Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú 3. rész - A nászajándék

Csodálatos egy esküvőnk volt és Loren és én végre házasok lettünk, annyira jó érzés járta át a testemet, mikor egymás ujjára húztuk fel a gyűrűt, elmondtuk az eskünket végül egy csókban pecsételtük meg a közös életünket. Loren pedig csak úgy ragyogott az egész idő alatt, nagyon boldogok voltunk, majd mikor véget ért a ceremónia, felkaptam a kedvesemet és egyből a limuzin felé mentünk így.
Körülöttünk az emberek örömünkben tapsoltak és ujjongtak felénk, hogy éljen a boldog pár és mielőtt még beléptünk volna a limoba Loren hátra dobta a csokrot. Meg sem várva kinek a kezébe esett a váratlan házassági ajánlat, magunk után becsuktuk az ajtót, majd a járművel egyenesen a repülőtér felé hajtottunk.

-    Ez életem legcsodálatosabb pillanata. – és megcsókoltam a kedvesemet, aki pedig még több szenvedéllyel éreztette velem, hogy ő is így érez.

-    Én is szeretlek. – majd tovább csókolóztunk, míg meg nem érkeztünk, majd kivéve a csomagjainkat és a kapott kisebb ajándékokat a kocsiból, elindultunk megkeresni a gépet, mely elvisz minket egészen a Hawaii-szigetig, ahol is el fogunk tölteni 2 csodálatos hetet.

Lorennél volt egy váltóruha, így lecserélve az esküvői ruháját egy nem annyira feltűnőre, de így is egy még szexisebb ruhára, bement a mosdóba, majd utána a kéz a kézben felszálltunk a gépre és már is úgy éreztük, hogy a nászutunk elkezdődött.
A gépen töltött idő alatt arról beszéltünk, hogy mi mindent fogunk csinálni ott, megnézzük a naplementét a tengerparton, majd ott is szeretkezünk, míg fel nem jön újra, vettettem fel az ötletem Lorennek, aki erre szélesen elmosolyodott.

-    Oh, valaki nagyon perverz mostanában Mr. Férjuram. – ahogy kimondta a férj szót, úgy éreztem én vagyok a legboldogabb ember a világon és ezért jó erősen meg is csókoltam.

-    Rendben, akkor te mit terveztél? – elkezdte sorolni a megannyi szépítkezési és relaxációs programokat, melytől aztán egyből álmos lettem és ásítottam egyet, melyre ő úgy reagált, hogy megbökött a könyökével, majd megcsókolt.

-    Oké elfogadom. – melyre gyorsan felültem és nem értettem ezzel mit akar mondani.

-    De mit is fogadsz el? – értetlen arckifejezésemet felvéve fordultam felé.

-    Hogy téged ezek nem érdekelnek, de engem igen, így elfogadom azt, hogy még a mai nap azt csinálsz, amit akarsz, ahogy én is. – elgondolkodtam és beláttam igaza van, engem soha nem kötöttek le ezek. – de azonnal folytatta is. – De holnaptól csak mi ketten bejárjuk az egész szigetet és talán megejthetnék azt a homokos tengerpartot meztelenül.

-    Imádlak. – ízlelgettem a nyelvemmel az ajkait, mely, mint a vattacukor olyan édes volt, máris itt helyben magamévá tettem volna az én kis feleségemet.
Ezután még beszélgetünk egy kicsit, majd nemsokára megérkeztünk álmaink szigetére, leszálltunk a gépről, levettük a futószalagról a csomagjainkat, majd neki vágtunk egyenesen a hotel felé. A neve Crystal Hotel volt, pazar látvány tárult a szemünk elé hatalmas magasságával és színpompás kinézetével, azonnal bejelentkeztünk és elindultunk a szobánk felé.
Míg közben egyre feljebb haladtunk a lifttel, úgy jutott eszembe a legénybúcsúm emlékei és, hogy mi mindent éltem át a srácokkal, a gatyám szövetét pedig egyre kellemetlenebbnek éreztem az ágyékomnál. Végül megérkeztünk a 3. emeletre, ahol is 259-es szoba volt a miénk, hatalmas volt, egy széles terasszal és egy óriási francia ággyal mely már csak arra várt, hogy itt tegyem magamévá kedvesemet. Lepakoltuk a csomagjainkat, majd mindketten átöltöztünk fürdőruhába és kilépve a szobából a lift felé mentünk vissza.

-    Biztos, hogy jó lesz így szívem? –kérdeztem a feleségemet, akinek arcára rá volt írva, hogy már nagyon messze jár, és már csak arra tud gondolkodni, hol is kezdje a kirándulását a hotel programjai közül, majd a nyakát megcsókolva gyorsan felém fordult.

-    Bocs, mit mondtál? –és elnevette magát, imádtam, amikor nevetett, mert akkor még szebb volt számomra.

-    Azt, hogy jó lesz így? –mutatva magunkra. – Hogy így külön töltjük az első napunkat a nászutunkon?

-    Hát, ha meggondoltad magad, akkor csatlakozhatsz hozzám egy aromaterápia masszázsra, ha úgy érzed?

-    Nem, inkább úszok egyet a medencébe, aztán feljövők a szobánkba és egy kis meglepetéssel foglak várni téged. – közben fejemmel egyre közelebb hajoltam hozzá, majd megcsókoltam a fülcimpáját.

-    Oké. – teljesen elnyújtva ezt a szót felém fordult és megcsókolt. – Hűtsd be azt a pezsgőt, amit a srácoktól kaptunk, azt mondták isteni az íze.

-    Rendben, amit csak kívánsz még. – és megnyalta a száját és végig nézet izmos testemen, majd megállt a kék úszónadrágomon.

-    Téged, csak fürdőruha nélkül.

-    Én is téged. – majd újra megcsókoltuk egymást, közben megjött a lift és abbahagytuk, beszálltunk és mindegyikünk, de legalábbis én úgy éreztem nagyon jól indul ez a nászút.

Loren előbb lépett ki a felvonóból és még egy utolsót csókolóztunk, mielőtt még elindult volna az aromaterápiára és a többi kényeztető programra, én pedig megérkezve a földszintre a medence felé tartottam. Egy hatalmas átriumra hasonlított a hely, ahol az úszómedence volt, körülötte pedig szerte napozóágyak feküdtek, gyorsan kerestem is egyet, majd letéve rá a cuccomat, egyből beugrottam a vízbe.
Ahogy feljöttem a víz felszínére hátrahúztam a hajamat és elkezdtem gyors úszással átérni a túloldalra, míg közben körülöttem is emberek úsztak oda-vissza, parton beszélgettek vagy a gyerekeiket figyelték onnan, akik bombákat ugrottak a medence egyik részébe.
Mikor megérkeztem a túloldalra egyből visszaindultam és így folytattam még párszor, majd kimászva a medencéből leheveredtem a napozóágyra és onnan figyeltem mit csinálnak az emberek. Mégis, akik leginkább megfogták a tekintetemet, az 3 férfi volt, kettő tengerész, míg a harmadik kapitány egyenruhában feszítettek.
Mind a hármuk jó magas és izmos volt, az egyik barna a másik kettő fehér bőrű volt, és mikor épp előttem mentek el biccentettem feléjük, majd ők is vissza, de közben is szemügyre vették az úszónadrágomat, melytől a gatyájuk eleje máris dudorodni kezdett.
Aztán tovább álltak, én pedig figyeltem tovább az embereket és már alig vártam, hogy az estét, amit Lorennel fogok eltölteni.
Feküdtem még egy ideig, majd összeszedtem a holmijaimat és visszaindultam a szobánkba előkészíteni az esti programhoz mindent. Ahogy beléptem a szobába, egyből ledobtam magamról az úszógatyát, melyet a kilincsre tettem ki és be sem zárva azt, hogy csak sejtse Loren, mivel várom itthon.
Bementem a fürdőbe, majd gyorsan lezuhanyoztam lemosva magamról az úszómedence vízét, mikor aztán kijöttem egy törölközőt tekertem a derekam köré és keresni kezdtem a megannyi ajándék közül azt a pezsgőt, melyről feleségem beszélt. Volt ott egy pár DVD, fényképalbum, vízforraló, majd megtaláltam közöttük azt a pezsgőt, melyre a srácok rá gravírozták azt, hogy „Vágy”.

-    Mit ki nem találtak ezek. – megnéztem az üveget alaposan, de nem találtam semmi furcsaságot rajta vagy valami érdekeset, így letéptem a tetejéről a papírt, majd kihúztam a dugót belőle.

Találtam az egyik szekrényen egy pár poharat, majd kettőt elvettem és beleöntöttem a pezsgőt, melyet aztán beraktam a közeli kis hűtőszekrénybe, hogy még jobban lehűljön mikor Loren megjön. Elindultam a két pohárral a hatalmas ágy felé, majd leraktam őket az éjjeli szekrényre és egyet magamhoz is véve kortyolgatni kezdtem.

-    Hm, nem is rossz az íze. – ízlelgettem a nyelvemmel, majd kiittam az egészet a poharamból, majd leraktam a másik mellé és vártam mikor lép be a feleségem az ajtón, hogy elkezdjük igazán a nászutunkat.

Majd míg vártam egyre melegebbnek éreztem a bőrömet, mely mintha már lángolt volna, közben pedig a törölköző emelkedett felfelé. Nem tudom mi volt velem, de nagyon kanosnak éreztem magam, kezeimmel végigtapogattam magamat, míg a kezem megállt a törölköző csúcsán, majd egy határozott mozdulattal lerántottam magamról.
A farkam tűhegyesen keményedett előttem, mely már csak arra várt, hogy megérintsem és játsszak vele, nem is bírva tovább a késztetést megmarkoltam a kezemmel, majd húzogatni kezdtem rajta a fitymámat.
Nagyon finom érzés volt, míg egyik kezemmel egyre jobban belelovaltam magam a játékba, addig is a másikkal, a mellbimbóimon játszottam, csíptem, morzsolgattam őket, ezzel is növelve a lángoló vágyat, mely a bőröm alatt égetett. Nem gondoltam, hogy Loren bánná, ha egy kicsit kisegítem magamat, míg ő nincs itt, így még erősebben markoltam meg a szerszámomat és rá gondolva vertem egy folytában.
Közben próbáltam visszafogni magam, de minden egyes húzással egy nyögés hagyta el az ajkamat, melyet képtelen voltam elnémítani, ilyen tűzzel a testemben.
Már a lábaim is összevissza fetrengtek az ágyon, míg én élvezkedtem továbbra is és megállás nélkül maszturbáltam tovább, míg nem meghallottam, ahogy belép valaki az ajtón.
Egy percre abba is hagytam, de, ahogy nem érintettem meg a testemet, újra elöntött a kíméletlen forróság, így kezemet visszahelyeztem a péniszemre, de közben végig figyelve ki lépett be. Egész testemmel ki voltam feküdve az ágyon, így mikor megláttam ki lépett be, azonnal feljebb húztam magamat, míg a kezem fáradhatatlanul markolászta a meredező férfiasságomat.
Az egyik tengerész volt, a szőke majd utána bejött a másik, akinek bőre arany barnának látszódott a fehér egyenruhától és az ujján ott tartotta az úszónadrágomat mutatva a másiknak.
Mind a ketten elmosolyodtak rajta, majd elindultak felém, a szőke az egyik oldalamon, míg barna bőrű a másikon foglalt helyett mellettem. Szemeikkel végignéztek az egész testemen, melytől kezdtem ellazulni, így újra kényelmesen kinyújtottam a lábamat, majd tovább fokoztam a farkamon lévő mozgást.
Látva milyen gyorsan is vertem a farkamat előttük ők sem tudták megállni, hogy hozzám nem érjenek, így kezeikkel és ajkaikkal kezdték felfedezni a testemet. A szőke hajú levéve a sapkáját magáról teljesen belemélyedt a mellbimbóm nyalogatásába, míg a társa a fülcimpámat kapta be és szopogatta, mint egy édes cukrot.
Aztán a barna bőrű kezével végigsimított a mellkasomon, a szájában pedig már kezdett elolvadni a cimpám, míg társa keze a lábamtól indulva haladt a farkamhoz, melyet kegyetlenül húzogattam a szemük előtt. Majd a tengerészek kezeik találkozva az ágyékomnál ők is megragadták, én elengedve rájuk hagytam a további kényeztetést, melyet ők már is látva azonnal elkezdték folytatni.
Nagyon jól csinálták, szinkronba hozták a kettőjük kézimunkáját, melytől hangosan nyögni és vonaglani kezdtem az ágyon. Látva mennyire jól érzem magam tőlük még gyorsabban kezdték el húzogatni és az újabb nyögéseimet végül ajkaim mögém zártam el, ők pedig kacér mosollyal egymásra néztek, hogy milyen jó kis buliba csöppentek.
Képtelen voltam szabadulni a gondolattól, hogy bármely percben bejöhet Loren és rajta kaphat, ahogy két férfi elégít ki a kezeik alatt, de azonnal félre dobtam a félelmeimet és inkább a közelgő gyönyörre koncentráltam.
A két tengerész hátrahajolt hozzám, de kezüket egy percre sem lassították le és elkezdték csókolgatni az arcomat, majd a szőke hajú megtalálva az ajkamat egyből birtokba vette. Ízletes nyelve egyből bebarangolta a számat, míg ajkamat fékezhetetlenül ízlelgette, ahogyan én is az övét, míg nem a társa elszakítva tőle most ő kóstolta meg. Ficánkoló nyelve olyanokat csinált a számban, melytől még jobban ráakaszkodtam a szájára, hogy ne hagyja abba, míg sajnálatomra megszakadt és mind a ketten újra a farkamra koncentráltak.
Húzták megállás nélkül a fitymámat, míg nem egy hangos nyögés kíséretében elélveztem, spermám egészen a hasamig elspriccelt, a többi pedig a két férfi kezére folyt le, melyek addig markolták tovább, ameddig az összes nedvem el nem távozott a farkamból.
Majd kezeiket levéve róla a szájukhoz emelték, és mint valami finom édességet nyalták az ujjaikról, aztán egymás ujját átemelve felettem kóstolták meg a másikról.
Arcukon hatalmas elégedett mosoly terül szét, majd lassan elkezdték kigombolni a felsőruhájukat, én pedig kezeimmel megragadtam a gatyájukon dudorodó férfiasságukat és játszani kezdtem velük. Finom sóhajok hagyták el a szájukat, míg nem ledobva magukra az inget megláthattam széles és izmos felsőtestüket, melytől egyből újra átjárt a forróság. Aztán a gatyájukat kezdték villámsebesen lehúzni magukról, majd látva, hogy alatta nincs semmi egyből megörültem és a kezembe vettem két eleven dákót.
Húzogattam őket, egyik ujjammal érintve a csúcsukat, még nagyobb sóhaj hagyta el őket, míg közben térdelésükből mozogtak egyre közelebb felém, míg nem bekaptam először a szőke hajúét, majd utána a másikét. Mind a kettőnek isteni íze volt és felváltva szopogattam őket a számban, nyelvemmel köröket írva le rájuk, éreztem, ahogy megrázkódnak mellettem és még gyorsabban mozgattam rajtuk az ajkaimat.
Aztán még közelebb jöttek, hogy már mind a kettő a számnál ágaskodót, így mind a kettőt bekapva szopogattam a méretes szerszámukat, Ettől az isteni élvezettől már ők is felnyögtek és kezeikkel a testemet kezdték végigtapogatni, nyomogatni, amíg én kóstolgattam a finom kolbászaikat.
Kivettem a számból a barna bőrű tengerész farkát, míg a másikét tovább ízlelgettem a nyelvemmel, erre nagyon beindulva rátette a kezét a fejemre és az ágyéka felé mozgatva gyorsított a szopásomon, míg a barátja tovább masszírozta kezeivel a testemet. Olyan féktelenül tolta a fejemet a farkára, hogy már a torkomat érintette, majd kihúzta belőle és a másik markolva meg a hajamat húzott oda farkához és csípőjével tolta egyre beljebb a számba. A szőke pedig visszatért a mellbimbóimhoz és azokat nyalogatta, míg társa megállás nélkül baszta meg a számat, melytől teljesen eksztázisba estem és már csak azt akartam, hogy soha ne érjen véget.
Aztán elkezdett lassítani a tempón, majd elengedve a hajamat visszaadta az irányítást, így mindkét kezemmel újra fogtam a szerszámukat és felváltva újra megkóstoltam őket, melytől éreztem, ahogy mindegyikük szaporábban veszi a levegőt. Mind a kettőt végig nyaltam majd a szőkét kezdtem jó erősen szopni, ettől aztán újra beragadta a fejemet két kézzel és nyomta egyre vadabbul, míg nem beleélvezett a számba.
Csak nyeltem a finom fehér nedűt, míg nem teljesen szikkadtra szívtam és mikor végeztem megcsókoltam a már kókadó péniszt, de még nem fejeztem be. Gyorsan megragadtam a társáét is és fáradhatatlanul szoptam, míg nem ő is elment, falni kezdtem az övét is és addig szopva ameddig az utolsó cseppet le nem nyeltem róla.  Kivéve a számból megnyaltam a nedvüktől nyálas ajkamat, majd mellém feküdtek le és csókolózni kezdtünk, újból megismerve ajkaikat, érezve a testük melegét újra állni kezdett a farkam.

-    Meghallottuk, ahogy valaki hangos nyögött és megtaláltuk az alsó nadrágodat az ajtón. – mondta a barna srác, akin, az ujján újra ott volt a fürdőruhám.

-    Ja, aztán bejöttünk ide és megláttuk, ahogy kivered magadnak, ami nagyon szexi volt. – súgta a fülembe a szőke srác, közben a kezeikkel érintették az egész testemet, melytől szólni sem bírtam, de végül uralkodva magamon végül rákérdeztem.

-    Azt hittem azzal a kapitánnyal vagytok ti ketten? – mire mind a ketten összenéztek és elmosolyodtak.

-    Nem, csak ő is egy jó haver, mint most már te – mondta a barna férfi, aki aztán megcsókolta az ajkamat, majd utána a másikén kötöttem ki.

-    Egyébként a nevem Jack. – mondta a szőke srác és még erősebben megcsókolt, így teljesen feléje fordultam, míg társa a kezével a hátamat simogatta, majd leérve a seggemig, melytől ugrottam is egyet.

-    Én meg Edward vagyok a másik barátunk pedig Olivér, de ő most nem számít, csak is mi. – és behelyezte az egyik ujját, körözni kezdett bennem, míg Jack egyszerűen fel akart falni engem a szájával.

Nem bírtam gondolkodni, csak azt, hogy ez a két tengerész elrepítsen egészen a csillagos égig és épp ezt akarták ők is.
Edward még egy ujját belém téve, hatalmasat nyögtem a férfi szájába, melyre ő még inkább az ajkaimra tapadt és valahogy Loren képe egyre messzebbre sodródott tőlem, ahogy átadtam magamat a két férfi érzéki érintéseinek.
Láttam, ahogy mindkettő farka újra nagy erővel meredezett az ég felé, ahogyan az enyém is már régóta, így elszakadva a férfi ajkától, megfordultam és Edward farkát kezdtem szopni. Teljesen meglepődve attól, ahogy letámadtam az ujjai kicsúsztak belőlem, de vágytól teljes nyögéseitől még inkább beindultam, közben Jack felé fordítva az eddig kényeztetett lyukamat most ö vette kezelésbe a nyelvévvel.
Nagyon finoman nyalt belém, majd fokozva a élvezeteket még egy ujját is belém nyomta és így folytatta a nyalakodást, míg én egész testemben érezve az okozott gyönyört próbáltam átvezetni a szopásomba, melyet a férfi is megérzett. Nyelvemmel újra körbenyaltam az egész férfiasságát a számban, míg testén ettől újabb vágyhullám keletkezett, majd kezét fejemre téve mozgatta a farkán.
Jack pedig kihúzva a nyelvét még egy ujját tette be a másik mellé és felvéve a szopásom mozgásával, úgy húzta ki és be őket a segglyukamban. Ajkam még jobban rácuppant a férfi dákójára és csak szopogattam tovább, míg aztán Edward lehajolt hozzám és a nyelvét éreztem meg a farka helyett a számban.
Társa kihúzva az ujjait belőlem a farkát kezdte behelyezni a lyukamba, lassan indított, míg nem az egész bennem volt már és elkezdte mozgatni. Ahogy megéreztem a nyomást a seggemben, úgy tört fel belőlem egy hatalmas nyögés, melyet aztán Edward ajkai között elnyomtam, míg nem a csókot megszakítva visszahajoltam a nyálamtól csöpögő falloszára. Jack pedig kezeit a seggemre téve húzott egyre magához, míg egyre gyorsabb tempóban sorozta meg a lyukamat, melytől már is égnek állt a hajam.
A számat újra beindítva a férfi szerszámán, ugyan azt a ritmust követve mozogtam rajta, míg Edward a csípőjét is bevetve nyomta egyre ádázabbul belém. És míg egyik kezemmel tartottam magam az ágy fölött, addig a másikkal elkezdtem húzogatni a farkamat, így ettől a hármas érzéstől még inkább beindultam, csípőmet meg teljesen Jack felé nyomtam, aki ezt egy elégedett nyögéssel fejezte ki, hogy milyen jó érzés ez.
Mind a hármunk testén már kezdtek megjelenni az izzadtság cseppek, ahogy mindannyian egyszerre mozogtunk a vágyunk beteljesülése felé.
Edward pedig kezét újra rám kulcsolva ösztönzött a még gyorsabb szájmozgásra a szerszámán, míg közben a társa egy percre sem húzva ki belőlem a férfiasságát felettem helyezkedett és így dugott megállíthatatlanul. A farkamat még erőteljesebben húzogattam, hogy ezzel utolérjem a srácokat, akik már nagyon közel voltak a gyönyörhöz, de mind a ketten fáradhatatlanul folytatták tovább a kényeztetésemet.
Jack izzadt teste most már teljesen a hátamhoz simult és így fentről nyomta egyre beljebb a farkát, míg én elengedve a farkamat Edwardét markoltam meg, így még jobban a számba engedtem, melyet a nagyfiú nagyon élvezett. Kezével átfogta a fejemet, a majd a csípőjével még egy párat lökve a számba, míg az utolsó lökésénél már megéreztem a spermájának ízét, utána még jobban bekaptam a farkát és így nyeltem le az egész adagját, majd kihúzva a számból megköszönte egy finom csókkal.
De Jack még mindig fáradhatatlanul mozgott a seggemben, mint egy fúrógép, mely még nem jutott elég mélyre, közben Edward alám bújva meg találta a farkamat és a szájába véve egyből szopni kezdte, melytől eltelve kéjtől nyögni kezdtem.
Míg fent megállíthatatlanul egy pénisz nyomódott a lyukamba, addig a farkam újdonsült barátom szájában mozgott, istenien éreztem magam és a testem lángolása is kezdett elmúlni a sorozatos lökésektől, élvezetektől. Jack arcáról már patakokban folyt az izzadtság, ahogy már rólam is csöpögött le az ágy paplanjára.
Aztán éreztem, ahogy kihúzta belőlem, majd egyet káromkodva a hátamra élvezett rá, mikor aztán az utolsó csepp is a hátamra került szépen eldolgozta a farkával és le is nyalta róla. Közben én is egyre jobban éreztem, ahogy közelebb kerülök a gyönyör csúcsához, így felnyomtam magam a kutyapózból térdelésbe, így már mind a ketten elérték a farkamat és Jack egyből a szájába vette.
Edward pedig a hirtelen pozícióváltásomtól meglepődve figyelte, ahogy barátja folytatja a munkáját, így közelebb jött hozzám és elkezdtünk csókolózni. Iszonyú jó szájuk volt mind a kettőjüknek, és míg az egyiket az ajkamon éreztem, addig a másikat a péniszemen mozgott egyre gyorsabban. Aztán éreztem, ahogy megkeményedett a dákóm, majd egy nagy nyögésben beleélveztem a szájába, majd látva barátom, hogy elmentem ő is csatlakozott Jackhez, aki ki sem engedve a szájából a szerszámomat szopta, mint egy éhes baba.
Edward pedig mellé helyezkedve nézte a barátját, majd az átadva neki ő is megkóstolta a nedvemet és le is tisztítva róla minden spermámat.
Majd nedvemtől csillogó ajkukkal kezdték smárolni egymást, aztán kifeküdtek az ágyon, én pedig közéjük másztam be, így élvezve tovább egymást, társaságát, míg nem valaki az ajtóból elkezdett hümmögni.

-    Szép mondhatom, egy percre hagylak titeket magatokra és máris játszani kezdtek nélkülem az úszóval. – falnak dőlve állt teljesen meztelenül az úgynevezett kapitány, vagyis Olivér, akinek a teste látványától újra fájdalmasan keménynek éreztem magamat.

Széles mellkasa volt, izmos kockás hasa, fehér bőre látványától még izgatóbbnak találtam égszín kék szemét.

-    De látom, nem is unatkoztatok. – elindult felénk, majd megállt az ágy szélénél a felém közelebb eső részéhez. – Szia, az én nevem Olivér és tetszett, amit a fiúkkal csináltál. – majd megcsókolt, nagyon jó íze volt a szájának, erős, férfias aroma járta át a nyelvemet, ahogy megmutattam neki, mit tudok én is, elengedte a számat, majd szélesen elmosolyodott.

-    Én pedig Ted vagyok. – és magamhoz húzva újra megcsókoltam, majd ajkammal lejjebb haladva végigcsókolgattam a felsőtestét, míg nem ajkam megállt szép méretes farkánál.

A többiek is nézve a játékunkat ők is közelebb jöttek és kezükkel simogatták, tapogatták végig a barátjukat, míg én nyelvemmel nyaltam körbe a férfi hatalmas szerszámát. Éreztem, ahogy megremegett a teste, ahogy mind a hárman érintettük őt, majd mindegyikünkhöz lehajolva mindenkit megcsókolt.

-    És most térjetek rá a lényegre, kérlek, vagy különben itt örülök meg tőletek. – és a fiúk is beszálltak hozzám, de már erőteljesen a szánkba vettük és ott forgattok meg a dákóját.

Aztán felállva a többiektől Olivér háta mögé mentem, aki teljesen eksztázisba esve a szopástól becsukta a szemét és kezével a testét simogatta, míg én seggéhez térdelve jó erősen széthúztam a farpofáját és belenyaltam.
Megérezve a nyelvemet magában a kéjtől eltelve nyögni kezdett, míg a srácok megállás nélkül szopták felváltva farkát. A nyelvemet felváltotta a két ujjam és velük szélesítettem meg egyre jobban a finom kis lyukát, melyet nagyon élvezett a kapitány összeszorítva az ajkai mögött.
Jack vette a szájába Olivér falloszát, míg Edward markolta meg és vezette be barátja szájába, aki lelkesen fogadta magába az érzéki rudat. A férfi teljesen átadva magát az élvezeteknek markolt bele a hajamba, majd még jobban ujjazni kezdtem, ahogy csavarni kezdte hajszálaimat, közben pedig a srácok is váltottak, így Edward szopta, Jack pedig húzta egyre beljebb társa ajkai közé.
Kihúzva ujjaimat újra a nyelvemet tettem be neki, míg elöl a srácok egyfolytában nyalakodtak a szerszámán, melytől Olivér már gondolkodni sem tudott, annyira elöntötte az egész testét az újabb gyönyörérzések.
Majd megérezve, ahogy testében újra megremeg, kihúzta a farkát a barátai szájából és verni kezdte előttük, míg ki nem spriccelt az ondója, mellyel telibe kapva a fejüket, közben is nyaltam egyre mélyebbre benne, ebben a félistenben. Jack és Edward lenyalva magukról a finom nedűt felálltak és megcsókolták a barátjukat, majd mikor felálltam engem is bevettek a csókcsatába.
Ahogy négyen próbáltuk egymást csókolni, egyfolytában összeért izzadt testünk, mely ez által még inkább beindultam, de nem csak én. Elszakadva egymástól Olivér felfeküdt az ágyra és széttárta a lábait előttünk, felkínálva nekünk isteni segglyukát, melyet már volt szerencsém megkóstolni.
Egymásra néztünk, majd elindultunk felé, én megmaradtam a seggénél, míg Jack és Edward leültek a fejénél, úgy hogy farkuk a szájánál legyen. Újra belenyaltam a lyukába, nyelvemmel felfedezve minden egyes részét, míg Olivér élvezve, amit a seggénél csinálok felváltva szopni kezdte a tengerészeit, akik közben elégedetten nyögtek fel a kéjtől, melyet okozott nekik.
Ahogy nyaltam a lyukát észrevettem, ahogy újra ágaskodni kezd a farka, így egyik kezemmel meg is markoltam és húzogatni kezdtem rajta a fitymát. Míg ő megállás nélkül nyalogatta, szopogatta a szájában a férfiak dákóját, akik teljesen összeborulva élvezték, amit csinál a barátjuk velük, majd smárolni kezdtek. Nyelvemet kihúzva most már három ujjamat tettem, melytől Olivér egész testében megremegett, ahogy mozgatni mindegyiket benne, közben Edward meglátva barátja hatalmas meredező falloszát egyből felé kezdett mászni, majd szép lassan ráhelyezkedett.
Közben Olivér élvezve, ami történik körülötte tovább szopta Jack farkát, aki csípőjével még mozgott is felé, így gyorsítva a testé átjáró vágyat. Edward elhelyezkedve a barátja férfiasságán lassan rugózni kezdett rajta, míg én is abbahagyva a játszadozást beillesztette a farkamat a lyukába. Fantasztikus érzés volt, ahogy segge körbefogta a szerszámomat, olyan elképesztően jó, melyet Olivér is megérzett az egész testén átjáró gyönyör hullámtól.
Edward pedig még erősebben mozgott a péniszén, melynek aztán ütemét felvéve toltam be az egész farkamat neki, míg ő is a mi ütemünkre szopta Jack farkát, aki ettől eltelve nyögött felénk, mi meg hallva csak egyre jobban beindultunk. Gyönyörű látvány volt, ahogy Olivért közrefogtunk és mindenütt kényeztettük, ameddig ö a barátja falloszán játszik, annyira hihetetlen, hogy ez megtörténik velem.
Egyre erősebben nyomtam a dákóm mélyebbre a seggében, Edward fáradhatatlanul lovagolt rajta, kezével pedig farkát kezdte húzogatni a vágytól telve, Jack még gyorsabban mozgatva a csípőjét verte be a barátja szájába szerszámát. Olivér még soha nem érzett még ehhez foghatót, ahogy barátai átadva teljesen az ösztöneiknek szeretkeztek vele, amitől máris a mennyekben érezte magát.
Gyöngyöződő testünk megállás nélkül mozgott egymáson, hogy ezzel a másik gyönyörét fokozzuk egészen a csúcsig. Nem kegyelmezve a finom kis segglyukának erősebben hatoltam belé, Edward is hasonló módon járt a barátja farkán, míg kezei között keményedő péniszén lévő fitymát húzogatta, Olivér pedig kérlelhetetlenül szopta továbbra is társa farkát, mely egyre jobban pulzált az őt ért élvezetektől.
Már mindegyikünk nedves testtel simult egyre jobban egymáshoz, míg én a barátom lábait a vállamra téve mozgattam továbbra a is a farkamat benne,  ahogy többiek is csak növelték a vágyunkat egymás iránt.
Míg végül Jack egy utolsót lökve a csípőjével tele lőtte magjával Olivér száját, aki nem engedte ki a szájából, míg le nem nyelte az összes nedvét, majd mikor végzett még egy búcsúcsókot nyomott a férfi péniszére, majd ez felváltotta Jack csókja.
Edward és én pedig továbbra is tettük a dolgunkat, megdolgozzuk barátunk testét, aki aztán elszakadva társa szájától, a kezeit a lovasa derekára téve adta meg a még gyorsabb tempót, melytől már mindannyian az egekig szöktünk a gyönyörtől.
Edward aztán nem bírva tovább barátja mellkasára élvezett rá, de keze még mindig húzogatta a péniszét, míg nem az összes nedv ki nem folyt belőle, majd hagyta, hogy Olivér irányítson innentől kezdve.
Én még mindig a lábát fogva toltam egyre vadabbul bele a szerszámomat a lyukába, míg ő megemelve a csípőjét verte barátja seggébe a méretes farkát, melytől hatalmasat nyögött is. Nem bírva én sem tovább tartani magam beleélveztem a segglyukába, még egy párat löktem rajta, aztán elégedetten kihúztam belőle, mely egyből Jack szájában kötött ki a leszopta róla a maradék ondót is, én pedig megköszönve megcsókoltam.
Olivér fékezhetetlenül nyomta egyre feljebb a csípőjét, Edward pedig ettől az érzéstől teljesen elaléltan élvezte mit is tesz vele barátja, aki még erősebben kezdte beverni neki, míg mi néztük őket és közben is ízlelgetve egymás ajkát.
Aztán még egye utolsó mozdulva a csípőjével egy hangos nyögés kíséretében beleélvezett Edward seggébe, aki teljesen ráhajolva Olivérre csókolni kezdte és így összeborulva feküdtek egymáson még jó néhány percig. Jackre pillantottam, aki vette a lapot, majd mi is melléjük feküdve kezdtünk újból megismerni egymás testével.
Edward leszállva a kapitányról Jack felé mászott, míg én újból megízlelhettem Olivér férfias ajkát, mely még most is nagyon tetszett nekem. Közben a srácok is átkarolva egymást csókolgatták, míg nem egy hangra felfigyelve az ajtó felé néztem.

-    Azt hittük Lorent és téged találunk itt, de ez még jobb haver. – és egy kamerával néztem szembe és a 3 haverommal, akik szemükben tüzes vágy lobbant fel, ahogy végig néztek meztelen testünkön.

-    Na, szép, így töltöd el a nászutadat. – mondta Josh majd lassan elkezdtek megszabadulni a ruhájuktól, melytől megint ébredezni kezdett a farkam.

-    Akkor bejött a mi kis házi pezsgőnk, ugye haver? – mondta Thomas és megláttam a hatalmas dákóját, ahogy a gatyájától szabadult meg.

-    És most mutass be a barátaidnak Ted. – és ezt már Richard mondta, aki letette a kamerát az asztalra bekapcsolva, hogy minden egyes részt rögzítsen a játékunkból.

Én pedig mindegyiküket bemutattam egymásnak, az új barátaim is végig nézve a tanúimon megnyalták a szájuk szélét és érezték, hogy helyre jöttek be.
Egyből elkezdték egymást simogatni, Thomas heves csókcsatába kezdett a két tengerésszel, Josh Olivérrel smacizott, míg én régi barátom Richard nyelvévvel találkoztam újra, mely még mindig nem jőve ki a gyakorlatból fokozta bennem a vágyat és keményedni kezdett a farkam tőle.
Csodálatos volt, ahogy hét férfi nyalta, érintette, csókolta egymást, míg nem mindegyikünknél kezdtek jönni az ötletek és ehhez híven elhelyezkedtünk az ágyon. Nem tudva is mennyi időnk van még mielőtt megjönne Loren, lépnem kellett, hogy a többiek is kövessenek eme perverz játékomba, amely most állt össze bennem.
Felfeküdtem az ágyra Thomasszal, úgy hogy keresztben legyen a lábunk egymáson, így teljesen összeérve a farkunk, míg Jack szép lassan elhelyezkedett rajtunk, majd mikor teljesen benne volt a kétméretes farok lassan mozogni kezdett rajtunk, melyet mi elégedett sóhajokkal adtunk tudtára, hogy nagyon csinálja.
Közben is ugyan ezt a formát felvéve a többiek is elhelyezkedtek, Olivér és Josh feküdtek le, míg Richard ereszkedett le a két hatalmas falloszra, majd kitöltve öt is elkezdett rajtuk mozogni, míg Edward szerszámát nyálazta és húzogatta.
Thomasra néztem, aki teljesen átadva magát eme csodálatos érzéstől nyögdécselt, ahogy barátunk rugózott rajtunk, míg kezével a farkát megfogva markolászta, majd én is csatlakozva szeretett tanúmhoz én is nyögni kezdtem.
Richard lelkesen és teljesen beleveszve, ahogy két farok kitölti, kezdett nagyon gyorsan mozogni rajtuk, míg aztán már a szájába bekapva szopogatta Edward szerszámát, aki közben csípőjével mozogva hatolt be egyre mélyebbre a szájába. Ahogy egyre jobban mozogtak rajtunk, úgy sóhajtoztunk egyre fékevesztetten mindannyian, míg társaink hangunktól csak még jobban rugóztak.
El sem képzelve, hogy ilyen történhet meg velem, még jobban belevesztem a gyönyörbe, melyet barátaim okoztak nekem és kértem Jacket, hogy ne hagyja abba, aki erre, még erősebben lovagolt meg mindannyiunkat, Thomas pedig felülve felsőtestével felém mosolygott csábosan és én is őrá.
Olivér és Josh pedig együttesen nyögtek fel, ahogy Richard megállás nélkül mozgott rajtuk, de Edward sem panaszkodhatott, mert ajka is fáradhatatlanul mozgott rajta. Míg aztán rátéve a kezét a fejére húzta egyre közelebb az ágyékához, majd már a teljes szerszáma eltűnt a szájában, melyet nem is bánt meg, inkább még jobban meglovagolta a két csődört alatta. Jack pedig rugózva rajtunk és közben farkát is eszeveszetten kényeztette, melytől egyre többször rázkódott meg a teste a gyönyörtől, de nem hagyta abba és csak tovább folytatta, míg nem farkából kilövellt a spermája.
Keze még mindig járva rajta élvezkedett a kielégülésben, majd most már teljesen a lovaglásra koncentrálva gyorsított be.
Közben Richard is erősebben verte oda a seggét a két faszra, melyen elhelyezkedett, alatta a fiúk pedig nagyon élvezték ezt, míg Edward átment Jackhez és már az ö szájába nyomta bele ízletes falloszát. Barátja pedig elégedetten szopta is az ajkai között, majd felvéve az ütemet rugózásával csinálta tovább, mely nagyon tetszett a férfinak.
Testünk izzadtságban úszva kezdett eljutni a csúcspontig, melyet mi csak egyre jobban fokoztunk, Richard féktelenül mozgott a srácokon, míg kezei közé kapva a farkát húzta a segglyukában mozgó két farok ütemére.
Jack is teljesen beindult, melyet vágytól teli nyögéseseinkkel adtunk tudtára, hogy imádjuk, míg egy hatalmas faszt szopott, melyet Edward a csípőjével még mélyebbre tolta be. Aztán hallottuk, ahogy Josh felkiált és kihúzta a farkát társa lyukából, majd gyorsan feléje állva telibe spriccelte spermájával az egész testét, majd barátja felé hajolva Richard leszopta róla a maradékot és egy csókban forrtak össze.
Olivér megérezve a sok helyet megemelte a csípőjét és így lökte egyre magasabb gyönyörbe a társát, aki elszakadva a csóktól nyögött fel hangosan. Josh látva a lehetőséget pedig megragadta barátja kemény farkát és szopni kezdte, míg őt alulról jó erősen dugták. Edward sem bírva tovább lökőt még egy jó erőset, mellyel aztán beleélvezett Jack szájába, aki örömtelien nyelte az egész adagot. közben sem hagyva abba a rajtunk lévő lovagolást. Olivér megállás nélkül verte a barátja seggébe hatalmas dákóját, ettől és a Josh okozta érzéki gyönyörtől érte el a csúcsot.
Egy hatalmas kiáltásban lőtte bele magját társa szájába, aki miután lenyelte egy csókban forrtak össze. Éreztem, ahogy egyre keményedik a farkam Jack mozgásától, melytől már gyöngyözni kezdett a homlokom is, ahogyan Thomas is teljesen a plafonon volt az érzéstől.
Majd a  mind a ketten felkiáltottunk, közben Jack egy percre sem hagyta abba, csak mikor érezte, ahogy a seggébe lövelljük nedvünket, akkor nyögött fel ő is eme csodálatos érzéstől. Közben Olivér tovább ostorozta óriási farkával Richard segglyukát, aki teljesen önkívületi állapotba került e csodálatos élménytől.
Jack pedig még mindig rajtuk ülve elkezdte húzogatni a szerszámát, míg közben Edward átvette a kezéből, és míg egyik kezével fogta, addig a szájával szopni kezdte jó erősen. Olivér teste pedig már teljesen csillogót az izzadtságtól majd egyre szaporábban vette a levegőt, majd egy hatalmasa nyögve beleélvezett Richard seggébe, aki eltelve a gyönyörtől kiáltott fel vele együtt, majd a társára hajolva csókolgatta végig a testét, míg elért a szájához, melybe később Josh is beszállt.
Jack is hevesebben kezdett lélegezni, majd az összes spermáját Edward szájába, aki elégedetten nyelte le az összeesett és segített neki leszállni rólunk, majd mi is felállva köszöntük meg neki eme nagyszerű élményt, ahogy a farkunkon játszott.

-    Ez valami elképesztő volt srácok. – mondtam mindannyiunk felé, akik bólintva egyet értettek velem, akik aztán egymást kezdték újból csókolgatni és masszírozni, míg nem mindenkinek újból kedve támadt egy kis játékra.

-    Na, ki mit szól még egy utolsó menethez. – szólt fel Olivér, míg Richard és Josh egész végig a testé csókolgatták és markolászták újult erővel meredező farkát, melyre mindenki igent mondott, én pedig teljesen elfelejtve Lorent, teljes erőmből belevettem magam az utolsó menetbe.

Olivér került középre felvéve a kutyapozíciót felkínálva nekünk adoniszi testét, hogy bármit csináljunk vele, egyből ráharaptunk. Jack elhelyezkedett a seggénél és egyből beledugva a nyelvét nyalta az ő kapitányát, Josh a szája elé állt be, így új barátja azonnal a kezébe foghatta a péniszét, melyet gyorsan kezelésbe is vette, míg nyelvévvel pedig a makkját kezdte nyaldosni, ettől teljesen beindult a tanúm.
Én meg elhelyezkedtem alatta, úgy hogy a számnál legyen bitang nagy dákója, melyet azonban a számba is vettem és szoptam is, Edward közben látva a lehetőséget rá ült a szabad péniszemre és úgy rugózott rajta, kezében szerszámát markolászva addig is. Mellettünk pedig nem is tétovázva Richard falloszára ráült Thomas, aki elégedetten húzta össze a száját, az érzéstől, ahogy egy férfi teljesen kitölti a lyukát, majd el is kezdett rajta rugózni.
Közben Jack abba hagyta a nyalakodást és egyből három ujját dugta fel Olivérnek, aki egész testében megrázkódott ettől, míg ki nem engedve a szájából szopta Josh faszát, aki megfogva a két kezével a fejét még erősebben húzta rá az ágyékára a száját, hogy teljesen elnyelje. Én sem pihentem egy percet sem csak nyálaztam tovább az ízletes falatot a számba, Edward félelmet sem ismerve vágtázott rajtam, úgy, hogy felvéve a kezével ritmust a rugózásával játszott a péniszén közben.
Richard aztán átfogta a kezével Thomas lábát, majd ő is besegítve nyomta egyre beljebb a falloszát, melytől barátja egy hangos nyögésben tört ki, de mindvégig csinálták és fokozták az élvezeteiket.
Bár nem láttam, hogyan mozogtunk mind együtt, de érezve Olivér testén átcikázó gyönyör hullámokat, tudtam, hogy csodálatos lehet, közben sem lankadva nyaltam körbe a péniszét és ajkammal erősen tartva szoptam. Edward sem lazsált megállás nélkül rugózott rajtam és kezével húzogatta a fitymáját a farkán, melytől elégedett nyögések hangoztak tőle is.
Jack pedig kivéve az ujjait, melyek eddig kényeztetették Olivér seggét, most a farkát tolta be neki, melyet megérezve ugrott is egyet és még jobban szopta Josh farkát, aki teljesen beleörült eme élvezetekbe, úgy, kiáltott fel.
Mindegyikünkön újra megjelentek az izzadtság cseppek, de mi még mindig fokoztuk tovább az élvezeteket, hosszabbítva a kellemes gyönyöröket, melyeket egymásnak csináltunk.
Jack nem hagyva időt barátjának, hogy megszokja, egyből dugni kezdte jó erősen, melyet aztán megérezve én is gyorsabban szoptam a finom falloszát, ahogy Josh és Edward is látták rajtunk, hogy mit akarunk, így ők sem kímélve lendültek bele a játékba. Richard nézve minket, ahogy egymásnak szünetet sem adva fokoztuk a vágyainkat, ő is belelendült teljesen, melyet Thomas átérezve a farkára kulcsolta a kezét és elkezdte húzogatni felvéve barátjával a ritmust.
Aztán hallottam, ahogy Josh kiált fel és Olivér szájába élvezett, aki minden kérés nélkül szopta tovább, míg az utolsó csepp is a nyelvére került, majd lehajolva a barátom megcsókolta a nedvétől csillogó ajkát.
Majd Richard nyögött fel beleélvezve Thomas segglyukába, aki vele együtt kiáltott fel közben játszva tovább a farkán. Jack pedig felmászott az ágyra, úgy hogy Olivér hátára hajolt rá és úgy dugta egyre beljebb kapitány seggébe a szerszámát, míg én teljes erőmből szoptam tovább, úgy, hogy lovacskáztak addig is rajtam, kegyetlen tempót diktálva, melyet nagyon élveztem.
Majd Edward kiáltott fel és spriccelte le ondójával a testemet, de egy másodpercre sem hagyva abba a farkamon lévő mozgását. Thomas pedig leszállva barátjáról a szájánál állt meg, hogy így Richard önfeledten szopni kezdje, melyet kérés nélkül be is kapott és ajkával mozgott rajta.
Aztán Olivérből tört fel egy káromkodás és érezve, ahogy a szám megtelik a finom nedvévvel egyből nyelni kezdtem, majd egy még egyszer bekapva az isteni farkát búcsúzóul tisztára nyaltam. Éreztem, ahogy megkeményedik a farkam Edwardban, majd teljesen átengedve magam a gyönyörnek a lyukába élvezte bele, melyet ő is önfeledten élvezett és leszállva szerszámomról, egyből nyalni kezdte le róla a maradék spermát, ami nagyon jól esett. Jackken is kezdtek meglátszani a fáradság nyomai, de még mindig nyomta péniszét a seggébe, közben kezével Olivér alányúlva még közelebb húzta magához, hogy még mélyebbre tudja beverni neki.
Közben Thomas káromkodva egyet és csípőjével még jobban társa szájába nyomta a dákóját, melyből szivárgott ki az ondója, Richard ezt megérezve egyből szívni kezdte, majd mikor végzet felült az ágyból és lesmárolta Thomast, aki még erősebben visszacsókolt, éreztetve, hogy mennyire szeretik egymást. Jack eszeveszett sebességbe kapcsolva döngette Olivért, lyukát, míg nem egy nagy nyögés kíséretében beleélvezett a seggébe, még egy kicsit tolta be neki, de végül leszállva, belenyalt a segglyukába, mely nedvétől nedves volt, melybe barátja bele is remegett.
Aztán előre ment és csókolózni kezdtek, míg én Edward ajkai között élvezkedtem, akinek a seggét Josh kezdte elnyaldosni, közben Thomas és Richard egymáson fekve puszit nyomtak egymás szájára.

Mindannyian kimerülten feküdtünk egymás mellett, izzadtan, fáradtan, majd könyökömmel feltámaszkodva végignéztem mindenkin, majd visszafeküdtem Olivér mellé. Magamba szívtam kellemes illatát, közben arra gondolva, hogy ez a világ legjobb nászútja, csak Loren rá ne jöjjön mit csináltam, míg ő elment, majd meghallottam a hangját és kinyitottam a szemem.

-    Ez nem az, aminek látszik szívem… - körbe néztem, de csak én voltam egy szál törölközőben az ágyon, ahol is mellettem feküdt a feleségem.

-    Te aztán jól elaludtál. – és egy csókot nyomott a számra. – éppen lépek be a szobába, amikor azt látom, hogy a férjuram húzza a lóbőrt az ágyon egy pohár pezsgőtől.

-    Úgy látszik, nem igazán bírom a piát. – melyen mind a ketten jót mosolyogtunk.

-    Hát meglehet, de lehet, hogy az egész napos utazástól fáradtál ki, mégis nagyon örültem a meglepetésednek, csak sajnos nem voltál önmagad, így nem akartalak kihasználni. – melyre azonnal ráfordultam és odaszögezve a kezemmel a karját a párnához megcsókoltam.

-    De most itt vagyok szívi és nagyon akarlak téged. – ezután lekerült rólunk a maradék szövet is mely elválasztotta testünket egymástól és egész éjjel szeretkeztünk.

Mind azt kiderült a pezsgőbe vágyfokozó helyett véletlenül altatót raktak bele a srácok, melyért bocsánatot is kértek tőlünk, de mi nem bántunk, mert minden éjjel szexeltünk megállás nélkül és még a tengerparton lévő homokot is kipróbáltuk. Tényleg ez volt életünk legjobb nászútja, majd hazaérve mindenkinek elújságoltuk, milyen is volt, a fiú pedig megígérték, hogy többé nem próbálkoznak ilyen fajta szerekkel.
Aztán mikor megint egyedül voltam a srácokkal elmeséltem nekik az álmomat, melyet az ő italuk okozott, minden részletre kitérve láttam rajtuk, hogy nagyon beindultak ettől, mégsem történt semmi, mert ami egy legénybúcsún megtörténik, az ott is marad, a többi meg csak úgy jön és megy, míg egy házasság és egy barátság örökre szól.
Előző részek
Hozzászólások
Danana69 ·
Imádom

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: