Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura kalandjai I. rész Laura ébredése 4. fejezet

Amikor reggel felkeltek, még kétszer annyit szeretkeztek, mielőtt kikeltek volna az ágyból. Aztán még egyszer együtt a zuhany alatt. Mire elindultak dolgozni, már mindketten huszonegyszer élték át a végtelen gyönyört. Egyikük sem tudta igazán elhinni.
- Tényleg megtettük? - suttogta Karen miközben a munkahelyük felé hajtottak.
Laura biccentett.
- Biztos felállítottunk egy rekordot.
- Az biztos, hogy nekem ez egy rekord volt.
- Én egyszer háromszor is elmentem. Kétszer az este és egyszer következő reggel. - mondta Laura. - De sohasem gondoltam volna hogy huszonegyszerâ026 legalábbis előtted.

A parkolóban még egyszer elmélyülten egymás szemébe néztek, érezve a testüket melengető határtalan szerelmet, vágyva a másik vad, forró csókjára, sőt, égve a vágytól, hogy érezzék a másik meztelen testét az övékhez simulni, ott helyben, de féltek megkockáztatni, még egy rejtett cirógatást is. Mindez hihetetlenül rémisztő volt. Mindkettőjüket megrémítette ez az erős érzés, amely hatalmába kerítette őket. De próbálták elrejteni a dolgot egymás elől, sőt még saját maguk elől is.
- Én... én, szeretnék újra találkozni veled - suttogta Laura félénken. - Tudom, hogy amit csináltunk... az nem volt helyes, de én akkor is szeretném... Szeretném megint.
Karen felemelte a kezét.
- Én is akarom, olyan keményen, ahogy te csinálod. - suttogta. - Ez nem lehet rossz. Ami ilyen jó az nem lehet... helytelen.
- De mi nem vagyunk leszbikusok. - suttogta Laura közelebb húzódva a nőhöz.
- Mindketten tudjuk ezt. Mással meg ki törődik?
- Szeretkezni akarok veled. Itt és most. Mindenki szeme előtt.
- De nem akarjuk elveszíteni az állásunkat - mondta Karen, a vágytól csillogó szemmel.
- Ez igaz - ismerte el Laura szomorúan.

Mindketten bementek az épületbe. Már most fizikai fájdalmat okozott nekik a külön lét, de muszáj volt az elmúlt vad éjszakát titokban tartaniuk. Ahogy lassan múlt a nap, Laura bűnbánóan kezdett gondolni arra hogy mit is csináltak. Ám a bűntudat csak még hevesebbé tette a vágyat, amit Karen iránt érzett, de a szíve megtelt ijedtséggel, végtére is egy másik nőről van szó. És még egy csomó olyan dolgot érzett, amit már nem is tudott szavakba önteni. Még a huszonegy orgazmus emléke is zavarral töltötte el.

Istenem, talán mégis leszbikus vagyok! - gondolta. - Csak még nem ismertem fel idáig? Akarom őt. Jobban, mint bármelyik férfit. Jobban, mint valaha akartam egyetlen férfit is. Kefélni akarok vele, beleharapni a melleibe és puncimat az övének feszíteni, amíg csak teljesen el nem olvadunk a kielégüléstől. Istenem, olyan jó volt.
Már attól is el tudott volna élvezni, hogy csak rá gondolt. Az egész olyan izgató volt. Egész nap küzdött a késztetéssel, hogy átmenjen az épületnek abba a részébe, ahol Karen dolgozik. Csak hogy lássa őt. Talán egyedül is lehessen vele egy kicsit valahol. A mosdóban, vagy valahol. Hogy megérinthesse őt. Hogy a kezét az ágyékához simítsa. Vagy kiszabadítsa azokat a gyönyörű melleit és csókolgassa őket.
Már attól nedves lett, hogy csak rágondolt. És még dühösebb lett magára. Te nem vagy ilyen! - mondta magának. - Te nem vagy leszbikus! Miért akarod őt ennyire? Te a férfiakat szereted! Egy férfi kell neked, hogy jól megdugjon! És úgy értem, hogy tényleg, igazából megdugjon. Ez az, amire szükséged van!

Mindezzel az agyában és igyekezve elfojtani heves vágyait és szexuális sóvárgását a gyönyörű fekete nő iránt, munka után elment egy népszerű szingli bárba, ahol sok fickó megfordult a munkatársai közül. Nem tartott sokáig hogy találjon egy csapat férfit, akik hevesen próbálták felkelteni az érdeklődését. Csupán annyi volt a dolga, hogy válasszon egyet. Végül ki is választott egyet. Egy férfit, aki már egy éve járt a nyomában. Rick Perkins ugyanannál a cégnél dolgozott, mint ő és meg kell vallani elég jóképű volt. Egyszer a múltban el is ment vele egy kicsit szórakozni, de a dolgok sohasem fordultak komolyabbra. Most azonban Laura nagyon fogékony volt.
Rick végül azon kapta magát, hogy már a lakása ajtajában állnak, amikor Laura oda fordult hozzá és megszólalt.
- Csak akkor, ha megígéred, hogy jól viselkedsz, és nem versz át engem.
Mélyen a férfi szemébe nézett, hogy lássa, hogyan reagál.
- Ne is gondolj erre! - jött a válasz gyorsan. - Csak egy ital és máris hazaviszlek.
Azonban Laura rendkívül jól érezte magát. Jókat nevettek együtt és pihengettek egy ideig. Rick rendelt egy pizzát a lakására. Végül, úgy kilenc óra felé, néhány ital után, Laura végre rá tudta kényszeríteni magát, hogy elfelejtse Karent. Éppen annyira, hogy rájöjjön, hogy a gondolat, hogy ez a csinos férfi megdugja őt, nem is olyan rossz. Sőt mi több, elég izgató is volt az elképzelés.

Úgy tűnt Rick megérezte a helyzet lazulását. Miután adott neki egy újabb italt, beállt a széke mögé és arcát mélyes belesüllyesztette a nő puha hajába, úgy hogy Laura érezte az ajkait a nyakán. Megfordult és az ajkaik összeértek. Lassan és forrón csókolóztak. Amikor az ajkaik szétváltak Laura lassan lihegni kezdett.
- Én... én, sajnálom - kért bocsánatot Rick őszintén. - Olyan szép vagy. Csak szerettem volna megszagolni a hajadat és... elragadtattam magam.
- Mmmm, tetszik, ahogy elragadtattad magad. - mosolygott Laura ismét közelítve érzéki ajkait a férfiéihez.
Rick gyakorlottan és igényesen csókolta meg őt. Fölállította a székről és magához ölelte, miközben ujjait belemélyesztette a testébe a ruháján keresztül. Laura nem ellenkezett. Olyan volt, mintha felfedezné a szerelem egy új formáját. Egy érzéki éjszaka után Karen karjaiban a férfi kemény érintése előhívta minden érzését Karen előttről.
- Istenem! - gondolta Laura és érezte, ahogy a szíve egyre hevesebben ver, szétpumpálva testében a tűzforróan csörgedező vért. - Olyan kemény és nyers.

Rick szája ekkor már puha nyakát csókolta, úgy hogy Laura teljesen libabőrős lett. Ujjai szorgosan gombolták ki a nő blúzát, szétnyitva a gombokat lassan, egyiket a másik után. Mindketten lefelé pillantottak, ahogy Laura körte alakú csipke melltartója előbukkant a ruha alól és láthatóvá vált a köztük elterülő érzéki völgy.
A férfi megmarkolta és csókolgatni kezdte a formás melleket. Ajkai végig kalandoztak egészen a mellei csúcsáig. Laura kibújt a blúzából.
- Vedd le! - mondta Rick. - Nincs szexibb annál, mint amikor egy nő leveszi a saját melltartóját.
Kivéve, ha egy másik nőét veszi le. - gondolta Laura. Agya megtelt a feltörő emlékekkel, ahogy lassan húzta le Karen melltartóját és előtűntek a nő gömbölyű, puha mellei és kemény, fekete bimbói...

Összeszorította a fogait és elkergette magától az emlékképet. Nem tudta megállni, hogy ne képzelje el Karent és Ricket egyszerre maga mellett, elképzelve, hogy milyen lenne kettőjükkel egyszerre. Ahogy mindketten megbasznának. - gondolta. - Istenem, bele is halnék.
Kezeit a háta mögé tolta, engedve a férfinak hogy megcsodálja a melleit, ahogy azok előbukkannak a lecsúszó melltartóból. Kegyetlenül lassan eresztette le az apró ruhadarabot. Aztán lassan lehúzta a vállpántokat is, végig a karjain. Aztán a melltartó végre lehullott a testéről, elővillantva gyönyörű domborulatait. Csomós korallra emlékeztető bimbói csillogtak a halvány lámpafényben. Rick lassan felfelé csúsztatta a kezét és óvatosan belemarkolt Laura mellébe.
- Sosem láttam még ilyen gyönyörűeket. - mormogta.
Laura sürgetően megcsókolta a férfit.
- Nem akarod megcsókolni őket? - kérdezte rekedt hangon.
Rick a puha dombokhoz nyomta a száját és csókjai nyomán Laura hamar elkezdett nyögni és rángatózni az extázistól. Teljesen más volt, ahogy az ajkai a bimbóihoz értek, mint amikor Karen csinálta ugyanezt. A férfi heves volt és csak úgy falta a melleit. Hevesen, szinte erőszakosan szívta a melleit, bevéve egy nagy darabot a szájába a nő bimbóival együtt, miközben ujjait becsúsztatta a két félgömb közé.
- Oh! Oh, Istenem. - nyögte Laura, miközben lágyan vonaglott a férfi ölelésében.

Mindketten lefeküdtek a padlóra a szófa előtt. Rick nem tudott betelni a csodálatos mellek látványától. Teljesen megigézték őt. Nyalta, szopogatta és markolászta őket, miközben Laura hisztérikusan felsikoltott a gyönyörtől. Vékony ujjai serényen csúsztak le a férfi övéhez és kicsatolták azt. Szétnyitotta a nadrágját és letolta az alsóját is, kiszabadítva a férfi falloszát. Azt a hatalmas, forró, lüktető fegyvert, amely nagyobb volt, mint amit valaha látott. Laura lecsúszott Rick testén és megragadta a férfi golyóit és elárasztotta az érzéki szerszámot forró csókjaival.
- Laura! - lihegte a férfi. - Még sohasem láttam ilyen csodás melleket életemben... Oh, Istenem... Gyönyörű vagy.
- Mmmmm, én pedig még sosem láttam ilyen hatalmas farkat. - válaszolta a nő szenvedélyesen nyalogatva a férfi szerszámát.

Rick felnyögött, ahogy Laura nyelve végigfutott a hímtagján. Laura becsúsztatta ajkait a férfi lábainak közébe, nyelével ingerelve a golyóit, majd elkezdte végigcsókolni a kőkemény faszt, amíg el nem érte a gömbölyű, bíborban játszó végét. Aztán bedugta a hatalmas szerszámot a szájába és nyelvével elkezdett körözni körülötte, és lassan húzogatta a szájában. Nem túl keményen, de kitartóan, ritmusosan, amíg a férfi dereka át nem vette azt, és nem kezdte ő dugni a nő száját, fejét a kezeibe véve.
Laura nehezen tudta elhinni mennyire is várt erre. Már mindketten félmeztelenek voltak, de semmi nem állíthatta meg őket, hogy folytassák. A kezébe fogta a férfi hatalmas falloszát és meztelen mellei közé nyomta, ezzel még inkább felizgatva a Ricket.
- Nem akarsz ráélvezni a melleimre? - kérdezte. - Élvezz a számba és aztán a melleimre!
- Unnhhh. .. ohnnnn! - nyögte a férfi - Igen! Ungghhh! Istenem... igen, szopjad keményebben!... Ungghhh!
Mindketten elvesztették már az önuralmukat. Laura azt akarta, hogy a férfi dugja meg, de közben nem akarta kivenni a hatalmas farkat a szájából. Megmarkolta a meredező szerszámot és dagadó fejét bedugta a szájába, vadul szopva és nyalogatva azt, érezve, ahogy a férfi teste megmerevedik, és rángatózni kezd.

Aztán hirtelen a férfi lüktető farkából szökőkútszerűen tört fel a nedv Laura szájába és habozva csurgott végig az állán, miközben ő nyögve nyelte. Laura nyögött és rángatózott. Kihúzta a hatalmas szerszámot a szájából és mellei közé nyomta, érezve ahogy a nedv végigspriccel a mellbimbóin és csillogó folyócskákként fut le a domborulatokról. Aztán visszadugta Rick farkát a szájába, hogy buján fellefetyelje az utolsó cseppeket is, amiket ki tudott facsarni a lüktető rúdból. Végül Rick fáradtan rogyott le a nő mellé és lihegve hevert el a földön. Mindketten félig meztelenek voltak. Laura pucér mellein ott csillogtak a férfi nedvei, melyek még most is csöpögtek hatalmas farkából. Oda fordult és ajkait a férfiéira tapasztotta.
- Remélem ez csak a bemelegítés volt - suttogta.
- Sajnálom, de ez túl gyors volt - lihegte Rick. - Én... azt hiszem, nem bírom tovább.
- Próbáltam meggyőződni róla - válaszolta Laura.

Elöntötte testét a kívánatosság és a szexuális bujaság érzése a tudattól, hogy ilyen hamar ki tudta elégíteni a férfit. Lassan letörölte a férfi nedveit a melléről a mutatóujjával és érzékien tisztára nyalta. Ahogy Rick nézte őt farka ismét meredezni kezdett.
- Miért nem megyünk át a hálószobába? - javasolta - Ott sokkal kényelmesebb.
- Rendben. - mosolyogta Laura.
Rick útközben felkapott két törülközőt a fürdőszobából és elindult a hálószoba felé. Az ágya hatalmas volt. Lehúzta róla a takarókat, felfedve a hófehér lepedőt. Laura érezte, hogy a puncija egyre nedvesebb lesz, ennek a hatalmas "játszótérnek" a látványától. Kizipzározta a szoknyáját és egy szívfájdítóan lassú, sztriptíztáncba illő mozdulattal letolta magáról, míg végül csak csipkés bugyija maradt rajta, amit lassan húzott lefelé hosszú, homokszínű lábain.
Rick gyorsan letépte magáról az ingét és mindketten teljesen meztelenül hullottak egymás mellé az ágyra. A férfi kegyei villámgyorsan átjárták Laura sima és puha testét. A nő felsóhajtott, ahogy a forró ajkak hozzáérte a bőréhez. Ez teljesen más volt, mint ahogy Karen csinálta. Rick nem volt olyan gyengéd és leleményes, mint Karen, aki a legsürgetőbb pillanatokban halogatta a kielégítést, ezzel érzékien kínozva őt. Rick kemény volt, durva és gyors. Letörölte nedvei maradékát a nő melleiről az egyik törülközővel, majd újult erővel kezdte csókolgatni és szívni őket, gyorsan sodorva őt magával egy erős orgazmus felé.

Tudta, hogy puncija már a legapróbb érintéstől is forró nedvvel telne meg. Laura teljesen felajzva érezte magát, ahogy a férfi ajkai az övéihez értek, majd a melleit csókolgatták. Mindez már az orgazmus határára sodorta.
Szétnyitotta a combjait és hagyta, hogy a férfi becsússzon közéjük. Feszes teste remegett a vágytól.
- Ohhhhhh, Rick!... Bassz meg! - könyörgött a férfinak. - Csináld! Most! Kérlek, ne várass!... Szükségem van rá! Már olyan közel vagyok! Kérlek!
- Sosem láttam még olyan gyönyörű nőt, mint te. - lihegte a férfi, miközben Laura nyakát csókolgatta és nedves punciját dörzsölte a kezével, ezzel mégnagyobb kéjt okozva neki.
Laura becsúsztatta kezét a két test közé, megragadta a vastag, lüktető farkat és lassan becsúsztatta szétnyíló szeméremajkai közé.
- Hatolj belém! - nyögte. - Kérlek!
Rick beleirányította gigantikus falloszának fejét a csillogó, vörös vágatba és mélyen belenyomta az egészet a nő testébe. Laura összeszorította a fogait, és halk dorombolás hagyta el a száját, ahogy végig futott rajta a kéj, amit a mélyen belé hatoló hímtag okozott.
- Ohhnnnn... oh, istenem! - nyögte - Ez olyan hatalmas.
- Próbállak nem megsérteni - lihegte Rick

Laura még sohasem érzett ehhez hasonlót. A férfi farka akkora volt, hogy úgy tűnt, az egész testét kitölti, széttolva a combjait. Puncija egyre erősebben kezdett lüktetni. És amikor a férfi ki-be kezdte mozgatni a testében, nyöszörögni kezdett és szemei előtt csillagok kezdtek táncolni. Rick farka ismét mélyen belé hatolt, amitől az arca és az egész teste a határtalan boldogságtól kezdett remegni.
Laura ráfonta combjait a férfi derekára és lüktető gyorsasággal kezdte húzogatni magát fel-le a kemény hímtagon, olyan közel egy elképesztően hatalmas orgazmushoz, hogy szinte megőrült a vágytól.
- Ohhh! Kérlek, csináld keményebben! - könyörgött szinte már sikítva. - Sebezz meg! Nem bánom! Csak csináld! Awwnnggghh! Oh, igen! Keményebben! Unghh! Aungghh!
Rick lassan végigcsúsztatta kezeit a lány testén, amíg el nem érte formás fenekét. Aztán újból és újból belédöfte meredező farkát, erősebbnél erősebb sikításokat csalva elő Laura torkából. Még sohasem dugták meg ennyire. És még sohasem kefélt olyan férfival, akinek ekkora farka lett volna. Úgy tűnt mintha kettéhasítaná a testét, ahogy lándzsaként hatolt be, forró puncijába.

És ahogy a csúcspont egyre közelebb és közelebb került, Rick még mélyebbre döfte belé a farkát. Laura nyögött és tagjai időről időre teljesen elmerevedtek az élvezettől. Teste ívszerűen megemelkedett, ahogy az izmai megfeszültek és a lélegzete is elakadt, ahogy a megsemmisítő kéj végigfutott a testén. Rick tövig nyomta a farkát Laura puncijába és mintha az egész világ egy fülsiketítő robajjal vetette volna szét magát, ahogy a lány felsikított az orgazmus erejétől.
- Auungghhh! - sikoltott fel mielőtt elnémult volna a fékevesztett extázistól. - Ohnng! Annghiieeee! Ohnngghiieeee!
A heves görcsök ráztak és csavarták hullámzó testét, újabb és újabb erővel, ahogy a férfi szakadatlanul hatolt belé hatalmas farkával, majd az érzéstől, ahogy Rick nedve szétspriccel a testében. Élete legnagyobb szexuális élménye, amit Karennel élt át, már nem is létezett ennek a féktelen gyönyörnek a hullámában, ami mintha szárazra facsarná, majd hagyná lihegni és erőtlenül heverni Rick felé tornyosuló teste alatt. Puncija továbbra is lüktetett és néha erősen összeszorult. Bár a férfi már rég kihúzta belőle a farkát, Laura még mindig reszketett az élvezettől, amit az erős belé hatolás okozott.
- Nem is tudtam, hogy meg akarsz ölni azzal, hogy halálra kefélsz. - mosolygott a lány, miközben Rick mellé heveredett.
- Bocsánat. Túl kemény voltam? Úgy emlékszem te akartad ezt - jött a válasz.
- Mmmmm! Igen - dorombolta Laura és a férfihoz simult. - Ez volt az, amire szükségem volt.

És az igazat mondta. Egyáltalán nem gondolt Karenre, csak rövid ideig, amikor a görcsök elmúltak, majd beismerve, hogy mennyire más a szex Rickkel. Ennek ellenére a puncija sajgott a kemény behatolásoktól. Tudta, hogy még egy ilyen után nem tudna hazamenni a saját lábán. Ugyanezt látta Rick szemében, de tudta, hogy a férfi pont ezt akarja.
- Te nagyon szeretsz dugni, ugye? - mosolygott rá.
- Ismersz valakit, aki nem? - vágott vissza Laura.
- De te jobban szereted, mint a többség. Ezzel a gyönyörű testtel meg is tudom érteni,
Eközben ujjait lassan végigfuttatta a lány testén. Laura beleremegett a lágy érintésbe.
- Te vagy a legszebb nő, akivel valaha együtt voltam. - szólalt meg ismét.
- Én tudok egy mégszebbet - mosolygott a lány.
- Szebbet, mint te? - kerekedett el Rick szeme.
- Igen. És talán elmondhatok neked egy titkot. - húzódott közelebb a férfi füléhez és hangját szinte suttogássá halkította. - Te még nem dugtad meg őt, de én igen.
Rick szeme csillogott a kíváncsiságtól.
- Mond tovább! - kérte.
Laura megrázta a fejét.
- Ez felizgat téged?

Mindketten lenéztek a férfi puhuló farkára. Már egyáltalán nem volt kemény. De látszik milyen hatalmas, gondolta Laura. Úgy érzem, mintha egy baseball ütőt dugott volna fel a puncimba.
- Igen. Felizgat - válaszolta végül Rick. - De ennek az öregfiúnak kell fél óra, amíg egy ilyen kemény menet után rendbe jön.
- Fél óra?! - méltatlankodott Laura - A barátnőmmel folyamatosan keféltünk, amíg már mozdulni sem tudtunk a fáradtságtól! Húszszor mentem el.
Rick megvonta a vállát.
- Azt hiszem, ezzel nem versenyezhetek. Talán felhívhatnád őt.
De Laura hevesen odabújt hozzá, cirógatva a férfi hatalmas farkát.
- Oh, nem - suttogta. - Azt hiszem, meg kell várnom, amit te ajánlhatsz nekem. Úgy értem kettő jobb, mint az egy. Nem igaz?
- És három még jobb, mint a kettő - mosolygott a férfi.
- Nem, te buta - nevetett fel a lány. - Úgy értem két ember. Képzeld el, milyen jó lenne, ha mindketten együtt kefélnétek. Te és ő.

És lelki szemei előtt már látta is, ahogy Rick mellé Karen is behuppan az ágyba.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Pavlov ·
Tetszett! Ekkortájt kezd Laura bekeményíteni, ha jól emlékszem... De még hosszú az út a szendvicsezésig, amikről a 104. epizód táján fordítottam....
Filander ·
Köszi.
Engem inkább a történet szövése érdekel. Azért kértelek anno, hogy fordítsd le az egészet.
Persze mint "normális" férfit, engem is felizgat az erotikus része, de ez a néha már kissé szado-mazoba átcsapó dolog nem egészen az én stílusom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: