Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú 2. rész - A reggeli menü

Megfordultam az ágyban és éreztem, ahogy a testemmel megérintettem valakit és azonnal kinyitottam a szemem, melytől egyből beugrott a tegnap este.
A bár, ahol Joshnál kiegyenlítettem számlát, a liftben Richarddal a csomagjaimat vizsgáltuk meg, majd a szobában pedig Thomas rendőrrel és az ő gumibotjával ismerkedtem meg, nagyon mély benyomást téve rám. Aztán kezdődött az igazi buli, a fiúk megmutatták mennyire is szeretnek engem és ez érdekben mindent ki akartak próbálni velem, ami az eszükbe jutott az est folyamán.
Majd izzadtan, fáradtan és egymás nedvétől nedvesen lefeküdtünk az ágyba, összebújtunk mind a hányan majd el is aludtunk.
Most pedig Thomas rezdületlen arcával néztem szembe, míg karjával teljesen átkarolt és éreztem, ahogy a mellkasa szép lassan felemelkedik, majd lesüllyed a légzésétől, még soha nem éreztem egy férfi, erőtől duzzadó testét mellettem.
Megnyugtató volt és kellemes, meleg bőrét az enyémen érezni, míg nem a kezemmel felfedező útra indultam az ágyéka felé, de mielőtt még hozzáértem volna hozzá kopogtak az ajtón.
Egyből visszahúztam a kezem és a kezdődő jó érzést felváltotta a félelem, mikor tudatosult bennem, hogy ma lesz a házasságom Lorennel. Újabb kopogás hallatszott, mire én kimásztam barátom karjai közül és középre fordultam, ahol volt még egy kis hely, hiszen Josh és Richard épp úgy, mint mi az előbb összebújva pihentek egymás karjában az ágy másik oldalán.
Felemelkedtem a felsőtestemmel, majd kezemmel és lábammal, együttes segítségével lemásztam az ágyról, úgy, hogy közben ne keltsek fel senkit.
Mikor aztán lábam alatt a padlót érintettem, megint kopogtak az ajtón és azonnal valami ruhát kerestem magamnak. A földön szanaszét voltak a fiúk jelmezei és az én ruhám, így utolsó megoldásként benéztem a szekrényekbe, ott találtam egy fehér köntöst.
Felvettem, az oldalán lévő zsinórt pedig megkötöttem jó szorosra, hogy semmim ne látszódjon ki belőle és nem jelezve azt, hogy kemény éjszakám lett volna.
Mert mi van, ha Loren áll az ajtónál, hogy megnézze, mennyire vagyok másnapos és készen állok-e a nagy eseményre, vagy az egyik barátnője kap el így, aki biztos egyből arra következtet, hogy megcsalom a barátnőjét. Végül egy újabb kopogás zavarta meg az egyre ijesztőbb jövőképeimet, mely az ajtó túloldalán vár rám, majd még egyszer végig néztem a srácokon, az ágyon és elindultam az ajtó felé. Éreztem egyre nehezebben veszem a levegőt, ahogy az ajtóhoz közeledtem, majd végül a kilincsen megállt a kezem.

-    Ki az? – kiáltottam ki és mintha egy percig megállt is volna nálam idő, annyira mozdulatlanul vártam, mit felel a másik fél.

-    Szobaszerviz, meghoztam a reggelit uram. - éreztem, ahogy újra tudok lélegezni és egy nagyot sóhajtottam az ajtónak. – Behozzam, vagy hagyjam ide kinn uram? – elgondolkodtam, de aztán eszembe jutott, hogy milyen gyanús is lenne, ha nem engedném be a hotel egyik alkalmazottját, aki már szerintem mindent látott az életében, ami egy szobában megtörténhet, így kinyitottam az ajtót és intettem jöjjön be.

-    Jó reggelt, uram! - én is köszöntem felé, majd intettem, hogy nyugodtan jöjjön be, ő pedig betolta az étkező kocsit, melyen rengeteg gőzölgő és íncsiklandó illatú kaja volt rajta.

Mondtam neki, hogy tegye le a kocsit a hálórésznél, míg én bezártam az ajtót magam után, és követtem a fiút a hálóba, közben megnéztem a seggét, melytől a köntösöm eleje egyből felállt. Begurította a kaját a hálóba, ahol is még nagyban aludtak a többiek, mikor aztán meg volt egy percre megállt és az ágy felé nézett, majd vissza rám, míg én éppen szemügyre vettem a választékot a kocsin.

-    Nem semmi éjszakájuk lehetett. – elmosolyodott és mintha közben végig nézett volna rajtam, megállva a tekintete a köntös elején lévő emelkedésre, majd gyorsan a bejárat felé vette az irányt.

-     Ha akarsz, maradhatsz még. – szóltam utána, melyre visszajött és kérdőn nézett rám. – Van elég kaja mindannyiunknak – mutattam a tányérokon lévő finomságokra. – Na, mit szólsz? – látszott rajta, hogy megfontolja az ajánlatomat, majd közelebb jött és ö is szétnézett a kocsin, végül beleegyezve biccentett felém.

-    Kösz, haver még úgy sem ettem egész nap semmit. – mind a ketten a kocsit kezdtük nézni, majd eszembe jutott valami még jobb ötlet.

-    Nincs mit, mert tudod, ahogy végignéztem a tányérokon, sajnos egyiket sem kívánom most nagyon. – kezemet a vállára tettem, majd erősen megszorítottam, melyet ő is észrevett és felém nézett.

Fakó barna bőre volt, aranybarna szemei és szőkésbarna hajú srác volt, akinek érzéki szája csak arra vár, hogy valaki az ajkai közé vegye. Ő is eközben megnézett magának és mindketten elégedetten görbült a szánk is.

-    És akkor mit ennél szívesen? – intve fejével a kocsin lévő étkekre – Ha nem ezeket? – nem bírva tovább a játékot, a kezemet az nadrágja elejére tettem, mely már nagyon keményen dudorodott ki neki.

-    Mondjuk egy kis kolbászt. – kezemmel simogatni kezdtem, melytől megnyalta a száját és kezeivel közelebb húzott magához megcsókoljon.

Fiatal ajkai mézédesek voltak számomra, nyelvévvel pedig vadul ízlelgetett engem, amitől egyre jobban én is beindultam.
Megmutattam neki, hogy mit tanultam az este, melytől még vadabbul szorította ajkát az enyémhez, kezeivel pedig belemarkolt a hajamba, míg én még erősebben markolásztam a ruha anyagán férfiasságát.
Míg nem elszakadva egymástól a fiú a köntösöm alányúlva, egyből kitapogatta a szerszámomat és most így csókolóztunk tovább.
Finom ujjaival végigszántót merev farkamon, bejárva egészen a zacskómig, majd visszatérve elkezdte húzogatni a fitymámat. Ahogy megéreztem mit is csinál, harapdálni kezdtem érzéki ajkát, majd nyelvemmel megmutattam, milyen egy igazi férfi csókja, melytől még gyorsabban húzogatta a farkamat.
Isteni érzés volt, így összegabalyodva lenni egy idegennel, akit csak most ismertem meg, míg a barátaim mit sem sejtve pihenték ki a tegnapot, addig én folytatom a bulimat. Keze finoman kényeztette továbbra is farkamat, szánkkal pedig felfedeztük egymást, száját, míg nem letérdeltem elé és most az ágyékát csókolgattam.
A fiú látva mit akarok egyből a gatyáját kezdte kigombolni, lehúzta bokszerét, majd gyorsan elém is tárult ízléses farka, melyet a kezembe vettem és nyalogatni kezdtem a makkját.
Az egész teste megremegett eme új érzésektől és finoman nyögdécselt hozzá, míg lassan kigombolta egyenruháját. Én pedig nyálamtól nedves farkán kezdtem húzogatni a fitymát, míg nyelvemmel a heréit nyalogattam, közben magamba szíva bőre illatának aromáját, mely édesen lengett körbe engem.
Lehúzva magáról az utolsó ruhadarabot, mely takarta a felsőtestét, látni engedte izmos testét, melytől még inkább izgatottabb lettem és a számba vettem a farkát.
Finoman szopogatni kezdtem, azt akartam, hogy mindenhol a számban érezem nemes testrészét, így még inkább ráhajoltam az ágyékára és most már teljesen bennem volt. Érezve a srác, hogy mit is szeretnék csípőjével rásegítve nyomta egyre beljebb az ajkaim közé. Teljesen eksztázisba estem és még gyorsabban mozgattam rajta a számat, nyelvemmel pedig egyfolytában nyaltam bent.
A fiú kezeit rá téve a fejemre nyomott még közelebb magához, hogy teljesen bent legyen a farka a számban, közben sem megállva a csípőjével.
Már a nyelőcsövemet masszírozta dákójával, de én még mindig szoptam megállás nélkül, melyet ő egyre hangosabb nyögésekkel kísért engem. Aztán éreztem, ahogy egyre jobban keményedik meg bennem a szerszáma, még sem állt le egyikünk sem, csak lovagoltunk bele az élvezetekbe.
Mikor aztán érezni kezdtem a nyelvemen a finom ízét, akkor kihúzta a számból és elkezdte verni előttem, gyönyörű látvány volt. Ahogy egyik kezét rászorította a merev farkára és húzogatta a nyálamtól nedvesen, míg másikkal a kocsiban támaszkodott meg.
Én pedig széthúztam magamon a köntöst kibogozva rajta a kötelet, és e pillanatban egy hangos nyögés kíséretében élvezett a mellkasomra rá, míg végül a farkán lévő utolsó cseppeket a bőrömre kente rá, majd még egyszer a számba vettem és körbenyaltam.
A srác pedig felhúzott magához és szenvedélyesen megcsókolt majd kezeivel a még mindig merev farkamat tapintotta ki.

-    Úgy látom, itt még el kellhet a szobaszerviz. – melyen elmosolyodtunk és én már tudtam is, hogyan segíthetne.

Levette magáról a cipőt, a zoknit és a lábán lógó nadrágot is, majd kértem, hogy kapaszkodjon meg az étkezőkocsiban.

-    Most megkóstollak téged. – a háta mögé mentem, majd letérdeltem, kezemmel széthúztam a seggét és bele csókoltam a lyukába, melytől máris ugrott egyet az egész teste, de kérte, hogy folytassam, mert nagyon jó érzés.

Tovább csókoltam és nyaltam a seggét, míg közben gyúrogattam a kezeim között két szép gömbét, melyet egyre nagyobb sóhajokkal élvezett a srác. Majd bedugtam az egyik ujjamat belé és azt mozgattam benne körkörösen, másik kezemmel pedig továbbra is masszírozva az egyik farpofáját. Aztán egy másikat is behelyeztem mellé, melytől az egész teste megrázkódott az újfajta élvezettől.
Mindkettőt ki-be húzogattam benne és nyelvemmel közéjük nyalva nyögött a leghangosabban a fiú, melyet nagyon élveztem. Kihúztam az ujjaimat, majd beleköptem a lyukába és visszadugva őket szép lassan kezdtem eldolgozni benne a nyálamat, melytől már nagyon nedvesnek éreztem a finom kis seggét.
Míg nem abbahagyva a kényeztetését, felálltam, majd a farkamat kezdtem verni a lyukához, melyre ő is felfigyelve hátranézett mit csinálok. Szemeiben csillogott a vágy, ahogy látta mit is akarok tenni megnyalta a száját és én sem bírva tovább lassan behelyeztem a farkamat.
Először még csak a makkomat tettem be, majd fokozatosan toltam nyomta be az egész farkamat, míg nem teljesen benne voltam, melytől a srác nyögött is egyet. Aztán lassan tolni kezdtem a lyukában, nagyon finom érzés volt, ahogy egyre mélyebbre kerültem be, míg nem a srác kérésére tovább is fokoztam ezt.

-    Azt akarom, hogy kurd meg a seggemet! – ettől aztán nagyon beindultam és erősebb ütemet felvéve ostoroztam a testét az egyre nagyobb élvezetekkel.

Ahogy ki-be jártam a lyukában egy percre sem engedve, hogy a csípőm megálljon, arra jutottam, hogy milyen jól is indult a reggelem és még finomabb, ha nem egyedül reggelizik az ember.
Csak nyomtam egyre mélyebbre a szerszámomat a finom testébe, melytől elégedetten nyögött és erősen kapaszkodott a kocsiba, mely minden egyes lökésemtől megrázkódott.
Kezemet végighúztam izzadt hátán, majd megállva a seggénél csapkodni kezdtem neki, míg szép piros nem lett tőle.
A fiú pedig egyik kezével még mindig kapaszkodva, de a másikkal kezébe vette újból kemény farkát és azt húzogatta, míg én erősen basztam a lyukát. Látva mit is csinál, csak még inkább beindított és toltam be neki a szerszámomat a seggébe, nem kegyelmezve egy másodpercig sem neki. Éreztem, ahogy izzadtságcseppek folynak le a testemről, ahogy róla is és ahogy elérem a határaimat.
Nem hagyva abba a csípő mozgást kezemmel átkarolva a testét felhúztam magamhoz, majd fejét felém fordítva csókoltam meg, míg keze felvéve velem az ütemet húzogatta a fitymáját.
Elengedve a száját a nyakát kezdtem csókolgatni, míg seggében addig is erősen vertem be neki a farkamat. Becsukva a szemét élvezte, ahogy kényeztettem minden oldaláról, édes ajkait pedig összezárva tűrte az újabb gyönyöröket a testében, melyet én okoztam neki. Majd erősen átkaroltam kezeimmel az egész testét, közben is a nyakát ízleltem ajkammal és egy hangos ordításban beleélveztem a seggébe, az utolsó lökéseket vertem be neki, melytől mindketten elaléltan karoltuk át egymást.
Izzadtan tapadtunk egymásra, majd kihúzva a lyukából a farkamat, egyből megfordult, lehajolt és nyalni kezdte le róla a maradék nedvemet, amely nagyon jó érzés volt számomra. Aztán mikor bejezte, felállt és megcsókolt, ízletes ajkait újra felfedezve, újból elöntött a forróság, míg nem valaki átkarolt hátulról.

-    Látjuk nagyon tetszett a tegnapi. – szólta a fülem mögül Josh, akinek merev farka éppen a seggemhez ért oda, amelyet reméltem még ma magamban is érezhettem.

-    Ja, és már találtál új játszópartnert is hozzá. – mondta a srác mögül Thomas és ő is mint Josh hozzásimult a testéhez, melytől a srác nagyon meglepődött, de egyre jobban élvezte ezt a kis szendvicset,mely meredező farkán látszott is.

Ted be se mutatod nekünk az új fiút, milyen udvariatlan vagy. – hallatszott Richard hangja mellettem, majd egyből be is mutattam neki a barátaimat, míg végül ő is bemutatkozott.

-    Az én nevem Justin. – körbenézett rajtunk. – Én vagyok a reggeli. – melyre mindannyian elmosolyodtunk és a srácok átkarolták a fiút, majd az ágyhoz vezették, míg én közben követtem őket.

Mind a hárman leültek az ágyvégébe, Justin pedig eléjük állt, így nyújtva feléjük eleven férfiasságát, melyre egyből rácuppantak. Én pedig a fiú mögé térdeltem le és újra a seggét kezdtem nyalni, míg a barátaim elöl kényeztették a szájukkal.
Thomas kezdte nyalni a makkját, míg a többiek a többi részét nyalogatták éhesen, melyet a fiú nagyon élvezett és szabad kezét a fejemre téve ösztönzött, hogy nyaljak egyre beljebb.
Aztán a elöl a srácok váltottak, Thomas húzogatta a fitymát róla, míg Richard és Josh ízlelgette a rózsaszín makkját, nyelvem mellé pedig mellé tettem egyik ujjamat is és így kényeztettük tovább az új fiút körünkbe.
Josh már a heréit nyalogatta, míg Richard teljesen bekapta a szájába péniszt, melyet Thomas húzogatásával nyel el ajkai között. Justinon újra megjelentek az izzadtság cseppek, ahogy járta át az újabb vágyhullám a testét, melytől mindannyian jobban beindultunk.
Aztán már Thomas szopta egyre gyorsabban, míg Richard ízlelte meg a golyóit, Josh pedig húzta bele a szájába az érzéki rudat, ujjammal és nyelvemmel fokozva tovább az élvezeteket a testében, mellyel végleg elérte a határait.
Barátaim egy percre sem hagyva abba Justin farkának kényeztetését, csinálták tovább, majd mind hármukra rá élvezett, aztán kezükbe kapva húzták tovább, míg az utolsó csepp is testükre nem került.
Egymás testéről és ajkáról lenyalták a finom nedűt, majd felálltak és mindegyikük egy szenvedélyes csókkal köszönve meg Justinnak ezt a finom reggelit.
Közben én is felálltam, beszálltam közéjük, számmal ajkukat és kezemmel testüket simítva végig rajtuk élvezkedtem eme férfitársaságban, míg nem megéreztem barátaim tűhegyes farkát.

-    Mit szólnátok egy kis reggeli testmozgáshoz a kaja után? –mondtam nekik, melyre mindannyian rábólintottak.

A srácok felültek az ágyról és helyüket én foglaltam el kutyapózban, míg Justin pedig felfeküdt az ágyra széttárva a lábait Thomasnak, aki látva az új fiún milyen tettre kész is, egyből kezelésbe vette a lyukát.
Míg az én seggemet Richard vette kezelésbe nyelvévvel az övét pedig Josh kényeztette ízlelő szervévvel.
Hangosan nyögtem, ahogy Justin is, ahogy barátom egyből két ujjával kényeztette a lyukát, Richard sem féltve az ujját belém nyomta és nyelvévvel együtt hatolt mélyebbre bennem.
Josh tovább nyalta barátját lyukát, majd aztán felváltotta két ujja is, melyet megérezve Richard még inkább tolta belém az ujját ki és be. Justin belemarkolt az ágyneműbe is, annyira megőrjítette Thomas ujjai benne, ahogy körözött a lyukában, majd, hogy tovább megőrjítse még egy ujját belerakta, így most már három feszítette szét, barátom pedig látva az új fiún, mennyire élvezi egyszerre kezdte benne mozgatni őket. Richard minél erősebben ujjazott meg, annál jobban tudtam, hogy Josh is ilyen tempóban jár a seggében az ujjával, melytől farkam már az égnek állt.
Aztán Thomas kihúzta az ujjait a seggéből, majd méretes falloszával érintette meg a lyukát, lassan akart belé hatolni, de Justin felülve felsőtestével magára húzta barátomat, aki aztán teljesen felnyársalta a fiút, melytől mindketten hatalmas nyögésben törtek ki. Éreztem, ahogy Richard nyelve eltűnt, majd a péniszét éreztem meg ott, ahol kényeztettet eddig, lassan behelyezte majd meg indult a vágta, teljesen magával ragadott ez a kíméletlen nyomás a seggemben.
Közben Josh is beillesztette barátja lyukába a szerszámát és felvéve a ritmust velünk dolgozta meg Richard farát, míg Thomas és Justin egymásra hajolva csókolóztak, míg barátunk csípője keményen verte be neki megállás nélkül, melyet Justin kisebb nyögésekkel és csókokkal köszönte meg.
Majd haverom újból függőleges helyzetbe tornázta vissza magát és onnan nyomta egyre mélyebbre és vadabban farkát a lyukába, közben a lábait a vállára döntve csókolgatta azokat.
Justin már gondolni sem bírt ennyi élvezettől, mely a testében körvonalazik, ahogy ez a szexisten hatalmas falloszával kényeztette őt, míg szájával felfalja a lábujjait, az valami felfoghatatlan volt a számára.
Josh még erősebb fokozatra kapcsolva döngette barátja seggét, úgy hogy kezével átfogva a derekát még közelebb húzta magához, így Richard is egyre gyorsabban verte be nekem.
Egyik kezemmel hátranyúlva húzogattam kemény farkamat, ettől és a segglyukamban mozgó pénisztől, azt hittem rögtön elmegyek ott helyben, annyira jó érzés volt.
Aztán Richard átkarolva felhúzott magához, hogy így mindannyian közel legyünk egymáshoz, éreztem barátom testén a lecsurgó izzadtságot és bőrének finom kipárolgását, de közben is erősen dugott hátulról, ahogy Josh sem állt le egy pillanatra sem.
Thomas abbahagyva a lábujjak kényeztettetését, Justin farkán kezdett játszani a kezével, melyre a fiú teste megrázkódott eme újabb élvezettől és hangosan nyögött is hozzá, barátom pedig még erősebben baszta meg a seggét, akin már gyöngyöződött is az izzadtság.
Josh bele csókolt Richard nyakába, majd ő is nekem, melyet aztán egy csókban köszöntem meg neki, míg ő kezével a farkamat kezdte húzogatni, melytől én is elégedetten nyögni kezdtem.
Josh gyorsítva a tempóján és érezve, hogy közel van a kielégüléshez begyorsított, majd kivette Richard lyukából és az izzadtságtól nedves hátára élvezett rá, hozzádörgölte a maradék nedvét is, majd le is nyalta azt, melybe barátom bele is remegett.
Thomas abbahagyta Justin farkával való játékot és még inkább beindult, majd rádőlt a fiúra és úgy tolta egyre mélyebbre a szerszámát a lyukába, a srác pedig lábával átkulcsolva ösztönözte a csípőjét rajta, míg végül beleélvezett.
Mindketten felnyögtek az gyönyörtől, amely átjárta őket, így összebújva és kielégülten csókolgatták egymást.
Aztán Richard még lökött még egy párat rajtam, közben elengedve a farkamat kihúzta a seggemből, én pedig egyből megfordultam és letérdeltem elé, majd a számba vettem, erősen szopni kezdtem, míg végül bele nem élvezett az ajkaim közé.
De én csak nyeltem a spermáját, nyaltam továbbra is a péniszét a számban, míg nem kivettem a számból, majd Richard lehajolt és szájon csókolt, olyan erővel, hogy azt hittem hátra is zuhanunk, melyen mindketten jót is mosolyogtunk.

Felsegített, majd Josh azonnal birtokba vette a számat, amely ugyanolyan jó volt, mint tegnap este, finom fűszeres, csábító nyelvét érezve magamban, és még jobban meredezni kezdett a farkam. Hátam mögé kerülve Thomas pedig a kezébe vette a farkamat és a fülembe nyalt azzal a forró nyelvévvel.

-    Látom, ti sem vagytok még fáradtak. – mondta mindkettőnknek a barátom, akinek érzéki hangjától Josh farka is újból ágaskodni kezdett, ezt látva is rajta nagyon beindult ő is. – Mert én nagyon ki vagyok éhezve két kolbászra. – melyre-egymásra néztünk Joshhal és egyből tudtuk mi a dolgunk egy ilyen éhes szájjal.

Közben Richard és Justin is kezdtek újból erőre kapni és egymás acél keménységű farkát húzogatták, míg szájukkal fedezték fel egymást az ágy egyik oldalán.
Míg mi a másik oldalt foglaltuk el, Josh felfeküdt az ágyra, majd Thomas nem várakoztatva meg egyből ráhelyezkedett a farkára vele szemben, melyet mindketten élvezettel teli nyögéssel mutatták ki.
Én pedig Thomas seggét véve célba beledugtam az egyik ujjamat, majd pedig mellé a nyelvemet is behelyeztem, kényeztetve barátomat, míg ő Joshhon lovagolt.
Richard és Justin pedig közben minket nézve játszottak a másik farkán, felvéve a ritmust egymással nyújtották tovább az élvezeteket számukra, mi közben ajkukkal enyhítették a vágyukat.
Thomas teljesen átadva magát a gyönyörnek erősebben kezdett rugózni Joshhon, aki kezét a barátja derekára téve ütemezte a féktelen mozgását, hogy ne élvezzen el olyan gyorsan. Látva barátom szörnyűséges éhségét abbahagytam az ujjazást és helyére beraktam a farkamat, nem lassítva le egyből felnyársaltam vele, melytől hangos nyögésben tört ki Thomas.

-    Isteniek vagytok mindketten. – kezével végigjárva a felsőtestét, megállva a mellbimbóinál csipkedte, morzsolgatta őket, növelve ezzel a gyönyört, amit érzet, mi meg megadtuk Joshsal amit kért.

Közben Richard elszakadva Justin ajkától, izgalmasabb területekre tévedt, a fiú elhelyezkedett az ágyon, majd szép lassan a barátom ráült a farkára és mikor megtörtént, kielvezve ezt a fantasztikus érzést lassan körözni kezdett rajta.
A fiú egyből felnyögött eme csodálatos érzéstől és hagyta, hogy barátom vezesse ezen az úton tovább, majd felvéve velünk a tempót rugózni kezdett Justinon.
Mind a hármunk már izzadtságban fürdött, teljesen Thomas hátára dőltem, hogy érezze, mennyire szeretem az ő kis seggét, majd hátrahajolva egy csókban forrtunk össze.
Josh pedig szabad kezével barátja farkán kezdett munkálkodni, melytől Thomas még gyorsabban kezdte meglovagolni, de ettől ő még inkább húzogatta ágaskodó falloszát.
Richard sem féltve a fiút, megmutatta milyen érzés is az, amikor egy férfi meglovagol valakit, testén méretes sós cseppek hullottak le, ahogy még gyorsabban rugózott a fiún, aki teljesen eksztázisba esve nyögött a kéjtől.
Majd magához véve az irányítást felült, átkarolta a barátomat és lentről a csípőjével dugta egyre erősebben Richard seggét, aki meglepődve az új érzéstől teljességgel átadta magát a Justin irányításának.
Thomas a gyönyör érzettétől erőteljesebben nyögdécselni kezdett, míg Josh szünet nélkül húzogatta a farkát, míg én a seggét tettem magamévá, úgy érezve, hogy ez maga mennyország. Majd támadt egy ötletem és belesúgtam barátom fülébe, akinek ez nagyon tetszett.

-    Te perverz kis vőlegény. – kihúztam a farkam a segglyukából, majd felállt Joshról, aki nem értette mi történik, de élvezettel nézte, ahogy Thomas visszaül rá, habár most háttal volt neki, majd feltárva előttem barátom lyuka, melyben bár volt még egy kemény farok, mégis behelyeztem az enyémet is.

-    Most már kezdődhet az edzés! – mondtam a szobában lévőknek, egészen rádőltem barátomra, aki érezve újból magában a két kemény farkat megnyalta a száját és még közelebb húzott magához.

Josh pedig látva ezt a nagyszerű hármast, alulról kezdte kényeztetni barátja lyukát, míg én fönt nyomtam belé a kemény falloszom. Nagyszerű érzés volt, pláne annak, aki középen volt, látva Thomas arcán lévő mosolyt és hangjából hallatszó kérlelést, hogy ne hagyjuk abba. Közben Justin minden erejét beleadva dugta megállás nélkül barátomat, aki belemarkolva a fiú hajába ösztönözte, hogy még gyorsabban csinálja, aki készséggel nyomta egyre mélyebbre a dákóját benne.
Közben is Richard kezébe fogva férfiasságát húzogatni kezdte felvéve új barátjának kegyetlen ritmusát, melyet a segglyukában érzett. Josh is tolta egyre elszántabban, ahogy én Thomasba a farkamat, aki kéjtől nyögdécselt köztünk, fáradhatatlanul mondva nekünk, hogy gyorsabban és keményebben, amit mi meg is tettünk neki. Míg nem Josh nem bírva tovább egy hangos nyögés kíséretében beleélvezett Thomas seggébe, aki vele együtt nyögött is a gyönyörtől.
Ezután Justin nyögött fel egy nagyot és egész magját Richardba lőtte, aki teljesen a kéjtől telve a fiúra hajolt és megcsókolta.
Thomas még mindig Joshon ült, aki az előző gyönyörtől eltelve nyalta a száját, míg én még mindig lökve egyre erősebben a farkamat a finom ki lyukába. Barátom pedig még mindig élvezve, hogy valaki még mindig kényezteti lábaival átkarolva a testemet gyorsabb mozgásra biztatott, melyet örömmel meg is cselekedtem.
Közben Richard Justin szájába tette a farkát, melyet jó erősen szopni is kezdett, majd pedig kezével irányítva a fejét nyomta még mélyebbre benne, melyet a fiú elégedetten csinált is.
Aztán nem bírva tovább kihúztam farkam Thomas lyukából, felálltam az ágyra és a szájába tettem, melyet azonnal szopni is kezdett, míg Josh pedig kezével újra elkezdte húzogatni barátja fitymáját.
Richard egy nagyot nyögve beleélvezett a szájába Justinnak, aki meglepődve, hogy milyen sok a spermája a barátjának, egyből nyelni is kezdte, míg az utolsó cseppet le nem nyalta róla a szájában és akkor engedte vissza gazdájának, aki pedig egy szenvedélyes csókkal jutalmazta meg fáradságáért.
Egyre erősebben szopott Thomas, ahogy Josh keze járt a farkán, míg nem egy nagyot káromkodva beleélveztem a szájába, aki gyors nyelésekkel tisztára nyalta a péniszemet és megcsókoltam nedvemtől nedves száját. Újra élvezni kezdtem, ahogy sebes nyelvévvel bebarangolja a számat, míg nem Josh nem hagyva abba a dákóján lévő kézmozgást, elment ő is.
Az egész teste nedvétől és izzadtságától volt nedves, melyet aztán a csókja után le is nyaltam róla, nem hagyva ki méretes szerszámának megtisztítását sem a nyelvemmel. Josh pedig mikor a kezéről lenyalta Thomas spermáját, közelebb húzott mind a kettőnket és megcsókolt.
Közben Justin és Richard is egymást simogatva csókolgatták egymást, ahogy én is bejártam a kezemmel és számmal a barátaim testét.

Nyalogattam Josh mellbimbóját, aki pedig elszántan smárolt Thommassal, aki pedig az ujjaival a seggemet kényeztette, míg nem mindannyiunk farka újra keményen állt.
Mindannyiunk készen álltunk egy utolsó menetre, így egymásra néztünk, izzadtak és egymás spermájától voltunk nedvesek, de kedvünk egy percre sem lankadót le.

-    Szóval Ted, te egy vőlegény vagy? – kérdezte Justin széles mosollyal, melyre mindannyian nagyot néztünk, honnan tudja ezt. – Csak meghallottam, amikor Thomas azt mondta rád, hogy vőlegény. Szóval igaz? –mielőtt még szólhattam volna Thomas megelőzött.

-    Az bizony, egy igazi perverz vőlegény, aki nagyon szereti a barátait, de még inkább a farkakat, ugye tesó? – átkarolt, majd jó erősen megcsókolt, majd inkább én folytattam tovább

-    Igen és ma lesz az esküvőm, de úgy érzem, még egy utolsó menete belefér, mielőtt még elindulnánk, nem de? –senki nem ellenkezett ellene, mert amit a vőlegény akar, azt meg is kapja, pláne ha mindjárt beköti a fejét is.

Justin kezdett elindulni felém az ágyon míg Josh és Thomas Richard felé mentek, én pedig nagyon vártam mi sül ki ebből. Barátaim újra összeölelkeztek, csókolgatták egymás érzékeny pontjait, melytől tudták egyből beindulnak, míg közben Justin elérve hozzám csábosan elmosolyodott.

-    Szóval vőlegény, a reggeli edzésprogram utolsó menetében mit szeretnél csinálni? –kérdezte úgy, hogy közben a lábam között ült és kezével az egyre keményedő farkamat markolászta.
-    Szeretném, ha meglovagolnál Justin. – erre mindketten elmosolyodtunk és ő máris húzogatni kezdte rajta a fitymámat, míg én a kezei alatt élvezkedtem.

Közben a srácok megtalálták a megfelelő pozícióit is, Josh hanyatt fekve szájával kényeztette Thomas vastag farkát, míg a segglyukát Richard mint egy éhező nyaldosta fáradhatatlanul, melynek örömteli hatásai már látszódtak Josh testén is, ahogy minden egyes nyalástól megremeg és gyorsabban szopja barátja péniszét.
Justin pedig tovább kényeztetve a farkamat rá köpött, melyet még izgatóbb volt nézni, ahogy csinálja a kezével és végig engem néz, ahogy érintésétől megremegek.
Richard egyből behelyezte két ujját Josh lyukába, melytől hatalmas ugrott is egyet, de Thomast nem engedte ki a szájából egy percre sem, aki ezt nem is vette rossz néven, mert míg őt szopták, addig kezével húzogatta barátja kemény farkát.
Richard pedig ujjait ki és benyomta társa segglyukába, melytől Josh máris csillagokat látott a gyönyörtől, melyet csak tovább fokozta Thomas minden egyes érintését a péniszén.
Justin aztán abbahagyva a kóstolgatásomat bekapta a farkamat, mennyi érzés volt érezni az édes ajkai között a férfiasságomat, melytől még inkább beindultam, ő pedig élvezve a pillanatot még jobban rácuppant a dákomra, ki sem engedve a szájából és a nyelve közül. Thomas elengedve Josh faszát, a kezeit a fejért tette, hogy még erősebb tolja be neki, míg közben csípőjével is rásegít a nyomásban.
Richard kihúzva ujjait és egy utolsót nyalva bele a lyukba, a farkát kezdte beilleszteni, még csak a makkja volt benne, de ettől is barátja annyira beindult, hogy egész testével közelebb tolta magát, hogy ezzel teljesen benne legyen az vastag farok.
Josh eksztázisba esve nyalta a szájában lévő isteni falloszt, míg egy másik a lyukában volt, elképesztő volt számára és egyben csodálatos.
Kezemet én is rátéve Justin fejére ösztönöztem, hogy tovább csinálja, és még erősebben szopja, amire ő készséggel reagált is és ajkai, mint valami porszívó, úgy tapadt a szerszámomra, kéjtől telve nyögni is kezdtem.
Richard felvéve a ritmust Josh szopásával nyomta egyre beljebb a faszát a segglyukába, míg közben a lábait megfogva a kezével, és így tartva magát farkalta meg még erősebben barátját.
Thomas kihúzta a társa szájából a farkát és Richard mögé ment és belenyalt a lyukába, melytől az egész testében megremegett, melyet aztán folytatott is még nagyobb nyelvcsapásokkal.
Justin kivette a szájából a farkamat, majd végül a lényegre térve felült, majd szép lassan elhelyezkedett rajta, ahogy megszokta ezt az új érzést, egyből lovacskázni kezdett, melytől teljesen kész voltam.
Le-felmozgott a testével, míg közben a mellbimbóját csipkedte a fiú, nagyon szexi látvány volt, majd én is beszállva elkezdtem játszani a farkán, amitől még jobban beindult és gyorsabban rugózott rajtam.
Josh minden egyes lökéstől nyögött egyet, míg közben kezével markolászta meredező farkát és húzogatta a fitymáját, Richard pedig a fokozatos nyalásoktól egyre erősebben dugta meg barátja seggét. Thomas pedig tovább nyalta a seggét, mint ha valami isteni nyalánkságot talált volna meg, melyet társa még kért is, hogy csinálja, mert iszonyú jó érzés.
Félelmetesen jó volt, ahogy Justin meglovagolt engem, és ahogy húztam a fitymáját úgy kezdett egyre gyorsabban bele a játékba, melytől már mind a ketten az izzadtak voltunk. Ahogy a barátaimat is néztem, az egész testük az izzadtságuktól csillogót, és ahogy össze-összeért a testük újból egy újabb lökésre, úgy folytak le róluk a sós cseppek.
Thomas abbahagyva barátja seggének nyalását elindult felénk, Justin háta mögé állt be és végigsimított a hátán.

-    Becsatlakozhattok hozzátok? – mind a ketten azonnal bólintottunk is neki, melytől arcán széles vigyor terült szét, majd azonnal Justin seggéhez állva beillesztette a farkát, amitől mind a hárman nyögtünk is egy nagyot.

És így ketten dugtuk a fiút, míg én tovább dolgoztam a farkán, vágytól teli nyögések szakadtak ki belőle, melytől csak még jobban beindultunk mindannyian. Richard pedig csak tovább nyomta és egyre jobban begyorsulva a farkát a segglyukába, míg Josh felvéve a kezével társa ütemét húzogatta a péniszén lévő fitymát.
Míg nem Richard teljesen ráhajolt barátja testére és úgy mozgatta a csípőjét rajta, társa pedig kezei közé véve izzadt és csapzott arcát megcsókolta. Thomas nem kegyelmezve Justin segglyukának csak nyomta egyre beljebb méretes szerszámát, míg én közben átvéve az irányítást alulról mozgatva a csípőmet verte be neki a farkamat, míg ő folytatta tovább a péniszén folytatott munkámat.
Mindenki most már egyre szaporábban vette a levegőt és a szobát betöltötte a szex és a gyönyör szaga, mely a testünkből és a lelkünkből áradt ki. Aztán Richard az utolsó lökéseit küldve társa segglyukába, egy hatalmas nyögés kíséretében beleélvezett, melytől barátja teste is teljesen beleremegett, majd egy csókban összeborulva feküdtek még egymáson.
Justin az egész testében megrázkódott alattunk majd a farkából spriccelő ondó teljesen beterített mind a kettőnket, majd elengedve a péniszét tovább élvezte, ahogy tovább is meghágjuk az alsó felét, de már mi is egyre közelebb voltunk a gyönyörhöz.
Richard bekapta Josh szerszámát és teljes erejéből szopni kezdte az érzéki falloszt, míg nem társa nem bírva tovább beleélvezett az ajkai közé. Minden egyes nedvét leszopogatta róla, majd nedvétől csillogó szájával megcsókolta Josht, aki viszonozva ezt a kedvességet még szenvedélyesebben visszacsókolt. Én még mindig nyomtam a csípőmet alulról Justinnak, amikor is Thomas kivette a seggéből a farkát, majd előre jőve a számba rakta és a ritmust felvéve szopni kezdtem ízletes dákóját. 
Nyelvemmel körbenyaltam, ízlelgettem magamban, míg nem megéreztem nedvének ízét és egyből nyelni kezdtem mindet, majd mikor kihúzta a számból még egy utolsó csókot nyomtam rá, aztán ő pedig a számra. Közben pedig én sem bírva tovább egy hatalmasat káromkodtam, majd beleélveztem Justin seggébe, akkor ettől teljesen megrázkódott, felém dőlve csókolgatni kezdtük egymást, melybe aztán Thomas is beszállt.
Így ölelkeztünk, smároltuk, nyaltuk egymást, míg nem újból lepihenve az ágyra most már öten hanyatt dőltünk, kifulladva és izzadtan meredtünk egymásra, majd mindannyian elmosolyodtunk. Aztán Justin öltözni kezdett, mert még a főnökei azt hinnék, hogy lóg a munkahelyéről.

-    Sok sikert az esküvőhöz és császtok! – mindannyian még egyszer utoljára végignéztünk izmos testén, majd elindult kifelé, de visszajött.

-    És ha még egyszer legénybúcsút akarnátok, tartani legközelebb hívjatok meg engem is. – mindannyian jót nevetünk ezen és azt mondtuk, hogy neki az már tuti biztos. - És kösz még egyszer srácok, fantasztikus volt veletek. – és már csak az ajtócsukódást hallottuk meg, ahogy ki ment, mert mi is elindultunk összeszedni a holminkat.

Felszedtük a ruháinkat a földről, majd kettesével elmentünk zuhanyozni, ami egy nagyon jó élmény volt számomra, ahogy Thomas kezeivel lesúrolta rólam az oda száradt ondót, míg farkunk egyfolytában egymást érintette a szappanos vízen keresztül.
De nem mentünk tovább az érintésen túl, mégis így is teljesen mereven állt a farkam tőle. Amikor aztán végeztünk és felöltözködtünk, elindultunk kifelé, itt hagyva ezt a nagyszerű szobát és az itt töltött élményeket, de az emlékeket örökre magammal vittem innen. Majd együtt kiléptünk a szobából egy fantasztikus legénybúcsú és reggeli után, hogy elvegyem álmaim nőjét az oltár előtt, míg közben is a tanúim mindvégig mellettem lesznek és részesei lesznek az életemnek.
Előző részek
Hozzászólások
citrom45 ·
Hello! :)
Bevallom tetszett a történet, csak vmiért az volt a furcsa, hogy megállás nélkül csinálni..hmm
.. S különös, hogy szinte max 25 perc alatt a Sperma készlet Reload! :S

1o/6,5 ;)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: