Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legény a gáton 2. rész--Beavattak

Tegnap lettem 18. Mivel focizom, a bátyám (19) összeszedte a szinte a teljes focicsapatot, illetve azok tagjait, szóval akikkel egy csapatban focizom, hogy együtt ünnepeljünk! Délután két óra körül vette kezdetét a először az eszegetés, majd beszélgetés, mígnem a bátyám előállt azzal az ötlettel, menjünk ki a pályára egy szülinapi mérkőzést játszani velem.
Én nevezhetem meg, hogy ki lesz az én csapatomban, s a maradék alkotja majd az ellenfél csapatát.
Rábólintottam. Azzal kiballagtunk, s elkezdtünk játszani. Közel másfél órát játszottunk, mikor azt mondtam, most már menjünk egyet enni meg inni, elvégre ma nem focizni gyűltünk össze. Azzal felcuccoltunk, s hazamentünk (mármint hozzánk, ahol a party volt).
Mikor fél hét felé betoppantunk elsőként a bátyámmal a házba egy cetli volt az asztalon: "MEGLEPETÉS! Gondoltuk szeretnétek egyet kirúgni a hámból, s mi esetleg csak plusz teher lennénk, így anyáddal együtt kivettünk éjszakára egy hotelszobát a XXX-ban(csak a reklám miatt nem írom ide a nevét!). Majd holnap délután 15:00 körül jövünk! De nehogy összetörjetek valamit! Puszi Anyu és Apu!"
Ez az! Mondtuk egyszerre. Majd elindultunk mind a 9-en a fürdőszobák felé. Ugyanis nekünk amolyan "szobakiadós" házunk van és ez okból több (egész pontosan 3) fürdőszoba szükségeltetik. 1-1 fürdőszobába 2-2 tusoló, s 1 fürdőkád van. Vagyis pont befértünk a 3-ba! Illetve majdnem. Azt mondta a bátyám, hogy én ünnepeltként külön fürdőszobát érdemlek, úgyhogy tusoljak egyedül.
- Jó, Ok. Mondtam. Bementem az egyikbe, levetkőztem, majd beálltam a tus alá. Mikor lefürödtem, kilépve a tusolóból jutott eszembe, hogy elfelejtettem törölközőt hozni magammal. Áh, mondom, végül is lányok nincsenek a házba. Azzal felkaptam a kezembe a levetett ruháimat, s elindultam kifelé, ám mikor kinyitottam az ajtót azt hittem elájulok. Mind a 8-an ott álltak csurom vizesen meztelenül.
Majd a bátyám megszólalt: "MEGLEPETÉS!  Itt az ideje, hogy téged is beavassunk!"
- Mibe?- kérdeztem. (Tudni kell még, hogy a focicsapat amelyben játszom, szóval azok tagjai már az elmúlt fél évben betöltötték a 18. életévüket!)
- Tudod, közölünk mindenki átesett ezen a szertartáson az elmúlt időszakban, már csak te maradtál hátra.
- Mikor valamelyikünk betöltötte a 18. évét, rendesen megünnepeltük, ahogy illik, majd elvettük a szüzességét. Magyarul a teljes csapat megmártotta az illetőben a farkát. Most pedig rajtad a sor. Hirtelen beakartam vágni az ajtót de nem sikerült. Bejöttek élen a bátyámmal.
- Enyém az első menet - mondta. Azzal a fürdőkád oldalára fektetett (hassal), leemelte a napolajat a falról, nyomott belőle a kezére, bekente vele a faszát, s belém ereszkedett. Iszonyú keményen kezdett el baszni. Én meg csak nyögtem, meg jajgattam az elején. 3-4 perc elteltével kis melegséget éreztem magamban.
- Bazd meg! Csak nem belém élveztél? - kérdeztem.
- De! Ez is a szertartás része!
- Anyád! -mondtam neki. Majd jött a következő, a következő, a következő... az ötödik után már fogalmam sincs miért, de kezdtem élvezni a dolgot, s elkezdett nedvedzni a farkam. Ezt onnét éreztem, hogy a hasamhoz dörgölődött, miközben bíbelődtek bennem hátul.
A hatodik előtt azt mondtam, lefekszem a földre, folytassuk már inkább ott. Megtörtént. Mikor végre vége lett a szertartásnak, a bátyám ismét beszélni kezdett: "Most pedig válassz valakit, akit te is megbaszol!" Huha, mondtam magamban. Aztán döntöttem. Te leszel az bátyus. - mondtam. "Öcsikém! Ezt nem gondoltad komolyan. Válassz mást!" Nem! Nem! - mondták a többiek! "Ehhh! Ezt még megbánod!" Nem! Nem! Mi majd megvédünk! -mondták a többiek.
Azzal a bátyám négykézlábra helyezkedett, én meg mögé, és az ő példájára iszonyatos erővel elkezdtem baszni! Mikor én is elélveztem, kiszálltam belőle. Majd most már rendesen elindultunk letusolni. Az est folyamán aztán nem is beszéltünk túlzottan sokat a történtekről, folytatódott az eszegetés, iszogatás!
A bátyám minden esetre, ma reggel úgy ébresztett fel, hogy nehogy pofázzak valakinek a történtekről! Hülye vagy kérdeztem. Még a végén azt hiszik rólam, hogy buzi vagyok! - mondtam elmosolyodva!
Hozzászólások
További hozzászólások »
dika1995 ·
szia mikor teszed fel az első részt??
engem az is érdekelne

demarp ·
Számomra is egy kicsit hihetetlen,hogy a saját tesójával és még bele is élvez,de azért persze én is szívesen bele mennék ilyesmibe. Az első részre én is kíváncsi lennék.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: