Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura kalandjai I. rész Laura ébredése 3. fejezet

A két nő teljesen kikészült a vad, őrjöngő bujaságtól. Tudták, hogy a lendületük enyhülni fog az orgazmus után. De ha valami, akkor ez még vadabb volt, mint azelőtt. Lihegve és nyögve tekeredtek egymásra a gyűrött lepedőn, miközben vadul csókolóztak, nyalták egymás nedves punciját és kezeik teljesen bejárta a másik testét. Laurában teljesen felébredt a vágy a testét vadul rázó orgazmustól, és vadul ösztönözte Karent, hogy folytassa a kényeztetést. Testük teljes összhangban simult egymáshoz, érzékelve a másik legapróbb igényeit is, epedve, az érzelmek hevétől szétolvadva. Ajkaik vad táncot jártak egymáson, miközben nyelvük a másik szájának egzotikus tájait fedezte fel.
- Ohhhh Karen! Kefélni akarlak. Csak kefélni és kefélni - nyögte Laura a nő vállait csókolva.
Arca megrezzent a gyönyörűségtől, ahogy Karen ajkai elkapták sajgó mellbimbóit.
- Folytassuk így! - javasolta Karen rákulcsolva lábait Lauráéira, úgy hoz nedves puncijaik teljesen egymáshoz simultak.
- Nem tudom miért, de egyre jobban akarlak. - suttogta Laura, ágyékát lágyan a nőéhez dörgölve.

Mindketten lenéztek lángoló, és a lüktetve feltörő nedvtől csillogó szeméremajkaikra, melyek forrongva nőttek egybe. Karen lenyúlt és beletemette izgatott punciját Lauráéba. Az ölelés adta borzongás élesen, eksztázisszerű remegéssel rázta meg egymásba olvadó testüket.
- Ohhhh! - zihálta Karen. - Ohhhh, Jézusom!
- Unnhhh - mordult fel Laura lágyan, megborzongva a mámorító érzéstől, ahogy Karen nedves puncija az övéhez tapad.
Mélyen egymás szemébe néztek, majd melleiket egymásnak feszítve csókolózni kezdtek, miközben csípőjüket lágy ringással nyomták egymáshoz. Laura lehunyta a szemeit és halkan nyögni kezdett. Karen majdnem elájult a gyönyörűségtől, ami elöntötte a testét. Szorosan ölelték egymást, és puncijaikat vad hévvel dörzsölték egymáshoz perceken keresztül.
- Ohhnn!
- Ungghh! - nyögte Karen. - Istenem! Keményebben! Ohhnn!
- Mnngg! Unh! Oh, igen! - zihálta Laura.
Laura belemélyesztette ujjait Karen hátába, ahogy érezte, hogy egy vad orgazmus tör fel a puncijából. Ebben a pillanatban Karen testét is megrázta a gyönyör. Orgazmusuk vadul csapott egymásba. Testük teljes harmóniában tapadt össze.

Egymásba kapaszkodva nyögtek és lihegtek, ahogy a vad orgazmus végig futott a testükön. És ahogy alábbhagyott heves csókolózással és cirógatással hozták vissza. Így testük folyamatosan a vágytól égett és hullámvölgyeken áthaladva emelkedett ismét a kielégülés gyönyöreibe. Laura rátapasztotta ajkait Karen hihetetlenül gyönyörű melleire, és szívni kezdte a nő kemény, fekete bimbóit, ujjait pedig óvatosan dugta be Karen szétfeszített fenekébe. Eközben punciját úgy mozgatta a nőén, mintha szó szerint meg akarná baszni. Mindezt addig folytatta, amíg Karen el nem ért egy teljesen új és felemelő orgazmusig.

Aztán Karen csinálta vele ugyanezt. Keményen markolászta Laura melleit, miközben punciját a nőiéhez préselte, amíg ő is el nem érte azt a mennyei örömöt. Még öt ilyen orgazmus követte egymást, amíg teljesen kifáradva nem zuhantak egymás mellé a puha matracra.
Hulla fáradtak voltak, de az egymás iránt érzett vágyuk semmit sem lankadt. Alig telt el pár másodperc, amíg Laura ismét rá nem vetette magát Karen melleire, hogy ajkaival csókolja és szívja őket, nyelvével körbe járva a nő mellbimbóit. Karen felnyögött és kérlelte Laurát hogy folytassa még durvábban, még keményebben.
- Nem tudom - nyögte Laura. - Félek, hogy megsebezlek.
- Akarom - mormogta Karen.
- Baby! Imádom a melleidet - jött a válasz.
- Harapd meg őket! Ne durván, csak gyengéden. Harapd meg!
Karen hangja kemény volt és parancsoló, ugyanakkor lágy és gyengéd.
- Biztos vagy benne drágám? - kérdezte Laura aggodalmaskodva.
Laura nem hitt a fülének. Taszította, de ugyanakkor fel is izgatta a gondolat.
- Igeeen!
Próbaképp a kezébe fogta Karen egyik hatalmas mellét, fogait a mellbimbójára zárta és szívni kezdte, közben figyelve a nő szemeit. Hallotta, ahogy Karen felnyög a túlfűtött gyönyörtől. Aztán engedte, hogy fogai belemélyedjenek a bimbókba. Olyan keménynek érezte őket, hogy még jobban össze kellett szorítania a száját. Karen nyögött és sikoltozott, arcán pedig az extázis grimasza jelent meg.
- Bassz meg a kezeddel! - lihegte gyorsan. - Gyorsan! Nem bírom tovább! Bassz és harapj! Unnnggg! Kérlek!

Laura Karen puncijához tapasztotta a kezét, és gyorsan dörzsölni kezdte azt. Fogait belemélyesztette a nő puha bimbóiba. Karen vonaglott és nyögött. Aztán hangosabban és hevesebben. Teste fölött elvesztette az irányítást.
- Annggghhiieeee! - kiáltott fel könnyezve, ahogy az orgazmus megrázta a testét.
Laura a karjaiban tartotta az orgazmustól vonagló nőt, ami még jobban felébresztette vad vágyait. Amikor ez elmúlt, rájött hogy ismét elő tudja idézni, ha azonnal izgatni kezdi Karent. Megragadta és szívni kezdte a nő másik mellét is, ahogy az előzőt. Karen az örömtől felsikoltott és átadta magát Laura cirógatásainak, amitől egy perc múlva megint elment.
- Unngghmmmnnghiieee! - sikoltotta, miközben könnycseppek csurogtak ki a szeméből. Gyönyörű teste vonaglott és remegett, ahogy egy újabb orgazmus végig futott rajta.
- Oh, Jézusom – lihegte. - Nem is tudtam, hogy ilyen keményen el tudok menni.
Agresszívan megcsókolta Laurát és leteperte őt az ágyra, hogy aztán végig csókoltja egész testét. Lassan megfordult és átsiklottak a 69-es pózba. Szenvedélyesen kezdte nyalni Laura csiklóit, amitől a nő teljesen megadta magát és csak bámulta maga felett Karen lüktető pnciját, ahogy érezte, hogy az orgazmus hullámai végig futnak a testén.

Most Karen ujjai csusszantak be Laura szétfeszített fenekébe, izgatva a nő segglyukát. Ahogy ajkai összezáródtak Laura punciján, az ujja mélyen behatolt a nő fenekébe. Laura egész teste megremegett a kéjtől. Mintha csak egy elektromos sokkhullám futna végig rajta.
- Annhh! Oh! - sikoltotta, miközben a könny patakokban folyt le az arcán a gyönyörtől.
Az élvezet elképzelhetetlen magasságokba emelkedett. Ahogy Karen nyalta a punciját és ujjait feldugta a fenekébe, Laura érezte a benne feltörő áradatot. A kitöréstől teste ismét összerándult. Amikor ez véget ért, ő elterült az ágyon és levegő után kapkodott. Puncija és seggluka egyenletesen lüktetett. Agyán végigfutott a felismerés. Milyen hihetetlenül gyönyörű dolgokból maradt ki eddig.
Karen mellé csúszott és megcsókolta.

- Hogy tetszett?
Laura nyelt egyet.
- Nem is tudtam mennyire tudom élvezni ezt, amíg nem találkoztam veled - mondta. - Egy férfi sem juttatott még el idáig.
- Én is így érzem. - suttogta Karen. Sötét szemei csillogtak. - Vagy ilyen sokszor. Tudtad, hogy egy férfivel eddig maximum kétszer tudtam elmenni? De veled, már legalább nyolcszor. Alig egy óra alatt.
- Mmmm, és te most már velem vagy - suttogta Laura, megmarkolva Karen csodás melleit és szopogatni kezdte a nő hatalmas, kemény bimbóit. - Megsérültél? Fáj?
- A te szádért fájnak, kislány - mosolygott Karen és a szeme vággyal telt meg. - A fogaidért fájnak.
Vadul megcsókolta Laurát.
- Azt akarom, hogy megbassz - mondta. - Csináld keményen!

Laura maga is meglepődött azon, amit reagált erre. Simogatni kezdte a nő gyönyörű, meztelen testét, még gyengédebben, mint azelőtt. Belenyomva ujjait Karen sima húsába, összeszorítva a nő kidülledő melleit, harapdálva a bimbóit. Karen felnyögött.
- Igen, Istenem! - dörmögte rekedten. - Ungghh!... oh! Keményen, baby, keményebben! Harapd! Harapd megint! Bassz meg! Gyorsabban! Olyan közel vagyok! Unh! Unh! Unh! Ohnnnnn! Istenem!... Igeeeeen!
Laura szinte felfalta a nő rázkódó testét. Befúrta magát a lábai közé a kezeivel és a szájával. Szinte ostromolta Karen puncijának vágását. Karen vonaglott és fészkelődött az ágyon, ujjait belefúrva Laura hajába, majd markolászni és gyúrni kezdte saját melleit, míg végül egész testét meg nem rázta egy végső, mindent elsöprő orgazmus.
Gyönyörű, meztelen teste megfeszült, ahogy elemelkedett az ágytól, és remegni kezdett, ahogy egy újabb heves orgazmus futott végig a testén.
- Auunngghhh! Annghiiieeee! - nyögte az extázistól grimaszolva. Teste hullámzott és rángatózott.

Végül teljesen elernyedt és elhevert az ágyon, lihegve és levegő után kapkodva. Laura megcsókolta a gyönyörű nő arcát, de még mindig nehéz volt elhinnie, mit is csináltak az elmúlt órában.
- Talán, ezek után, sohasem lesz még egy orgazmusom - vallotta be Karen félénken. - Ez olyan volt mintha megerőszakoltak volna.
- Tudom - válaszolta Laura. - Én is úgy éreztem, mintha megerőszakolnálak.
- Istenem, csodálatos volt. Meg kell ígérned, hogy valamikor megismételjük.
- Megígérem - mondta Laura és megcsókolta a nőt. - De szerintem egy kicsit pihenünk kéne, és talán valamit enni. Ettől a sok szextől éhes lettem.
Karen felnevetett.
- Szükségünk van ételre, hogy legyen energiánk. - mondta. - Nem tudom, te hogy vagy vele, de én még többet akarok. Többet belőled.

Ismét hevesen csókolózni kezdtek és a vágy annyira fokozódni kezdett, hogy Laura kénytelen volt visszahúzódni, hogy kifújja magát és elterüljön az ágyon. Kinyitotta az ajtót.
- Aki utoljára ér a konyhába az a záptojás. - kuncogott.
- Ez nem fair. - duzzogott Karen. - Én még nem tudok járni a bokámon.
- Tényleg nem hazudsz?
- Nem akarsz segíteni?
- De, persze.
Laura átmászott az ágy túloldalára és segített Karennak felállni. Aztán átsegítette a nappalin, ahol mindketten otthagyták a köntösüket a földön heverve, amikor berohantak a hálóba egy hosszú órányi szeretkezésre. Félúton a nappaliban Karen megcsúszott és ismét Laura karjaiban kötött ki. Gyönyörű melleik egymásnak feszültek és forró, puha ajkaik ismét egy szenvedélyes csókban forrtak össze. Egy szó nélkül elhevertek a nappali padlóján és egy pillanat múlva ismét 69-es pózban feküdtek egymáson. Alig két perc múlva ismét nyögve és sóhajtozva estek össze az élvezettől.
- Istenem, muszáj lesz abbahagynunk - nyögte Karen. - Ha hozzámérsz, úgy érzem, mindjárt szétrobbanok.
Laura felkelt és felvette a földről a köntöseiket. Mindketten belecsavarták magukat és folytatták útjukat a konyha felé.
- Végül is, muszáj lesz abbahagynunk a szeretkezést, hogy együnk. - mondta Laura. - Másrészről valószínű, hogy nem is bírnánk tovább.
- Ebben nem értek egyet. - vigyorgott Karen.

Amíg arra vártak, hogy az étel megfőjön, ismét el kezdték egymást kényeztetni. Ezúttal a hűtő elé állva élvezték a rajtuk végig futó izgató kéjt. És miután ettek egy keveset ismét visszatértek a hálóba. Már éjfél volt mire álomba merültek egymás karjaiban, egy csodálatos este után tizennyolc orgazmussal tarkítva. Már fel sem bírták emelni a karjukat, hogy még többet próbáljanak.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Soldier Of Hate ·
Fúha ez a történet aztán nagyon VAD!
Keressél már valami más szinonimát! Tele van "vad"-dal. Kábé a negyedéig olvastam, mert olyan elegem lett a vadulásból, hogy inkább vadul a kommentekhez görgettem, és hsz-eltem egy vadat. Nahháááát!!!
Mirrmurrka ·
pipikém, fordíts te angolból úgy, hogy hibátlan legyen.
AZTÁN lehet reklamálni...
Soldier Of Hate ·
"pipikém" csak szólok, de ne áruld el senkinek, h tőlem tudod, ettől is szebb a magyar nyelvünk, hogy rengeteg szinonimánk van, nem úgy, mint pl. az angoloknak...
AZTÁN lehet osztani a népet....
Filander ·
MAjd igyekszem :blush:

endzsy ·
Ejnye, nyugalmat a tyúkólba!!!
A vadnak tényleg akad egy pár szinonimája, de angolból fordítani, ráadásul élvezhető minőségben elég nehéz(vagy vad?) dolog...

A szóismétlésektől meg az anghiieeee-től eltekintve nekem tetszett. A nyögéseken valóban volna mit finomítani, nem?
Filander ·
Ami a nyögéseket illeti, szószerint vettem át, amit az angol írt :D
Ha gondoljátok, at ovábbiakban átírom. A 4. fejezet már elment és az 5. fordításának is a felénél járok, azt már nem fogom átjavítani, de utána ha akarjátok...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: