles mosollyal köszönte meg barátjának a finomságot.
David pedig barátja szájában hagyva péniszét közelebb ment Philiphez, akinek keményen álló farka le-fel himbálódzik, ahogy a két férfit kényezteti a lyukában, majd megragadta és húzogatni kezdte rajta a fitymáját.
Philip még soha nem élt meg ilyen gyönyört, mint amit most él át ezek a barátok között, két eleven fallosz nyomódik egyre mélyebbre benne, míg sajátját ádázul verik ki, amitől csak még inkább beindult.
Aztán Thomas kivette belőlem és Ryan seggébe nyomta bele keményen a szerszámát, melytől még Jerry szopását is abbahagyta, aki látva, hogy barátja el van foglalva most az én számba tette bele, melyet azonnal kezelésbe is vettem a nyelvemmel.
Az időt sem tudva merültünk egyre mélyebben a szenvedélyünkbe, így adva át egymásnak a teljes kielégülést.
Amikor ide jöttem sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz, ahogy a srácokat ismertem biztos voltam benne, csak abban nem, hogy ennyire elsöprő lesz.
Nem tudtam, hogy Ryan biszex lenne, vagy legalábbis van hajlama rá, semmi nem mutatott ilyenre, mégis most lovagol meg engem éppen, míg a számban egy ízletes és csábító farok van, amíg őt pedig az egyik barátom farkalja meg jó erősen, hát igen az emberek kiismerhetetlenek.
Már nem tudtuk, hol is vagyunk, vagy, hogy eleinte miért is jöttünk ide, csak azt tudjuk, hogy mire van szüksége a másiknak és mi azt teljesen megadjuk neki egészen a végsőkig.
Mindannyiunk testén, vastagon csillogót az izzadság, ahogy még inkább beleveszünk a gyönyörért való áhítatos küzdelembe a testünk érintésével.
Thomas kihúzta Ryanből a még mindig mereven álló farkát, majd rólam is leszállt, én pedig megfordultam és négykézláb elhelyezkedtem az ágyon, majd sógorom nem tétovázva tovább jó keményen beillesztette a péniszét a lyukamba, melytől már is teljesen megremegtem.
Jerry pedig elém lefeküdt, barátom lassan ráhelyezkedett a férfiasságára, úgy, hogy velem szemben ágaskodót merev falloszának csúcsa éppen a számhoz ért, így megragadtam a lehetőségét.
Thomas nem is gondolta, hogy ilyen jó helyet fog választani, alulról egy érett, vastag pénisz döngeti, míg legjobb barátja éppen most csókolgatja a faszát, ezt el sem tudta volna hinni, hanem előtte történik mindez.
Ryan sem hitte volna el, hogy egyszer engem fog megdugni a legénybúcsúján, ahogy másokat sem, mégis ha jól utánagondol, sokszor érezte kényelmetlenül magát mellettem, mikor a szemembe nézett, utána mindig csak később láttam és akkor már egy lány oldalán.
És most pedig a segglyukamat izgatja egyre vadabbul, majd megéreztem, ahogy alám nyúlt és megragadta a farkamat és keményen húzni kezdte felvéve vele a lyukamban való mozgással.
Közben is Philip leszállt a srácokról, majd Josh felé ment, aki megfordult kutyapózba és Ryan tanúja egyből bevágta neki a lompost, Richard pedig eléje beállva nyomta be a szájába férfiasságát, míg David barátom alá bemászva szopni kezdte a dákóját.
És ebben az isteni gépezetben mozogtak egyszerre, melyet Josh már nagyon régóta, ki akart próbálni, mely még szebb volt annál is, amit elképzelt.
Ryan egy pillanatra sem abbahagyva a lyukam izgatását kezdte csapdosni mindkét farpofámat az egyik kezével, míg a másikkal még mindig húzogatva a fitymámat, amely szép pirosan nézett ki a végére, de ezzel is csak azt érte el, hogy még jobban beindultam és erősebben szoptam Thomast.
Akit Jerry jól megdolgoztatott alulról, ágyékát egyre feljebb emelte fel, melytől már barátom teljesen eksztázisba esett és kérte, hogy csinálja még, melyre a tanú elégedetten vigyorodott el és kezével átfogva a testét húzta bele még mélyebbre farkát.
Philip eltelve a vágytól és szenvedélytől felmászva Josh hátára fentről kezdte ostorozni segglyukát, míg alulról ádázul szopta David, akinek férfiasságát Richard vette észre, hogy szabadon áll, így gyorsan el is foglalta a helyét, majd szaporán rugózni kezdett, melytől a táncos meg is remegett ettől a váratlan és finom érzéstől.
A testűnk forrón tapadt egymáshoz, az izzadtsággal vonva be az egész lényünket, mely már csakis az ösztöneit követi.
Ryan olyan gyorsasággal kezdte verni a farkamat és az övét, amelyet még nem tapasztaltam életemben, egészen az agyamig feltolta kemény falloszát, míg nem egy hatalmasat nyögve elélveztem a kezei között. Megérezve nedvemet az ujjai között még jobban elkezdte húzogatni, melytől a lábaim is megremegett, meg a seggemben mozgó nagy pénisz forróságától is.
Mikor aztán az összes spermámat kilövelltem, lenyalta a kezéről, majd oldalra döntött és a hátam mögé lefeküdve visszahelyezte ékességét belém, és most sokkal lassabban nyomult belém, kiélvezve minden percét.
Közben is Jerry egyik kezével megragadta barátom farkát és együttesen tolta belé és húzogatta is, melytől teljesen szinkronban lettek, mely még Thomast is meglepte, hogy a férfi milyen ügyes.
Aztán Josh remegett meg az egész testében és nagy nyögést követően elélvezett David szájában, aki elégedetten nyelte le minden egyes cseppjét, majd egy utolsót nyalt még a félig kemény dákón, de utána már csak Richard vad mozgására koncentrált, amely kezdte az megőrjíteni annyira jó volt.
Philip farkát még mélyebbre tolta be, kezeit pedig barátom testére kulcsolta, hogy így teljesen megossza vele az érzést, majd pár lökés után beleélvezett a seggébe, melytől mind a ketten a vágytól telve felnyögtek. Kezével elkente Josh  lyukában az ondóját, majd megfordította és mosolyogva egymásra borultak, egy csókban összeforrtak.
Jerry és Thomas már izzadtságban fürödtek, végül nem bírva tovább elmentek, először Thomas, akinek sugarába mi is bekerültünk Ryannel, akiről hátrafordulva végül lenyaltam, ahogy ő is rólam, közben is folytatva egy újfajta gyengéd tempót.
Jerry pedig beleélvezett a segglyukába, barátom elégedetten leszállt róla, a szájába vette a férfi spermás falloszát, lenyalva róla a maradékot, végül egymásra feküdve, ölelkezve lélegeztek együtt.
Éreztem, ahogy karjával teljesen átkarol és a lyukamban mozgó farok egyre gyorsabb tempóra kezd váltani bennem, aminek végre nagyon megörültem, mert nem egy nyugdíjas útra fizettem be, hanem egy hullámvasútra, mégis értettem a célzást Ryantől.
Richard erősen verni kezdte a dákóját a lyukában lüktetővel, amelynek hatására gyorsan el is élvezett, majd Davidről leszállva hanyatt vágta magát, és a táncos azonnal felnyársalta a seggét, úgy, hogy közben csókolóztak.
És egy pár erősebb nyomás után bele is élvezett, majd egy utolsó csókban összeérve lepihentek összeölelkezve. Ryan pedig már teljesen átadva magát a szenvedélynek erősen magához húzott, majd már a fülembe nyalt az élvezettől ki mikor a seggembe élvezett el, melytől már én is elértem az újabb gyönyört.
A szívem vadul vert és ahogy sógorom is hozzám bújt, úgy hallottam, hogy meg az övét is mely hevesen kalapált, majd én is feléje fordulva fáradtan és kielégülve elaludtunk mindannyian.
Másnap a kelés nehezen ment, mindenki izzadtságtól és a spermától volt nedves, így gyorsan be is mentünk lefürdeni, de mert csak egy zuhanyzó volt, így kettesével mentünk el.
Míg a többiek lezuhanyoztak, addig megkerestem a ruháimat és kivettem a gatyám zsebéből a mobilomat, hogy megnézem hátha jött valami üzenet rá, de csak ennyi volt benne: „Jó volt a buli?” A miénk jó volt! Most Claranál vagyok, még másnaposan, este találkozunk. Szeretlek”.
Megírtam neki, hogy a miénk is jó volt és este majd találkozunk, meg hogy én is szeretem.
Az írás végeztével azt láttam, hogy nagyjából már mindenki végzett kivéve Ryan, aki ugyan úgy min én pucéran és koszosan állt.
Közben elbúcsúztam Philiptől és Jerrytől, akik köszönik ezt a szép estét és, hogy igazuk volt nélkülem tényleg nem lett volna olyan jó, majd távoztak, de közben is még egy utolsó pillantás vetettek rám, jól rögzítve a kiemelkedő részeimet. Mint mondjak reggel volt és igazán a farkam nem tudja, hogy mikor kell abbahagyni, amelyet Ryan is a várakozások között sokszor alaposan megszemlélt.
David mindenkitől elbúcsúzott és hagyott itt egy névjegykártyát a biztonság esetére, ha újra bulizni lenne kedvünk megint, amelyen mindenki jót mosolyodott.
Richard, Josh és Thomas is felöltöztek és mondták, hogy lent megvárnak a recepciónál és mind a 3-man sokat sejtetően rám vigyorogtak, de nem nagyon értettem mire gondolhattak.
Így elindultam fürdeni, közben is Ryant figyeltem, ahogy meztelenül telefonál az erkélyről, gondolom a leendő feleségét hívta fel, hogy hogyan is sikerült a buli, amit elmondhatok szerintem nagyon jól sikerült.
Ezzel a tudattal léptem be a zuhanyzó fülkébe, magamra engedtem a meleg vizet, majd megtöltve a kezemet tusfürdővel elkezdtem az egész testemet bekenni vele.
Végig haboztam mindenemet, mikor aztán a kezem elérte az álló farkamat, körbe néztem és megragadtam majd húzogatni kezdtem az agyamban visszajátszódó emlékekre gondolva.
Másik kezem pedig akaratlanul is, de a segglyukamba dugtam fel és mind a kettőt egyszerre kezdtem csinálni, ami valami fantasztikus érzés volt.
Ráadásul a síkos hab érzésétől még inkább sikamlós teszi az egészet, amely csak még jobban felhevítette a véremet és annyira erősen húzogattam már, hogy nyögni is kezdtem tőle. Joshhal a 69-es pózban, sógorom megdugása, David ahogy megfarkalt, Ryan mikor fentről szopott le, majd mikor meglovagolt és seggbe kurt.
Csak úgy özönlöttek az elmémbe a képek, melytől piszkosul beindultam, a cerkám pedig tűhegyesen állt és már csak le kéne…

-    Hé, kopp, kopp, nem zavarlak Ted? – nem tudtam mit mondjak és azt sem tudtam, hogy látott-e engem mi közben verem a farkamat, nem tudtam semmit.

-    Tudod csak éppen telefonáltam. – és egyre közelebb jött be hozzám. – Amikor meghallottam, hogy nyögsz és azt hittem, hogy valami baj van, de mikor megláttalak, hogy mit is csinálsz, akkor nagyon felizgultam. – és a fülemhez hajolva mondta.

-    És vertem a farkamat előtted, annyira szexi voltál. – és gondoltam miért ne.

-    Beszállsz? – erre egyből letérdelt elém a habot lemosta róla és egyből a szájába vette, szopta jó erősen, melynek láttán újra kezdtem felforrósodni egészen.


Majd felállt és én játszottam a farkán, amely finoman csúszott az ajkaim közé a víztől, amitől még perverzebbnek találtam az egészet.
Ryan a kezét is rányomva a fejemre és csípőjét előre mozdítva dugta meg a számat, amely isteni érzés volt számomra.
Nyelvemmel finom kanyarokat írva le a dákóján és ajkammal húztam csak egyre beljebb, hogy végleg elnyeljem őt magamban.
Majd kivettem a számból és a sógoromat a zuhanyzó falnak döntöttem, majd leemelve a zuhanyzó fejet bedugtam seggébe, melytől már is megremegett.
Gondoltam magamba, hogy majd egyszer én is kipróbálom ezt, de nem most, visszatéve a fejet, azonnal a lyukába illesztettem a keményen pulzáló erekciómat.
Ryan eme páratlan érzéstől eltelve teljesen összerogyott volna, ha nem tartom meg jó erősen, hogy végig itt legyen velem, míg mind a kettőnk eléri a csúcsot. Közben is, míg nyomtam egyre beljebb a szerszámomat a lyukába, addig is egyik kezemmel megmarkoltam a dákóját és verni kezdtem neki.
A sógorom a testét ostromló két erőteljes nyomás teljesen eltelítette, hogy már gondolkodni sem tudott, csak a vágytól egyre hangosabban nyögni velem együtt. Míg nem megéreztem, hogy az egész testében megremegett és elélvezett, melynek nyoma ott folyt le a zuhanyzó falán és az ujjaim között.
Ezután Ryan megfordult és egyből a szájába a még mindig kemény farkamat, majd addig szopta, amíg egy hatalmas nyögés közepette beleélveztem a szájába, melynek minden egyes cseppjét le is nyelte, a kis mohó.
Aztán felhúztam magamhoz és csókolózni kezdtünk, majd újfent bekentem magam szappannal és egymásról lemostunk mindent.
Kijőve a fürdőből egyből a ruháink felé mentünk, mikor felöltöztem Ryannel kezet fogtam és megkért, hogy mondjam meg Lorennek, milyen szerencsés az ő kishúga, hogy én mellette vagyok.
Én pedig azt mondtam, hogy sok sikert az esküvőhöz, majd kapsz valami szép ajándékot tőlünk, melyre csak annyit mondott:

-    Azt már megkaptam tőled este és ma reggel is. Köszi, még egyszer, hogy eljöttél. – bólintottam feléje és mind a ketten elmosolyodtunk, majd elindultam a le a földszintre, ahol vártak rám a fiúk.

Lent a recepción álltak és mindegyikük szája fülig ért és addig nem hagytak nyugodni, amíg el nem meséltem nekik a zuhanyzóban való történteket.

-    Te kis perverz!

-    Szex mániás!

-    Ilyen a mi vőlegényünk! –mindegyiküket megöleltem és kezet fogtam velük, majd kértem őket, hogy legközelebb gyakrabban találkozunk, kitérve arra is, hogy néha csak egy sör is jól esik a barátokkal, amelyre mind rá bólintottak.

Visszamentem a kocsihoz lent a parkolóba, majd mikor beindítottam az autót és kifaroltam vele, észrevettem, hogy a jegygyűrűm még mindig ragad az ondótól. Eszembe juttatva mindazt, ami tegnap történt és ma reggel.
Végül hazaérve még mindig nem találtam itthon Lorent, így gyorsan lemostam a gyűrűmet, amely már nem ragadott semmilyen testnedvtől.
Mikor hazaért leült mellém a kanapéra, majd az egész testével rám borult és engem nézett.

-    És milyen volt a buli?

-    Nagyon jó volt. És a tied?

-    A felére nem emlékszem, de azt hiszem jó volt. És te emlékszel valamire. – melyen elmosolyodtam és végül megcsókoltam Lorent, aki ezután elaludt mellettem, míg én lejátszottam a fejemben, hogy hogyan is kezdődött mindez.
Előző részek
Hozzászólások
Danana69 ·
Minden sorát élveztem :)

Irina5 ·
Ez igaz történet volt? =) vagy kitalált?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: